89387
PlayStation3
  • Foxhound1980
    Menekülj el, le kell ugrani a tetőröl és jön egy cutscene.
  • Kratos86
    Tudna valaki segíteni!! Mit kell csinálni a Darkness-ban mikor a Gun Hill nevű résznél kijutok a tetőre és ott van egy helikopter ami felszáll és szét lő!!! Nem tok semerre se menni mert közben rakétázik és nincs fedezék!! Mit kell ott csinálni???????
  • Lizardman
    sajnos nem mindenkinek van még saját keresete, hidd el, ha lenne (értsd dolgoznék), akkor én se warezolnék... (vagy max kismértékben :) )
  • partizan182
    :)
    Bár sosem volt még a kezemben, de sokan szidják a GC-s kontrollert.
    360-asat próbáltad? Állítólag az a legergonomikusabb (azért állítólag mert én nem mindet próbáltam, de a DS-hez képest égésföld).
  • qper
    Húú bakker, mennyivel kényelmesebb a GC kontrollere mit a 6axis...

Nincs valami GC--PS konti átalakító?
  • HAF Rigel
    Hát üdv még egy Box fan . Én Márc 23.án vettem a ps3am , és azota sem bántam meg hogy megvettem , és játszok vele nem csak nézegetem. 11 db játékom van rá , mind eredeti és játszok is vele rendesen. Nálam az F1 a király a legtöbbet vele játszottam. Második a Virtual Tenis. Harmadik Resitance. Egy percig nem érzem azt ,hogyha játszani akarok nincs mivel. Szoval vissza lehetne venni és inkább elmenni dolgozni és megvenni eredetiben a játékokat , nem csak levarezolni valahonnan. Én nem lennék büszke rá ,hogy annyira nem becsülöm a fejlesztőket ,hogy megvegyem a játékát.
    Másoknak ma este csinálok egy mega összehasonlitást DIRT . Pc 8800gtx Vs Ps3 . Eddig nem vettem meg a játékot , vártam hogy kiderüljön melyik mennyire jó. Ha ps3 is megfelel akkor az lesz a nyerő a 82cm lcd miatt , mivel mind a kettőre rá tudom kötni a G25.

• EmThor
    VÉGRE

sikerült a sixaxist beizzítani xp alatt, 2 analóg kar is jó :D
  • Noitulover
    Pfff ezt azért nem gondolhatod komolyan , már számtalanszor el lett mondva hogy eredendően a ps3 nem csak "játék" konzol , lehet fikázni hogy nincs rá semmi stb a játékkonzol dobozhoz képest , amig az átlag játékos fogja a dobozt berakja pcje mellé ráköti a vízhűtést és nyomja a 17-19 monitoron a bezárt szobájában (egybe túlzás persze XD)
    addig a ps-t nyugodtan belehet rakni a nagyszobába a válaszott hd tv meg a suround mellé-fölé ahogy tetszik , és extra ráfordításnélkül egy komplett házi mozi , media center , net böngésző , stb a mínőségi kikapcsolódást is biztosítja , sőt ha kedved szottyan még játszahatsz is rajta XD
    látod a külömbséget , ezt simán meg lehet mutatni a haveroknak (1 nél többnek is gondnélkül XD)

persze a dobozzal is lehet hasonlót csak számomra hülyén nézne ki hogy mindenféle szarságot rá kelljen aggatni vagy köre hogy tudja azt amit igaziból egybe is lehetne építeni persze akkor drágább lenne , de ha kiszámolnánk hogy alapgép meg mondjuk egy 60-80 vinyo + hd-dvd(akkor már legyen korrekt) , egy wifi se át hogy ne legyen akkora kábel dzsungel így már szerintem szarbul jönnék ki ,
    De hát te gondolom csak játszol, minek is neked ilyesmi

másrészről ha egyidőbe jött volna kia két konzol akkor megérteném hogy szapulod hogy ígymeg úgy nincs játék, de mintha az egyiknek legalább 1 év előnye lenne nem gondolod? majd jövőre meglássuk amondó vagyok

• baggins
    "X-en 5-10 használható játék van": PS3-on is tudok neked ennyit mondani. Soroljam? És a gagyi címeket kihagyom, ha gondolod. Nincs ezzel a géppel semmi baj. Jó pár ismerősöm megvette, a megjelenés napján, elégedettek vele, szeretik, egyik sem válna meg tőle. De szerinted biztosan ritka nagy marhák, nem tudják, mi a jó.
  • baggins
    Nem veled van a baj, itt van pl. Partizan, akivel élmény beszélgetni. De itt van pl. Narumon (vele sem akarok személyeskedni, de ez van), akinek a hsz-eiből süt a becsmérlés és a gúny (persze ha nincs igazam, írjátok le). Összesen egyszer jártam az X360 topikba, benéztem, mert a gép ugyan abszolút hoidegen hagy, de gyerekes dolognak tartom, hogy odajárjak megmondani a frankót, hogy ez milyen szar, meg elromlik, meg így megy úgy, ha teljesen felesleges.
    Nem, nem zártkörű és nem is óvoda, egy topik, ahol a játékokról és a gépről beszélgetnénk, és senki nem kíváncsi mások irigységére vagy rosszindulatára. Mindenki tisztában van a két gép előnyeivel és hátrányaival, felesleges percenként megjelenni valakinek, hogy előadja magát; a legtöbb (összes) PS3 tulaj túltette már a hibákon, vagy a kevés játékon, és élvezi azt, ami van. Könyörgöm, ne legyetek már gyerekek, ez csak JÁTÉK!
  • Noitulover
    kétlem habár lehet hogy valami minden 2500 os doboz alján ott lapul de kétlem , ff x et keresgélek egy ideje környéken de ezt se nagyon van (pécs környék)
  • Lizardman
    nem értem mi a gond. normális hangnemben elmondtam a véleményem, azt hiszem nem mondhatjátok, hogy sürün vagyok itt, amugyis is ez nem zártkörü topik, mindenki leirhatja a véleményét.
  • narumon
    Még mindig jobb mint 140e forintos papirnehezéket / polcdiszt / porfogot / stb, nézni :D
    Én egy mázlista vagyok, több mint egy éves a boxom és még semmi gondom nem volt vele :P
  • narumon
    "oké, akkor játszál és hagyj már minket békén!"

Miért? Miez? Zártkörű óvoda vagymi? Vagy csak rosszul esik hogy igazam van?
  • narumon
    Ööö ezt egy Ps3 tulaj kérdezi tőlem? LOL..... :D :D :D
  • narumon
    Hát megéri 140e forintos gépen PS2 játékkal játszani valóban :)
    Egyébként én csak azért irom ezeket mert valahogy PS2 időben minden PSel rendelkező ember erre verte a nyálát hogy mekkora halom game van szemben a pcvel.
    Akármekkora a szemellenződ azért az mögül is látnod kell hogy jelenleg az X játékfelhozatalban sokkal jobb. Még azok a játékok amelyek elérhetőek mindkét gépre még azok is jobban mennek boxon. Lehet misztifikálni itt mindenféle PS3 Hw adattal, a valóság az, hogy nagyon nem éri megvenni a Ps3at. Ha meg hirtelen annyit fordul a világ hogy minden frankó game PS3 jön és boxra semmi akkor meg ráérek majd ps3at venni olcsóbban mint a mostani túlárazott ára. És akkor elmondhatom hogy addig is jó játékokkal játszottam amig ti csak vártatok rá. De ha már igy rákérdeztél és az Xen csak az az 5-10 használható játék van szerinted akkor mennyi van PS3ra mert igy hirtelen 1 sem jut eszembe. TOlják a motorstormot ami azért elég felejtős és 1 azaz 1db játék. Szóval mielőtt nekiállsz boxot fikázni azelőtt azért nézz szét jobban a saját házad tájékán.
  • partizan182
    X-es totyikban 2 éve csak és kizárólag a warez megy. Rohadt unalmas egy idő után.

1ébként más Dirt élmények? Az eddigi beszámolókból úgy vettem ki, ugyanolyan mint az x-es verzsön (sok autónál picit beszaggat, tonna bloom mindenen).
  • EmThor
    szerintetek van még rá esély, hogy media markt-ban vagy ilyesmi helyen akadok ps2-es silent hill-re? :)
  • EmThor
    hova menjenek szegények még várják az új gépet a szervízből? :)
  • baggins
    Áruljátok már el nekem, kedves X-es barátaim: minek kell nektek itt szítani minden egyes nap a tüzet? Nem elég tágas az X360 topic? Nincs elég játékotok, amiről beszélgethetnétek? "Jah bocs nekem legalább van mivel játszanom..." - oké, akkor játszál és hagyj már minket békén!
  • baggins
    Ja, van, de milyen gépen...
  • Foxhound1980
    Én PC-röl töltöm.
  • Lizardman
    hát hogy mivwl játszanak az xbox-osok arra nem nagyon kéne kitérni, még igy is, ahogy te mondod "max 5-10 ami érdemleges" még igyis több játékunk van mint nektek összesen :D:D Na de nem akarok itt balhét, hozzáteszem, nem egyszer gondolkoztam el ps3 vételén, föleg akkor amikor beszart az xbox-om. Na de inkább rászántam magam egy vízhütésre, és még igyis 100.000 Ft alatt vagyok (vizhütés 35 ezer), szoval árban asszem nem kell mondani melyik éri meg jobban :) A játékokat meg amilyen mocsok vagyok netröl szedem, ezvan. ha lenne lettám nem kéne... Egyébként meg nekem nagyon sok játék bejön 360-on, de az már más kérdés hányat játszottam végig...
  • Noitulover
    oh mintha mi csak xmb-t nézegetnénk egész nap , de ez a te szegénységi bizonyítványod hogy lököd itt a marhaságot , végülis tényelg nincs mivel játszanunk a gyakorlatilag teljes ps/ps2 és lassacskán érkező ps3 címemek közül ,
    de várj kitalálom: 2/3részben ezt a ps2 is tudja 1/4 ennyiért ,
    erre azt mondom hogy senkit megengedhetem magamnak és előbb utobb úgyis jönek majd a "nagy nevek" addig is van bőven amivel lekötöhetem magam a jelen választékból.
    De amíg pl a dobozosnak ott van a "töméntelen" játék felhozatal amiből max 5-10 ami érdemleges , vagy attól retteg ,mikor mondja be az unalmast a gépe vagy hogy elég-e a plussz modolt/hűtés amit beszerelt , mert hát ugrott a gari ,addig ps3mmal nem igen van ilyen szerű probléma ,
    Megéri ? Ez mindenki maga dönti el.

DE ha már így fel hoztad. Mivel is játszol ? Marhára érdekelne XD
  • Silverford
    Én próbáltam a Sixaxis-t PC-n.Egyébként van valami driver hozzá Blackcats-en.A Vezérlőpult->Játékvezérlők beállításnál látja is az irányítót.De ha beakarom kalibrálni akkor csak a jobb analóg kart érzékeli.Sok hasznát eddig nem vettem.
    Max talán ha lemerült a fellehet gondolom tölteni így is, hogy PC-re van dugva.
  • narumon
    Jah bocs nekem legalább van mivel játszanom :D
  • Noitulover
    Nem ismét ide evett a fészkes fene megen valami doboz huszárt...
    Nem kéne halo2-zni vagy verni a nyálad hogy mekkora császárság a bioshock , úgy irígyellek XD

papesz meg akkor se venné meg a gépet ha 60k-ért osztogatnák mert azt várná mikor lesz 59k -_-
  • EmThor
    köszi gondoltam silent hill 3-at kényelmesebb kontrollerrel... öö most esik le, hogy az SH3-at megvehetem ps3-ra is :D

ehh :D majd utána nézek. amúgy állítólag tesco-ban van sok ps2-es game olcsóé
  • simirizsa
    Ez 1 jó kérdés
  • Noitulover
    nem probáltam a rövid kabel végett de elvileg felismer minent kivéve a mozgás érzékelőt talán ahoz is van már valami driver (van pár gyökér aki wiimotetal wow-ozik egy ideje XD)
  • Noitulover
    egyébként szerintem sok szempontból dirt simán veri motorstormot , nem olyan feelinges (talán a fullban lesz pár zuzos zene :D) de szimulációban meg szerintem grafban is simán jobb lett mondjuk kinem állhatom a bloom effectet mármár bántja a szemem XD
    de úgy mindent egybe simán jó lesz GT5 ig
  • EmThor
    ps3 kontrollere működik pc-n, ha rákötöm? vagy nem rontja el?
  • simirizsa
    Lehet kiszedték belöle játékokat meg 6axist
  • narumon
    "Szerintem pont ezért kell majd akkor megvenni a gépet, a mostanihoz képest féláron."

Igyvan!
  • narumon
    Én csak kiváncsi vagyok, lennék :) Addig meg motorstormozzatok :)
  • Papesz
    Szerintem pont ezért kell majd akkor megvenni a gépet, a mostanihoz képest féláron.
  • qper
    Starter Pack aproneten 129.000. Melyik kamionrol eshetett ez le? :D
  • EmThor
    KÖSZI
  • EmThor

tényleg, mostani tudásom, nem kis részben a munkám is ennek köszönhetem :)
    jó idők voltak azok... <szipp, elérzékenyül> :)
  • fsgh
    nem tudom mennyire vagytok ebben benne de Ps3-hoz szeretnék házimozit venni (egy 20 nm-es szobába..) Tudnátok valamit ajánlani?