89387
PlayStation3
-
#16852 Azért jó, hogy még emlékszik ezekre az időkre valaki :) -
#16851 Nyomj egy felfelé irányt.
Nagyon megéri végigjátszani, egyik kedvenc játékom, a legjobb az egészben, hogy a végén legyőzi az ember Belmontot, örül, hogy megvan a 90-95 százalék. AZtán van egy kis trükk, amivel szinte egy teljesen új játékot kapsz, lényegében 230% körül van a full játék végigjátszása. Ha a kastáélyban elérsz Belmonthoz, szólj és elárulom, hogy kell folytatni. :D, -
#16850 Az aláírásodból sejtettem. :P Mondjuk nem is neked írtam... -
#16849 király gondoltam hogy menteni lehet, de nem sikerült még... odaálltam forgó izéhez és ?!
egyenlőre ezen az egy pályán mentem pár szinten fel, lefele még nem próbáltam, de mondom, hangulatos :)
Köszi -
Noitulover #16848 ott lehet menteni , igen rengeteg féle fajta fegyver van jo párnak extra képességel amit ilyen bunyos játékok ból ismerős kombinációkkal lehet elő hozni ,előrenegyedkör támadás , előre hátra támadás vagy mind két támadás egyszerre (négyzet+háromszög) , meg a külömböző "spell" hez a kombokat is meg találhatod (ha van elég mana a castoláshoz) soul steal-t nem árt gyakorolni XD -
#16847 Castlevania
még sokat bénázok, de van hangulata a cuccnak! nem is gondoltma hogy ilyen komoly, inventory, meg relics, aszittem csak menni kell meg gyakni...
a térképen pirossal jelölt nagy forgó kockák mik?! -
#16846 Dirt Demo
hm, v-sync hiba néhol előfordul. pc-s változathoz képest legalább nem szaggat... illetve a buggy versenynél elég durván belassul az elején, mikor együtt van a mezőny, DE hiányzott a motorstorm hangulat, a dudálás, a bemutogatás.
rally részben az L2 igen érdekesen fékez, amúgy könnyebb irányítani, mint billentyűzetről, belső nézet is faja.
crossover, hm szép szép, néha v-sync beficcenti a képet, de nem rossz.
nem veszem meg az tuti, motorstorm a yo! -
#16845 Jajj de kivánicsan várom :P -
Silverford #16844 Belinkelné nekem valaki, hogyan is kell a Japán store-ra regisztrálni.Megéri?Köszi! -
#16843 Oktalanság lenne. Egy-másfél év múlva olyan játékok jönnek majd, hogy leteszed a hajad, és veheted meg újra. :D -
#16842 Kipróbáltam a Dirt-öt, sztem a MS fényévekkel jobb játék. Persze nem vagyok nagy autós játék-fan, de az utóbbit én is élveztem, ezt meg nem. Ráadásul annyira nem is szép. -
#16841 Hát legalább örülhetünk, hogy azért a Motorstorm nem is olyan rossz játék!;) -
#16840 Gratula a géphez!;))) -
Jimanszky #16839 Üdvözlet kolléga!!!Jó játékot mindkettőhöz!!! -
Jimanszky #16838 Hát én nagyot csalódtam a Dirt-ben,már így Ps3-on.Ígérni azt tudnak.Ha így folytatják,eladom a gépem a picsába.ufff -
Silverford #16837 Sziasztok!
Mátol én is gazdagítom a honi PS3 tulajok táborát.Játék a Motorstorm és az F1 van hozzá.
PS3 ID:Silverford01 -
#16836 Nos....?;))) -
simirizsa #16835 Valaki esetleg kapot MG Online bétát ? -
Foxhound1980 #16834 Szedem, a Dirtöt már én is, mingyá próba! -
Foxhound1980 #16833 Ne baxx :DD Áhh kész. Mondjuk igazság szerint meg sem lepődöm! "nyugi ez csak a demó a full biztos jobb lesz" - mondja a bizakodó de egyben naiv játékos :D -
#16832 ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
Így könnyű
De mákostésztavagy!!!!!!!!!
:D
Jójátékot!
Add tovább a gépet nekem is!
XD -
Foxhound1980 #16831 Haver odaadja a masináját, egy stuff miatt nem veszek gépet. Csak várnom kell mig kipörgeti. -
#16830 Jah vegyé x360-at, vagy tunningold a pc-d...:D -
#16829 Nos, a megígért 60fps és a v-sync valahogy kimaradt, a demóból legalábbis :P -
Since #16828 Dirt-öt próbálta valaki? -
Foxhound1980 #16827 Bioshock legalacsonyabb értékelése 95%
Már szinte az összes negynevü lap kilökte a review-t! -
Foxhound1980 #16826 USA Store Update!!!
DiRT Demo (free)
NCAA Football 08 demo (free)
Folklore "A tale of two strangers" trailer (free)
Timeshift trailer (free)
Heavenly Sword making-of video episode 2 (free)
Heavenly Sword anime episode 2 (free)
Bros Solomon movie trailer (free)
Wall E movie trailer (free)
Lives of Others movie trailer (free) -
Foxhound1980 #16825 Meg is jött a válasz a COD4 vs kép kérdésre, nem kis comment mennyiséggel.
KATT -
Foxhound1980 #16824 Jah, az lehet, hogy egyik kép alpha a másik meg beta. De amúgy jót nevetettem a vidón. Ember PS3 példának a GTA-t, hozta fel, mosollyal az arcán. Hosszabb gondolkodás után Killzone-t :D -
Foxhound1980 #16823 Na igen, mondjuk én örülnék neki mert akkor a "fullos" 6600GT-s gépem lazán hajtaná a Crysist -
#16822 Cod4 beta
A videó az xbox360-as betából van egy két jelent és benne van a képen látható pálya jobb sarokban a wip-beta felirattal ami aképen is rajta van.
Tehát mindkét kép az xbox360-asról van valszeg és nem ps3-mas. -
#16821 A fejlesztők gyorsan kiadtak egy nyilatkozatot, hogy az xbox-hoz tartozó kép egy sokkal korábbi verzióról készült. A játék az összes platfomon elvileg ugyan úgy néz ki!
Persze ezen elgondolkodom mindíg, hogy minek kiadni, vagy megvenni olyan játékot, ami az összes platformon ugyan úgy néz ki!? Még egy-két ilyen húzás és veszek valami közepes videokártyát a PC-mbe és akkor lewarezolom a gámákat, legalább nem kell a megjelenési időponton izgulnom!;) -
Foxhound1980 #16820 :D Hát a franc sem tudja. Viszont az egyértelmüen kjelenthető, hogy jobban néz ki a Ps3 verza. Persze egy képből kár levonni bármilyen konzekvenciát de azért biztató. (már ha nem fals a kép) -
Noitulover #16819 lol talán a doboz "nemképes" olyan jól kezelni a színárnyalatokat mint a ps3 LOL XD
biztos nem mernek több színt egyszerre megjeleníteni nehogy kiégjen néhány gears of war huszár szem XD
na jó sok lesz a humorkodás és a sok fanboy nem fogja bírni
szerintem csak más napszak lehet , pl kora reggel vs késő délután (másik bolyon is játszódhat mert ugye az árnyékok szöge ugyan az vagy közben még egy fényesebb nap születt vagy épen készűl felrobbanni :D) -
Foxhound1980 #16818 LOL
USA store frissült? -
Noitulover #16817 uk storeba már "frissítettek" fel raktak 2 "új" Hs videot ami már kb egy hete fenn van gametrailersen , meg perzse a csudi jó armored core demo-t ami az amcsi store-on már nem tudom 4-5+ hónapja fent van XD -
Foxhound1980 #16816 Talán a PS3 verza jobban is néz ki... Részletesebbnek tünnek a texturák. -
Foxhound1980 #16815 Pláne. -
Foxhound1980 #16814 Ezt nézzétek meg!
COD4 vs
Most ez , hogy van?? Ennyire más szinkészlettel dolgozik a két verzió?? -
Noitulover #16813 + japán only