89387
PlayStation3
-
Noitulover #16732 hát nem is tudom , motor stormmal annak idején jol meg szívtam (jappo verza) , jo ideig semmi multi , aztán meg csak jappo serverre lép fel
nem mintha lairbe valoszínúlnne hogy online modot éppítenének de pl "majdanán" homeban nem fog szarkodni ha más regio ? első körben gondolom nem lehet ilyen probléma vagy mit gondoltok ?
us verza általában olcsobb , előbb is ki szokott jönni ,amíg az eu verzio hozzá vetőlegesen drágább később jön , és miért ? kell a fenének hogy olasz német stb nyelveken is gagyogjon a játék vagy mégis , talán ha regionként van server multi esetén lehet hogy haverokkal nem lehet játszani , egyéb pro/kontra? -
#16731 Természetesen igen. Gondolom, USA verza lesz, Oblivionból és Darknessből is az jött.
HAF Rigel: Megérkezett a game? -
#16730 Az lehet hogy nincs de a boltba láttam a ninja gardent náluk a polcon +18 verziót -
#16729 hát mást nem nagyon küldenek az tuti...
btw néztem cdgalaxis meg 576 webshopot, ninja gaiden sigma sehol... öö lol?! -
Noitulover #16728 Van aki már előrendelt lair-t über konzolnál ? az us verzát küldik majd gondolom -
Noitulover #16727 azt a 1900 környéket simán megéri -
#16726 szar forint is gyengült, most akartam Castlevania-t venni.. na mindegy azt a + 100 forintot elbírom :D -
qper #16725 Resistance-om és F1-em árát leviszem 8.000-re, aki szeretné vegye-vigye -
#16724 Azért a Wipeout "picit" igényesebb darab. ;) -
Silverford #16723 Elvileg holnap érkezik a Starter Pack gépem.Ha valakit érdekel az F1CE akkor azt eladnám vagy elcserélném Resistance-ra. -
#16722 Én is a PC-ről rángattam le az PS/2 szabványú cuccosokat és egy 1200 Ft-os adapterrel raktam rá a PS-re;))) Szal ez nehogy már gond legyen!!!
"Sajna" azóta a "szuper" minőségű Btech egerem behalt, úgy hogy beújítottam egy 1600DPI-s lézeres egérre, már égeti a markom annyira szeretne UT3-azni!;))) -
Foxhound1980 #16721 Megvan az egyik új bejelentés Lipcsére. -
qper #16720 valszeg kimarad az életemből ez az UT3
bill+egér kombót ezért külön nem veszek, 6axis-szal meg kempeljen az akinek 6 anyja van :)
nomeg a másik: kövezzetek meg, de én a single rész nélküli játékokat nem tartom teljes értékű proginak (jó, MMORPG-g kivételével). Az egy dolog, hogy a single rész kivesézése után a multi egy kicsit feldobja a fun factort, de hogy azért vegyek teljes áron progit h másokat öljek... -
#16719 Úgy tűnik a Sony nem kispályázik és mindent átvesz a XBL-ből amit csak tud! ;)
A Games Digesttől valaki kiszúrta, hogy az UT3 PS3 verziójában elő lehet hozni egy Gamercard opciót, ami talán még a játékosok statisztikáinak achivmentjeinek nyilvántartására is jó lehet. De ekkor gyorsan kommandósok rohanták meg őket kitekerték kezükből a digikamerákat és a kamerás mobilokat, a CIA a FBI az NSA a DIA és még fél tucat 3 betűs ügynökség ügynökei több órán keresztül vallatták öket, mire elszabadultak, természetesen életfogytiglani titoktartást írattak alá velük, vagy az aranyhörcsögük ártatatlanságát kérték cserébe, ha még is felfednék a dolgot!;)))
A cikk ITT -
zottyantas #16718 Ja és látom hogy az van írva van pedál, de manapság ez lehet elírás is. Meg az is érdekelne hogy a Ps3 is kezelné-e. -
Foxhound1980 #16717 Ehh :D Nem tudom, én is láttam a demót, nekem ez is bejön. Biztos velem van a baj vagy nagyon kivok éhezve egy kis Wipeoutra :D -
zottyantas #16716 Már beszéltünk erről a kormányról de most eszembe jutott valami vele kapcsolatba és talán valakinek van is ilyen. Szóval azt szeretném kérdezni hogy van-e ehhez pedál meg váltó, mert ha nincs akkor hogy kell gyorsítani meg fékezni.Ez lenne a kormány. -
#16715 Az előbb néztem 360-on a demóját... Nos, egy kalap szamóca szerintem. ;) -
qper #16714 A Microprose becsődölt még úgy 98-99 környékén, hála az amerikia leányvállalatának (Spectrum Holobyte) :( Megvette őket a Hasbro, azokat az Infogrames, amiből lett Atari... -
#16713 F1GP3 etalon volt mindenütt. Emlékszem még a Form1 pilóták is azzal játszottak. Hogy hova tünt a jó öreg Microprose? :(( -
#16712 PES szerintem szar a fifa mellett. -
qper #16711 jó, a Psygnosis sem volt a helyzet magaslatán. Én annor szigorúan PC-n toltam (na, ott már nincs F1 csak modokban), de én anno Geoff Crammond F1GP1-3-ra tettem le a voksomat. Ezek után betenni a Psygnosis F1-et elég vicces volt. (3DFx korszak kezdete, az első komoly konzolátirat , emlékszem adták az Orchid Righteous 3D karcsi mellé. Grafika elég pazar volt, de ebben ki is merült minden előnye :)
Najó, lelövöm magam a nosztalgiázásommal 1ütt -
qper #16710 hát ez télleg a te véleményed :) mondjuk én nem vagyok focifan de mindenhol a PES szériáról zengenek ódákat.
-
putyu17 #16709 sziasztok! páran vegyetek föl légyszi ps network-ön! ID-m.: Putyu17 -
#16708 Azért az EA Fifa még mindig a legjobb foci, bár ez szigorúan szvsz, mert ebből bazinagy flamek szoktak lenni. Mindenesetre mi haverokkal ezt nyomjuk. -
#16707 Hát Ps-en is ugyanez volt a helyzet, nem licenszfüggő a dolog... -
qper #16706 na akkor jöhet egy szar tucat EA-F1 játék, amiben évente megint csak annyit változtatnak hogy kicserélik a neveket.
fajj, de gyűlölöm az EA-t. -
#16705 Autosban azért most a box erősebb szvsz. -
#16704 F1 jövőre már lesz másra is. Hála letelik ez a szar Sony szerződés :P -
Noitulover #16703 Valakiknek ocska játékot is kell produkálniuk , hogy a többieké kevésbé ocskának látszódjon XD -
Foxhound1980 #16702 Áhh nem is tudok mit mondani. Tragédia. Na ma viszont mentem volna PSP- t venni de mhol csak a Pink verza volt az meg hát ugye undoritó. 4GB-os karit azt vettem de gép sehol nem volt. -
Foxhound1980 #16701 Ne baxx :DDDDDDDDDDD -
Foxhound1980 #16700 Kövezzetek meg de nekem a felhúzott PSP/PS3 Wipeout baxottul bejön :D Store gém úgy tekintsetek rá -
#16699 Pedig milyen szép prerend videók voltak róla 1-2 éve!;)))
Eszméletlen forjuk volt, hiszen a Wipeoutból csak a PSP verzió feltupírozott verzióját kapjuk meg az évvégén, csak hogy még az is 1000X jobban néz ki.
Szégyen! -
#16698 Én ps2 is az F1 miatt vettem meg , a Ps3 is az F1 miatt. Azóta mást is játszok de az autos játékokat várom rajta a legjobban. -
#16697 ÉRdekes most minden Sony fan-nak a minőség számit, meg a multiplatform is jó. A ps2 idejében ez volt a fő érvük, hogy arra sok játék van és az sem multiplatform és az milyen király. Öröm nézni hogy változnak az emberek :D -
qper #16696 valahogy miért nem érzem, hogy ezen hír hallatán a playerek jelentős százaléka tömeges szuicídumot szeretne elkövetni magán? :)) -
qper #16695 ajjaj az a F1 szimu akkor már csak PS4-re jön ki :( -
#16694 LOL: mégsem jön a fatal internia demó a PSN-re a héten :D -
Foxhound1980 #16693 Waoh! Kb másfél éve folyamatosan játszható a kiállitásokon de egy tetves demót nem tudnának kilökni belőle...:D