89387
PlayStation3
  • EmThor
    állítólag Twisted Metal
  • Foxhound1980
    Gamespoton MGS4 demo beszámoló KATT
  • Foxhound1980
    Egyébként ahogy olvasom a sok helyen a multik kifogytak a PS3-ból. Az 500 dodosból.
  • Foxhound1980
    MS sokkal komolyabban foglalkozik ezzel a régióval mint a Sony, ennyi.
  • Foxhound1980
    Ki fog derülni, idővel biztos.
  • EmThor
    2 hete vettem a gépet sony boltban 155ért, szal bundle nem rossz most(!), vegyétek
  • EmThor
    nem tudom... régiókódnak nincs köze hozzá...

az zavar h olvasom mennyi magyar feliratos játék jön mostanság, és az A címekből (forza 2, harry potter szinkron, Overlord) és ez mind box-ra?! most mi a fax van?!
  • cloud.strife
    Ettől a gammától szvsz be fogok halni..... :) Jelenjen mááá meg...

Amúgy egyet magyarázzatok meg (bár aszem tudom a választ).... ha egy Henri pátter PS2 gamma végre magyar szinkronnal jelenik meg, akkor a PS3-as verzió méééér nem az???? Biztos nem fért el a magyar rész a BD lemezen.... nemértem..... a régiókód miatt??? Illetve hogy nincs régiókód?
  • NEXUS6
    Azért valszeg nagyfrancok ezek a kiadók, egy kis elszólás itt egy kis elszólás ott, és hátha csurran cseppen valami kis támogatás a cégektől;)
    Ha meg nem hát megyünk multiplatormnak, akkor úgy se rossz.

Monnyuk a sajtó érdekesmód nem veri ki a hisztit, de hardverileg szerintem kiba szarul áll az X szénája. 3 év gari van, meghibásodási ok nincs, megoldás egyelőre nincs. Moore meg lelépett.

Hát ez szerintem nem nagyon adja ki jól magát. Nagyon kíváncsi lennék, mi az anyázás tárgya jelen pillanatban is a cég falain belül.
  • Foxhound1980
    Igen, és most, hogy a MGS4 jövőre tolódott sztem valóban a PS3 egyik exklúziv ékköve lesz. Konaminak ezáltal (persze ha fellendülnek az eladások) nem feltétlen kell megcsinálni 360-ra, lehet a PS3 bázis elégségesnek bizonyul. Persze már ma is felbullantak X360 MGS4 pletykák de azokból volt az utóbbi hónapokban elég, nincs jelentősége. FFXIII nekem egy percig nem volt kérdés, nem is értem, hogy merülhetett fel, persze a Square generálta... Tekken meg passz. Egyelőre a Namco nagyon multiorinetált. Jelen pillantban viszont hivatalos közlemény szerint PS3 exklúziv. Azéert nem feltétlen tudom azt mondani, hogy azok is maradnak mert ez üzlet. Ha a PS3 eladások továbbra is a béka fene alatt lesznek (hajrá 600 dodo...:S) a kiadók kénytelenek lesznek portoltatni.
  • NEXUS6
    MGS, FF, Tekken.

Ez a triumvirátus viszont elérhetetlen volt számára.
  • Foxhound1980
    Remélem a holnap folyamán beesik valami a mai MGS4 demóból.
  • Foxhound1980
    Jah, pedig Moore jól csinálta. Mindent bevetett japánért, ex cimek sokasága, only Sony cimek elcsábitása. Jó kommunikáció, ect ect... 1 volt a gond, szemetet gyártanak.
  • Foxhound1980
    Resistance, Storm fillérekért fog menni, pláne ha a boriton jelzés lesz a bundle mivoltjára.
  • NEXUS6
    Na a zöld-fehér-piros táborból Moore lelépett, és átment az EA-hoz. Ezekután nem csodálkoznék, ha látványosan romlana a PS3-as sport játék portok színvonala.
  • Foxhound1980
    Über 150
  • NEXUS6
    Jelentem elment a vote;)
  • EmThor
    576-ban már van starter pack 160ért: ps3 alapgép + motorstorm + resistance + ajándék kontroller...
  • Noitulover
    Octocam-et használva techalott lehet
    előre lehet mászni mint egy "looper" ahogy a csípőt fel és le mozgatja
    El lehet venni az ellenség fegyverét
    oldal irányba is lehet gurulni mikor fekszik
    az elektromos kést használva kiüthető az ellenfél
    elbújhat az ellefél elől egy hordó alá mint eddig a karton dobozznál.a hordó erősebb és biztonságosabb.
    túl sok forgás a hordóval meghánytathatja snake-t
    a hányás megelőzése céljából , lapozgathat egy magazint amely sexy képeket tartalmaz(több oldalol mint ezidáig). a lapok megfordíthatók és ellenfelek ellen is használhatók XD
    vállfeletti nézőpont is választható
    FPS néző pont is elérhető. SIXAXIS-sal irányítható az irányzék
    ha túl soká bujdosik a szemétben rossz szagot kölcsönöz snakenek amit az ellenfelek megéreznek
    Octocam kikapcsolható a SIXAXIS megrázásával
    Sanke SIXAXIS használ mikor Metal Gear MKII irányítja (vagy az animációról van szó vagy azzal lehet majd írányítani)
    Metal Gear MKII rejtett üzemben van ezáltal az ellenfél számára nehéz észrevenni
    tornado bomb dobható mialatt a földön arcal felfele fekszik.
  • partizan182
    Tessék szavazni kedvesemre, csak az 5 csillag elfogadható :)
  • Attila8805
    Ok ugyanezt magyarul:D
  • Foxhound1980
    A legfrisseb infók

Can pretend to be dead by using Octocam
    Can crawl forward like a looper by getting the hip up and down
    Can take away enemy's weapons
    Can roll around sideways while lying down
    Can use an electric stun knife to stun an enemy
    Can hide from an enemy under a drum like a cardboard box. A drum is more tough and secure.
    Too much rolling in a drum makes Snake vomit
    Not to make him vomit, you can let him browse a magazine with sexy pics (with more pages than before). Pages can be flipped and you can use it against enemies too.
    The viewpoint can be switched to over-shoulder.
    The FPS viewpoint is also available. A crosshairs is controllable by SIXAXIS
    Hiding in a trash can for a too long time adds bad smell to Snake and enemies can sense it
    You can turn off Octocam by shaking SIXAXIS
    Snake uses SIXAXIS when he controls Metal Gear MKII
    Metal Gear MKII is in the stealth mode and it's hard for enemies to spot it
    Can throw a tornado bomb while lying face up.
  • Attila8805
    És ez mi?
  • EmThor
    elefunk képek - psstore game lesz
  • EmThor

új ps3 exkluzív címek!

• Noitulover
    esetleg link a demohoz? vagy csak a cikk van?
  • Foxhound1980
    Tévedtem.

"Today, Hideo Kojima demonsrtated a gameplay segement from Metal Gear Solid 4 on real PS3 hardware for the first time ever. Kojima showed a gameplay element where Snake used a camo suit to disguise himself as a statue and hide in barrels as well as rubbish bins. Snake also defeated enemies via rolling the barrel while he was still in it. Kojima also revealed that an online multiplayer mode will also feature in the game"
    Már megvolt!!!
  • Foxhound1980
    Kicsit odébb van a demózás. Jövő hét kedd.
  • Foxhound1980
    A lenti kép még ropogós.
  • Balli
    Egyébként egy erősítő közbeiktatásával is meg lehet oldani a problémát ugye? -bár mondjuk erre alapból nem lenne szükségem mert aktivak a hangfalak...
  • Seth
    1 éves? ^^
  • EmThor
    FF XIII krémes
  • Since
    Ez azt jelenti hogy soha nem lesz magyarroszágon store? Na lol ha ezt tudtam volna :(
  • Papesz
    Igen.

Az a válasz jött, hogy nem fog. Ez még márciusban volt.

Van viszont hivatalos weboldal.
  • Balli
    köszi majd megpróbálok utánnanézn amikor aktuális lesz
  • NEXUS6
    Én a belsőnézetet várom már nagyon!;)

Remélem benne lesz!;)
  • EmThor
    japánba októberben jön már a GT5: Prolouge

amúgy lemos minden autós játékot jelenleg technikailag szvsz
  • EmThor
    a lipcsei GC-n játszató lesz a PES8, PS3-as verziója

216ezer ps3-at adtak el az ibériai félszigeten (spanyol+portugál), 194ezer (csak spanyolo-ban, a többi ment a portugálokhoz)

w3lcom3 chang3 :D
  • NEXUS6
    Ha tudsz egy ilyet szerezni akkor nem kell kidobnod!;)

De meg ne kérdezd, hogy kishazánkban hol kapható!;)))
  • EmThor
    csak szólok, hogy Hideo Kojima MA azaz MA demózza ÉLŐBEN A METAL GEAR SOLID 4-et (ha jól tudom :)

ma van valami összeröffenés Tokióban, Dynasty Warriors 6-ot bejelentették PS3-ra, a SEGA is valami exkluzív címet fog bemutatni, szal egyenlőre jó hírek!