89387
PlayStation3
  • Since
    Valaki írt közülletek Sony Magyarországnak hogy mikor fog megnyílni végre a store?
  • EmThor
    vagy van optikai bemenet a hangfalszetten, vagy nincs...
  • Balli
    magyarul ezt dobhatom ki? Vagz vmi atalakito segitsegevel azert megoldhato?
  • NEXUS6
    Optikai digitális dugaszos dekóderes kell.
  • Balli
    milyen az a dontogetos controller?

Egyebkent egy Genius 5.1-es hangcuccot hozzatudok csatlakoztatni a gephez? Egy ilyennel mind a jatekok es mind a filmek 5.1-ben szolnak a PS3-on?
  • item
    Ezt kormánnyal kell játszani nem kontrolerrel. Logitech MOMO Rulez..
  • NEXUS6
    A gumikacsásnál is volt!;)))
  • guardian hero
    Első játék, aminél lesz értelme a döntögetős kontrollernek.
  • EmThor
    JÖN a LOCOROCO ps3-ra!!!!!!!!!!!! 95% kész még év vége előtt itt lesz!
  • Super DANTE
    Új GT5 trailer A játékban 18 autó fog a pályán körözni.
  • EmThor
    15 ropi überkonzolban, fejlevágós, fóliás. elég korrekt helynek tűnik így elsőre, árak sem rossza

• Jinchuu
    A legtöbb játék tudja biztosítani az online lehetőséget, úgyhogy amig ez így van nekem olyan mind1. 1-2 kivételnél meg sajnos ez van, megszívja a kiadó mert nem veszem meg a játékát...
  • NEXUS6
    Hát nem is tervezem, hogy bármilyen SEGA progit vegyek PS3-ra!;)))
  • guardian hero
    Ciki-nem ciki, ez van.
  • NEXUS6
    Ez a stratégia tényleg addig a Sony ellen dolgozik, amíg alacsony a PS3 elterjedtsége. De amint elég jó piacot fog jelenteni, akkor megfordul a dolog és lényegesen olcsóbb is lesz működtetni, mint a Live-ot a M$-nek monnyuk 400 online játékra alkalmas játékkal.

Amúgy őszintén, nem ciki a XXI. században, hogy egy magát sokra tartó kiadó nem tud a játékaihoz supportot/online játékot biztosító szervert fenntartani?
  • guardian hero
    Ilyen feltételekkel csak magát blamálná a Sony, senki nem fog az ő két szép szemükért infrastruktúrát építeni és fenntartani, amikor a MáSik fél azt ingyen adja...
  • Since
    Írhat más is PN címet és máris veszem fel a listára :-)
  • partizan182
    Viszont játék addig nem jelenhet meg a Ps3-ra amíg a Sony arra rá nem bólint. És ha mondjuk egy 25 millió bázisú (jövő karácsony kb jó esetben) Ps3-ra a Sony kiköti, hogy márpedig multi nélkül itt nem lesz megjelenés akkor a kiadók keze eléggé meg van kötve (pláne ha már több évet és dollármilliókat fordítottak a fejlesztésbe).

Nyilván ez nem holnap és nem is 6 hónap múlva esedékes (most a Sony örül ha egyáltalán van játék, nemhogy feltételeket szabjon).
  • NEXUS6
    Annyira dúrvaaa!!!;)))
  • NEXUS6
    Én azt nemértem, az hogy van, hogy veszek egy ezeréves tök ismeretlen gámát PC-re, aztán elindítom a multit és hopp vagy 1000 emberke lóg folyamatosan rajta.
  • guardian hero
    Mivel nem a Sony fizeti a szervereket, beleszólása nincs. A felhasználói bázis bővülésével csak tovább nő a szerverköltség, jobban akkor sem fogja megérni a kiadóknak a PS3-as multi. Kivéve az esetleges fizetős MMO-k esetében.
  • partizan182
    Jaja, Sega elég lusta ilyen téren... Meg az Activision, THPS-ből is kimaradt anno...

Szerintem ez a felhasználói bázis bővülésével biztos változni fog, meg nyilván a Sony sem nézi jó szemmel ha a kiadó csak úgy ukmukfukk kihagyja a multit.
  • tomy8614
    GT5: Prolouge új képek+video :)
  • Jinchuu
    Amennyire néztem ez leginkább a Segára érvényes mostanában, se a VF5-ben , se a VT3-ban nem rakta online lehetőséget a PS3-nak, bár Sega igencsak MS párti mostanában, ugyhogy nem lepődök meg semmin.
  • Attila8805
    ezért marad majd ki sok játékból a Multiplayer ps 3 esetében mert az Ms inkábba azt mondta hogy ok fizessetek egy keveset és lesz mindig szerver a sony meg áthárította a játékkiadókra ezt a terhet és lehet úgy lesznek vele hogy inkább nem lesz benne multi mert az + pénz.
  • partizan182
    EA pont kivétel, neki saját szerverparkja van.

Nexus: P3-ért ha a harvert nézed (cell, Blu-ray, wifi, kártyaolvasó, 60Gig HDD, minden istennyila) akkor már a 600 dodó is baráti ár.

Ha azt nézed h a nagytöbbség mennyit ad ki egy játékkonzolért akkor 299 (nem én találtam ki, okos elemző bácsik/nénik, de van benne valami).
  • Since
    Hmm viszont nemértem akkor. Pl. egy Rainbow Six boxon Ms szerver alatt megy, de PS3-as verzió esetében meg Ubisoftos serveren? Valahogy így nemlátom értelmét...Vagy mindkét esetben a játékfejlesztőktől nyújtott szolgáltatást használja ki, vagy építsenek ki konzolra szerverparkot. De ha már itt tartunk...A Fight Night Round 3 esetében az EA-nek a szerverére csatlakozik.
  • Jinchuu
    Az a demo nem csak egyszerűen szar? Mert install hibát ír ki, vagyis vmi tömörítési hibát, szeirntem az a demo úgy szar ahogy van, ha meg régikódos lenne, akkor a többinél már javították ezt a hülyeséget. :)
  • NEXUS6
    Akkor úgy mondom, több pszichológiai határ is létezik.
    És persze az is fontos, hogy az adott gép mit tud egy piacos polisztésönért senki nem fog 300$-t fizetni.;)

Szal szerintem a PS3 esetén az 500$ nagyon is reális határnak tűnik.
  • partizan182
    "Úgy osztod itt az észt mintha lenned ps3-ad, nem rossz indulatból írtam ezt :-)"

Tehetek én róla, hogy default okos vagyok? :)

Mivel nics ps otthon így a kérdésedre csak tippelni tudok. Ha hasonlóképp van megoldva mint a box-nál akkor mindenkivel tudsz játszani, bár a Live alapvetően a te régiódból szokta a játékosokat válogatni.

Viszont tudtommal a Ps-en az online játék nem a sony saját szerverein megy (Box-nál az Ms biztosítja ezeket, ezért is kell fizetni érte), hanem a kiadók üzemeltetik a játékaikhoz a szerverparkot, így az sem kizárt hogy ez játékfüggő.

Az, hogy milyen régiós a game 100% hogy nem befolyásolja azt, hogy milyen játékosokat látsz, max az accountod.

De egy okosabb javítson ki ha tévedek.
  • Since
    Úgy osztod itt az észt mintha lenned ps3-ad, nem rossz indulatból írtam ezt :-)
    No de akkor feltennék egy két kérdést hozzád, biztos jártasabb vagy a témában mint én. Ha pl. van egy EU PS3-as dobozom de amcsiból hozok be játékot akkor a multi részével csak amcsi játékosokkal tudok majd együtt játszani? Vagy ez nem játék hanem felhasználófüggő? Tehát ha pl. van egy amcsi szoftverem de európai accountom van akkor európaiakkal is tudok játszani? Kicsit érthetetlen amit és ahogy írtam, de remélem érted a lényeget jobban nemtudtam megfogalmazni :-)
  • partizan182
    Ó, még nincs gépem, a Ps3 árából elmentünk Londonba tavasszal menyasszonyommal...

Majd ha tényleg lesz 130 k körül a starter pack, akkor valószínű beruházok egyre.

Csak a társaság kedvéért járok ide :)
  • Since
    Mi a PSN-ed?
  • Since
    Mintha augusztust láttam volna az ubisoft egyik topikjában, majd meglátjuk. Ha meglesz neked is PS3-ra majd tolhatjuk együtt ha van kedved :-)
  • partizan182
    Sajnos a nagytöbbség ennyire nincs benne a témában. Az általános vélekedés az hogy a számítógép sokkal több egy konzolnál mert minden mást lehet rajta csinálni (tudom hogy különösen a Ps3-ra ez nem igazán érvényes, de ez az általános beidegződés). Konzolokat meg Mo-n még mindig nem nagyon vesznek amíg nincs megoldva a Warez. Anyukáék meg sokkal előbb veszik meg csemetéjüknek az "ÚJ GÉPET" mint bármilyen konzolt.

"elég frankónak néz ki :-) "

Az nem kifejezés. Gyönyörű (különösen a füsteffekt, 20 percig azzal szórakoztam hogy mindenhova füstbombákat dobáltam)

"És váratóan mikor jelenik meg a játék?"

Passz, melóban le vannak tiltva a gamer oldalak, nézd meg ign-en vagy gamespoton. De szerintem ősz. Addig meg úgyis strandon van az ember.
  • Since
    Igen de milyen számítógépet kapunk? :-) Esetleg elfut rajta az aknakereső de az is kérdéses az op.rendszer miatt :-)
    És váratóan mikor jelenik meg a játék? Közben beugrott mert ismerem a játékot láttam belőle részleteket elég frankónak néz ki :-)
  • partizan182
    Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter 2

Ne kelljen mégegyszer leírnom :)

Most boxon nyomom (ott már kint van egy ideje) és isteni.
  • partizan182
    Sajnos a pszicológiai határ nem 500 dodó, hanem 299. Még a box is túl van árazva a 399-el. Ps2 299-en nyitott, láthatjuk mi lett belőle, Wii is 299 alatt van, veszik is mint a cukrot.

Mo-n is inkább 50-60 ezer a határ, amit a nagytöbbség hajlandó konzolért kiadni (nyilván most nem a HC-gamerekről beszélünk), 100-ért már "számítógépet is kapunk a teszkóba'".
  • Since
    Az micsoda? :-) Bocsi tudatlanságomért de nemtudom sszerakni ezt a rövidítést. .-)
  • partizan182
    Várd meg a GRAW 2-t. Ps3 verzió úgyis kibővített lesz, csomó új map, + a 4 fős koop kampány nagyon baba (nem a főkampányt kell mégegyszer végigtolni, hanem saját, kifejezetten erre kitalált missionöket).