89387
PlayStation3
  • NEXUS6
    Tényleg buli játék ez a setétség, de pénzt azt biztos nem adnék érte!;)
    Kicsit a nextgen kategória megcsúfolásának érzem: ronda textúrák, elnagyolt objektek, elcsúszó hang, igénytelen efektek. A többi jó, monnyuk pl a hangulat, kb mint egy jobban sikerült B múvi.
    Szal a demó amúgy tök jó, legalább megnéztem benne az origi Flesh Gordon sorozat első részét.;)))
  • item
    Nem rossz :) Egyre jobb gamák jönnek a cuccra srácok!
  • EmThor
    Kaz Hirai ma azt nyilatkozta, hogy mikor eljön a megfelelő pillanat bejentik a rezgő joy-t mellyel igazi evolúciót akarnak, nem csak szimpla rezgést (szerintem különböző részein fog rezegni a cucc, ahogy ígérték)

1.90-es firmware-ben már hallgathatunk zenét a menü alatt
  • EmThor

imabi kisou, ps3 only horror game, egyebet még nem tudni
  • item
    Én most töltöm, kiváncsi vagyok rá..
  • EmThor
    nekem se jött be a darkness demo, de örülök amúgy nagyon, hogy van valami!

állítólag xbox360 demo nem ilyen szőrös és simábban is fut, itt mintha akadt volna (20fps-re saccolok).

igazából a koncepció se jött be, meg az irányítás, amúgy a Darkness hangja nagyon hangulatos game over-nél :) szal van feeling, de ez a demo pont elég volt számomra, azért még majd tolok vele
  • Noitulover
    UK storerol van egyébként szó? (darkness demo) (amcsiban legalább is nincs)
  • Jimanszky
    na majd megnézem nem fáradtan is.;)))
  • Johnny23
    hu vazz. ez a Drakes Fortune, ez iszonyat gyönyörű, olyan vizeffekt van benne,hogy leesett a hajam
  • Ewergo
    Szal nem tetszik neked a sötét oldal?...Na majd ad neked Wéder nagyur!
  • Foxhound1980
    Most szedem. Nekem 360-on nagyon bejött, eszméletlen komolyan nézett ki ott. Starbreeze Rulez! Miért nem tettszik PS3-mon, a gémpléj nem jött be?
  • Jimanszky
    KÖVEZZETEK MEG,DE NEKEM A DARKNESS NEM NAGYON TETSZIK.MOST NYOMOM A DEMÓVAL ÉS NEM AZ IGAZI:((
  • BJB
    A PS3 fel tudja skálázni HD-be a PS2 játékokat, így szebb lesz jóval!
  • Since
    Sziasztok lenne egy kérdésem. A 24 című játékot mindenféleképpen kiszerettem volna próbálni de ugye ps3ra nincs a gamma. Azt olvastam hogy lejátszik a ps3 ps2 játékokat is. Arra lennék kiváncsi hogy valamivel azért "jobb" lesz a kép mintha sima ps2 gépen játszanék vele? Csak azért kérdezem mert 109es tv-m van és ha olyan rajta mnit ps2ön akkor pixelparádé lesz az egész és az úgy nem éri meg nekem. Köszi.
  • NEXUS6
    Azért hogy kimaradt az E3, meg jó néhány fontos esemény az SG életéből, úgyláccik mindenki szabin van, aki meg nincs az nem vállal ilyen témákat.
  • NEXUS6
    Ahogy olvasom, már meg is történt!
  • NEXUS6
    Nincs mit, valszeg valami Linux kernel lehet karakteres képernyővel, néhány szolgáltatásal megáldott scripttel.
  • Edemcrespo
    na mindegy kössz a segitséget majd holnap veszek egy usb-s billentyűzetet
    üdv:Edem
  • Edemcrespo
    azon gondolkoztam én is
  • NEXUS6
    Valszeg csak billentyúzetről lehet vezérelni.
  • Edemcrespo
    de amikor a srác kikapcsolta a joystick-kal akkor én a kezemmel nyomtam ki
  • Edemcrespo
    bocs nem ps3net.com hanem ps3news.com
  • Edemcrespo
    mintha nem észlelné a ps3-mat
  • Edemcrespo
    nemtudok visszamenni sem bejon az a ps3net.com kiirja h. válasszak valamit és egyszerüen csak villog a joyszickon az a 4 jel (persze amikor megnyomom a ps jelet)gyorsan
    és nem enged semmit
  • EmThor
    holnap? vagy még ma?
  • NEXUS6
    Mármint, ha visszamész gameOS-be akkor nem engedi?
  • nexoradam
    Hol lehet feliratkozni a PSN hírlevélre?
  • NEXUS6
    Ha tudod töltsd le 720p felbontásban a videot, na az aztán kiba dúrva!!!;)))

Amúgy a heti store frissítéssel jön a Darkness demo!!!!;)
  • Edemcrespo
    sziasztok kérhetnék egy kis segitséget ?

letöltöttem a következő fájlt:PS3 SAK (Swiss Army Knife) v1.00 ugyanazt tettem mint ahogy ebben a videóban mutatják:http://www.youtube.com/watch?v=yRMPLGlG4CY és nem engedi a joystickot mozgatni tudna valaki segiteni??
  • DarkSector
    :D
  • NEXUS6
    Ami totálisan nem jelent semmit, mivel ha megnézed a HD-DVD-ből van 1 márka, a BD lejátszó viszont 4 különböző márkájú és kategóriájú gép!;)

Jelenleg talán még nincs számottevő különbség a formátumok között. A gépek között természetesen van. Mindenesetre a BD nagyobb kapacitású, ami esetleg más, kevesebb minőségromlással járó tömörítést is lehetővé tesz.
  • brodix
    HI! Überkonzolon ismét kapható a Darkness!!
    Lehet,hogy máshol is,de én általában ide járok fel.
  • brodix
    :D
    Durva.Az Ewergo által mutatott honlapon a legolcsóbb BD lejátszó,és a legdrágább HD lejátszó között ''csak,, 20.000 FT különbség van.
    Na vajon HD,vagy BD a jobb minőségű?:D
  • NEXUS6
    Jó, csak lehet, hogy pl nem mindegyik tv-vel fog megfelelően együttműködni felbontás tekíntetében, meg ilyenek.

Volt már rá példa.

Amúgy ment a szavazat, és most ahogy ígérted tessék elmenni szépen PS-t venni!!!!;)))
  • partizan182
    Gondolom lejátszák a HD-DVD-t.... :)
    20 ezerért még az sem zavarna ha kurblival kell tekerni azért hogy működjön :)
  • NEXUS6
    Na ja, de azért kíváncsi leszek, hogy az occsó HD lejátszók mit fognak tudni?

A PS3 azért még mindíg a legjobb BD lejátszó ár/érték viszonylatban, és mellesleg egy játékgépet is kapsz vele!;)
  • partizan182
    Toshiba az E3-mon 99 (!!!) USD-ért osztogatta a HD-DVD lejátszóit 2 filmmel. Nyilván akció volt meg marketingfogás, de azért kb előremutat mi is lesz itt a karácsonyi szezonban. 20.000-ért röhögve vennék 2-t is (egyet a nappaliba egyet a hálóba).
  • guardian hero
    Az se komplett, aki ilyet vesz.
  • Ewergo
    OFF. Csak ugy.
  • guardian hero
    Jah, ha már másra nem jó.