89387
PlayStation3
  • Balli
    jol van kezdetek megnyugtatni, ertekeleseket neztem es eleg jok is voltak csakhat azok ugye nem PS3-on lettek tesztelve, de gondolom nagy kulonbsegek nem lehetnek.. sajna nincs ismerosom akinek PS3 van:(
    azt azert en is kicsit viccesnek tartottam hogy motorstormal hasonlitgattak, sot utobbit jobbnak veltek paran azert ne mar...
    mondjuk egyikkel sem volt meg szerencsem jatszani es ugye kinek mi jon be de azert nem egy kategoria szerintem a ketto...
  • Noitulover
    aza baj hogy van akinek más fogalma van a "jó" simulátorról , pl rongyol már ránézésre is 300 fölötti sebességgel amikor már a csőlátás effect is bekapcsolt aztán szétkenődik valami kavicsról felpattanava a megközelitőleg 100 méterrel előrébb lévő hegyormon , van akinél eza valóság netovábbja , ebben az esetben ne várd hogy tessen neki a dirt demo
    ahol a sorozat előző részei is hiba nélkül hozták a formát valóság hűségben :D

persze személyem se hozzá értő , de Colin McRae: DiRT(átlag 9-es "neves" értékelések)-öt azért nem kéne motorstormmal egyszinten/alatt tárgyalni XD

igazán a hangulatot hiányolták sokan de hát ez egy rally game ahol nem árt karc nélkül beérni , nem mint a sivatagi zuzdában
  • item
    Semmi baj sincs a Dirt-el, nekem megvan PC-n is, és mondhatom hogy a ps3-as demót jobban élveztem! Szerintem a graf teljessen rendben van. Próbáld ki valamelyik haverodnál ha van lehetőséged, nem fogod megbánni! Ne mások véleményére alapozz hanem a sajátodra.
  • Balli
    Nah, sikerult vegigolvasni ket het anyagat jojozik a szemem
    Sok ujdonsag nem tortent, viszont az nagyon lesujtott hogy a Dirt demoja akadozik, nuku elsimitas, kepelcsuszas es a graf sem egy nagy durranas. Ez utobbit nem ertem mert altalaban azokat olvastam hogy minden idok leszseb s legjobb ralliszimulatora, erre meg jonnek a negativ velenyek, vagy csak a PS3-on nem ugy muzsikal ahogy kellene?
    Ez tenyleg nagyon elszomorit mert akkor dontottem el pont hogy most mar konzol kell (meg sosem volt) amikor ez a jatek nem indult el a gepemen (vidkartyacsere, procicsere, alaplap, ram kellene... na elmennek am a...)
    Az osszes eddigi sorozatot vegigvittem, kedvenc jatek...nekem ez kell, s nehogy mar PS3-on ne mukodjon rendesen, meg a vegen bekattankok s boxot veszek bar nemtom ott mi a helyzet e teren, de lehet inkabb nem is akarom...
  • Jimanszky
    már tolom is
  • Jimanszky
    SIKERÜLT!!!!Máis a Transformers-t!!!
  • Foxhound1980
    Nagyon dijjaznám ha végre kivinnék a Getaway-t a GC-re...
  • EmThor
    előbb próbáld ki én szoptam vele, elsőre mert nem ezt az usb drivert használtam, aztán meg a ps3en.exe futattása alatt nyomtam a ps3 gombot, aztán nyomogattam meg minden.

a vége az lett, hogy mikor gépről levettem sixaxist bekapcsolt a ps3 :D (mert ps gombot többször nyomvatartottam ahogy írtam)
  • Foxhound1980
    Na hát azért a Sony-ra sokkalta jellemzőbb a csúszás...
  • Jimanszky
    Nagyon köszönöm!!!Király lesz a Transformers-hez.Én meg azt nem tudom rendesen irányítani:D
  • EmThor
    1. szedd le és tedd fel ezt a progit, fontos hogy ez a 0.1.10.1 verzió legyen!!!!(libusb-win32-filter-bin-0.1.10.1.exe).
    2. szedd le ezt ps3sixaxis_en.exe
    3. kösd a SIXAXIS-t a PC-re.
    4. futtasd a ps3sixaxis_en.exe, feljön egy dos ablak, hamar be is zár, viszont amikor elindítod, rögtön nyomd meg 1-2szer a ps gombot a kontrolleren, tehát amíg fut a kis dos ablak
    5. vezérlőpult, játékvezérlő eszközök, és a tesztablakban ha megnyomod párszor a ps gombot a 17es lámpa kigyullad, innentől használható a cucc.
    6. legközelebbi windows indításakor a 3-5. lépéseket ismételd meg.
  • EmThor
    fú eddig toltam resident evil 4-et, kurtajó a sixasissal, anno azért hagytam abba mert nem lehetett irányítani bill egérrel, de így pápaság :D
  • NEXUS6
    A következő infó nem kifejezetten jó hír, csak éppen más megvilágításba helyezi a PS3 progiknál tapasztalható megjelenésre vonatkozó elcsúztatásokat. Szal X-en a PGR4 után a Mass Effectet is elcsúsztatták.

Tehát mindenki nyugodjon meg, akit esetleg ezek a késések nagyon rosszul érintettek, a PS3 nem rosszabb platform ilyen szempontból, mint a többi!
  • Jimanszky
    Kérlek írd már le hogyan csináltad:).Én is rákötöttem,de semmi.:(
  • Rinike
    Spiderman 3 collectors edition nincs meg valakinek, aki eladná?
  • EmThor
    Ahoj,

jaja, megy a cucc, használtam játékhoz is, Overlord-hoz... csak sz@r beállítani a gombokat a játékokhoz :) de mind2 analóg kar működött.

resident evil 4 lesz a főpróba :D
  • qper
    valószínű azért mert igen kicsi a felvevőpiac, nem éri meg behozni egy nagy lapot készíteni.
  • Noitulover
    hmm most warhawk blurayen September 21 től lesz ? hát akkor inkább Psn store lesz (vagy majd csak valahogy kibirom azt a hetet lair/hs ig XD)
  • Jimanszky
    Kolléga!!Hogyan sikerült összehoznod XP-vel a joy-t?Mihez lehet használni?Netán játékhoz is megy?
  • EmThor
    thx
  • Jimanszky
    Bocsi,rosszul írtam!!Nem DME,hanem DNM/DIGITAL NATURAL MOTION/
  • tyrant71
    keresek fight night 3 tulajokat
    főleg, aki tolja online
  • Noitulover
    ??? 3 év az sok idő, nem gondolod?
  • Papesz
    Mit értesz azon, hogy "ennyi idő alatt"? 2004-ben jelent meg az első rész, szerintem három év csak elég egy folytatáshoz.
  • tibitoth
    hmm. eleg jo sokat irna a HS azon az oldalon. kiveve h rovid. :/ aztirja h 8 ora alatt mindennek vege :( de h mindevegig nagyon jo a szorakozas es h nincs gyenge helye a jateknak. mind a 8 ora izgalmas. meg vannak bonuszok meg ienek is. en mar 2 7e elorendeltem. mar naon varom.
  • Foxhound1980
    Stranglehold szimpatziánsoknak!
    KATT
    Kegyetlen lesz!
    Tényleg, ez a gém is csúszik vagy szeptemberben már itt lesz?
  • Noitulover
    biztos jo lesz kiváncsi leszek mit találtak ki ennyi idő alatt a folytatáshoz ,vagy csak még kifinomultabb rendszer lesz , valami csúcs grafikával :D
  • Foxhound1980
    Na látatlanban mondom, hogy nagyon odafog fakni.
  • Foxhound1980
    PS3 Ninja Gaiden Sigma (USA cenzurázatlan) karcmentes 12k. (pest)
    Érd: 06204362900
  • dante3
    Jah, itt is azt írják: Ninja Gaiden 2.
  • Noitulover
    "Over too soon , Not the longest of games" midőn relatív fogalam körbe tartoznak mindez álltal nem túlságosan bizalom keltő ...
    órában mennyi , 4-5 (midon sejtem hogy csak lineáris történet) vagy nem irják
  • item
    Hát a cél hogy növekedj és szinteket válts, a szintek végén meg felmegy a legtetejére és állatkát vált, vagyis ha eddig gyengébb kis állatka voltál akkor változik a dolog (szerepcsere) te eszed meg a nagyobb állatkakat is. És késöbb olyan "karakterekkel" lehetsz aki pl megbénitja a többit, és utánna könnyű megenni őket. Szerintem még wlég messze van a vége, valahogy úgy érzem mintha újragenerálná a helyzetet,aktivitást. Szóval elég komplex kis progi. És tetszik a folyadékszimuláció, és az AI.
  • Noitulover
    Elvileg nem is terveznek egy jó ideig ps3ra új NG játékot.
  • EmThor
    itt van valami cél? szóval pálya vége vagy ilyesmi? mert neten játszottam vele PC-n, de ott csak 1 szintet le, legyünk hosszabbak, 1 szintet le...
  • item
    Tegnap este vagy két órát játszottam a Flow-al, egyszerűen nem tudtam abbahagyni, a végére már kicsit elfáradtam, na ez vlt az altató nekem, eszméletlen jó a hangulata. És ugye full interaktív game. A környezet meg a többi kis állatka is hat egymásra. Ezt annak mondom aki még nem próbálta volna, érdemes megvenni store-ból!!
  • EmThor
    ha azt hittétek gyurikát nem lehet alulmúlni (de erős a gyanú hogy a kettő egy) íme rob
  • Foxhound1980
    Faxa. Arra meg a COD4-re idén mképp oda kell figyelni.
  • EmThor
    úgy néz ki a HAZE-hez lesz multidemo megjelenés előtt
  • Sutekh
    Egyébként nem kell aggódni, még van idö a tesztelésre, bejelentenek néhány cs?szást, (ahogy az lenni szokott) és már a végigjátszás is megjelenhet, mire megvehetjük a játékokat.
  • Sutekh
    576 már megkapta tesztelésre a játékokat, csak a SONY "a szervezés mestere", pont most kérte vissza tölük a tesztelöi masinát. Kapnak egy okosabb teszt gépet. Remélem sikerült már legyártani, hihetetlen ez az önpusztító bénázás a SONY részéröl .