89387
PlayStation3
-
Noitulover #16772 igazán nem is értem miért van még olyan hogy fps az pc-re valo pl most ps-en elvileg ugyan az az irányítás , azt is mondták hogy user modok is lesznek (mondjuk nem teljesen tizsta hogy ez hogyan , letöltögeti joinnál? XD , talán annyi hogy egyenlőre kilátásban sincs semmien hax/bot , de ez szerintem jó pont XD (nem utolsó sorban "olcsobb"-an jönhet ki az ember :D) -
Foxhound1980 #16771 PS3 TAG site
Érdekes... -
Foxhound1980 #16770 Az zsír lesz. Viszont aki komlyan rámegy a témára egér bill kombó kell. Még jó, hogy a PS3 ezt támogatja. -
#16769 A GameSpy multiplayer technológiája került be végül az UT3-ba. Jó hír hogy biztosították a PS3 kompatibilitást is!;) Szal indulhatnak a nagy meccsek, PC vs. PS gamerek, meg ilyenek!;))))
Hát az Xesek ebből most kimaradtak, de vígasztalja őket, hogy nekik van a világon a legjobb online rendszerük!
;) -
Foxhound1980 #16768 MOH Airborne demo jövő héten!!! Jah, PC/X360 -
Foxhound1980 #16767 Csak az EE-t vették ki az EU Ps3-ból. Egyébként egy rossz szót nem tudok mondani az emulálásra. Egy olyan gém nem volt még amit ne inditott volna, rádasául a felskálázás is remekül fest. -
Noitulover #16766 igen :D -
qper #16765 szóval akkor -ha jól értem- a chip megléte esetén lenne egy ps2 "hardverünk" is, így meg van egy szoftveres emuláció szaggató videókkal, esetleges frame-rate problémákkal... -
Noitulover #16764 első generációs gépekben még hardware-esen volt "emulálva" a ps2 , ami szószerint benne volt a ps3 ban egy ps2 is XD (Emotion Engine CPU , Graphics Synthesizer gpu formában)
első körben ezeket szedték ki hogy csökkentsék a gyártási költségeket (jól lehúzák a többség EU vásárlót, ezzel nem is vitatkoznék :D) -
qper #16763 Ez a chip amit Noitulover kartács is ír micsoda pontosan? Annyit olvastam, hogy az Eu gépekből kiszedték. -
Noitulover #16762 ugy tudom a első szérinak volt valami 5-8% os meghibásodái aránya (észak amcsi föleg) a disk loader szokott beszarni de tudtommal kilett javítva az ujjabba modellekben (miota kiszedték a ps2 chippeket) -
#16761 No Problem. -
#16760 Álljon csak meg a menet:D
Én nem azt kérdeztem hogy milyen alkatrészek vannak benne hogy nem romlik el hanem hogy hogy jött ki 0.2%.
-
#16759 Látom találkoztál már vele, sorry.. -
#16758 Olvasd el ezt és rájössz magad is! -
#16757 Már volt.
2* is:D
De ugyebár ismétlés a tudás anyja és a jó dolgokat szeretik feleleveníteni az emberek:D -
Noitulover #16756 csak egy kő fanboy irhat ilyen meg gondolatlan már megbocssáss , hülyeséget
netalántán minőségi ,nem gagyi (10-15%) alakatrészek ,hanem hosszú élet tartamu kondenzátorok stb építettek be , mondjuk akik már xx éve gyártanak mindenféle elektronikát annak már talán van némi fogalma egy jó konstrukcióról , ahol minimalizálva vannak a hiba lehetőségek pl ki tudták számolni a kb középiskolai színű feladatot ,hogy ha 300-400+ watt teljessítményű egységek hődisszipációja mennyi és ennek megfelelő hűtést szereljenek be , de van aki inkább kisporolt itt-ott pár dolcsit kölcség csökkentés révén , mert a birkanépség egyrésze úgyis meg fogja venni mert olcsó akár gagyi akár nem XD -
#16755 Hehe ezt olvassátok el! : How to kill a PS3 Console - Is it really possible ???
Vagyis elég extrém behatásoknak tették ki a kis drágát és a végén mintha misem történt volna, dolgozott tovább a szerkezet. -
Foxhound1980 #16754 Gameinformer Bioshock 10/10. Na lehet nem PSP-t fogok venni..:D (bár ha minden ok tudok kölcsönszerválni Dobozt) -
qper #16753
Számomra is ez a kettő játék az etalon, csupa nagy betűvel a TÖKÉLETES JÁTÉK.
Kereskedő bácsi 9000-ért szerzi be. Két gond van vele. 1 drágának találom, és nem tudom kivárni azt az egy hetet amíg megérkezik :) -
Foxhound1980 #16752 Nyilván nem 100 db után számolható ki az eredmény. -
#16751 Én csak arra lennék kíváncsi hogy egy gépnek hogy lehet 0.2-es meghibásodási aránya?
100db gépből csak egy negyed gép romlik el vagy mi? -
Foxhound1980 #16750 Kipörgettem mind a 2-t, Ocarina szvsz minden idők legjobb játéka. -
qper #16749 jaj, ilyeneket ne írj mert mindjárt 9 X-fan gyűlik ide hogy persze, azért a 0.2 % mert nem játszunk a géppel (mivelhogy ugyen nincs mivel...), és így nincs minek elromlana :D -
qper #16748 na, holnap veszek egy vacsi új fekete GC-t, hozzá egy Zelda WW+Ocarina of Time-ot.Amíg PS3 ubiszezon van addig ezzel a két gyöngyszemmel elleszek :)
-
#16747 IGN-en is jó véleménnyel vannak róla -
#16746 Nem tudom volt-e már? link -
#16745 fölösleges ehhez FAQ-ot nyitni
csak ezekkel a bankártyákkal tudsz neten vásárolni -
#16744 aztán írj légy szíves legalább annyit, hosz sikerült-e vásárolni... kéne egy nagy FAQ-t csinálni, benne lehetne melyik kártyával sikerült honnan vásárolni... -
Silverford #16743 Ennek a kártyámnak már nincs a hátulján szám.Ugyhogy max ha bemegyek a bankba és kikérem onnan akkor lenne vásárlás belőle. -
#16742 Ha nekem adod meg a kartyad adatait, nem nagyon lesz gondod a rajta levo penz elkoltesevel. -
#16741 add meg a kártyaszámot, meg a hátulján levő számot + a lejáratot és kipróbálom neked :D
viccen kívül jó lesz.
gt5 prolouge ingyen? mióta adnak ingyen valamit? :) nem. -
Silverford #16740 Azt hogy tudjátok, a GT5 Prologe ingyen letölthető vagy fizetős lesz?
Milyen bankártyákkal lehet vásárolni store-on?Mert nekem csak egy OTP-s Maestro kártyám van. -
#16739 És ehhez tegyük hozzá, hogy a PS3 meghibásodási aránya 0.2%, ami szintén nagyon jó eredmény!
Őőőő, .... izé, szal már azért jöhetne az a kiba Lair is, meg a többi progi!;))) -
#16738 Idő elötti info:
A PlayStation 3. is Eisa díjat kapott!!! -
#16737 Még a cég postásával is beszéltem hogy csomagot várok . Bizom benne hogy megjön . -
Noitulover #16736 -_- Legutobb mikor nézem kammer volt a az egész kétlem hogy 1 héten belül rászedték volna hogy működjön anélkül hogy bármit is módósítottak volna lol egy egy hibás filet-lal felakad afendszer és kész
Azok a ps1-ps2 backuppok a swap videok egy megbuherált gépen a kapcsolok miatt működnek (ezt nem taglalnám, röviden leállítja/kikapcsolja a meghajtot meg a szenzozt ,swap stb ez már legalább féléve megtalálták)
BR lemezzel nem működik valahol irták hogy "bebootolt" de utánna lefagyott agép meg töröte a hdd-t de el nem indult a back up szóval erröl ennyit -
#16735 Mit tudtok erről az exploit-ról? Tényleg műkszik? Fel van "törve" a PS3?
Youtube videó
Cikk -
#16734 Hmm, az baj. Két csomagom tűnt el mostanában, igaz, azok ajánlottak voltak. Hétfőn adtam fel, keddre oda kellett volna érnie, ha holnap sem kapod meg, elfaxolom a feladót. Mármint ha ez megoldható. -
#16733 Még nem kaptam meg sajna , várom .