89387
PlayStation3
  • Jimanszky
    Okés:))de mostmár ismerjük egymást egy kicsit:)))Milyen játékaid vannak?
  • dante3
    Nem hiszem, hogy ismerjük egymást!
  • Jimanszky
    Téged ismerlek netán?;)Mert ismerős vagy,de lehet keverlek valakivel..:S
  • Jimanszky
    Adatokat számít,hogy minél előbb rátaláljanak a súlyos betegségek ellenszereire.A rákkutatásban segít a kutatóknak,hogy gyorsabban tudjanak dolgozni.Kihasználják a CELL erejét és tudományos célokra,nemes célokra használják!Ha csatlakozol segítséget nyújtasz abban,hogy minél előbb rátaláljanak a rák és egyes betegségek ellenszereire!!Szóval ha van időd,te is csatlakozz és számolj!!!
  • dante3
  • Jimanszky
    Kik volnának Fehérvárról?Kezeket feltenni;))
  • simirizsa
    PSN-es játékok ingyenes használni kivánt cucc azaz a linkjét ajánlot használni hozzá különben nem megy :D
  • zsolt2800
    Ez a folding home pontosan mire jó?
  • Sutekh
    Én is hajtom a gépet rendesen. Átlag 14 órát naponta. Fele játék, fele folding home. Eddig olyan, mint új korában.
  • NEXUS6
    Itt egy érdekes link!;)

10 ember váltotta folyamatosan 1.5 óránként egymást 3 különböző (1 normál +2 extrém) helyszínen, helyszínenként 108 órán keresztül, miközben egy PS3-at teszteltek.

Eltekíntve néhány apró múló jelenségtől, amelyek a nem a kézikönyvben is leírt megfelelő üzemi/környezeti viszonyokból fakadtak, a gép szerencsésen túlélte a megpróbáltatásokat és azóta is jó egészségnek örvend!;)
  • Noitulover
    Valami "custom" .tif filet használnak . Rá nézésre csak nem képes beolvasni a ps3 valami hibás file-t ezáltal fenn akad , mikor leválasztja adat hordozot akkor meg mintha mise történt volna XD
    De ha megnézitek a PS3hax oldalát (lol) , nagyon az jön le hogy pár tizen éves "hakker" (kinek nincs jobb dolga) semmire se jó "hax/exploit"-okat vél fel fedezni ,sőt még meg is "tanítják" yhogy kell pl Lag switchet vagy ledet berakni a 6axisba stb egyéb szemetet gyártani szóval nem érdemes ezzel foglalkozni szvsz XD
  • Jimanszky
    Akkor már ketten vagyunk:))))
  • Ombika
    En se igazan!
  • Jimanszky
    De pontosan mit csinál a srác?Mert nem értem..
  • Foxhound1980
    Ez egy hiba amit egy duo-n jutattanak be. Talán kiindulási pont lehet az iso inditáshoz de ez egyelőre semmi. Amellett értelme sem lesz sok mert a Sony valszeg a már a köv updateben ki is küszöböli ennek a tif fájlnak a futtatási lehetőségét.
  • Foxhound1980
    Na, Darkness kipörgetve. Nagyon állat volt a gém.
  • Jimanszky
    ti tudjátok mi ez?:S
  • dante3
    Media Markt is rohadt drága!
  • qper
    Az Auchan milyen mocsok drágán adja már a PS-hez a cuccokat? (meg úgy a konzolokhoz gancegál). Dunakeszin néztem 6Axis-t, volt pofájuk 19.000-et kérni érte, lol.
  • dante3
    Passz, lehet, hogy vannak ott is.
  • Jimanszky
    Tesco-ban nincsenek játékok?Csak egy kérdés:)
  • zsolt2800
    Közben megprobáltam én is Visa electronnal és sikerült az usa storeon.
  • tibitoth
    en tudok szlovakul. amugy az csehul van es az ar 1 ps3 taviranyitojaert van.
  • qper
    köszi, ezt lehet bepróbálom akkor. ígéretesnek tűnik
  • dante3
    Nem tudjátok, hogy székesfehérváron hol lehet kapni Ninja Gaiden vagy Darkness nevű játékot? Néztem a Media Markt-ban és az Auchan-ben, de nem volt!
  • qper
    Dombornyomottat (MC, Visa), de itt EmThor kollégának sikerült Visa Electronnal is vásárolnia az USA szerverről.
  • zsolt2800
    Milyen bankártyát lehet használni a storban? Dombornyomotatt vagy bármilyen visakártyát?
  • Foxhound1980
    Sztem megéri. Én 360-on kipörgettem, baxott jó gém. Annyira nem lett gáz a port. Elég recés és akadós mondjuk de nem rossz és sztem a texturákban jobb mint a 360 verza. Taktikai fps de nincs túlbonyolitva. Nagyon jó a játszahtóság és a gameplay. frankón ott érzed magad a tüzharc kellős közepében. Nálam a tavalyi év best fps-e. Multija nagyon kiforrt és sokan is nyomják. A játéknak 85% feletti az átlaga mellesleg. Tuti vétel.
  • qper
    Rainbow6 Vegas milyen game? Megéri beruházni rá? ez is szenved a portolási problémáktól ? (akad?)
  • qper
    up
  • HAF Rigel
    Hát mivel kedveltem régen a sorozatot nem. De nemvolt nagy szám , nem is játszottam végig.
  • Rena11
    azt akartam irni nem bántad meg?
  • Rena11
    a transformerst neebntad meg?
  • simirizsa
    Havi törlesztések melet természetesen :D
  • simirizsa
    lol és mikor tolják eléd az 500000 forintos számlát ?
  • Papesz
    Természetesen házhozszállítással.
  • qper
    és még azt is írják, hogy ezért még kapsz egy 42"-es full HD tévét, és 5 szabadon választható játékot ill. Blu-ray filmet.
  • Attila8805
    Nem:D
    Akkor sorry elnéztem.
    Biztos nem láttam a tizedes pöttyöt a telefonon.
  • bertino
    tuti jol számoltál ?
  • Papesz
    Elnézted. 700 szlovák korona kicsivel több, mint 5000 (ötezer) forint. Gondolom ez havi részlet.