89387
PlayStation3
-
#16492 akkor még nem tudod mi a lehúzás. eladják most a hdmi-s fekete boxot drágáért, és... a premiumok is hdmi-vel jönnek nemsokára :D -
#16491 Van még egy eladó Untold Legends játékom 10 rugóért, ha kell valakinek (pk-et állom). -
#16490 Fel a fejjel. Jó ez a gép, legyünk türelmesek (még mindig, és még jó hosszú ideig). :) -
Jimanszky #16489 Picit félek az új XBOX360 ELITE-től:S.Jó igaz,az nem tud BD lejátszani,de akkor is több rá a játék,már az is HDMI-s.Jó a Ps3 is,de állandóan csúsznak a játékok.A tököm tele van már vele.Na most megint kiborultam:(( -
Jimanszky #16488 jah,jó,szóval te is dobtál egy hátast...helyes -
Jimanszky #16487 Én nem csak majdnem dobtam egy hátast kolléga;))!!Én is meglepődtem,hogy mi ez!Lehet,hogy szebb a teljes verziós??... -
Jimanszky #16486 Ezzel azt akarod mondani,hogy szebb a teljes játék,mint a demó?Darkness -
#16485 hát nem tudom... stranglehold demo, bioshock demo 1 héten belül... nem tudom hogy kicsit sírjak-e vagy nagyon... -
Jimanszky #16484 Basszus áruld már el hogyan kell zoom-olni!!!:S -
Foxhound1980 #16483 Viszont ha minden jól megy kapok a héten egy White PSP-t (3.52 M33 hun), kiv vagyok milyen a connectivitás a nagytesóval. -
Foxhound1980 #16482 Aki online akar késöbbiekben is játszani nem igazán ajánlom, hogy kipróbálja a backup-ot, nem tudni mit logol a gép back up során... Egyébként meg szvsz értelme sincs sok. BD iró, BD lemez, 8-15GB-os anyagok... Egy cseredíj 2k átlagban. -
Foxhound1980 #16481 És mindenhol 9, vagy a feletti az értékelés...Atomdurva a cucc. Követelem PS3-ra!!!! -
#16480 nyilván FW frissítéssel -ha igaz- kiküszöböli a sony az exploit hibát.
mit tehet ekkor a kedves user? nem frissít FW-et. Ezzel később kimarad a home-ból, és ha igaz, hogy oda megy minden letöltés, stb. akkor szevasz :D -
#16479 b+ bioshock demó a live-on... de legalább pc-re is jön demo :D -
Foxhound1980 #16478 Itt az oldaluk
KATT
HA ez működik 1-2 héten belül kint van az új FW. -
Foxhound1980 #16477 Na de a Getawayben az autóknak jól is kellett kinézni mivel az alapkoncepció egy autós/3rd person shooter volt. Itt meg azon célt szolgálja, hogy kerülgesd meg max hozzávágd az ellenhez. A demó egyébként nagyon hibás képet ad a stuffról, az alapján én sem vettem volna meg. G365-ön meg Baggins mesterék firkáltak róla remek teszteket, azt érdemes elolvasni. -
simirizsa #16476 Ezt hol találtad ? -
#16475 Nemtom új hír-e, de most találtam:
PS3 Exploit Run BluRay Backups via Swap PS3-H3R3T1C
1. Put the .TIF on a USB (download below)
2. Put a game in the PS3.
3. Insert the card with the .TIF exploit and go to "Photo icon" ... let it load.
3. Try to start the game and it should just lock up.
4. Take the USB out and the game should continue loading. -
qper #16474 jaja, az nagyon ratyi rész volt benne :( -
#16473 Azt nem is nagyon figyeltem, de az irányítás az tényleg nagyon kézre áll. A garafikától nem voltam én sem elájulva, de még mindíg az is jobban teccik, mint a Darknessnél. Ott rögtön a demo elején az alagutas jelenetnél dobtam egy hátast, kb mint egy PS2 gáma, a kocsi tökre kidolgozatlan, ennél még a Getaway is 100X jobb volt. -
#16472 Én végignyomtam pc-n és láttam a PS3-as demót! Pc grafika jobban tetszik, viszont a konzolos játékmenet f@szább lett. Főleg az tetszik amikor zoomolsz a fegyverrel és asszem kírja a távolságot! Jól emlékszem? -
#16471 Én is többször végig nyomtam, felszállnak a helikopterek és akkor vége;(
Ahogy nézem a képeket a gémről sokkal bonyolultabb pályák is lesznek, közelkeleten mexikóban stb. Szal már nagyon várom. -
Jimanszky #16470 Szóval akkor sokmindenben egyetértünk kolléga?!:)) -
Jimanszky #16469 Ma próbáltam a GRAW 2-t és nekem is bejövős nagyon!!!Ennek tényleg ilyen hirtelen van vége?Kétszer végigvittem és mindig hirtelen elsötétült a kép és ennyi volt. -
Foxhound1980 #16468 ISmét egy hack video. (sztem akkora fake mint atom)
psone back up -
Foxhound1980 #16467 PS3-ra The Darkness (USA) 12k-ért vihető.
06204362900 -
#16466 Hát ebben (is) asszem egyetértünk!;)
A demot talán nem is jáctam végig, de a Flash Gordont megnéztem a tv-ben, az nekem többet ért mint az egész játék!
A GRAW2 viszont teccik, az nem olyan valóságtól elrugaszkodott mészárlás. -
Jimanszky #16465 Örömmel segítek,ha tudok!! -
Jimanszky #16464 Igazán nincs mit!! -
#16463 Köszi! -
Jimanszky #16462 De jó dolog segíteni másokon!!:)) -
#16461 Oké,holnap felhívom és megrendelem ha van. -
Jimanszky #16460 Azért kérdezz rá,mert nem mindig frissíti a honlapot!! -
Jimanszky #16459 Na!!Örülök,hogy segíthettem!!;)))Mindenki,hogy odavan a Darkness-ért...Csak nekem nem jön be a demó alapján?! -
#16458 Van is készleten darkness játék! -
Jimanszky #16457 Szerintem éremes!!A honlapon fent van az msn cím is!De szólj,ha kell a címe és akkor priviben elküldöm! -
#16456 Oké, kipróbáljuk! -
Jimanszky #16455 Szoktam vele dumcsizni.Meg tök rendes arc!! -
Jimanszky #16454 Rendeljetek Überkonzolból!Már rendeltem onnan és szuper!!Sőt,a boltvezetőt fel is vehetitek msn-re:) -
#16453 Nekm semmilyen az öcsémé a gép!
Neki csak a Resistance van meg!
Most akartuk megvenni a ninja gaident vagy a darknesst, de Fehérváron sehol sem találtunk!