89387
PlayStation3
-
#14493 Tényleg buli játék ez a setétség, de pénzt azt biztos nem adnék érte!;)
Kicsit a nextgen kategória megcsúfolásának érzem: ronda textúrák, elnagyolt objektek, elcsúszó hang, igénytelen efektek. A többi jó, monnyuk pl a hangulat, kb mint egy jobban sikerült B múvi.
Szal a demó amúgy tök jó, legalább megnéztem benne az origi Flesh Gordon sorozat első részét.;))) -
#14492 Nem rossz :) Egyre jobb gamák jönnek a cuccra srácok! -
#14491 Kaz Hirai ma azt nyilatkozta, hogy mikor eljön a megfelelő pillanat bejentik a rezgő joy-t mellyel igazi evolúciót akarnak, nem csak szimpla rezgést (szerintem különböző részein fog rezegni a cucc, ahogy ígérték)
1.90-es firmware-ben már hallgathatunk zenét a menü alatt -
imabi kisou, ps3 only horror game, egyebet még nem tudni -
#14489 Én most töltöm, kiváncsi vagyok rá.. -
#14488 nekem se jött be a darkness demo, de örülök amúgy nagyon, hogy van valami!
állítólag xbox360 demo nem ilyen szőrös és simábban is fut, itt mintha akadt volna (20fps-re saccolok).
igazából a koncepció se jött be, meg az irányítás, amúgy a Darkness hangja nagyon hangulatos game over-nél :) szal van feeling, de ez a demo pont elég volt számomra, azért még majd tolok vele -
Noitulover #14487 UK storerol van egyébként szó? (darkness demo) (amcsiban legalább is nincs) -
Jimanszky #14486 na majd megnézem nem fáradtan is.;))) -
#14485 hu vazz. ez a Drakes Fortune, ez iszonyat gyönyörű, olyan vizeffekt van benne,hogy leesett a hajam -
#14484 Szal nem tetszik neked a sötét oldal?...Na majd ad neked Wéder nagyur!
-
Foxhound1980 #14483 Most szedem. Nekem 360-on nagyon bejött, eszméletlen komolyan nézett ki ott. Starbreeze Rulez! Miért nem tettszik PS3-mon, a gémpléj nem jött be? -
Jimanszky #14482 KÖVEZZETEK MEG,DE NEKEM A DARKNESS NEM NAGYON TETSZIK.MOST NYOMOM A DEMÓVAL ÉS NEM AZ IGAZI:(( -
BJB #14481 A PS3 fel tudja skálázni HD-be a PS2 játékokat, így szebb lesz jóval! -
Since #14480 Sziasztok lenne egy kérdésem. A 24 című játékot mindenféleképpen kiszerettem volna próbálni de ugye ps3ra nincs a gamma. Azt olvastam hogy lejátszik a ps3 ps2 játékokat is. Arra lennék kiváncsi hogy valamivel azért "jobb" lesz a kép mintha sima ps2 gépen játszanék vele? Csak azért kérdezem mert 109es tv-m van és ha olyan rajta mnit ps2ön akkor pixelparádé lesz az egész és az úgy nem éri meg nekem. Köszi. -
#14479 Azért hogy kimaradt az E3, meg jó néhány fontos esemény az SG életéből, úgyláccik mindenki szabin van, aki meg nincs az nem vállal ilyen témákat. -
#14478 Ahogy olvasom, már meg is történt! -
#14477 Nincs mit, valszeg valami Linux kernel lehet karakteres képernyővel, néhány szolgáltatásal megáldott scripttel. -
Edemcrespo #14476 na mindegy kössz a segitséget majd holnap veszek egy usb-s billentyűzetet
üdv:Edem -
Edemcrespo #14475 azon gondolkoztam én is -
#14474 Valszeg csak billentyúzetről lehet vezérelni. -
Edemcrespo #14473 de amikor a srác kikapcsolta a joystick-kal akkor én a kezemmel nyomtam ki -
Edemcrespo #14472 bocs nem ps3net.com hanem ps3news.com -
Edemcrespo #14471 mintha nem észlelné a ps3-mat -
Edemcrespo #14470 nemtudok visszamenni sem bejon az a ps3net.com kiirja h. válasszak valamit és egyszerüen csak villog a joyszickon az a 4 jel (persze amikor megnyomom a ps jelet)gyorsan
és nem enged semmit -
#14469 holnap? vagy még ma? -
#14468 Mármint, ha visszamész gameOS-be akkor nem engedi? -
nexoradam #14467 Hol lehet feliratkozni a PSN hírlevélre? -
#14466 Ha tudod töltsd le 720p felbontásban a videot, na az aztán kiba dúrva!!!;)))
Amúgy a heti store frissítéssel jön a Darkness demo!!!!;) -
Edemcrespo #14465 sziasztok kérhetnék egy kis segitséget ?
letöltöttem a következő fájlt:PS3 SAK (Swiss Army Knife) v1.00 ugyanazt tettem mint ahogy ebben a videóban mutatják:http://www.youtube.com/watch?v=yRMPLGlG4CY és nem engedi a joystickot mozgatni tudna valaki segiteni?? -
#14464 :D -
#14463 Ami totálisan nem jelent semmit, mivel ha megnézed a HD-DVD-ből van 1 márka, a BD lejátszó viszont 4 különböző márkájú és kategóriájú gép!;)
Jelenleg talán még nincs számottevő különbség a formátumok között. A gépek között természetesen van. Mindenesetre a BD nagyobb kapacitású, ami esetleg más, kevesebb minőségromlással járó tömörítést is lehetővé tesz. -
#14462 HI! Überkonzolon ismét kapható a Darkness!!
Lehet,hogy máshol is,de én általában ide járok fel. -
#14461 :D
Durva.Az Ewergo által mutatott honlapon a legolcsóbb BD lejátszó,és a legdrágább HD lejátszó között ''csak,, 20.000 FT különbség van.
Na vajon HD,vagy BD a jobb minőségű?:D -
#14460 Jó, csak lehet, hogy pl nem mindegyik tv-vel fog megfelelően együttműködni felbontás tekíntetében, meg ilyenek.
Volt már rá példa.
Amúgy ment a szavazat, és most ahogy ígérted tessék elmenni szépen PS-t venni!!!!;))) -
partizan182 #14459 Gondolom lejátszák a HD-DVD-t.... :)
20 ezerért még az sem zavarna ha kurblival kell tekerni azért hogy működjön :) -
#14458 Na ja, de azért kíváncsi leszek, hogy az occsó HD lejátszók mit fognak tudni?
A PS3 azért még mindíg a legjobb BD lejátszó ár/érték viszonylatban, és mellesleg egy játékgépet is kapsz vele!;) -
partizan182 #14457 Toshiba az E3-mon 99 (!!!) USD-ért osztogatta a HD-DVD lejátszóit 2 filmmel. Nyilván akció volt meg marketingfogás, de azért kb előremutat mi is lesz itt a karácsonyi szezonban. 20.000-ért röhögve vennék 2-t is (egyet a nappaliba egyet a hálóba). -
#14456 Az se komplett, aki ilyet vesz. -
#14455 OFF. Csak ugy.
-
#14454 Jah, ha már másra nem jó.