89387
PlayStation3
-
Jimanszky #16452 Okés:))de mostmár ismerjük egymást egy kicsit:)))Milyen játékaid vannak?
-
#16451 Nem hiszem, hogy ismerjük egymást! -
Jimanszky #16450 Téged ismerlek netán?;)Mert ismerős vagy,de lehet keverlek valakivel..:S -
Jimanszky #16449 Adatokat számít,hogy minél előbb rátaláljanak a súlyos betegségek ellenszereire.A rákkutatásban segít a kutatóknak,hogy gyorsabban tudjanak dolgozni.Kihasználják a CELL erejét és tudományos célokra,nemes célokra használják!Ha csatlakozol segítséget nyújtasz abban,hogy minél előbb rátaláljanak a rák és egyes betegségek ellenszereire!!Szóval ha van időd,te is csatlakozz és számolj!!! -
#16448 -
Jimanszky #16447 Kik volnának Fehérvárról?Kezeket feltenni;)) -
simirizsa #16446 PSN-es játékok ingyenes használni kivánt cucc azaz a linkjét ajánlot használni hozzá különben nem megy :D -
zsolt2800 #16445 Ez a folding home pontosan mire jó? -
Sutekh #16444 Én is hajtom a gépet rendesen. Átlag 14 órát naponta. Fele játék, fele folding home. Eddig olyan, mint új korában. -
#16443 Itt egy érdekes link!;)
10 ember váltotta folyamatosan 1.5 óránként egymást 3 különböző (1 normál +2 extrém) helyszínen, helyszínenként 108 órán keresztül, miközben egy PS3-at teszteltek.
Eltekíntve néhány apró múló jelenségtől, amelyek a nem a kézikönyvben is leírt megfelelő üzemi/környezeti viszonyokból fakadtak, a gép szerencsésen túlélte a megpróbáltatásokat és azóta is jó egészségnek örvend!;) -
Noitulover #16442 Valami "custom" .tif filet használnak . Rá nézésre csak nem képes beolvasni a ps3 valami hibás file-t ezáltal fenn akad , mikor leválasztja adat hordozot akkor meg mintha mise történt volna XD
De ha megnézitek a PS3hax oldalát (lol) , nagyon az jön le hogy pár tizen éves "hakker" (kinek nincs jobb dolga) semmire se jó "hax/exploit"-okat vél fel fedezni ,sőt még meg is "tanítják" yhogy kell pl Lag switchet vagy ledet berakni a 6axisba stb egyéb szemetet gyártani szóval nem érdemes ezzel foglalkozni szvsz XD -
Jimanszky #16441 Akkor már ketten vagyunk:)))) -
#16440 En se igazan! -
Jimanszky #16439 De pontosan mit csinál a srác?Mert nem értem.. -
Foxhound1980 #16438 Ez egy hiba amit egy duo-n jutattanak be. Talán kiindulási pont lehet az iso inditáshoz de ez egyelőre semmi. Amellett értelme sem lesz sok mert a Sony valszeg a már a köv updateben ki is küszöböli ennek a tif fájlnak a futtatási lehetőségét. -
Foxhound1980 #16437 Na, Darkness kipörgetve. Nagyon állat volt a gém. -
Jimanszky #16436 ti tudjátok mi ez?:S -
#16435 Media Markt is rohadt drága! -
qper #16434 Az Auchan milyen mocsok drágán adja már a PS-hez a cuccokat? (meg úgy a konzolokhoz gancegál). Dunakeszin néztem 6Axis-t, volt pofájuk 19.000-et kérni érte, lol. -
#16433 Passz, lehet, hogy vannak ott is. -
Jimanszky #16432 Tesco-ban nincsenek játékok?Csak egy kérdés:) -
zsolt2800 #16431 Közben megprobáltam én is Visa electronnal és sikerült az usa storeon. -
tibitoth #16430 en tudok szlovakul. amugy az csehul van es az ar 1 ps3 taviranyitojaert van. -
qper #16429 köszi, ezt lehet bepróbálom akkor. ígéretesnek tűnik
-
#16428 Nem tudjátok, hogy székesfehérváron hol lehet kapni Ninja Gaiden vagy Darkness nevű játékot? Néztem a Media Markt-ban és az Auchan-ben, de nem volt! -
qper #16427 Dombornyomottat (MC, Visa), de itt EmThor kollégának sikerült Visa Electronnal is vásárolnia az USA szerverről. -
zsolt2800 #16426 Milyen bankártyát lehet használni a storban? Dombornyomotatt vagy bármilyen visakártyát? -
Foxhound1980 #16425 Sztem megéri. Én 360-on kipörgettem, baxott jó gém. Annyira nem lett gáz a port. Elég recés és akadós mondjuk de nem rossz és sztem a texturákban jobb mint a 360 verza. Taktikai fps de nincs túlbonyolitva. Nagyon jó a játszahtóság és a gameplay. frankón ott érzed magad a tüzharc kellős közepében. Nálam a tavalyi év best fps-e. Multija nagyon kiforrt és sokan is nyomják. A játéknak 85% feletti az átlaga mellesleg. Tuti vétel. -
qper #16424 Rainbow6 Vegas milyen game? Megéri beruházni rá? ez is szenved a portolási problémáktól ? (akad?) -
qper #16423 up -
#16422 Hát mivel kedveltem régen a sorozatot nem. De nemvolt nagy szám , nem is játszottam végig. -
Rena11 #16421 azt akartam irni nem bántad meg? -
Rena11 #16420 a transformerst neebntad meg? -
simirizsa #16419 Havi törlesztések melet természetesen :D -
simirizsa #16418 lol és mikor tolják eléd az 500000 forintos számlát ? -
Papesz #16417 Természetesen házhozszállítással. -
qper #16416 és még azt is írják, hogy ezért még kapsz egy 42"-es full HD tévét, és 5 szabadon választható játékot ill. Blu-ray filmet. -
#16415 Nem:D
Akkor sorry elnéztem.
Biztos nem láttam a tizedes pöttyöt a telefonon. -
#16414 tuti jol számoltál ? -
Papesz #16413 Elnézted. 700 szlovák korona kicsivel több, mint 5000 (ötezer) forint. Gondolom ez havi részlet.