89387
PlayStation3
  • Sutekh
    Gratula a géphez! Jó választás volt, nem fogod megbánni! Egyébként, Boxon sem kötelező warezolni. És igazad van, eredeti játékokkal tényleg szívesebben játszik az ember.
  • Sutekh
    Bocs Item nem rád akartam célozni!
    PAPESZ véleménye foglalkoztat első sorban, de bárki elmondhatja!
  • Sutekh
    Papesz! Ha most nyernél egy ps3-at, és kapnál hozzá havonta egy játékot, mely gémeket választanád? Mondjuk augusztustól decemberig. (Lehet régebben megjelent is)
  • Noitulover
    tök mindegy nem az a gond hogy van vagy nincs és hogy milyen konzol párti pár embernek az arcából kelle vissza szedni és nem lenne semmi gond

kb egyéves előnnyel boxbol eladtak 12millát (első évben 4 millio környéket , mondjuk aztán a következő negyed évben még 4 millát:D) valahol itt tart a ps is ha box példa ismétlődne akkor hamaosan többek is gyarapitjáka ps oldalt , de mindez oly jelentéktelen egyenlőre a mai világban mi aza 10en néhány millio konzol ? mikor egy nagyságrendel több potenciális vevőnek még böven megfelel a lastgen , nekik kell majd meg mutatni hogy mit is kapnak majdanán kézbe (ha elégedettek az árral stb) és nem itt furni egymást hogy ez nem jó mert vagy az szar mert
  • thomee84
    csatlakozom hozzátok, 4 napja én is ps3 tulaj lettem:) fél évig xbox 360-on éltem, de komolyan mondom vicces az a gép. volt minden, flash, ventimod, 3led meg anyámkínja... arról nem is beszélve hogy az ilyen konzol pc nem tud valami sokat, már az első ps3 demo meggyőzött, úgyhogy örülök hogy megszabadultam az xboxtól:) nem vagyok egy hardcore játékos, engem ez a pár játék is leköt ami most van, volt xboxra vagy 30 játékom, de minek, időm se volt csak max 1-re... itt meg megveszek egyet, de azt ki is élvezem a következő fizuig:)
  • Papesz
    Még mindig nem értem, hogy honnan veszitek ezt a "szar a PS3 szöveget. Ilyet eddig sem mondott senki, meg szerintem ezután sem fog.

Az integrált cuccokról én is azt gondolom, hogy a mennyiség a minőség rovására megy. Olyan olimpikont még nem láttam, aki elindult volna távolugrásban, mellúszásban, kajak egyesben, diszkoszvetésben, meg száztíz gáton, hátha valamelyikben aranyat nyer. Ha valaki minőséget akar produkálni, az nem integrál, hanem egy dologra koncentrál. Persze ettől még jó a PS3, csak a Sony azt nézte be, hogy az emberek egy játékkonzollal a nevéhez hűen játszani szeretnének. Az, hogy van benne sok minden más is tényleg fasza, csak nekem (meg a túlnyomó többségnek) nem kell, mert vagy már van, vagy pedig nem érzem/érzi szükségét. Asszem pont Te írtad, hogy tök jól megy az IWIW PS3-ról. Nos, nekem is tök jól megy, csak PC-ről. Ehhez nem kell 140+ ezres konzol, amit a játékra találtak ki. A Blu-ray filmek esetében ugyanez a helyzet, azokat a filmeket még DVD-n sem adták ki, amiket én személy szerint szívesen megvennék. Ráadásul mindenki tudja, hogy állandóan akciózni kell a filmeket ahhoz, hogy fogyjanak is, mert 4-5 ezerért a fanatikusokon kívül senki nem vesz lemezt. Nemcsak nálunk, nyugaton sem, pedig ott ez nem jelent(ene) akkora anyagi megterhelést. Mindennek tetejébe az is igaz, hogy mire tényleg elterjednek a BR filmek, addigra 50 ezer alatt lesz egy lejátszó.

Azt is aláírom, hogy minden jelenlegi PS3 tulaj elégedett a gépével. Nyilván ez valamiféle önigazolás, de emellett már ezen a fórumon is bőven felbukkan az elégedetlenség a játékellátottságot illetően. Mindenki egyetértve szajkózza, hogy 2008 lesz a PS3 éve, de tekintve hogy a gép csaknem fél éve a piacon van Európában ez bizony igen távoli időpont. Én sajnos nem engedhetem meg magamnak, hogy egy-másfél évig feleslegesen álljon a pénzem egy olyan valamiben, amit feleennyiért megvehetek majd akkor, ha tudom is használni. Persze ha valakinek a jelenlegi kínálat a csúcs, annak jó szórakozást kívánok, ebbe nem is lehet belekötni, mert hát ízlések és pofonok ugyebár. De azért az nem érv, hogy ha valaki megveszi a PS3-at, az HD-ben nézegetheti rajta a fényképeit. Én továbbra is várok, majd kiderül, hogy meddig kell.
  • item
  • NEXUS6
    Én most olyan korszakomat élem, hogy igazábol nem zavar akármilyen stílusban is ír valaki.

Csak pl. ha az emberke felvállaja a kérdésben a pátatlanság és a semlegesség ódiumát (de szép szó, kár hogy kiba ritkán tudom csak használni! és az is kár, hogy nem igazán tudom mit jelent;))) mert pl. ugyan más konzolja van (X-e, Wii-je PS2-je akármi), de a jövőben PS3-mat akar venni, akkor nehogymár meg akarja mondani hogy miért szar a PS3.

Pl. nemrég elkezdtünk vitázni partizánnal az ilyen integrált cuccosokról mint amilyen a PS3 is. Erre ő ugye mondja, hogy olyan mint az Iphone, mert igaz hogy sok minden van benne de semmire sem jó igazából. És marhára nem érti, hogy messze nem olyan. A PS3 nem véletlenül kerül annyiba, amennyi az ára és nem véletlenül vannak elájulva a tulajok a géptől. mert az Iphone a kijelzőjén kívül elég átlagos kis gép és ahhoz képest elég drága is. A PS3-ban meg van jó pár dolog ami a jelenlegi otthoni szórakoztatásban a csúcsot képviseli és nem ennyi pénzért fogod megkapni, külön külön. És akárhányszor előkerül a téma ő csak mondja a magáét és még mindíg nincs PS3-a, de a tulajoknak meg nem hiszi el mi a helyzet.

Az ilyenen aztán van aki felhúzza magát.
  • Papesz
    Én nem próbálom senkinek megmondani a frankót, ha erre gondolsz.

Ha ennyire zavar titeket, hogy ide azok is járnak, akiknek nincs gépük (jelzem: ők vannak sokkal többen), de normális stílusban leírják a véleményüket, zárassátok le a topicot és csak élő PS3 ID számmal lehessen belépni. Biztos meg lehet oldani, csak kérni kell.
  • NEXUS6
    "A tényszerűségnek nem feltétlenül alapvető feltétele az adott dolog birtoklása, hiszen a Neten minden információ elérhető a PS3-ról. Tudjuk mi van benne, tudjuk, hogy kell használni. Azt is tudjuk, hogy milyen játékok vannak rá, azt is, hogy mennyi az ára."

Nos ez a hozzáállás alapvetően téves! És ha így nézzük teljesen jogos a tulajok felháborodása, amikor valaki beesik és elmondja a frankót pedig nincs is gépe.

A neten sokan sokfélét írnak, pl olyan elemzők akik 50m-nél soha nem voltak közelebb nem hogy PS3-hoz de talán még semmilyen konzolhoz sem.
    Szal arról a rengeteg infóról csak az tudja elmondani, hogy mi a lényeges és mi nem az, aki használja is a gépet, és itt a fórumon szépen beírja nem a véleményét, hanem a TAPASZTALATÁT!

Pl ár kérdés: hallottál már olyat tulajtól, hogy sokalta volna a gép árát? Nem! Mindenki azt mondja, hogy bőven megérte amennyiért vette (igaz elég nagy a szórás, de mindenki talált neki megfelelő árat).

Azt is lehet, hogy tudod milyen játékok vannak rá, de az exkluzívokkal meg nem jáccottál soha, vagy ha a multiplaformban lényeges eltérés van, akkor még azt sem tudod megítélni.

Itt tudsz infókat szerezni, de azért nem kéne megpróbálni megmondani a frankót a tulajnak!
  • NEXUS6
    Hát így analog karral is olyan érzés mintha motoros szánt vezetne az ember, csak az valszeg nem csúszkál ennyit. Aztán amikor féket nyomok akkor az ugyan satufék de minden blokkolás nélkül. A kézifékre viszont mindíg kidobja a hátulját, és szinte mindíg ugyan úgy függetlenül hogy mennyire "tekertem el" a kormányt, mennyivel megyek meg ilyenek, és aztán kb mindíg annyit el is veszt a sebességéből.

Szal olyan mint a Motorstormnál, hogy mész százzal gázzal jön egy éles kanyar aminek a végén a két szikla között nagyon ki kell centizni hogy beférj (Pl. Tenderizer), szal ezt a kézifék érzéssel történő használatával itt nem lehetne megcsinálni, vagy is inkább csak egyféle képpen.
  • Sutekh
    A sixaxis-hoz türelem kell egyedül. Amint elsajátítja valaki a motorok irányítását, a kezelés nagyon könnyűvé válik. Még a neten is megállja a helyét.
  • Sutekh
    Driving force ex-el már próbáltam. Valahogy nem találtam el ritmust. Szép keresztben szlalomozgattam a pályán. Véletlenül sem tudtam egyenesen menni. Leginkább egy motorcsónak vezetésére emlékeztetett.
  • item
    Akárcsak én :) , de ma kipróbálom a Dirt öt rákötöm a momo-t szerintem arra éhes a kicsike!
  • Jimanszky
    Hogy a francba tudsz te így Motorstormozni???Minden elismerésem;))!!!!
  • item
    EasyRider srácok...
  • Sutekh
    A DIRT nem támogatja a mozgásérzékelést? Annyira megszoktam a MotorStormban, hogy rajtnál elsőre mindig tekergetem a sixaxist, ha kell, ha nem. És úgy tűnik a DIRT bagózik rá.
  • Jimanszky
    EmThor kolléga!!Hogyan sikerült beüzemelni számítógéphez a kontrollert?Fut windows-on a játékokhoz is??!
  • Papesz
    Világos, szerintem most is arról szól.

Vitázni sem hiszem, hogy bárki is akarna, hogy szar a PS3, azt az égvilágon senki nem mondta. Ezt valamiért HAF Rigel próbálja belemagyarázni az összes olyan hozzászólásba, ami nem arról szól, hogy milyen csili-vili a gép.
  • Lizardman
    csak gratulálni tudok ehhez a kommenthez, igazábol tükrözi az IQ szintedet. De persze nyugodtan gyere át a 360-as topikba, nem is hinnéd mennyi ember ért veled egyet, hogy szar az egész konstrukcio, és még arra se jo, amire kitalálták (köztük én is ilyen párti vagyok)
  • simirizsa
    Faszom mindjárt átmegyek x360 topicba és elkezdem sorolni én mért nem venék olyan szart és megátjuk hányan ugranak nekem ja meg azt is ki az álszent és megkérek minden 360ast h huzon át az ö topicjába mert kurvára kezd elegem leni ebböl lehet megyek szolok modiknak h müveljenek valamit mert addig el voltunk békébe amig ide nem toltátok a halora izgulos pofátokat
  • james69holden
    nincs itt senkibe sem rosszindulat...
  • narumon
    Hát izé, erről beszélek. Az előző hozzászolásod alapján mintha benned kicsit több rosszindulat lenne...
  • baggins
    Az a gép= X360
    Nem akartok visszahúzni az X topikba, de tényleg? Nem hiányzik ez a tömény rosszindulat.
  • Lizardman
    jah persze, csak szeretnéd...
  • narumon
    Mármint a PS? Akkor ez nagyon szomorú :(
  • narumon
    "ényszerüség egy olyan embertől aki nem is rendelkezik az adott hardwerel számomra álszent dolog."

Érdekes, hogy csak a PS3 esetében gondolod igy. Nem tudom hány Ps3 tulajnak van itt xboxa is, de ha nincs nekik akkor az ő állitásaik is állszentek. Vagy nem?
  • Jinchuu
    Na hazatértem a nyaralásból és erre mi vár itthon? Egy aranyos Dirt demo, neki is ugrottam mivel hallottam róla szépeket.
    Nos kipróbálás után kb. Nexus6 véleményét osztom, irányíthatóság érdekes, fizika úgyszintén, a grafika szép és nem akad, de ennél több kell hogy megvegyem, a pályákból ugyan nem volt sok, de amit láttam azok nem rosszak, DE marad a Motorstorm ha off-road autós gameról van szó, az sokkal pörgősebb, szebb és az irányítás mérföldekkel jobb szerintem.
  • baggins
    Ebben mondjuk teljesn mértékben nem értek veled egyet, ez a topik arról szólna, hogy játékokról és a gépről beszéljenek azok, akiknek van és ezért lehet véleményük róla. Ha mindenáron vitázuni akartok, kell csinálni egy "X360 VS. PS3" topikot, vagy egy "Miért szar a PS3?" fórumot, de itt az égvilágon senki sem kíváncsi erre.
  • baggins
    Az a gép kb. max ennyit tud (minden flame nélkül).
  • Lizardman
    teljesen egyetértek...
  • Papesz
    Nem tisztem védeni, megteszi majd ő maga, ha akarja, de szerintem partizan182 részéről szó nincs fikázásról, meg flamekeltésről. A tényszerűségnek nem feltétlenül alapvető feltétele az adott dolog birtoklása, hiszen a Neten minden információ elérhető a PS3-ról. Tudjuk mi van benne, tudjuk, hogy kell használni. Azt is tudjuk, hogy milyen játékok vannak rá, azt is, hogy mennyi az ára.

Felesleges jönni és beírogatni? Feljött egy téma, mindenki hozzászólt, ő is, Te is. Egy fórum erre való. Ő példákat hozott (mobiltelefon vs. iPod), Te viszont támadtál, lásd utóirat. Ezért mondtam, hogy a tényszerűség valamiért hiányzik ebből a topicból, hiszen ha valaki igyekszik nem elvakultan kommentelni, akkor az rögtön hülye és menjen is innen.
  • HAF Rigel
    Félháborodásom az alábbi dolog miatt született.
    - Az hogy hetente minimum 2szer leírja ,hogy miért rosz vagy rosszab a Ps3 és mik a hiányosságok stb stb. Mintha belénk akarná sulykolni

Tényszerüség egy olyan embertől aki nem is rendelkezik az adott hardwerel számomra álszent dolog. Hogy monthat ő tényszerü véleményt hisz nincs neki . Használja naponta ? hogyan ? vagy 10 perc után egy MMban el lehet dönteni a gép értékét , ami persze mindenkinek más. Nekem is más a fontos , neki is. Nem nemhiszem .

Pl Dirt jó példa itt a kép.
    Biztos ha nagyitoval nekimegyek akkor millió pixel külöbséget látunk , de 1,5-2 méterről ? Megint más egy 19" 20" monitoron játszani fél méterről , és más egy 82cm vagy 107cmes tv bámulni 2-3 méterről.

Megint másik Boxos reagálás hogy ő megy játszani , mi meg forumozzunk, Én is megyek játszani beleszarok a Halojába (pc sem tetszett az első rész) meg a Bioshockjába (majd megnézem Pc ) ő is játszik valamivel én is. Ha nekem ez megfelel akkor minek jön oltani. Legtöbbet úgy is az F1 játszom amit xbox360 nem tudok megtenni. Szoval számomra ezért sem volt kérdéses hogy Xbox360 vagy Ps3. mind a két konzol erős valamiben. Mind a kettő tud valamit amit a másik nem . Akkor minek az oltás , fikázás , falemés. Valoszinű én is tudom mi a hibája a rendszeremnek , sőt azt is mi a gáz a Boxban. Szoval felesleges itt jönni és hetente egyszer beírogatni. és egyébként is fordulhat a kocka , lehet játékáradat ps3 ra és lehet rendes hardwert gyártani Boxként. Utána meg már csak az dönt te melyiket szereted jobban. És azt a döntést úgy is meg tudod indokolni miért hoztad. szoval értelmetlen Flame flame flame az egész.Dirt Ps3 vs Xbox360
  • narumon
    Boxon viszont elég korrektül sikerült (minden flame nélkül)
  • NEXUS6
    Hát a részemről ez a DíRT igen csak felejthető. A játék sebességével tényleg nincsennek gondok, de az egész olyan furcsa, mintha olyanok csinálták volna akik még nem vezettek autót. A fék, a zéró kipörgés, a rázkódás hiánya (a képernyőn), az autó viselkedése, de még az ütközések és a törések is olyan olyan mesterséges ízűvé teszik a játékot. Emiatt aztán az a jelenlét érzet ami a Motorstormnál van gyak teljesen hiányzik, olyan mintha nem is én vezetném.

Grafikailag is olyan érzésem van mintha egy PS2 játékot felskáláztak volna, és jól telerakták volna post effecttel. (Szerintem gyak pont erről van szó!)

Ha egy olyan cég csinálta volna akiknek ez az első próbálkozásuk akkor azt mondom egész jó, de kódmesteréktől kicsit többet vártam volna! Ha valaki azt várja (mint én), hogy egy olyan játékot kap ami a Motorstorm fizikájával, de jobb, majdnem GT szintű grafikával és megfelelő karrier/versenymóddal rendelkezik, akkor valszeg elég nagyot csalódik.
    Ha csak egy a PS2 szintjénél, vagy egy átlag PC-s autós proginál jobb progit vár , akkor még tecchet is neki.

A látottak alapján olyan 7-8 közötti pontot adnék rá.
  • item
    A Folding Team-ben üdvözlöm az összes új emberkét!
  • Rinike
    Enchanted Arms 12ezerért eladó.
    Írjatok privátba.
  • narumon
    Hey hol a link melyik a zasszonyod?
  • narumon
    "Hát ez a nagy felhajtás, meg veszekedés oka itten, ha még nem esett volna le.;)))"

Szerintem nem is veszekszünk. Éshát pont arra van a forum amit mi csinálunk. Ha mindenki csak beirná, hogy én is megvettem xy játékot de jó, akkor gyorsan kihalna minden forum :)
  • Papesz
    Általában azok a PS3 tulajok háborodnak fel a hozzászólásaidon, akik pontosan tudják, hogy igazad van. Csakhát ugyebár ilyeneket mégsem lehet mondani, mert ez a PS3 topic, így itt csak dicsőíteni szabad. A tényszerűség valamiért messze áll ettől a topictól.