89387
PlayStation3
-
#14453 Igaz!
De egy patront megér a csaj.
-
partizan182 #14452 Beleteszed a Blu-ray lemezt.
Próbálkoztak páran HD avi-kat, mkv-ket lejátszani, nem sok sikerrel. -
Silverford #14451 Srácok!A HD videókat letudja játszani a gép?Ha igen mi módon?
Köszi! -
#14450 Ez a csaj még életében nem fogott kontrollert a kezében. Gusztustalan ez a sok törtető, magamutogató ribanc, akiknek semmi más ambíciójuk nincs, mint hogy eladják a testüket. Elindulnak a Mucsaröcsöge-Alsó szépe választáson ugyanúgy, mint egy gamer csajoknak kiírt versenyen, függetlenül attól, hogy életükben nem láttak videojátékot, sőt, fogadni mernék, hogy mindig is lenézték azokat, meg a játékosokat is. De leszarja, mert csak az a lényeg, hogy a pofádba tolja a fotosoppolt képeit minden lehetséges fórumon. -
partizan182 #14449 Hajrá.
"Ebben az évben végezetem stílus-divattervező szakon stylistként"
Azért ez fájdalmas. A konzollistája alapján elég lastgen a csaj :)
Mindenesetre nem innen válogattam, Kati megvan már kb 4 éve. -
#14448 Bocsácsá meg de nekem Ő jobban tetszik!
-
Since #14447 MMORPG : Massive Multiplayer Online Role Playing Game -
Jinchuu #14446 Nemtudom, én nagyon jól elvagyok vele, valahol a 4. szinten járhatok, néha végigviszek 1-1 pályát, bár a legtöbb időt online töltöm, mégiscsak ott az igazi, bár ha nincs online lehetőséged akkor tényleg uncsi lehet. -
zottyantas #14445 Mi az az mmorpg? De nem is ezért írok, hanem itt beszéltek a motorstormról, ami nekem összességében csalódás volt. A játék jó a meg nemében meg minden, de a demót letöltve azt gondoltam hogy a "65 races" nem azt jelenti, hogy 8 azaz 8 db pály van az egészbe, mert ez elég gonosz dolog, hogy arra számítana az ember, hogy lesz sok szép pálya, de azért 8 pálya már nagon unalams és egyáltlán nem a vége felé hanem már a 3-as szinten is. -
Since #14444 Biztosan hallottatok róla hogy az ncsoft játékokat fog gyártani PS3ra, amiről nemrég készült egy interjú. Én úgy vettem ki a szavaiból, hogy egy meglévő játékot raknak át PS3-ra, de termésetesen lesznek title játékok is. Ja és MMORPG-ről beszélünk.Itt az interjú! -
Since #14443 Ajnálatok valami jó játékot mert a Darknesst meg a R6V-t végigtoltam, valami jó multis gamma kellene :-) Egyébként R6V multiban nagyon rossz, mivel automatikusan csatlakozol egy játékba (nincsen keresési lehetőség benne), és a beépített mic nem az igazi. Az internetem jó, játékban nem találkoztam laggal de amit mondanak a játékosok egyszerűen nem lehet érteni és nagyon zajos. Köszi a tippeket :-) -
Foxhound1980 #14442 Bocs tovább nem olvastam. ok. -
Foxhound1980 #14441 Nem rossz, Level 4-es ticketteken már vért izzadok.. Egyelőre inkább hagyom ezt a dogot. Egyébként, hogy kell feltenni? -
#14440 na nyomtam egyet...csak neked! -
partizan182 #14439 Tudom hogy szemétség ennyire személyes dologgal szétoffolni a topicot, de szavazzatok az én Katámra. Napi 1-et lehet szavazni, 07.20-ig tart a verseny, már csak 2 nap, a top 10-ben kell tartani a következő fordulóhoz.
Úgy gondolom minden játékosnak szívügye, hogy a valódi gamer-lányok szarrápawn-olják a kamumodelleket a második fordulós játszódási versenyben.
Ennyi voltam, lehet hogy veszek ma egy ps3-mat mert unatkozom (meg megjött az adóvisszatérítés és lyukat éget a zsebembe)... -
#14438 You’ll need to copy it on to a memory device, and put it in the following folder structure: /PS3/SAVEDATA/BCES00006.
You can then import it under the PlayStation 3’s Game Data Utility under Game in the XMB. -
#14437 Motorstorm EU 100% GameSave ha valakinek gondot okozna a végigvitel.
Motorstorm EU 100% -
Foxhound1980 #14436 Lair, HS, Stranglehold. Aztán októbertől beindul a nagyüzem. Must have only és multcimek folyamtosan, minden hétre fog jutni valami finomság. -
Sund #14435 mi lesz a következő 1-2 játék ami meg fog jelenni? Nagyon unom már magam ps3 fronton. -
#14434 Erről írnál bővebben? Nekem csak fat32-t volhajlandó felismerni,abból is csak az első partíciót. Sony hungária szerint hivatalosan nem is támogatják az usb-n a vinyó használatát. -
#14433 Rossznyelvek szerint, az eladott Boxokat is csak ott élő gaidzsinok vették, ott tanuló diákok meg ilyenek.;) -
#14432 Nekik szinte kötelezö PS-t (saját gépüket) venni! Akit meglátnak ott xbox-szal mászkálni, fejbelövik. :)
...amilyen szigor van náluk...
-
BJB #14431 Én nem akarok bontogatni. USB-n rádugom és kész, vagy egy 2.5-ös SATA a 60-as helyére. -
zottyantas #14430 Ha valakit érdekel itt van hogy hogyan lehet 3,5-es vinyót rakni a gépbe,elég macerás, de ha valakit érdekel akkor katt ide. -
Jimanszky #14429 fognak -
Jimanszky #14428 majd pont egy Ps3 topikba fog berakni egy olyan képet:D -
#14427 akkor ennyi erőböl meg csinálhatnánk olyat képet is, ami Amerikában van, csak pont fordítva... :) -
#14426 japánban több mint 1.000.000 ps3 kelt már el!!
és a konkurencia terméke valahogy a polcokon maradt :)
-
Jimanszky #14425 dobtam egy 5öst;) -
#14424 Hát ha már gürcölnek vele és megcsinálják csak nem hagyják ki belőle, remélem. -
BJB #14423 Lehet kapni IDE/SATA USB átalakítókat. Ha mondjuk veszek egy 250GB-s 3.5-ös HDD-t akkor ezzel az adapterrel fel fogja ismerni a PS3? -
#14422 Thx.
Ez jó hír.
És minden platformon? -
#14421 Magyar nyelvű játekok a Codemasters-tól -
Noitulover #14420 így egy fokkal elfogadhatóbb mint a legutóbbi verzió ,hogy nem is tervezik elérhetővé tenni XD -
Since #14419 Ezt a választ kaptam a magyarországi stre-ral kapcsolatban :
"Köszönjük levelét.
Tudomásunk szerint Magyarországon is elérhető lesz a PlayStation Store, ám arra vonatkozó információkkal sajnos egyelőre nem rendelkzünk, hogy mikortól." -
#14418 ?????
Link -
#14417 A pletyi szerint 07.20-tól indul a HOME open béta teszt! -
#14416 Colin McRae: DiRT is megjelenik magyar szinkronnal. Érdkes. -
Sund #14415 még 6 csillagot is megérdemelne. ;) -
Foxhound1980 #14414 Jah, Bohóc fószer.