89387
PlayStation3
  • Noitulover
    igazán nem is értem miért van még olyan hogy fps az pc-re valo pl most ps-en elvileg ugyan az az irányítás , azt is mondták hogy user modok is lesznek (mondjuk nem teljesen tizsta hogy ez hogyan , letöltögeti joinnál? XD , talán annyi hogy egyenlőre kilátásban sincs semmien hax/bot , de ez szerintem jó pont XD (nem utolsó sorban "olcsobb"-an jönhet ki az ember :D)
  • Foxhound1980
    PS3 TAG site
    Érdekes...
  • Foxhound1980
    Az zsír lesz. Viszont aki komlyan rámegy a témára egér bill kombó kell. Még jó, hogy a PS3 ezt támogatja.
  • NEXUS6
    A GameSpy multiplayer technológiája került be végül az UT3-ba. Jó hír hogy biztosították a PS3 kompatibilitást is!;) Szal indulhatnak a nagy meccsek, PC vs. PS gamerek, meg ilyenek!;))))

Hát az Xesek ebből most kimaradtak, de vígasztalja őket, hogy nekik van a világon a legjobb online rendszerük!
    ;)
  • Foxhound1980
    MOH Airborne demo jövő héten!!! Jah, PC/X360
  • Foxhound1980
    Csak az EE-t vették ki az EU Ps3-ból. Egyébként egy rossz szót nem tudok mondani az emulálásra. Egy olyan gém nem volt még amit ne inditott volna, rádasául a felskálázás is remekül fest.
  • Noitulover
    igen :D
  • qper
    szóval akkor -ha jól értem- a chip megléte esetén lenne egy ps2 "hardverünk" is, így meg van egy szoftveres emuláció szaggató videókkal, esetleges frame-rate problémákkal...
  • Noitulover
    első generációs gépekben még hardware-esen volt "emulálva" a ps2 , ami szószerint benne volt a ps3 ban egy ps2 is XD (Emotion Engine CPU , Graphics Synthesizer gpu formában)
    első körben ezeket szedték ki hogy csökkentsék a gyártási költségeket (jól lehúzák a többség EU vásárlót, ezzel nem is vitatkoznék :D)
  • qper
    Ez a chip amit Noitulover kartács is ír micsoda pontosan? Annyit olvastam, hogy az Eu gépekből kiszedték.
  • Noitulover
    ugy tudom a első szérinak volt valami 5-8% os meghibásodái aránya (észak amcsi föleg) a disk loader szokott beszarni de tudtommal kilett javítva az ujjabba modellekben (miota kiszedték a ps2 chippeket)
  • Attila8805
    No Problem.
  • Attila8805
    Álljon csak meg a menet:D
    Én nem azt kérdeztem hogy milyen alkatrészek vannak benne hogy nem romlik el hanem hogy hogy jött ki 0.2%.
  • item
    Látom találkoztál már vele, sorry..
  • item
    Olvasd el ezt és rájössz magad is!
  • Attila8805
    Már volt.
    2* is:D
    De ugyebár ismétlés a tudás anyja és a jó dolgokat szeretik feleleveníteni az emberek:D
  • Noitulover
    csak egy kő fanboy irhat ilyen meg gondolatlan már megbocssáss , hülyeséget

netalántán minőségi ,nem gagyi (10-15%) alakatrészek ,hanem hosszú élet tartamu kondenzátorok stb építettek be , mondjuk akik már xx éve gyártanak mindenféle elektronikát annak már talán van némi fogalma egy jó konstrukcióról , ahol minimalizálva vannak a hiba lehetőségek pl ki tudták számolni a kb középiskolai színű feladatot ,hogy ha 300-400+ watt teljessítményű egységek hődisszipációja mennyi és ennek megfelelő hűtést szereljenek be , de van aki inkább kisporolt itt-ott pár dolcsit kölcség csökkentés révén , mert a birkanépség egyrésze úgyis meg fogja venni mert olcsó akár gagyi akár nem XD
  • item
    Hehe ezt olvassátok el! : How to kill a PS3 Console - Is it really possible ???

Vagyis elég extrém behatásoknak tették ki a kis drágát és a végén mintha misem történt volna, dolgozott tovább a szerkezet.
  • Foxhound1980
    Gameinformer Bioshock 10/10. Na lehet nem PSP-t fogok venni..:D (bár ha minden ok tudok kölcsönszerválni Dobozt)
  • qper

Számomra is ez a kettő játék az etalon, csupa nagy betűvel a TÖKÉLETES JÁTÉK.

Kereskedő bácsi 9000-ért szerzi be. Két gond van vele. 1 drágának találom, és nem tudom kivárni azt az egy hetet amíg megérkezik :)
  • Foxhound1980
    Nyilván nem 100 db után számolható ki az eredmény.
  • Attila8805
    Én csak arra lennék kíváncsi hogy egy gépnek hogy lehet 0.2-es meghibásodási aránya?
    100db gépből csak egy negyed gép romlik el vagy mi?
  • Foxhound1980
    Kipörgettem mind a 2-t, Ocarina szvsz minden idők legjobb játéka.
  • qper
    jaj, ilyeneket ne írj mert mindjárt 9 X-fan gyűlik ide hogy persze, azért a 0.2 % mert nem játszunk a géppel (mivelhogy ugyen nincs mivel...), és így nincs minek elromlana :D
  • qper
    na, holnap veszek egy vacsi új fekete GC-t, hozzá egy Zelda WW+Ocarina of Time-ot.Amíg PS3 ubiszezon van addig ezzel a két gyöngyszemmel elleszek :)

• james69holden
    IGN-en is jó véleménnyel vannak róla
  • dante3
    Nem tudom volt-e már? link
  • james69holden
    fölösleges ehhez FAQ-ot nyitni
    csak ezekkel a bankártyákkal tudsz neten vásárolni
  • EmThor
    aztán írj légy szíves legalább annyit, hosz sikerült-e vásárolni... kéne egy nagy FAQ-t csinálni, benne lehetne melyik kártyával sikerült honnan vásárolni...
  • Silverford
    Ennek a kártyámnak már nincs a hátulján szám.Ugyhogy max ha bemegyek a bankba és kikérem onnan akkor lenne vásárlás belőle.
  • tejföl
    Ha nekem adod meg a kartyad adatait, nem nagyon lesz gondod a rajta levo penz elkoltesevel.
  • EmThor
    add meg a kártyaszámot, meg a hátulján levő számot + a lejáratot és kipróbálom neked :D

viccen kívül jó lesz.

gt5 prolouge ingyen? mióta adnak ingyen valamit? :) nem.
  • Silverford
    Azt hogy tudjátok, a GT5 Prologe ingyen letölthető vagy fizetős lesz?
    Milyen bankártyákkal lehet vásárolni store-on?Mert nekem csak egy OTP-s Maestro kártyám van.
  • NEXUS6
    És ehhez tegyük hozzá, hogy a PS3 meghibásodási aránya 0.2%, ami szintén nagyon jó eredmény!

Őőőő, .... izé, szal már azért jöhetne az a kiba Lair is, meg a többi progi!;)))
  • cloud.strife
    Idő elötti info:

A PlayStation 3. is Eisa díjat kapott!!!
  • HAF Rigel
    Még a cég postásával is beszéltem hogy csomagot várok . Bizom benne hogy megjön .
  • Noitulover
    -_- Legutobb mikor nézem kammer volt a az egész kétlem hogy 1 héten belül rászedték volna hogy működjön anélkül hogy bármit is módósítottak volna lol egy egy hibás filet-lal felakad afendszer és kész
    Azok a ps1-ps2 backuppok a swap videok egy megbuherált gépen a kapcsolok miatt működnek (ezt nem taglalnám, röviden leállítja/kikapcsolja a meghajtot meg a szenzozt ,swap stb ez már legalább féléve megtalálták)

BR lemezzel nem működik valahol irták hogy "bebootolt" de utánna lefagyott agép meg töröte a hdd-t de el nem indult a back up szóval erröl ennyit
  • LordAndrew
    Mit tudtok erről az exploit-ról? Tényleg műkszik? Fel van "törve" a PS3?

Youtube videó
    Cikk
  • baggins
    Hmm, az baj. Két csomagom tűnt el mostanában, igaz, azok ajánlottak voltak. Hétfőn adtam fel, keddre oda kellett volna érnie, ha holnap sem kapod meg, elfaxolom a feladót. Mármint ha ez megoldható.
  • HAF Rigel
    Még nem kaptam meg sajna , várom .