89387
PlayStation3
  • HAF Rigel
    Idézet " Kazunori kitért pár szóban a már bejelentett GT mobile játékra is, mely PSP-re fog érkezni, de csak valamikor a GT5 elkészülte után, valamint említést tett arról, hogy talán a jövőben egy F1-es szimulátort is készítene."

Igen igen , jó lenne egy Gt5 grafikás F1 SZIMULÁTOR
  • EmThor
    devil may cry 4 játszható lesz a jövő heti GC-n Lipcsében. megy egyébként valaki? :)
  • EmThor
    köszi az infót
  • Smuge
    Még nincs PS3-am de inkább ilyet veszek . Amugy így van ahogy mondod , sajnos csak 6-7 normálisnak mondott játék van/lesz amire télleg azt fogom mondani , ez igen és ütöm el vele szivesen az időmet, nagy részük felejthető . Amugy akár milyen hihetetlen lassan 3-4 éve pc-n amikor időm engedi 2!! (kettő) játékkal játszom a mai napig is (régieket nem is említem)
    A gép meg jó hogy müködjön hiszen azért vettem , nem pedig a prágai intercityre. Én ilyen vagyok hogy nekem inkább a minőség számít mint a mennyiség.

• narumon
    Az égvilágon semmi nincs moddolva a boxomon.
  • Zsoltika 007
    Nagyon tré.
    3 kör után elég is lett belőle.
  • Foxhound1980
    Ezt rosszul tudtam akkor, részletkérdés. A Bethesda is folyamatosan cáfolt. A végeredményen nem változtat.
  • partizan182
    De. :)
  • Noitulover
    Mi az új ebben ? Nem csak egy wipeout koppintás , ami addig is lefedi a piacot amíg el nem készül a Wipeout PS3 (working title) ? XD
  • EmThor
    holnap jön (de inkább csüt vagy péntek) a Fatal Inertia demo, marketplacen már fenn van tegnap óta, nem nagy durranás :/

ilyen föld felett kurvagyorsan száguldozó, pávöráppos búsztos...
  • partizan182
    "tuccat lövölde"
    Ezen jót mosolyogtam.
  • Rena11
    hááát igen a véleményed elég felületes és van benne 1 kis nem jön ki ps3-ra irigység is mert a game valami hihetetlen komlyra sikeredett
  • Noitulover
    Csak majd ne felejtsd retusálni a "nem gyári" ipari hűtést XD

Más: hát igen , elég "oda verős" cucc lett a bioshockból (youtube demo gameplay videok) de azonkívül hogy szép a graf , nem egy nagy eresztés , tuccat lövölde pár mutáns képességgel , a víz alatti "fallout"-os (post apocalyptic 50/60-as évek szerű stílus) környezet tetszik ,a story se lehet rossz de mind egybevéve egy gyengus half life 2 színtet hoz (már mint ránézésre a gameplay). Egy Felületes vélemény XD

+Előbb-utóbb úgyis ki hozzák ps3-ra is :)
  • partizan182
    "A 2k meg folyamatosan tagadott. "
    Ps3-ra az Ubisoft adta ki...
    Szorsz
  • Foxhound1980
    A ps3 megjelenés után is hónapokig tagadták a verzió készültét. Csak a rumorok mentek a siteokon, hogy lesz, készül ect ect. A 2k meg folyamatosan tagadott.
  • partizan182
    "...spent years pitching the game to publishers but no one was interested,... and my first job was to get a publishing deal for the game (I worked as the Business Development Director for the first six months). I remember pitching the game to one publisher who later told a friend of mine that it was 'just another fucking PC FPS that's going to sell 250,000 units. "

"Both 2K parent Take-Two and Microsoft have gotten behind BioShock, pushing the title as one of the highlights of Xbox 360’s summer offerings, and one that will likely accent the upcoming slew of later holiday games."
  • partizan182
    ?
    Oblivion?
    A game megjelenésekor még nem is volt Ps3. Jóhogy 360 exklúzív volt konzolokon.

Egyébként minden az eladásoktól függ. Ha kb 1 milla körül elmegy belőle akkor marad ex (mint pl dedrájzin' meg a losztplenet), ha nem lesznek jók az eladások akkor szvsz jön ps3-ra is min fél év késéssel.

Bár most volt egy kis interjú az egyik készítővel, hogy mennyit házaltak a játékkal, senki sem akarta kiadni (anyagilag rizikós), de a Take2 és az Ms közösen "felkarolta" őket. Szal stúdió szinten is jó a kapcsolat az Ms-el. Meglátjuk mi lesz.
  • Foxhound1980
    Oblivion...
  • narumon
    "hát ja itt a 10percenként lefagyó box...

itt pedig a 108 folyamatos órányi működés után is kifogástalan ps3 :)"

Most vegyem fel én is a boxomat, ahogy hétvégén partiztunk rajta és gyakorlatilag egész hétvégén nonstop ment? Mit jelent ez? Semmit.
  • EmThor

assa gyűjtő, lesz benne Altair figura, fémdoboz, valami penny arcade képregény, mini strategy guide + csomó hogyan készült cucc...

na most mindez 70$-ért. egy átlag játék kint 60$ tehát csak 10$-al, azaz 2 ropival többért kapjuk mindezt. bár egy itthoni boltba ez elérné a 17 helyett a 20 ropit, azért egy ÜK-ban talán marad 19 :) szal +2 ropiért egy gyűjtő szerintem nem rossz
  • EmThor
    nemá... illetve jó hogy van, DE ott ül talonban a rachet & clank + lair demó is!
  • partizan182
    " 2K Games has decided this rumor just ain't true, folks."
    :(
  • Foxhound1980
    Csütörtökön Fatal Internia demó!
  • Foxhound1980
    PS3 verza pletyi
  • Foxhound1980
    Bioshock 15 perc 720p
    Kész, ez nálam mindent visz, év játéka. És mennyire jól bevan optimalizálva minimális berángások, frankó vsync. CSÚCS
  • Foxhound1980
    Hát most nem azért de pl a ti tesztjeiteket (ha már veled) diskurálok erröl, meg sem közeliti. Pontossabban hüyle vagyok, mert már jó ideje nem vettem. Történtek ott változások, hogy enyire jó lett? Lehet. Na a frisset megveszem. Én azt tudom, régebben ez olvashatatlan volt. Ha most ennyire jók annak csak örülök.
  • Papesz
    Hmmm...

A júliusi Play! magazinban 29 játékelőzetes és 14 játékteszt van. Ezt azért én nem nevezném sem tesztnélkülözésnek, sem 0 információnak.

Az 576-nak azért nagy az olvasóbázisa, mert a tizenévesek veszik, hiszen nekik szól. Mivel ez a réteg nem feltétlenül az értő olvasásáról híres, ők jónak is találják. Véleményem szerint az 576 cikkei nincsenek jól felépítve, szárazak és ráadásul felületesek is (persze ezúttal is tisztelet a kivételnek). Viszont (az egyik jóbarátom szavaival élve) "aki soha nem olvasott könyvet, csak konzolos magazinokat" az ezt nem feltétlenül veszi észre. No offense az itt jelenlévő tizenévesek felé.

Képeskönyv teória: arra végképp nem tudok mit mondani, ha valaki nem szereti képen látni azt a játékot, amiről éppen olvas.

Mindegy, kinek hogy. Nekem az 576 cikkei az említett okok miatt sosem tetszettek, ellenben a Play! nem rossz. Volt tőle jobb, de nem rossz.
  • zottyantas
    De ha messze van a tv-d akkor nyugodtan toldhatzs még hozzá egy usb hosszabbítót is és akkor is tudsz játszani amikor tölt
  • Foxhound1980
    Az lehet, hogy sokszor száraz a teszt (bár ebben sem tudok egyetérteni teljesen) de van teszt, ellentétben a Playtime, MP, Play szemetekkel ami kerül mondjuk jelenleg 1500hufba és ahogy lentebb valaki irta képeskönyvet kap, mindennemű tesztet nélkülözve, gyakorlatilag 0 információval. nem véletlenül, hogy az 576 az egyetlen magazin aminek évek óta a legnagyobb az olvasóbázisa a konzolscene-en és még mindig van. A fentebb emlitett lapok meg már nem egy átszervezésen, leállitáson/újrainditáson vettek részt.
  • simirizsa
    De szivesen találkoznék ezekel 1 sötét sikátorba elöször a bordikat veném célba ezzel a kalapácsal aztán a golyoikat aztán ott hagynám öket bepucsitva 1 buzibárba
  • BJB
    Frissítettem 1.90-re 1.50-ről! Micsoda változások!
  • qper
    hellyel-közzel, de azért globalice igen
  • BJB
    Honnan tudnék leszedni PS3 FW-ket?(Nem az 1.90-re gondolok)
  • simirizsa
    de pontosan mik lesznek a következmények ?
    És mit szoltok Warhawk demohoz ?
  • NEXUS6
    Persze, csak mint látod a videón azért elég sokba kerül a műsor!;)))

• Gyúrógép
    és műxik is faszán?
  • Gyúrógép
    bocs gecc akko le vok maradva...
  • Noitulover
    lol
  • NEXUS6
    Óh már mikor!;)))

Link
  • Gyúrógép
    Tényleg megtörték a vasat??