89387
PlayStation3
  • item
    Üdv emberek, megnéztem a Dirt demót, szerintem teljessen rendben van, még az a hangyafa..nyi V-sync hiba is elmegy, hisz ez egy demó. A sebességgel nincsenek gondok, élvezhető a játék! Subaru Rulzzz!!!
  • qper
    Húú, ti aztán termeltek. 115 hsz tegnap 9 óta :D
  • EmThor
    ja, japán store-on van fenn pár új video
  • EmThor
    túlzottan nem izgat a Dirt 2 portja közti különbség, a lényeg most, hogy nincs kormányom, csak kontrollerrel toltam.

sok pc-zés után, az kifejezetten jó, hogy a 2 ravasszal a gáz/fék arányt lehet adagolni, nem úgy mint billentyűzetnél. és ennyit a pozitívumokról. rally módban az autó csúszkál mint állat, bal ravasszal kicsit is fékezek olyan, mint a kézifék, szinte nulla átmenet... pc-s irányítás más volt. boxon nem tudtam kipróbálni.

meg hiányzott a motorstorm hangulat. ó igen mégis van pozitívum, visszajátszásban a lassítás really cool, meg szépen gyűrödnek az út mellett a szalagkorlátok
  • KISSMYPS3
    http://www.reghardware.co.uk/2007/08/02/tv_tuner_ps3/

Ezt nézzétek meg, igaz h európába még nem túl hasznos a dolog, de nem rossz. És ha kérdeznétek van külső író is. Egyenlőre Új Zeland-nak jó.
  • zsolt1019
    Ő csak szeretne része lenni a konzolos társadalomnak
  • partizan182
    Megelőztél :)
  • partizan182
    Ugyanazt olvastuk?
    Arról ment a vita alapvetően, hogy a mindent az egybe-gép, vagy a külön-külön célgépek előremutatóbbak.
    Aztán meg lett említve hogy a héló szar (mai napig nem tudom hogy jött a képbe).
    Meg kiderült, hogy akinek nem jön a gépére azt nem érdekli a Bioshock.

Ja, meg hogy frankón lehet iwiwezni PS3-mon.

Semmi ellenségeskedést, rosszindulatot nem kívántam ezzel szítani, és úgy látom, az emberek kb 50%-ban nem is szítottam.

Dirt demó élmények valaki? (látod milyen jófej vagyok hogy nem linkelem be az összehasonlító képeket? az öncélú szar flémkeltés lenne)
  • HAF Rigel
    Tegnap kiprobáltam a Dirtet. Nekem tetszett a Recéket én az árnyékokon vettem észre viszont a többi Grafikai elemel meg voltam elégedve.
    A zárt aszfaltot probáltam ki , meg a rallyt , az nagyon szép volt mikor a c4 et úgy megtörtem hogy nem volt rajta tető és be lehetett látni a kocsiba. A rally alatt nem is nagyon vettem észre külöbséget, tényleg csak a zárt pályás körversenyen ahol sok lámpa volt az út szélén és a fekete árnyék körvonalán láttam recéket . De ha versenyzésre figyelek akkor amúgy sem az árnyékot nézem :):).
    Ma beizzitom a PC demot és egyszerre fogom nézni a 2 , jobbra a pc balra a ps 3.
  • partizan182
    Mea culpa.
  • HAF Rigel
    ui a nevem Rigel nem Riegel.
  • HAF Rigel
    partizan182 te nem vagy semmi . Nézd végig az utolsó 2 oldalt a fele hozzászolás a tiéd. És miről írsz ?
    Egy mondatban összefoglalva .
    A ps3 egy olyan gép ami egyenlőre drága és nem használja ki a képességeit , a multiplatformos játékok rosszabak rajta , és egyébkéntis a Ps3 tulaj csak olyan hülye lehet hogy nem is tudja mit vett , te viszont igen mindent tudsz a vasról és nem is lehet vele játszani , egyébként ps3 éve a 2008 as év lesz , és majd veszel te is de ennyiért nem , és minek egy vas a szobába , hisz van ps is az SG forum megy vagy nemmegy ps3 ról STB STB. Ok én ezt mind érem de minek kell ezt neked kb 2-3 naponta ide postolni? Egyszer leírod ok. Értettük de nem kell mindig. 59 hozzászolásból 40% a tiéd volt a másik 40% meg Nexus0001, viszont veled elletétben neki van Ps3 konzolja ,ergo tényleges tapasztalata . És igen nem írtad le ,hogy ps3 szar így ténylegesen , csak a kritikáit szalykozod állandoan , mintha mi itt a sony fejlesztő csapat lennék és tudnánk tenni valamit. Bocsánat de ezt már nagyon unom.
    Leírtad , megértettük és itt a vége , nem kell többször.
  • Noitulover
    Elkerülhetetlen hogy oszatlan maradjon a tömeg , igazán csak az egymás elleni usszítást kellen a táboroknak vissza fogni , nem volt még telt el úgy nap hogy ne jött volna be valaki és random ne postolt volna valami negtív hírt kedvenc gaming hírekkel foglalakozó lapjáról , amelyek sokszor jelntéktelenek mégis gyúnyolódó szándékkal közli ezt velünk , nem emlékszem hogy közöttünk is lenne ilyen notorikus vészmadár , talán mert itt a többség 2x+ vagy csak már kinőtt abból hogy beírjon valami flamebaitet aztán f5-t nyomkodva lessve az következményt XD
  • NEXUS6
    Szorítok nektek -ha még nem dölt volna el 100%-ra! Én is szavaztam!;)))

A nyeremény az úgy tűnik tényleg nem ideális az esetedben!;)
  • partizan182
    Más: páran biztos emlékeztek, hogy kedvesem egy Cyber-gamer-szépségversenyre nevezett. Na, nagyon úgy néz ki hogy meg is fogja nyerni (box-on kell majd a döntőn játszani, a többi jelentkező szvsz még nem is látott 360-at közelről). Beszélgettünk pár napja a szervezőkkel, és mi a főnyeremény?
    Egy Xbox360....
    Hát fasza...
    Ps3-nak jobban örülnék...
  • zsalesz
    Igazad van! De akkor sem kellene ovodás szinten mutogatni a másikra, és ezt nem rád értettem! Ha már versenyről beszélünk akkor tartsuk be a fair play szabályokat!
  • partizan182
    Kedver Riegel és Dark Sector, köszönöm szépen a sok kommentjeimből kiragadott példát, ami azt mutatja, hogy én gőzerővel szidom a ps3-mat, és azt mondom rá, hogy "szar". Bár emlékeim kissé megfakultak tegnap éjszaka óta, nem emlékszem ilyesmire, de bizonyára nektek van igazatok.

Noitulover: Castlevania jelenleg ugyanakkora erőkkel képviselteti magát mindkét (mindhárom? asszem a Wiire is valami retro cucc) konzolon, mellesleg a Symphony og the Night kötelező vétel, platformtól függetlenül.

A box-ot én itt ugyan nem éltettem, a Bioshock-ot igen (az meg megérdemli).
  • NEXUS6
    És miért nem jó példa?

Ha valaki csak jáccani akar egy olyan géppel, amihez minimális érzelmi kötődése alakul ki, akkor vesz egy PC-t. Ezeknek a cégeknek viszont kifejezett érdekük konzol esetében, hogy érzelmi kötődést alakítsanak ki a felhasználókkal.

Ráadásul itt is egy verseny folyik, és lehet hogy mi csak kiverjük ha megnézzük a kedvencünk eladási statisztikáit, de azért ez a cégnek nagyon is jelent valamit.
    Amikor megveszek egy játékot akkor azzal szavazok és elismerem a készítők munkáját, vagy a konzolom általános képességeit. A fejlesztők ugyan is nem egy zártkörű klubban osztogatnak egymásnak díjakat, majd elmennek sörözni. Hanem ők is vastagon érintettek ugye az eladásokban, aminek a másik végén mi állunk!

Ha elismered, hogy a M$ beszállásával jobb lett a szitu mert egy erős versenytárs lépett be, akkor miért tagadod, hogy ez egy verseny?
  • Marko001
    Nem rád gondoltam a túlzott hülyeségekkel, hanem úgy általában értettem. Nehogy már magadra vedd! ;)
  • zsalesz
    Ez csak a duma...! Játszani kell nem veszekedni! A sport viszont nem jó példa nagyon!
  • NEXUS6
    Gondolom szoktál F1-et nézni, vagy focit. És gondolom ott is mindíg mindenkinek drukkolsz, és mélységesen megveted, ha valakin ferráris sapesz van, a másikon meg alonzós kitűző? És persze a versenyzők/játékosok is lesznek szívesk jól viselkedni, nem előzgetni, fociban sem cselezgetünk, futkorászunk összevissza a pályán, pláne nem belerugunk a labdába, a közönség meg lesz szíves csenben és feszülten figyelni ahogy a pályán nem történik semmi!;)))

Ez a konzolosdi egy sokkal nagyobb volumenű verseny és mi játékosok is sokkal inkább résztvevői vagyunk, mint egy F1-es rajongó. Hiszen mi is támogatjuk a csapatot és manapság már elsődleges infó forrásnak tekínthető az ami a fórumokon elhangzik, miközben a hagyományos média jelentősége visszaszorulóban van.

Hát ez a nagy felhajtás, meg veszekedés oka itten, ha még nem esett volna le.;)))
  • zsalesz
    Szerintem meg az amit te képviselsz! Egy utalás sincsen arra, hogy isteníteni kéne a 360-at, ha nem tűnt volna fel akkor írtam, hogy PS2-öm van! De ameddig ilyen emberek vannak a konzolos társadalomban mint te, addig ne is várjunk mást...! Gyalázat, és még magát tartja okos embernek!
  • DarkSector
    XD
    Tudod te is nagyon jól, hogy ha valóban faxa lenne az x360 akkor nem lenne ideje itt nyavajogni.....
  • DarkSector
    Jah és pont azé nem fog senki győztes lenni, mert a zsebükre dolgoznak...és ezé nem lesznek majd exclusive-ok sem....
  • HAF Rigel
    Kedves partizan182. Ha minden nap idejösz és a Ps3 tulajok képébe vágod hogy egy szar , kihasználatlan gépet vettek az neked miért jó ?
    A te rinyálásoddal van tele a forum fele, amit nagyon unok én személy szerint. Leírtad, megértettük , de mostmár végre legyen elég ebből a témából .
    - Tudjuk hogy egy szar hardwert vettük.
    - Azt is hogy nincs rajta rendes játék.
    - Azt is hogy a multicímek csunyábbak rajta.
    - Azt is hogy a gépünkben sok csilli villli dolg található amit kis sem használunk.
    - És persze arrol nem megfeletkezve ,hogy a Box és minden más jobb mint a mi gépük.

Ezuton szeretnék megkérni hogy csak akkor kezd el írogatni ha ezen kivül más értelmes , hasznos a Topichoz hasznos hozzászolásod van. Amit eddig leírtál megértettük nem kell naponta leírni.

ui: Ha majd lesz egyszer PS3 . légyszi ne írd le az ID et ide , mert ilyen előélettel szerintem senki nem fog felvenni ismerősök közé , max Block listára .

Maradok tisztelettel . Rigel
  • DarkSector
    Ez egy PS3-as topic, és itt nem fogsz olyat hallani, hogy hű banyek ez az x360 defrankó, és azt kéne venni...meg hasonlók...
    Amit te szeretnél hallani, az bármely más fórumon, vagy topic-ban elvárható, de a PS3 topicban ne várd el, hogy az x-et istenítsük....
    1-2 jó dolgot már elmondtunk róla és ennyi...
  • DarkSector
    Na ez a szöveg az ovis szint...XD
  • zsalesz
    Sziasztok!
    Már az elején leszögezném, hogy nincsen se PS3-am, se X360-am csak Ps2-öm!
    Olvasgatom a fórumot és elszomorít, hogy viselkedhetnek így inteligensnek tartott emberek! Szerintem ez az ovodában volt divat, hogy az enyém jobb, a tiéd meg sz@rt sem ér duma!
    Emberek térjünk már észhez! Az, hogy a MS, a Sony sikerein felbuzdulva kitartotta a kalapját a pénzesőbe, az csak nekünk játékosoknak jó! Így legelább mindkét tábor meg fogja kapni, azt amire vágyik! Mindkét konzolon lesznek exkluzív címek, mikor majd az ellentétes tábor fog az ájulás határára érni de ez így frankó! Ebből a csatából csak mi, játékosok kerülhetünk ki győztesen, hiszen mindkét cég ezért dolgozik gőzerővel (persze, hogy teljen a zsebük, de szerintem én is , te is azért dolgozol)! A lényeg viszont szerintem nem változik:
    nem kéne nekünk játékosoknak így viselkedni, mert ennek semmi értelme!
    Mindenki tartson ki amelett amit megvásárolt, mert biztosan alaposan meggondolva hozta meg döntését, hogy melyik konzolt válassza! Nekem is van elképzelésem melyiket választom, és nem keveset jártam utána, hogy valóban az legyen amelyikre szükségem lehet!
    Üdv.
  • narumon
    Mmh ez egy roppant érdekes és tanulságos hozzászólás volt. Mert gyakorlatilag én pont ugyanezt érzem csak az MS szót kicserélném a Sony-ra. Ez tök érdekes mondjuk :o
  • Noitulover
    igazából sokszor az érződik néhány megnyilvánulásból mintha bármien oknál fogva nem szerezhetett a ps-t és uton-utfélen csak megszolja akinek van meg piszkálodik hogy nincs is mivel játszania stb , így nyílván mások is hasonló goromba módon reagálni

pl nem hinném hogy nagyot lóditok , de engem csak is aninja gaiden érdekelt ami ezidáig boxos dolog volt , valószínűleg nem lesz se ff , se castlevania sorozat mgs4 sem valószínű , még is miért venne vagy hozzám hasonló beállítottságú egyén dobozt , igazán mindigis úgy láttam adobozt hogy m$ék egy újjabb nyerészkedési lehetőséget látva probálja megvetni alábát egy új regióban amihez igazából semmi köze de miért is ne ,segáék kiestek ök meg jöttek ,xbox nemigen jöttbe nekik mivel 360nnal jobb pozícióba kerültek per pill annak ellenére hogy megvan avéleményem m$ről azt mondom hogy jöjön öszse nekik ,nyerjék meg a csatát de ne a háborut XD nintendoék jelenleg komolytalanul állnak az egészhez de versenytársra szükség van/lesz , de a boxal mintha hülyére vennék az embert , belehet állítani hogy hát "nekem erre van szükségem, vagy hasonlo" de 40 ezret nem adnék érte , persze ez az én véleményem probálom másokét tiszteletben tartani hogy legalább ugyan azt viszont elvárhassam ,van hogy nehezemre esik :D
  • narumon
    Na jól elbeszélgettem itt magammal :D Majd reggel megjön megint a sok válasz és nem győzöm átnézni :D
  • narumon
    "nem szoktak hozzá fejlesztök a PS3 programozásához és ha már most tudja hozni azt a szintet amit az X360-an akkor mi lesz 1 év mulva "

Pont ez a gond, hogy most NEM hozza azt a szintet amit az X, és azt is tanulni kell programozni. Mi lesz egy év mulva? Ha lesz sok játék PS3ra akkor elindul a gép, ha jövő ilyenkor sem lesz akkor a Sony lassan készitheti a rolót.
  • narumon
    "A PS3 bevezetését nem lehet az Iphone-éhoz vagy egy egyszerű konzol bevezetéséhez hasonlítani, és valóban sok tekíntetben el lett baxva! A Sonyéknál valszeg csak most jönnek rá, hogy mit is alkottak valójában!"

Na ez az igazi fanboy szöveg. Ez tök olyan mint anno a Ps2ről hallotunk, mégpedig, hogy megöl minden pct, szervert, meg renderingfarmot annyira állat. Utána kiderült hogy mégsem. Look up.
  • narumon
    "de kiváncsi lenneék %okas mekkora az arétge aki nél legalább 720p-t megjeleníteni képes tvje van - nem is beszélve a az új 7.1 es hangról"

Nekem 82cm LCD tévém van 720p simán megy rajta. (ha már közvélemény kutatsz. A 7.1 hang az meg minden csak nem új, csak kutya sem használja.
  • narumon
    "És a te elemzőid azon is vitatkoztak, hogy az mennyire életképes ha egy kazismagnót meg egy fülhalgatót integrálnak és azt a sony elnevezi monnyuk walkmannak, és ez vajon mennyire lesz sikeres?"

ÖÖÖ ezt a sony simán lopta és még a nevet sem ő adta neki. A mai napokig pereskednek miatta.
  • narumon
    "Miért tarts 3 különbőző cuccost a Tv-d alatt amikor eggyel is ugyan azt megteheted 1/2 árért!"

Miért gyártanak külön Cd játszót, dvd játszót, erősitőt, stb. Amikor egyben is vehetsz egy music centert? A jó válaszért jutalom egy hangszóró.
  • narumon
    Úgy ahogy te a PS3-ra....
  • narumon
    "Én nem egy multifunkcios készülékre vágyok, arra ott a pc,"

Ott a pont!
  • narumon
    "Ez óriási tévedés, leírtam már egy csomószor, hogy ha lemegy az ára 100 alá, akkor megveszem. Jelenleg teljesen felesleges, mert drága is, meg ki sem tudom használni. Mire lesznek rá engem érdeklő játékok, addigra fele ennyibe fog kerülni."

Ezzel pont én is igy vagyok. Illetve én nem kötöm semmihez az árát, amikor úgy látom, hogy nekem szükségem lesz rá akkor megveszem. Jelenleg szvsz az X sokkal jobb választás féláron. Ha majd kihasználják a Psnek a fene nagy hw erejét, és épeszü árban adják akkor majd lehet hogy elgondolkodom egyen. Addig viszont minek adjak ki ennyi pénzt?
  • narumon
    "Én nem lennék büszke rá ,hogy annyira nem becsülöm a fejlesztőket ,hogy megvegyem a játékát. "

Helyes van amiben egyetértünk csak ez nem tudom, hogy hogyan jött ide?