89387
PlayStation3
  • Noitulover
    hát nem is tudom , motor stormmal annak idején jol meg szívtam (jappo verza) , jo ideig semmi multi , aztán meg csak jappo serverre lép fel

nem mintha lairbe valoszínúlnne hogy online modot éppítenének de pl "majdanán" homeban nem fog szarkodni ha más regio ? első körben gondolom nem lehet ilyen probléma vagy mit gondoltok ?

us verza általában olcsobb , előbb is ki szokott jönni ,amíg az eu verzio hozzá vetőlegesen drágább később jön , és miért ? kell a fenének hogy olasz német stb nyelveken is gagyogjon a játék vagy mégis , talán ha regionként van server multi esetén lehet hogy haverokkal nem lehet játszani , egyéb pro/kontra?
  • baggins
    Természetesen igen. Gondolom, USA verza lesz, Oblivionból és Darknessből is az jött.

HAF Rigel: Megérkezett a game?
  • HAF Rigel
    Az lehet hogy nincs de a boltba láttam a ninja gardent náluk a polcon +18 verziót
  • EmThor
    hát mást nem nagyon küldenek az tuti...

btw néztem cdgalaxis meg 576 webshopot, ninja gaiden sigma sehol... öö lol?!
  • Noitulover
    Van aki már előrendelt lair-t über konzolnál ? az us verzát küldik majd gondolom
  • Noitulover
    azt a 1900 környéket simán megéri
  • EmThor
    szar forint is gyengült, most akartam Castlevania-t venni.. na mindegy azt a + 100 forintot elbírom :D
  • qper
    Resistance-om és F1-em árát leviszem 8.000-re, aki szeretné vegye-vigye
  • Atcom
    Azért a Wipeout "picit" igényesebb darab. ;)
  • Silverford
    Elvileg holnap érkezik a Starter Pack gépem.Ha valakit érdekel az F1CE akkor azt eladnám vagy elcserélném Resistance-ra.
  • NEXUS6
    Én is a PC-ről rángattam le az PS/2 szabványú cuccosokat és egy 1200 Ft-os adapterrel raktam rá a PS-re;))) Szal ez nehogy már gond legyen!!!

"Sajna" azóta a "szuper" minőségű Btech egerem behalt, úgy hogy beújítottam egy 1600DPI-s lézeres egérre, már égeti a markom annyira szeretne UT3-azni!;)))
  • Foxhound1980
    Megvan az egyik új bejelentés Lipcsére.
  • qper
    valszeg kimarad az életemből ez az UT3

bill+egér kombót ezért külön nem veszek, 6axis-szal meg kempeljen az akinek 6 anyja van :)

nomeg a másik: kövezzetek meg, de én a single rész nélküli játékokat nem tartom teljes értékű proginak (jó, MMORPG-g kivételével). Az egy dolog, hogy a single rész kivesézése után a multi egy kicsit feldobja a fun factort, de hogy azért vegyek teljes áron progit h másokat öljek...
  • NEXUS6
    Úgy tűnik a Sony nem kispályázik és mindent átvesz a XBL-ből amit csak tud! ;)

A Games Digesttől valaki kiszúrta, hogy az UT3 PS3 verziójában elő lehet hozni egy Gamercard opciót, ami talán még a játékosok statisztikáinak achivmentjeinek nyilvántartására is jó lehet. De ekkor gyorsan kommandósok rohanták meg őket kitekerték kezükből a digikamerákat és a kamerás mobilokat, a CIA a FBI az NSA a DIA és még fél tucat 3 betűs ügynökség ügynökei több órán keresztül vallatták öket, mire elszabadultak, természetesen életfogytiglani titoktartást írattak alá velük, vagy az aranyhörcsögük ártatatlanságát kérték cserébe, ha még is felfednék a dolgot!;)))

A cikk ITT
  • zottyantas
    Ja és látom hogy az van írva van pedál, de manapság ez lehet elírás is. Meg az is érdekelne hogy a Ps3 is kezelné-e.
  • Foxhound1980
    Ehh :D Nem tudom, én is láttam a demót, nekem ez is bejön. Biztos velem van a baj vagy nagyon kivok éhezve egy kis Wipeoutra :D
  • zottyantas
    Már beszéltünk erről a kormányról de most eszembe jutott valami vele kapcsolatba és talán valakinek van is ilyen. Szóval azt szeretném kérdezni hogy van-e ehhez pedál meg váltó, mert ha nincs akkor hogy kell gyorsítani meg fékezni.Ez lenne a kormány.
  • Atcom
    Az előbb néztem 360-on a demóját... Nos, egy kalap szamóca szerintem. ;)
  • qper
    A Microprose becsődölt még úgy 98-99 környékén, hála az amerikia leányvállalatának (Spectrum Holobyte) :( Megvette őket a Hasbro, azokat az Infogrames, amiből lett Atari...
  • narumon
    F1GP3 etalon volt mindenütt. Emlékszem még a Form1 pilóták is azzal játszottak. Hogy hova tünt a jó öreg Microprose? :((
  • narumon
    PES szerintem szar a fifa mellett.
  • qper
    jó, a Psygnosis sem volt a helyzet magaslatán. Én annor szigorúan PC-n toltam (na, ott már nincs F1 csak modokban), de én anno Geoff Crammond F1GP1-3-ra tettem le a voksomat. Ezek után betenni a Psygnosis F1-et elég vicces volt. (3DFx korszak kezdete, az első komoly konzolátirat , emlékszem adták az Orchid Righteous 3D karcsi mellé. Grafika elég pazar volt, de ebben ki is merült minden előnye :)

Najó, lelövöm magam a nosztalgiázásommal 1ütt
  • qper
    hát ez télleg a te véleményed :) mondjuk én nem vagyok focifan de mindenhol a PES szériáról zengenek ódákat.

• putyu17
    sziasztok! páran vegyetek föl légyszi ps network-ön! ID-m.: Putyu17
  • narumon
    Azért az EA Fifa még mindig a legjobb foci, bár ez szigorúan szvsz, mert ebből bazinagy flamek szoktak lenni. Mindenesetre mi haverokkal ezt nyomjuk.
  • narumon
    Hát Ps-en is ugyanez volt a helyzet, nem licenszfüggő a dolog...
  • qper
    na akkor jöhet egy szar tucat EA-F1 játék, amiben évente megint csak annyit változtatnak hogy kicserélik a neveket.

fajj, de gyűlölöm az EA-t.
  • narumon
    Autosban azért most a box erősebb szvsz.
  • narumon
    F1 jövőre már lesz másra is. Hála letelik ez a szar Sony szerződés :P
  • Noitulover
    Valakiknek ocska játékot is kell produkálniuk , hogy a többieké kevésbé ocskának látszódjon XD
  • Foxhound1980
    Áhh nem is tudok mit mondani. Tragédia. Na ma viszont mentem volna PSP- t venni de mhol csak a Pink verza volt az meg hát ugye undoritó. 4GB-os karit azt vettem de gép sehol nem volt.
  • Foxhound1980
    Ne baxx :DDDDDDDDDDD
  • Foxhound1980
    Kövezzetek meg de nekem a felhúzott PSP/PS3 Wipeout baxottul bejön :D Store gém úgy tekintsetek rá
  • NEXUS6
    Pedig milyen szép prerend videók voltak róla 1-2 éve!;)))

Eszméletlen forjuk volt, hiszen a Wipeoutból csak a PSP verzió feltupírozott verzióját kapjuk meg az évvégén, csak hogy még az is 1000X jobban néz ki.

Szégyen!
  • HAF Rigel
    Én ps2 is az F1 miatt vettem meg , a Ps3 is az F1 miatt. Azóta mást is játszok de az autos játékokat várom rajta a legjobban.
  • narumon
    ÉRdekes most minden Sony fan-nak a minőség számit, meg a multiplatform is jó. A ps2 idejében ez volt a fő érvük, hogy arra sok játék van és az sem multiplatform és az milyen király. Öröm nézni hogy változnak az emberek :D
  • qper
    valahogy miért nem érzem, hogy ezen hír hallatán a playerek jelentős százaléka tömeges szuicídumot szeretne elkövetni magán? :))
  • qper
    ajjaj az a F1 szimu akkor már csak PS4-re jön ki :(
  • EmThor
    LOL: mégsem jön a fatal internia demó a PSN-re a héten :D
  • Foxhound1980
    Waoh! Kb másfél éve folyamatosan játszható a kiállitásokon de egy tetves demót nem tudnának kilökni belőle...:D