89387
PlayStation3
-
#17092 hát de ritka... -
Foxhound1980 #17091 Lairbe tettek végül analóg karos irányitást? -
Foxhound1980 #17090 576-ban nem egyszer van oylan, hogy az EU-s megjelenés elött már levan tesztelve a cucc. -
#17089 aki tud csehül, itt egy 9/10 hullott a HS-nek -
8-8 pontot kapott a PSW magazinban a HS és a Lair is...
(Mo.-n mikor éljük meg, hogy lesz olyan konzolos lap, amelyben megjelenés előtt letesztelik a játékot, hogy mire a kezembe veszem a lapot, tudok dönteni megéri-e adott stuff vagy nem?! exkluzívitás, kapcsolatok... de ez úgy látszik ezen ország cégeinek, újságíróinak, lapkiadóinak nem fontos... nem kis mértékben SZERINTEM a warez miatt /ja, hogy bár attól még venne lapot az illető. minek? ha eredeti gémet se vesz?!/, amely a másik 2 "nextgen" konzol esetében fennáll :/ köszi . tudom volt róla szó, de offline lapok egyedüli előnye az exkluzív tartalom + végigjátszások, szal amiket elő lehet venni, havi PSN teszt lenne, stb...)
Heavenly Sword - 8
+ Stunning Visuals
+ Inspired use of the Sixaxis
+ Superb combat system
- Over too soon
Lair - 8
+ Always so much going on
+ Stunning attention to detail
+ Intuitive control set-up
- Not the longest of games
Also in the mag:
Valkyrie Profile 2: Silmeria (PS2) - 9
Nascar 08 (PS3) - 4
GRAW 2 (PS3) - 8
Monster Hunter Freedom 2 (PSP) - 8
Worms: Open Warfare 2 (PSP) - 8
Dead Head Fred (PSP) - 7 -
#17087 TGS-en bemutatásra keról box-ra a Ninja Gaiden 2... ps3-ról még nincs hír -
#17086 amíg ilyen jól elvoltatok, én Dirt-öztem meg Castlevania-ztam :) -
#17085 Gyerekek elakadtam a TR:AA-ban és nem vágom hogy mit kéne csinálnom...
Tudna segíteni valaki?
-
Jimanszky #17084 off:Philips HTS 3610/12-höz nem tud véletlen valaki firmware frissítést?Nem találok sehol.
Köszi aki tud valamit!
on:nekem személy szerint a forma 1 jobban tetszik 576p-ben,ugyanis csak ilyenkor lehet a tv-n bekapcsolni a Digital Motion Engine-t,amitől hihetetlenül valóságos lesz a mozgás.amúgy tv adásnál meg DVD-nél is van,de 720p-ben már nem képes alkalmazni.Ilyenkor kb olyan képe van,mintha ablakon keresztül nézném a történéseket.Biztos láttatok már ilyent.Aki nem érti,annak leírom:szóval ha valaki egy átlagos tv-n nézi a műsorokat,ugye az úgy hat,mintha felvételről menne/a frissítés és a mozgások miatt/.Na most ha bekapcsolom ezt a motort,teljesen olyan,mintha élőben nézném a tv beli eseményeket!!!Remélem el tudjátok képzelni.Nem tudom,hogy más márka is alkalmazza e a DME-t. -
tyrant71 #17083 azért vagyunk itt, hogy hasogassuk a szőrszálat :-)
"játék ugysincs a gépre" -
#17082 Jajj skacok ez már megint szörszálhasogatás meg dramatizálás. Nekem az itthon lévők mindegyike ugy flashelhető hogy kiirom cédére a flashromot beteszem és mivel automatikusan elindul ezért nem kell semmit nyomni, kiadja a lemezt ha kész. Kikapcs / bekapcs és voila már az új fw megy rajta. -
Jimanszky #17081 na ja...vagy bemész a szervíz menübe és okoskodsz rajta.Már ha értesz hozzá;))
-
tyrant71 #17080 biztos mindent lehet, csak nem egy gombnyomásra -
#17079 "akkor upgrade-eld az asztali dvd lejátszód"
Jól működik köszi. Nem kell most upgradelnem. A nyár eleji fw tök jól megy rajta.
Egyébként ezt most mire irtad? Gyártanak egyáltalán olyan asztali lejátszót aminek nem lehet upgradelni a fwjét?? -
tyrant71 #17078 akkor upgrade-eld az asztali dvd lejátszód -
#17077 "ennek az integrált cuccnak van 1 nagy előnye a FW update
az egy dologra koncentrált dolgoknál a hardware mellé kapsz 1 fix software-t, aztán ha 2 hónap mulva eszükbe jut valami jobb ötlet veheted meg drágábban"
Ezt nem értem... Mi a köze ahhoz hogy több dolog egyben van integrálva vagy külön a fwnek? Különálló eszközökhöz is van fw update. -
Papesz #17076 Teljesen igazad van, viszont ez cseppet sem véletlen, hanem a marketingstratégia része. A cégek a termékeladásból élnek, de egy idő után telítődne a piac, ha a 3 megapixeles digitális fényképezőgépet simán lehetne upgrade-elni 10 megapixelesre. Ez meg nagyon nem érdekük, hiszen a saját pénzének (bevételének) senki sem ellensége. -
#17075 SZia. -
thomee84 #17074 ott egy vagy szócska, ha nem ismered, sajnállak:))
no részvét xboxosok, térjetek vissza a sajátotokba én mentem játszani, meg csetelek inkább haverokkal mint a hülye baxtatásokat olvassam:)) -
tyrant71 #17073 "Ha valaki minőséget akar produkálni, az nem integrál, hanem egy dologra koncentrál."
ennek az integrált cuccnak van 1 nagy előnye a FW update
az egy dologra koncentrált dolgoknál a hardware mellé kapsz 1 fix software-t, aztán ha 2 hónap mulva eszükbe jut valami jobb ötlet veheted meg drágábban
-
Papesz #17072 Komolyan? Ezt nem tudtam.
Belegondolva különben nem meglepő a dolog, hiszen az Insomniac csinálta a játékot és némi promo sosem árt a következő produktumnak.
De jön majd baggins, neki nagyon bejött a Resistance, kíváncsi vagyok, hogy ő tudja-e. -
Sutekh #17071 Remélem, összejön. Azt tudtad, hogy a Resistanceban, a single player módban, az oldaladon csatázó katonák CLANK hátizsákot viselhetnek? Még csavarkulcs is lóg az oldalukon. Ehhez 100 skill pontot kell összegyűjteni. -
Papesz #17070 Mindketten pontosan tudjuk, hogy mire gondoltam, éppen ezért szerintem erre teljesen felesleges reagálnom. -
Papesz #17069 Nem hiszek a "nagyokos újságirok tesztelők"·-nek, márcsak azért sem, mert magam is hasonló vagyok, bár szigorúan csak hobbiból és kizárólag szabadidőmben.
Vannak személyes tapasztalataim a gépről, minden eddigi exkluzív címet kipróbáltam. A sok játék viszont nem azoknak kell, akik "lopják a játékokat, hanem azoknak, akik szeretnek válogatni a stílusok között. Őket hívják potenciális vásárlóknak. Én is ilyen vagyok, ha lesz miből válogatni ÉS lemegy a gép ára, meg fogom venni. -
Papesz #17068 Nagyjából századjára írom le ide: nem vettem Xbox-ot. -
Papesz #17067 Ratchet And Clank
Egyébként már dolgozom a "megnyerésen". -
tyrant71 #17066 " Olyan olimpikont még nem láttam, aki elindult volna távolugrásban, mellúszásban, kajak egyesben, diszkoszvetésben, meg száztíz gáton, hátha valamelyikben aranyat nyer."
olyat láttál már aki ebben indul? 100 m síkfutás, távolugrás, súlylökés, magasugrás, 400 m síkfutás, gátfutás, diszkoszvetés, rúdugrás, gerelyhajítás, 1500 m síkfutás
tizpróbának hivják és ugyanolyan érem ját érte, mint az egyéni számokért
-
simirizsa #17065 Grat a géphez.
IQ-m kösz meg van nem én jötem szajkozni topicba
Engem az idegesit h ez a topic azért nyilt h PS3 tulajok megbeszéljék élményeiket h mi nem tetszet 1 demoba vagy 1 játékba vagy épp mért jó
esetleg segitséget kérni és nem azt halgatni h mért nemjó a gép amit vetem meg h nincs játékrá engem ez idegesit.
Nem mondtátok h szar csak 1es emberek elégé utaltak rá.
Na mind1 megyek is visza Motor Storm-ozni -
#17064 Oblivionnal nem játszok, de szerintem nem játékfüggő hoyg mennyit bir. Hmm nem irtam fel utoljára hogy mikor cseréltem de szerintem június körül lehetett. És ha kimerül akkor berakok másik kettőt emezt a kettőt meg feldugom tölteni. Ilyen szempontból akár hetente is lemerülhetne... -
Sutekh #17063 Oblivion mellett hónapokig? -
#17062 Üdvözlet a klubban kolléga!;)))
Találj sok örömöt a gépben! -
#17061 "VAGY ELEMEK folyamatos vásárlása."
Vagy tölthető Panasonic ceruzaelem 4db 2800Ft Mediamarktban (ha véletlen nincs otthon már ötven a digitális fényképező miatt), és egy feltöltéssel hónapokig birja. -
#17060 Nem tudom , lehet hogy igen mérges leszek mert nem költenék 130000ft játékokra havonta , bár ahogy magamat ismerem lehet hogy nem 1 db vennék :):)
Egyébként kategoriánként írtam , mert ugye nem mindenki szeret minden játék fajtát , pl oblivion nálam max 3 szor volt a gépben , de a F1 alig jön ki onnan. Kategoriánként rendszersen havi 10 AA cím , ezt szerintem PS 2 sem tudta a csucskorában.
-
Sutekh #17059 Ezt elnézted. A Play And Charge Kit-re utalt ami annyiba kerül. És az csak egy vezeték. Ahhoz még kell 4000 ft-ért rechargeable battery pack is. Máris 11e ft plusz költség, VAGY ELEMEK folyamatos vásárlása. -
#17058 Ésha felfut a PS3 és havonta 4-5 vagy 10 AA cim jelenik meg akkor mérges leszel? Vagy eladod? Mert most ez problémaként irod. -
#17057 "xboxon még kb 7k pluszba vagy ceruzaelem:)"
Jó drága ceruzaelem lehetett. Vagy egyszerre százat vettél?
No engem meg pont az ilyen hozzászólások dühitenek. A boxról hord össze minden baromságot. Tehát ebben a témában abszolut 1:1 a meccs... :( -
#17056 "hogy az ilyen konzol pc"
Ezt hogy érted? -
#17055 Papesznek és Partizan182enk.
Nem az a bajom ,hogy kritikával éltek a konzolomra , hanem az hányszor írjátok le. Mindig úgyan az a móka és én már nagyon unom.
- Egyik visszatérő téma , a Videokártya a gépben és az aa hiánya azt hiszem az elmult két hétben volt egy flame miatta.
- Másik AA gamek hiánya , ez is töbször elö jött havonta két háromszor minimum .
- A gép képességeinek kihasználása ( szintúgy egy olyan dolog ami mindig visszatérő kérdés vita ok )
Ezek a kérdések az elmult három honapban biztos hogy nem egyszer jöttek elő Partizan182 hozzászolásaiban.
Erre írtam én hogy mostmár legyen elég , mindig ugyanaz a lemez uncsi , megértettük Partizan182 véleményét , elfogattam hogy neki nem ér meg ennyi pénzt most a Ps3, de mostmár legyen vége az ő írányábol érkező "Miért nem veszek ps3mat és okfejtéseinek" című hozzászolásoknak , mert feleslegesek.
Papesz neked meg csak azt tudom mondani , hogy nem kell mindet készpénznek venni amit leírnak a "nagyokos újságirok tesztelők" a saját tapasztalat szerintem többet ér. Mert most divat lett mindenhez érteni és mindenki oktatni , föleg elektronikában.
Mi megvettük a gépet használjuk elégedettek vagyunk vele , van amivel kevésbé és van amivel jobban. Én pl nem nagyon örülnék neki ha havonta 4-5 olyan AA cím jelenne meg ami tetszik , mert nem tudnék választani. Jó az ha havonta 1-2 olyan AA cím jeleni meg ami érdekel , mert a boxal ellentétben én veszek havonta 1 játékot minimum. És ezt most úgy értem hogy kategoriánként havi 1-2 AA cím tökéletesen elég. A sok játék azoknak kell akik lopják a játékokat, mert úgy sem kell megvenni jöhet a warez. Neki kell a heti 5-6 hisz csak copyzni kell, és ezek álltalában nem a PS3 tulajok hanem a Box fanok azok. És most jöhet a mert te burzsuj vagy dolog de nem igy van . Nem dohányzok, nem iszom és bulizni is ritkán járok, igy marad havi 20e körül a hobbimra.
ui: 2 órám elmet Partizan182 hozzászolási visszaolvasásával . Vannak teljesen jók is. Nem azt mondom hogy ne jöjjön ide és írjon hanem azt hogy a miért nem éri meg tipusu hozzászolásait lehetöleg kerülje. -
thomee84 #17054 így van, először féltem, ennyi pénz, hisz olcsón megvolt a box, vitt mindent, aztán csak lestem, először aszittem mi ez már, vezetékes joy?? hát jó bedugtam az usb-be, aztán látom megy nélküle is, baxxus, aksis:) xboxon még kb 7k pluszba vagy ceruzaelem:) wifi még 20onakárhány, máris ott a ps3ára, és még nincs is benne blu-ray v hddvd:) -
#17053 Jó hát elméletileg és általában persze akár igaz is lehet, amit írsz de azért a PS3 integrált rendszer létére nem véletlenül kerül a házimozi, de akár a Hifi magazinok/oldalak által ajánlott vagy egyenesen bestbuynak számító termékei közé, vagy kapott EISA díjat!
Az viszont igaz, hogy mindenki hajlandó az önigazolásra, gondolom ti is ezért jöttök ide és szajkozzátok, hogy húbameg milyen jól tettem, hogy Xboxt vettem és nem vártam a PS3-ra;)))