89387
PlayStation3
  • Ewergo
    Igaz!
    De egy patront megér a csaj.
  • partizan182
    Beleteszed a Blu-ray lemezt.
    Próbálkoztak páran HD avi-kat, mkv-ket lejátszani, nem sok sikerrel.
  • Silverford
    Srácok!A HD videókat letudja játszani a gép?Ha igen mi módon?
    Köszi!
  • guardian hero
    Ez a csaj még életében nem fogott kontrollert a kezében. Gusztustalan ez a sok törtető, magamutogató ribanc, akiknek semmi más ambíciójuk nincs, mint hogy eladják a testüket. Elindulnak a Mucsaröcsöge-Alsó szépe választáson ugyanúgy, mint egy gamer csajoknak kiírt versenyen, függetlenül attól, hogy életükben nem láttak videojátékot, sőt, fogadni mernék, hogy mindig is lenézték azokat, meg a játékosokat is. De leszarja, mert csak az a lényeg, hogy a pofádba tolja a fotosoppolt képeit minden lehetséges fórumon.
  • partizan182
    Hajrá.

"Ebben az évben végezetem stílus-divattervező szakon stylistként"
    Azért ez fájdalmas. A konzollistája alapján elég lastgen a csaj :)

Mindenesetre nem innen válogattam, Kati megvan már kb 4 éve.
  • Ewergo
    Bocsácsá meg de nekem Ő jobban tetszik!
  • Since
    MMORPG : Massive Multiplayer Online Role Playing Game
  • Jinchuu
    Nemtudom, én nagyon jól elvagyok vele, valahol a 4. szinten járhatok, néha végigviszek 1-1 pályát, bár a legtöbb időt online töltöm, mégiscsak ott az igazi, bár ha nincs online lehetőséged akkor tényleg uncsi lehet.
  • zottyantas
    Mi az az mmorpg? De nem is ezért írok, hanem itt beszéltek a motorstormról, ami nekem összességében csalódás volt. A játék jó a meg nemében meg minden, de a demót letöltve azt gondoltam hogy a "65 races" nem azt jelenti, hogy 8 azaz 8 db pály van az egészbe, mert ez elég gonosz dolog, hogy arra számítana az ember, hogy lesz sok szép pálya, de azért 8 pálya már nagon unalams és egyáltlán nem a vége felé hanem már a 3-as szinten is.
  • Since
    Biztosan hallottatok róla hogy az ncsoft játékokat fog gyártani PS3ra, amiről nemrég készült egy interjú. Én úgy vettem ki a szavaiból, hogy egy meglévő játékot raknak át PS3-ra, de termésetesen lesznek title játékok is. Ja és MMORPG-ről beszélünk.Itt az interjú!
  • Since
    Ajnálatok valami jó játékot mert a Darknesst meg a R6V-t végigtoltam, valami jó multis gamma kellene :-) Egyébként R6V multiban nagyon rossz, mivel automatikusan csatlakozol egy játékba (nincsen keresési lehetőség benne), és a beépített mic nem az igazi. Az internetem jó, játékban nem találkoztam laggal de amit mondanak a játékosok egyszerűen nem lehet érteni és nagyon zajos. Köszi a tippeket :-)
  • Foxhound1980
    Bocs tovább nem olvastam. ok.
  • Foxhound1980
    Nem rossz, Level 4-es ticketteken már vért izzadok.. Egyelőre inkább hagyom ezt a dogot. Egyébként, hogy kell feltenni?
  • öregharcsa
    na nyomtam egyet...csak neked!
  • partizan182
    Tudom hogy szemétség ennyire személyes dologgal szétoffolni a topicot, de szavazzatok az én Katámra. Napi 1-et lehet szavazni, 07.20-ig tart a verseny, már csak 2 nap, a top 10-ben kell tartani a következő fordulóhoz.

Úgy gondolom minden játékosnak szívügye, hogy a valódi gamer-lányok szarrápawn-olják a kamumodelleket a második fordulós játszódási versenyben.

Ennyi voltam, lehet hogy veszek ma egy ps3-mat mert unatkozom (meg megjött az adóvisszatérítés és lyukat éget a zsebembe)...
  • item
    You’ll need to copy it on to a memory device, and put it in the following folder structure: /PS3/SAVEDATA/BCES00006.
    You can then import it under the PlayStation 3’s Game Data Utility under Game in the XMB.
  • item
    Motorstorm EU 100% GameSave ha valakinek gondot okozna a végigvitel.

Motorstorm EU 100%
  • Foxhound1980
    Lair, HS, Stranglehold. Aztán októbertől beindul a nagyüzem. Must have only és multcimek folyamtosan, minden hétre fog jutni valami finomság.
  • Sund
    mi lesz a következő 1-2 játék ami meg fog jelenni? Nagyon unom már magam ps3 fronton.
  • Tutu12
    Erről írnál bővebben? Nekem csak fat32-t volhajlandó felismerni,abból is csak az első partíciót. Sony hungária szerint hivatalosan nem is támogatják az usb-n a vinyó használatát.
  • NEXUS6
    Rossznyelvek szerint, az eladott Boxokat is csak ott élő gaidzsinok vették, ott tanuló diákok meg ilyenek.;)
  • Ewergo
    Nekik szinte kötelezö PS-t (saját gépüket) venni! Akit meglátnak ott xbox-szal mászkálni, fejbelövik. :)
    ...amilyen szigor van náluk...
  • BJB
    Én nem akarok bontogatni. USB-n rádugom és kész, vagy egy 2.5-ös SATA a 60-as helyére.
  • zottyantas
    Ha valakit érdekel itt van hogy hogyan lehet 3,5-es vinyót rakni a gépbe,elég macerás, de ha valakit érdekel akkor katt ide.
  • Jimanszky
    fognak
  • Jimanszky
    majd pont egy Ps3 topikba fog berakni egy olyan képet:D
  • Lizardman
    akkor ennyi erőböl meg csinálhatnánk olyat képet is, ami Amerikában van, csak pont fordítva... :)
  • EmThor
    japánban több mint 1.000.000 ps3 kelt már el!!

és a konkurencia terméke valahogy a polcokon maradt :)

• Jimanszky
    dobtam egy 5öst;)
  • bubi07
    Hát ha már gürcölnek vele és megcsinálják csak nem hagyják ki belőle, remélem.
  • BJB
    Lehet kapni IDE/SATA USB átalakítókat. Ha mondjuk veszek egy 250GB-s 3.5-ös HDD-t akkor ezzel az adapterrel fel fogja ismerni a PS3?
  • Attila8805
    Thx.
    Ez jó hír.
    És minden platformon?
  • bubi07
    Magyar nyelvű játekok a Codemasters-tól
  • Noitulover
    így egy fokkal elfogadhatóbb mint a legutóbbi verzió ,hogy nem is tervezik elérhetővé tenni XD
  • Since
    Ezt a választ kaptam a magyarországi stre-ral kapcsolatban :
    "Köszönjük levelét.
    Tudomásunk szerint Magyarországon is elérhető lesz a PlayStation Store, ám arra vonatkozó információkkal sajnos egyelőre nem rendelkzünk, hogy mikortól."
  • Attila8805
    ?????
    Link
  • NEXUS6
    A pletyi szerint 07.20-tól indul a HOME open béta teszt!
  • bubi07
    Colin McRae: DiRT is megjelenik magyar szinkronnal. Érdkes.
  • Sund
    még 6 csillagot is megérdemelne. ;)
  • Foxhound1980
    Jah, Bohóc fószer.