89387
PlayStation3
  • Attila8805
    690 szlovák korona(50000Ft)egy ps3-ért???
  • EmThor
    GRAW 2 demóban a brightness-t rakjátok +5-re, jóval hm, ha nem is szebb de jobb lesz a kép összhatása
  • HAF Rigel
    Küldtem Privet a Darknessre
  • baggins
    Eladom két játékomat, ha valakinek kell, jelezze privátban:
    - The Darkness
    - Untold Legends: Dark Kingdom
    10 ezer/darab (no alku!)
    Csere most nem érdekel, Lair-re megy a gyűjtés :)
  • tyrant71
    én nemrég cseréltem el a joeystation-ben
    lista szerint most is kapható 13k-ért
  • HAF Rigel
    Szerencsére egyenlőre megtehetem , se gyerekem, se autom, nem dohányzok, nem iszom (alkoholt egyátalán nem ) igy van pénzem havi 1-2 játékra.
  • qper
    valaki nem tudjahogy az amazon.com már nem szállít ide videojátékokat sem?

próbálgatok rendelni, de nmem engedi... bezzeg a hülye HP7 könyvet bármikor áthozzák, de a játékot nem... ki érti ezt?
  • qper
    érdekes, ahoz képest hogy mekkora Isten progi, sehol sem lehet itthon mgeszerezni :( :(

• HAF Rigel
    Nem sajna gyüjtő vagyok. Egyébként meg az egyik legjobb játék a felsorolásból.
  • Foxhound1980
    Az szép mennyiség, életemben egy konzolon sem volt eygszerre 4 gyári játéknál több meg. inkább cserélgetem meg adom veszem a cimeket.
  • qper
    Őőő izé: virtua tennis 3-at nem adod el esetleg? a kilences szám sokkal mitikusabb :))
  • EmThor
    viszont galaxis adhatná ócsóbban :P
  • HAF Rigel
    Voltam mind a 2 helyen Platinum és Joeystation. Eddig nem volt bajom egyik helyen sem. Vettem itt is ott is progit, de az hogy átvágjanak az árral, az nálam -10 pont. Ha tehetem elkerülöm azt a helyet ahol átvernek.

A cd galaxy is maszek , de ő még is ad számlát. Mert nagy bolt , nyilvántartással meg könyveléssel. Azokon a helyeken nem kapsz számlát ahol pl 1 vagy 2 személyes a bolt. Ott úgy is a tulaj zsebébe megy a pénz . -20 % Áfa nem is kis bevétel. Na mindegy . Elértem a 10 ps3 játékot.
    - F1
    - Motostrom
    - Virtua Tenis
    - Virtua Fighter
    - Oblivion
    - Resistance
    - Transformers
    - Harry Potter 5
    - Armys Core 4
    - Fight Night Round 3

Ez egy gép ára. Nem is olyan hülye a sony, olyan mintha nekem már 2 konzolt adott volna el. :):)
  • qper
    Joeystationban 9.000-ért vettem a fóliás FN3-at, és a Resistance-t is 9.000-ért odadta pedig a website-on 11.000-ért volt kint.
  • öregharcsa
    én mindíg elkérem(lehet nem tetszik neki de qwára nem érdekel)....fő a biztonság...ha szar a lemez már nem is tudnék reklamálni nélküle...
  • Foxhound1980
    Sztem sehol, mert nem lehet. Újjat kell csinálnod.
  • zottyantas
    Valaki írja már meg hátha csak én nem találom, hogy online ID-t hogy kell változtatni? De szerintem nem én nem találom, hanem nem lehet és akkor ezt beszívtam:)
  • NEXUS6
    Én a joeystationba járok, ott van egy köpésre a platinumshoptól és csak 9000 a FNR3!

Kicsi bolt ugyan, de azért ami a honlapon van az meg is van a boltban is. Van csere-bere is és összességében jó tapasztalataim vannak.
  • EmThor
    én meg kácsánál dvi-hdmi + optikait is :)
  • Foxhound1980
    Én amúgy platinumban vettem a hdmi kábelemet.
  • Foxhound1980
    Maszekok soha nem adnak számlát.
  • EmThor
    nem. überkonzolban nem kaptam blokkot, de attól még jobb helynek tűnt. joeystation passz.

cdgalaxisban természetesen adtak részletes számlát!
  • HAF Rigel
    Egy kis negativ kirtika egy bolt felé.
    Tegnap elmentem a Platinum shopba.
    Vettem egy Fight Night Round 3 at.

Az első dolog ami nemtetszett ,hogy ami a honlapon szinte minden játékon az van hogy "raktárrol" , De kb 10db játék volt összesen egy dobozban. A honlapon meg mindenre az van írva hogy raktáron , én Fight Night Round 3 és a Blazing Angels között akartam választani , de sajna csak az egyik volt. Ami viszont érdekes hogy a Transformesrs meg csak "rendelésre" és ott virit a dobozban. Ha csak ennyi hiba lett volna akkor most nem ragadok billt és nem írtam volna ide. DE még pénzel is áthuztak , mert a honlapon 12900 a játék mig nekem 13900ért adták persze blokk nélkül , nehogy vissza tudjál menni reklamálni.

ui: 576 és bevásárló központok és + MM kivételével vettetek már játék programot úgy hogy kaptatok blokkot ?
  • Foxhound1980
    ok
  • qper
    ja, semmi extra csak írtam hogy felveszlek az EU szerveren is az ámerikáson kívül.
  • qper
    a maláj luxuskurtizánok meggyógyítanának :))
  • Foxhound1980
    Általában az de most volt irva mellé 1-2 mondat is. Csak rutinszerüen töröltem véletlenül.
  • Noitulover
    az valszeg csak egy friend invite volt (semmi üzenet) XD
  • Foxhound1980
    Q! Valamit irtál psn-en csak töröltem véletlenül az üzit. frindenek ferlvettelek de akartál vmit mondani?
  • NEXUS6
    Nem lehetsz te olyan beteg, ha ilyeneken jár az eszed, meg más!;)))
  • NEXUS6
    Ez a videó elég jól mutatta a játék fizikáját.

Én is raklapot akarok végre lőni, meg gránáttal rendet rakni a szobában!!!!!;)))
  • Foxhound1980
    Pici off. Az új PSP eljövetelével a régi verza ára lemegy majd? Vag yuygan abban az árban lesz kapható a 2 külömböző masina?
  • Attila8805
    Igen azt tdutam mert néztem a sony konferenciát.
  • Foxhound1980
    Aha, hát ez nagyon fals hir volt vagy csak városi legenda. Hivatalos álláspont a megjelnésröl a mai napig nem volt. UT-röl volt szó, hogy a Boxos verza késik de azt tudta mindenki.
  • zsolt2800
    Akkor lehet ez a Warhawk lesz és akkor kihagyom a Resistance-t, mert a tps-eket jobban birom,mint az fps-t.
  • Attila8805
    Na látod az lehet mert én nem naon forogtam:D
    Egy átékba forgolódtam sokáig a the darkness demo-ban:D
  • Attila8805
    Na tudtam hogy olvastam valahol:
    "sztechnika 2007. júl. 12. 12:22 | privát | válasz erre | #13815
    A sony nagyon megszívatta az xbox 360 sokat:CoD4 UT3 csak xboxra nem jelenik emg idén minden másra meg."

• Foxhound1980
    Nem tudni de lényegtelen mert az USA verzió is mind a film mind a gém régiófüggetlen lesz. Azonnal veszem.
  • qper
    na ez engem is érdekelni fog nagyon. imádtam a may payne-t (az egyet főleg), remélem ez is bejövős lesz.

a filmes verzió csak ámerikában lesz, vagy lesz az EU-ban is egy ilyen opció?
  • Foxhound1980
    Passzolom tényleg, ha nem rángatna be nem irtam volna. Próbáld ki. Megállsz és elkezded körbefotgatni a kamerát. A Vsync megfogja a képet de görcsöl is vele. Nem mindenhol de nagyobb terepeken, tehát nem zárt szobába észre kell venned. De mondjuk nem zavart, a demó kajak megávalsodort, fantasztikus. Pont iylen stuffra vágyom most. 100% akció, csúcs grafikával, látványnal. NAgyon hatásvadász lesz a progi. Ja és multija is lesz!