89387
PlayStation3
  • Papesz
    Na, akkor csak kiderült, hogy ugyanarról beszélünk.
  • qper
    :) Jó persze, gondolom a gamecon-nál Titeket azért annyira nem sürget a lapzártának nevezett határidő (illetve egyik online magot sem).

Úgy tudom, hogy a PlayTime és MP pár cikkíróját párszor anno érte az a csúnya vád, hogy külföldi online magok cikkét átkopipasztázzák az újságba.
    A cikkeket én is csíptem, mondjuk én pont az ellenekzőjét érzem: az MP, Playtime cikkjei abszolut mértékben megfeleltek az általam kívántaknak, elmiondták hogy egy játék miért jó vagy miért kerülendő mint a lepra.

De abban teljesen egyetértek veled, hogy az 576-nál néha olyan száraz egy adott játékteszt mint egy két órára a sütőben hagyott csirkemell. Néha az az érzésem hogy pár ember kegyetlenül elszállt egóval EDGE magazint (néha Famitsu) játszik és megpróbálja ilyenkor jól a szánkba adni a tutifrankót ( Reikerrel az élen).

• Microcosmos
    http://www.ps3scene.com/
  • Papesz
    Mutatok, online sajtó.

Egyébként hiszem és vallom, hogy vagy száz százalékosan, vagy sehogy. Anno a PlayTime', MultiPlay!, Station2 esetében eszembe sem jutott, hogy a tesztelők csak pár órát játszottak a játékkal. Valószínűleg nem is ez volt a helyzet. Ezen kívül olvasmányosak voltak a cikkek, ami nagyon nem hátrány. Az 576-ban ez nem így van.
  • NEXUS6
    Amúgy írtam már, hogy közben beállítottam a Linuxnál egy két grafikai elemet, most olyasmi a KDE-vel mint a Vista aero felülete, átlátszó kereteke meg ilyenek?;)))

Mondjuk nem lett gyorsabb töle, de még elmegy.
  • NEXUS6
    A Naruto fejlesztője is valami ilyesmit mondott, hogy ezt csak itt csak ezen a platformon lehet megcsinálni! Ezt a szöveget jól ellesték a Sony-soktól;)

Viszonylag még teccik is a stuff nem mondom, elég összetettek a pályák is, de azért a Lair néhány ezer harcoló karaktere azért...na! Szóval értitek!;)))
  • zsalesz
    Köszönöm!!!
  • NEXUS6
  • Sutekh
    Beépített akkuja van. A ps3ról kapja a naftát, a mellékelt (rövidke) usb -> mini usb kábelen keresztül.
  • Attila8805
    Nem csoda hogy ezt mondták most volt nem rég hogy újabb részvényeket vett az ms.Mármint uborkás részvényt:D
  • zsalesz
    Sziasztok!

Valaki meg tudná mondani, hogy a Sixaxis kontrollerbe milyen akksik kellenek és, hogy ezekhez különleges töltő kell???
    Üdv.
  • EmThor
    úristen, mekkora sztorik voltak a brazil féle levrovban + "A" törd. (laza :D) mindig beszólt, Mocsy, Lily és a többiek :) Oldman féle hardware rovat, PPeter féle grab rovat, mennyit tanultam ezekből úristen :)

meg tényleg jó cikkek voltak, az ember várta a cd mellékleten a demókat...

na elég az off-ból :D
  • Noitulover
    Nem tecchet mindenkinek ,nyilván való , bizonyára azt gondolta ,hogy majd a kedvérét csinálnak egy külön játékot amiben a "lassan" tűzet fúvó sárkány-csillaghajó torzszülöttet lehet a szivárvány színeiben pompázó tarka-barka vidék felett majd gps-szel navigálni , ez valami meleg közönség díjas matéria ...
    mekkora baromállat már az ilyen XD
  • NEXUS6
    Én az 576-ban írtam vagy 10 éve egy cikket, akkor még Zolee volt a föszerk;)))
  • qper
    komoly?

Akkor Te még az A Guru-ban segédkeztél? Király :))

kedvenc időszakom volt amikor Bear, Del csinálta az újságot. '94 környékétől vettem a Pc Gurut (előtte csak Guru), egészen a nagy szakadásig. Bár ahogy Bear otthagyta őket (nemtom mi volt az indok, úgy hallottam hogy beteg volt, Mocsy-ék meg kifúrták) kezdett a színvonal is ereszteni...
  • qper
    mutass egy olyan újságot ahol az összes tesztelt játékot kipörgetik 100%-ra. ilyen nincs, és nem is volt soha. lapzárta is van a világon :)
  • Noitulover
    Detto 99/2000 környék óta nálam is kimaradozott az 576 , főleg miután leváltódott pc guru-ra az meg végűl internetzre XD

Tényleg elég régen volt már XD
  • tyrant71
    nosztalgia
    pc guru jó volt
    főleg hogy én nyomtam az ujságot
    jött laza meg berényi /föszerkesztő/ és hozták nekem az amiga cd32 játékokat :-)
  • EmThor
    amúgy érdekes még ez a Lair történet. szóval kiadtak egy pár kész közeli verziót tesztelésre a médiumoknak, offline újságok + netes cuccok tehát.

mondjuk 5ből 4 értékelés 10 és 8 közötti (10es skálán ugye) és egyedül az eurogamer magazin húzza le de nagyon a játékot. erre eltelik 2-3 hét és a megjelenést kitolják 2 héttel, hogy az online (nincs netes mód) "medál rendszert még piszkálják" tehát full kamu, tuti belerakják az analóg karokkal való irányítást, I out my 2 cents on that!

szóval eme szösszenet apropója: az eurogameresek megmondták a frankót mi nem tetszett a lair-en (szerintem elmennek a sunyiba)

- azt hitték a sárkány egy újratextúrázott x-wing (oké, star wars játékokat csinált a cég ezelőtt, de kit érdekel? most sárkány és pont)

- furcsa volt és nem elég realisztikus ahogy a sárkány köpködi a tűzgolyókat (jó, kicsit szórja az áldást a drága, lehet gyorsan, de kit érdekel? a sárkány tüzet lő, értem? különben is látta már valaki élőben? :D)

- nem volt térkép meg nem tetszett a sok szürke meg barna (nyilván ezek a színek dominálnak a játékban, de láttam a videókon sivatagos és jeges tájat is. szóval anyátok)

- nem tetszett a grafika stílusa (art style) és nem találták elég innovatívnak (oké, de a többség szerint fullos a cucc, ráadásul tudtuk hogy nem váltja meg a világot)

nyilván 1 értékelés miatt nem halasztanak el egy megjelenést... lehet találgatni....
  • EmThor
    egyenlőre pletyka, mivel távoli még a dolog...

lesz valami GT psp-re is :)

576-nekem bejön, de olyan családias... én 14 éves koromtól kezdve pc guru-n nőttem fel, akkor még a régi gárda volt 2000-2002ig kb, meg jó kis geek (értsd: komoly) hardware cikkek voltak, onnan tanultam meg mindent pc tekintetben...

hol van ez ma már?! <sóhaj>
  • Ombika
    Ez hivatalos info?
  • Papesz
    Aki úgy ír tesztet, hogy az adott játék feléig sem jut el, az csak felületesen tudja bemutatni. Gondolom ezen nincs mit magyarázni.
  • Noitulover
    Biztos igy van de elég gáz hogy a sony honlap cell reklám azt hangoztattja hogy minden egyes pillanatban legalább egy spe-t rá lehet uszítani a AI-ra (vagy bármire XD)

• qper
    namost azért az 576-ot imho mindennel lehet vádolni csak felületességgel nem.

nekem a túlzott japán-majmolásuk nem tetszik, illetve az a számomra töménytelen mennyiségű manga, és jrpg teszt (na ezek VMikinek hála soha nem rövidebbek mint 4 oldal)
  • qper
    sztem a dátumot az újságban elkaffantották egy kicsit.

ha jól olvastam, nekik már megvolt a nyári szünetük, az uccsó oldalon meg az augusztusi számot ajánlják, szeptember 14-i megjelenéssel :)
  • Papesz
    Nagyon nem értünk egyet, szerintem az 576 olvashatatlan. Elképesztően felületes. Úgy írnak játéktesztet, hogy egy órát (sem) játszanak a játékkal. Ráadásul nem kicsit szárazak is a cikkek.
  • Papesz
    Nem tudom miért ezek a dátumok vannak ott, de az újságban szeptember 14-re datálják a következő számot.
  • qper
    az a gáz, hogy Martin a múlt havi Intro-ban is már arról siránkozott hogy egyre szarabbak az eladásaik (mármint a Konzol eladása, nem a shopoké offkorz), szerintem pár év múlva minden havilap szép lassan átköltözik a netre, a nyomtatott újságot pedig hagyják csöndben elvérezni.

• Sutekh
    Ebben igazad lehet! Mikor az Assassin’s Creed multiplatform lett, mert a Sony nem fizetett egy petákot sem az exclusivitásért, már akkor elkezdték a rizsát erről. Látványra a két verzió megegyezik, csak 360on okosabbak lesznek a gépi karakterek.
  • qper
    na menjenek a p*+@^#!!!
  • baggins
    Én is ezt mondom, oszt mindig le vagyok ugatva. Az 576 sem olyan, mint volt, sőt, de még mindig a legjobb. Persze ez az én véleményem.
  • baggins
    Bevaállaltam. :( Írjak róla tesztet, vagy elhiszitek, hogy nem éri meg az árát?
  • Foxhound1980
    576 az egyedüli újság ami olvasható. Amúgy én szinte már teljesen leszoktam a nyomtatott gémer sajtóról. A net a legjobb.
  • EmThor
    Splinter Cell Conviction állítólag azért nem jön ps3-ra, mert a ps3 nem kezeli olyan jól a mesterséges intelligenciát mint a box. magyarul: az ubisoft zsebébe egy nagyobb összeg vándorolt m$-tól...
  • EmThor
    ajjaj... hát ez nem jó. tudom volt már róla szó, de a magyar piac elbírna még egy jó(!) konzolos lapot, PC-sből is 2re szűkült a kör...
  • Foxhound1980
    PC/X360.
  • Attila8805
    A Bioschok nem Multi?
    Na halljátok ezt nem is tudtam.
    [Komolyan mondja]
  • qper
    Én most vettem egy júliusit pár hete, nekem ez volt az első és az utolsó szám a Play!-ből.

Roppant gyenge színvonal, irreális áron.

Tulajdonképpen egy képes újság, információ (és szöveg) az alig van benne ( a kedvencem egy NFS Pro Street duplaoldal, amin egy hatalmas kép van, és kb. két rövidke mondat egy ici-pici szövegdobozba zsúfolva, a lap alján).

Az egyedüli pozitívum a hátsó traktusban levő (Live! arcade és PS Store játéktesztek, de ezek is nyúlfarknyiak), de tényleg ennyi.

CSak azt nem értem mi kerül benne 1500-ba?

• EmThor
    akkor ez nem érvényes?

ott vannak a lenti táblázatban a dátumok... hány oldalas amúgy? 2 ropi? megéri? :) még nem vettem, de lehet 576 helyett/mellett bepróbálom!
  • Papesz
    Szeptember 14-én jelenik meg az új Play! magazin. Az még nem a mostani péntek.