89387
PlayStation3
-
Noitulover #16932 érdekes , de mégis mi a formula ? aim asszit meghasonlo turo? vagy mitol olyan jo konzolon , amatchmakingje meg aza true skill akár mi ami elvileg alap a live on szóval miért pont halo , olyan jók a fegyok ? nem értem -
#16931 Nexus helyett írom:
Hogy mi a jövő?
1- eleve a Blu-ray lejátszó
2- erős gamer hardware
3- HD fényképnézegetés akár zenével
4- HD videókamera lemezének a lejátszása
5- HD videókamera MS kártyájának a lejátszása és átmásolása a gépre
6- internetezés, fotónyomtatás
7- CD flottám minőségi tárolása és iszonyatgyors hallgatása (nem kell a CD-t keresgélni, berakni, stb)
8- szerintem tudod te is ezeket, csak jáccod az eszed....... :))))))))))))))))
Az egész PS3 körüli "nem is kell a multimédia része" dologban egyetlen értelem az lenne, ha a hozzáértő hardcore gamereknek csináltak volna egy eccerűsített modellt és kész. De a 90% nem ilyen hozzáértő és nem tudja, hogy kell a PC-jét rákötni a tv-re, a nagyátlagnak (félre ne értsd, nem neked mondom) kultúrált nappalija van és nem fog a tv-je mellé berakni egy PC-t, sőt át se fogja kábelezni a másik szobából. A nagy átlag épphogy be tud kapcsolni egy PC-t, nagyrésze még azt sem. Az viszont, hogy ezeknek az annyira nem hozzáértő embereknek tudsz adni egy olyan gépet, amivel a családi fényképeket, videókat meg tudják nézni FullHD minőségben a nappaliban, vagy a kedvenc CD-jüket nem kell összekarcolniuk, + kapnak egy BD lejátszót, + az időjárásjelentést is meg tudják nézni, + egy gombnyomásra kinyomtathatják a fényképeiket (nem is akárhogyan), stb....
Minderre persze nem mindenkinek van szüksége, de nem szabad abba a hibába beleesni, hogy ország-világ előtt azt híresztelje valaki, hogy x-y dolog egy rakás xar, mer nekem nem tetszik..... lángzám.... :))) -
simirizsa #16930 Hát ha már most panaszkodnak a fejlesztök akkor nemtom meddig lesz ez még igy és ha a vizhütéshez hozzá számolod a hddvd olvasot ugy menyit kapsz ? plusz ha azon warezolni akarsz hddvd iró meg egyebek nemtom h van a flasheléses dolog de merem álitani h hddvdvel nem naon megy már. -
Noitulover #16929 olyan orvoshoz menős érzés/kényszer kezd elragadni magával ezt olvasva XD -
#16928 A jövő az integráltság!
Miért tarts 3 különbőző cuccost a Tv-d alatt amikor eggyel is ugyan azt megteheted 1/2 árért!
Monnyuk nem tudomk a Boxod milyen megjelenítőre van kötve, de a PS3 sajna elég szemét módon igényel egy jobb megjelenítőt, ami akár egy standard PC monitoron is túl tesz. Ez van! Ha a PS3 nyújtotta hangot 100%-ig ki akarod használni akkor egy
HDMI v1.2 szabványú video erősítőre is szükséged van, na ez sem terem minden bokornban.;(
A streaming, az IPTV még elég fejletlen, addig a BD még kap 1-2 év előnyt. -
partizan182 #16927 HD-DVD-re semmi sem jön ki, mert gazgasági butaság lenne (11 milla eladott gép vs 100.000 eladott HD-DVD-drive), Sega is nagyott bukott vele a genesisnél.
A Dragon's lair sima asztali HD-DVD-ben is játszható, semmi köze a konzolokhoz.
Halo volt az első konzolos cucc amely megmutatta hogyan kell konzolos FPS-t JÓL csinálni. Egyébként hanulatos cucc (túl kell tenned magad a sztártrek-diszkódizájnon hogy láthasd), remek a története, magasabb nehézségen nagyon taktikus a lövöldözés, és györű volt a saját idejében.
A pc-s portok meg azért szarok amiért általában a konzolos játékok szarok pc-n. Ebben az esetben a 3 éves késés nem segített, valamint az sem, hogy a pc az FPS-ek melegágya.
Halo 2 online matchmaking rendszere olyan, amihez hasonló még pc-n sincs (még a pc-s portban sem), a mai napig ez a sztenderd, amihez minden mást hasonlítanak. -
Noitulover #16926 dragon's lair remake már hd dvd-re jön XD (BR-re is :D) -
#16925 hál istennek ez nem mostanában lesz, de köszi az észrevételt... -
Noitulover #16924 nem azé de ha meg kérdezed a nem fanboyt vagy tán még a fanboynak is el kell ismernie hogy a halo egy középszerű tucat lövölde , de a boxon valamiért nagyon jó (halo2 multi = uber alles??), de pl a pc-s portok ritka szarok , pedig a tartalom/szolgáltatás ugyan az vagy tévedek majd a halo 3 megmutatja jövő honapban? -
simirizsa #16923 Majd arra leszek kiváncsi mikor hddvd-re adják majd ki a játékokat azzal h warezol majd az x-es nép -
partizan182 #16922 "úgy hallom hogy öreg systemshockhoz fel se ér"
Ezt pontosan ki mondta?
Kis figyelemfelkeltő az egyébként rendkívül szőrösszívű Eurogamer tesztjéből:
"And with that out of the way, all that remains is to insist that anyone with a PC or a 360 goes out and buys this wonderful game on the 24th of August (or sooner if you happen to live near the street date-breaking US retailers), and send a message to the entire games industry that this is the kind of game that people want. BioShock is the ultimate rarity: not only does it live up to its lofty promise, but exceeds it through simple, old fashioned talent and imagination - not to mention verve, style,class, wit, and sheer bloody-minded ambition. It takes the tired, worn-out FPS genre by the scruff of the neck, reinvents and bend it out of shape in such a breathtaking fashion that it's going to take something very special to top this in the months and years ahead. For a game to be so outstanding in one department is one thing - to manage to tick every single box from graphics to audio to gameplay depth to atmosphere and innovation is pretty much unprecedented. Seriously - if you don't find something to love about BioShock, we'd recommend a trip to the nearest doctor to check if your heart's still beating." -
Noitulover #16921 És végülis mia jó benne ? úgy hallom hogy öreg systemshockhoz fel se ér
szép grafika , szemétből össze tákolható fegyok , mutáns képességek , agyatlan lövölde többségben mivel minden rád támad ahogy észrevesz , használható környezet...
hát eddig half life 2 is többet tud :D oh az nem unreal 3 mororral fut de legalább volt multi XD
-
partizan182 #16920 Ezzel akkor kicsit mellétaláltál, ui a Blue Dragonnak alig van sztorija, a Bioshocknak pedig az egyik legjobb...
Egyébként a Halo-nak pont annyi köze van a BS-hez mint a Wolfeinstein 3D-nek. Sőt, talán még annyi sem. -
partizan182 #16919 ??
Mi a jövő?
A linux? 256 system memory-val, és minden speckó harver elérés lekorlátozásával? (RSX, Cell)
Ez pontosan hol jövő?
Mit ér az az extra amit az ember sosem használ? Miért kellene a ps3-mat pc-ként használni, ha már van otthon egy? (ráadásul TV-re kötve)
Azt megértem, hogy a hulladék konstrukciójú boxot nem akarod a szobádba engedni.
Egyedül a blu-ray ami tényleg előremutató, de azt is a földbe fogja döndölni a Streaming szolgáltatás szvsz. Mondjuk az még arrébb lesz. -
#16918 Csak már látnám végre a Lairt, meg a HS-t! De akár a Warhawk is jöhet.
Kezdek morcos lenni én is.;( -
#16917 Ez van!
Szeretem az FPS-eket. De én vagyok az az ürge akinek a Halo és a Bioshock hátán feláll a szőr a hátán.
És ehhez a standard PSfanboyságomnak még semmi köze sincs!
A Blue Dragon felé még lehet hogy több jóindulatot tudnék mutatni. Nem árt ha egy játéknak van története. -
#16916 A válasz: de!
Ha őszinte akarok lenni van amelyik cikk hozzászólásából kib.sz amikor el akarom küldeni az üzit GameOS alol, de pl ennél a topicnál ilyet még nem tapasztaltam.;)
Linux alol Firefoxszal természetesen ilyen gondjaim nincsenek.
De aúgy mit mondjak, szerintem "savanyú a szőlő" effektus ha ~1.62X árért nem akarsz egy csomó extrát birtokolni.
Én meg nem akarok kb 3/4 árért egy technikailag félkész szerkezetet a lakásomba engedni.
Hogy szükség van-e az extra ficsörökre?
Öregem ez a jövő!!!!
Illetve nekünk a jelen!;))) -
Noitulover #16915 masseffect egy feljavított kotor lesz , ha jól sikerül
Mgs4 ugy is helyre rak majd mindent és már csak kb fél évet kell várni ideállís esetben XD ,
Hs , Lair meg jövő honap vége fel , addig is indulhat az agyatlat multi lövölde warhawkban ,szerintem nem fogunk unatkozni még boxos szemmel sem XD -
partizan182 #16914 Fasza, akkor már kijavították.
Sokáig egyáltalán nem ment. -
zottyantas #16913 Nem tudom működés alatt mit értünk, de szerintem jó már úgy is. Már léptem be Ps-ről és még kommentezni is tudtam, az igaz hogy az ékezetekkel még baj van, de azért már jó;) -
partizan182 #16912 Komolyan? Blue Dragont teljesen elfogadom, az egy standard JRPG, egy tonna ilyen lesz majd a ps3-mon is (úgy mint ahogy a ps2-n is volt).
De a bioshock? A legkisebb értékelés amit eddig kapott 94%. Eddig az újságok 70% tökéletes 100%-al jutalmazta. És mivel ma pár órát eltöltöttem vele, megerősíthetem hogy ez nem túlzás. A virágfüzért kellene morzsolgatod, imádkozva azért, hogy jöjjön ps3-ra is. Legalábbis szerintem. -
#16911 Nono! A meleget sörben pláne nem szeretem! -
#16910 Egészségedre! Szyemély szerint egyik sem mozgat különösebben. Nagy szerencsémre a PS3 exluzívok azért jobban vonzanak!
Egyedül a Mass effect amit irigylek. De van olyan érzésem, hogy az is sima lövölde lesz némi upgrade elemmel fűszerezve és nem olyan hűde RPG mint ahogy moggyák, de majd meglátjuk. -
partizan182 #16909 Ha jól értem a válasz: nem, még mindig nem viszi az sg-t...
Ez a linuxpc dolog tényleg hasznos feature annak akinek szüksége van rá. Nekem pl '96 óta van jól működő pc-m (most már laptop), '96 december 23-ig nagyon örültem volna ennek a feature-nek, de azóta nem kell. Olyan mintha egy kvarcóra lenne a ps3-ba építve. Jó feature, de tényleg szükség van rá? -
#16908 Most őszintén, nem tök mindegy, hogy Linux vagy gameOS alol tudok a legjobban brózolni, amikor X alol akármelyiket nézem egyik szintjének még csak a közelében sincs a rencer?
Lizardman: Multifunkció tekíntetetében mint láthatod nagyon jól tudok neteni. Szal nehogy már azt mond, hogy nem kéne egy olyan játékgép ami 3 gombnyomásra átalakul egy elég jól használható PC-vé. (Ha felvállalod a Linuxot). -
#16907 Ne haragudj rá, sztem csak a sör volt sok és meleg. -
partizan182 #16906 "Sorry boxos komák de ez van"
Semmi gond, örülök hogy örülsz a gépnek.
Most felváltva pörög a Bioshock és a Blue Dragon...
De (tényleg) jó szórakozást az iwiwhez. -
partizan182 #16905 Netezni pont bárhogy.
Kérdés:
Sg fórumot lekezeli már a ps3 böngészője vagy még mindig csak linux alól megy? -
#16904 hadd ne reagáljak erre, mindenki azt szereti, ami neki jol esik, és amire használni akarja. Én nem egy multifunkcios készülékre vágyok, arra ott a pc, hanem egy szimpla játékgépre, amin azért a grafika sem elhanyagolhato...
Egyébként megkérdezném, hogy ez a multifunkcio pontosan mit tesz ki? hogyan tudsz rajta netezni , stb...? -
#16903 Hú de jót söröztem!;)
Elolvaastam a hozzászólásokat és rá kell jönnöm, hogy PS3 a Zisten! Sorry boxos komák de ez van! Lehet sopánkodni, meg örvendezni vala a játékoknak, de most éppen százzal gázzal ordít a fülembe az After forever és ez Jó, mondá az úr.
Szal az utóbbi időben jáctam amennyit jáctam, Sokkal többet mint elötte PC-n és természetesen sokkal kevesebb gonddal, ezen kívül a PS3-on iwiwezek, videózok, főzök sütök, csak le éppen nem sz..p!
Nos, az a véleményem, hogy egy játékgépért még ha van is benne rezgő funkció, kb 100 ezret akkor sm adnék ki, ha a verez ingyért van!
Egy vibrátor sem ér ennyit!;))) -
#16902 Egyébként a warez-ról beszéltem, ha nem érted, a Te bajod... :( -
#16901 Engedéllyt kérek meghunyázkodni.... :) -
#16900 most komolyan miröl beszélsz? Teljesen másröl beszélsz. Egyébként meg neked miért fáj, hogy vizhütést rakatok a gépbe? hmmm? Nah jo ennyit erröl, ha szeretnéd gyere át a box-os topikba, ott már megszoktuk az ilyen kis embereket, de itt ne offolj tovább... -
#16899 Bocsáss meg, csak nem térek magamhoz. De egyree inkább látom, hogy az MS hozza a formáját, így már télleg PC az X, szvsz... -
#16898 Igen, ennyi erővel bankot is rabolhatnál.....
"bíírró úrr kérem, hisz nincs keresetem...." naneee
Émmeg láttam egy Ferrari-t és nem tudom megvenni, akkor ellopom, nem? LOL -
#16897 azt hiszem ezt a hangnemet elkerülhetted volna... Egyébként mint mondottam még mindig 100.000-nél vagyok, szal nem kell itt ugatni az árról... -
#16896 Mivaaaaan???????
Vízhűtés 35e???????????
NORMÁLISAK VAGYTOK? TI, X-ESEK?????? LOL -
#16895 Köszi!! -
Papesz #16894 Ez óriási tévedés, leírtam már egy csomószor, hogy ha lemegy az ára 100 alá, akkor megveszem. Jelenleg teljesen felesleges, mert drága is, meg ki sem tudom használni. Mire lesznek rá engem érdeklő játékok, addigra fele ennyibe fog kerülni. -
Foxhound1980 #16893 Nem tudtam figyelni a topikot mert megjött a White PSP-m, csak most szopkodok vele mert vmi memókezelési baja van aztán akadoznak a cuccok, (sztem FW bug) . Egyébként poén volt, vadi új gép és azzal indult, hogy a négyszög nem reagált semmire, élböl javitással indult a dolog. Na mindegy most már ez a része ok, a többinek meg utánanézek. A mai nap folyamán egyébként megnéztem a Dirt demót, nem lett ez rossz én azt mondom.