89387
PlayStation3
  • Noitulover
    elgondolkoztam, lehet hogy fejleszetenem kéne a gépet ... el se indul a bioshock demo ... , de aztán adjak ki 100-150 környéket csak hogy meg nézzem ? meg érné legalább? XD
  • DarkSector
    Köcce...
    Látszik is, mert azt olvastam, hogy ultra jó benne az AI, mert arra gyúrtak...
    Meg ez naon cúl ez a varázslós cuccos, mint egy rpg-ben :D
    és tetszik, hogy már nem simán csak buta plazma putyikkal lehet irtani, hanem a plazmagolyókat elővarázsolni kell a fegyverek meg megmaradtak a töltények kilövése mellett.
    Meg a vér és robbanáseffectek az sirály....
  • tibitoth
    ;)
  • Since
    Jól van nem kell gizdulni :-)
  • tibitoth
    ehune. a nevemre szolo motorstormom :)
  • partizan182
    Végre valaki, köszönöm, igen, a Bs üt.
    Ps3-ra egyelőre nincs bejelentve, az Ms bábáskodott a fejlesztés felett (nyilván a kiadó 2k-vel együtt), így nem túl valószínű.. :(

Multi nincs benne, a fejlesztők nem akarták feleslegesen beleerőltetni, inkább a single-re koncentráltak.
  • DarkSector
    Ember megnéztem a bioshok demóját, és üt rendessen...
    Ps3-ra még nincs?
    Vagy lesz egyeltalán?
    És lesz e multi?
  • EmThor
    folklore-hoz 6 pakkot terveznek, mindegyikben 4 új küldi, 1 új ruci + 1 új monszta, az első 24mb és nemsokára tölthető a japó store-ról, INGYEN :)
  • EmThor
    japánban meg gundem és everybody's golf 5 bundle után itt az új: ps3 mellé bladestorm :)

• EmThor
    szerdán nagy EU store frissítés, többek közt Folklore demo (másnap usa store frissül, mert anno a comic con-on 24.re ígérték a folklore-t)... szóval szerda sony konferencia, sajtótájékoztató, akármi, és jön a stuff :D
  • Jimanszky
    Ez egy szellemvárosban megy:DDD
  • Winz
    Remélem ezt kiadják az oroszok PS3-ra :)
    Kamijonrészing
  • Fido4life
    jaja... mondjuk szerintem nem akkora veszteség, csak értelmetlennek tartom
  • Noitulover
    Gözöm sincs , talán hogy van helyben ps2 lemez nyomo cég de bluray-t nem tudnak :D
  • Jimanszky
    Én leszarom,hogy magyar vagy nem,csak jöjjenek már azok a játékok!!!!!!!!!!!vááá
  • Attila8805
    is=és
  • Attila8805
    Így volt a hp5-el is.
    Pedig lenne hely a csodálatos is óriási tárkapacitású Blu-Ray-en.
  • Fido4life
    ha PS2-re lehet akkor PS3-ra miért nem ? ezt nem értem..
  • Noitulover
    A megközelitőleg 13 millio magyarul tudó emberek nem túl komoly részét képzik az fogyasztói társadalomnak , persze felháborodni lehet XD
  • qper
    azt sem hiszem hogy olyan releváns lenne az X360, scak az MS rohadtul tolja a lokalizációt ebben a szektorban is. Próbálják megvetni a lábukat. Az MS érez ebben a régióban üzleti potenciált, a Sony nem :S
  • Attila8805
    Na nem tom titeket mennyire érint a dolog de megint kitoltak veletek.
    "Na, és akkor most jöjjön az az infó, amit eddig csak remélhettünk, a PC-s, a PS2-es, valamint az Xbox 360-as FIFA 08 tartalmazni fogja a magyar kommentátort. Azt, hogy a PS3-ra, illetve a Wii-re miért nem lesz, arra csak azt tudom mondani, hogy valószínüleg ebben a térségben nagyon kevés eladott darab miatt."by Fifahungary
  • tibitoth
    csak nekem nemteccik? :))) ugylaccik tenyleg nemertek a jatekokhoz mert gt szinvonalat szeretnek majd osszes jatekba.
  • Papesz
    Hát akkor játszd PS2-n. Ott nem akad a Madden NFL 08.
  • tibitoth
    jaja. igazad van. de en mar hozzaszoktam a minosegi gammakhoz ps2n igy nemcsoda h kiakadok ien trehany melon amit ezek vegeztek ezen a jetekon v demon. borzalom az egesz. tegyem hozza h *intem. de azis le7 h nemertek hozza :)
  • Jimanszky
    Először is nem rögbi,hanem amerikaifoci:)).Szerintem nem rossz a játék,csak nem nagyon értek hozzá.Igaz egy kisidőre belekóstoltam ebbe a sportágba,de szerintem élőben jobb,mint videójátékban.Azért írtam videójátékot,mert megvan PC-n a Madden NFL 07 és az se nagyon megy:(Na mindegy..hátha egyszer valaki megmutatja hogyan kell játszani.A drive-okhoz se nagyon értek.Tiszta taktika,na arra meg nem vagyok vevő nagyon játékban:)Szaggat???Nálam nem volt ilyen probléma,de lehet,ha mégegyszer nekiállnék,nekem is szaggatna:)).Ha csak a menünél szaggat,az a legjobbik eset;))Kíváncsian várom a Madden NFL 08-at,de attól se várok sokkal többet.
  • Noitulover
    Toslink (digitális optikai audio csatlakozó) ami ps3 , pc- re is köthető ,
    olcson nem igazán szokott túl "jól" szólni ha a minőségre gondolsz de ha csak dübbörögjön a teljesítmény az más , 30ezer környékért vannak viszonylag jo settek , de gondolom 10en pár ezerét is adhatnak valami mutatóból 5.1-et
  • ágybanalvó
    lenne egy olyan kérdésem hogy hogyan lehet eldönteni hogy egy 5.1-es hangszórórendszert hozzá lehet csatlakoztatni ps3-hoz és pc-hez is? és valaki nem tud valami jót is ami olcsó de nagyon jó és jól szól?
  • tibitoth
    Timeshift - jobban orulnek ha nem fps lenne hanem 3dik szemel szemszogbol menne a tema meg a lenyeg. a elozetes naon brutalra sikeredett. jac6ob lenne *intem 3dik szemel szemszogbol jaccani. de ez van.
  • tibitoth
    jaja. asztis kifeleltettem. de nekem ugy globalba a menun kivul semmi nemteccett. a menu az kimondottan szepre es otletesre sikeredett. de inkabb tudnam elkezelni vmi futurisztikus jatekba mint auto versenyzosbe. de az bejott.
  • Foxhound1980
    Unchartedre, Timeshiftre vevő vagyok.
  • Atcom
    Vagy úgy. Bár nekem ezzel nem volt gondom a játékban. Az irányítással annál inkább.
  • tibitoth
    a bloom effekt az amikor fenyudvart produkal maga korul a nagyon fenyes objekt. de sdajna ma mar minden objektre alkalmazzak. meg a foldre, kore meg a fekete lukakra is lassan a jatekokba. azert van oan erzesem amit amikor almodok :)
  • EmThor
    addig videózzanak egyet, Lair review, uncharted, timeshift és más finomságok. a durva angol (skót, ír?) kiejtést meg el kell viselni :D
  • tibitoth
    dirt. - jeeezusom. miez a sz@r :@ nemtom de nekem nagyon nem jott be. meg a graf is oan minha almodna az ember. nalam tuti nem vetel. van akinek bejott? meg aza a rogbi jatek. na az asztan nemsemmi. h a ea nemszegyelli magat ezert ezt nemertem. es csodalkoznak h sz@rul ment ez az ev nekik. Hath elosszor is csinajjank jo jatekot, v szepet legalabb, azutan majd beszel7unk arrol h mien csalodottak az eladasok miatt. hath en meg ien ronda gammat reg lattam oszinten mind aza rogbi :)))) es meg az elejen bejon a ea|hd!!! :))) es az osszes kep benne low-res. nekem meg a menu is szaggatt :)) ezen csak nevetni tuok. ennel lejjeb mar 1 jatekfejleszto ceg nemis sulled7. na de ez az en privat velemenyem. probalta valaki mas is? velemenyek?
  • Atcom
    Mi az a bloom effekt? Ha az elmosódottságra gondolsz, azt blur-nek nevezik.
  • Foxhound1980
    Összzehoztam a PSP-t a PS3-al, remote play funkció. Bexarás!! :D Ott a PSP-n a PS3 XMB-m, átstreamelhetöek a videók, képek. Nagyon durva :D
  • Foxhound1980
    Aranyba ment a GRAW2!
  • HAF Rigel
    Hurrá hurrá szavaim meghalgatásra találtak nagy tapsot partizan182nek.

Dirtre térve ma is játszottam vele , és nekem bejött. Azt kaptam amire számitottam, mert a CM rallyikal mindel játszottam Pc. Nekem bejön a Grafika és a kocsi írányitás is. mivel tényleg nem egy szimulátor , valahol féluton. Igy aki arcadra vágyik az is tud vele játszani és HC ember is. Kiváncsi leszek a véglelegsre.

ui: nem egy kategoria motorstromal, ezért szerintem nem nagyon hasonlitható egymáshoz .
  • partizan182
    Na, látom már játékokról megy a szó, ez örömteli. Elnézést a múltkori estéért, kicsit elragadott a hév (najó, sör is volt a dologban).

Dirt védelmében: végigvittem még pár hónapja a játékot és nagyon jó. A demóban pont az nincs benne (a grafón kívül), ami jó a game-ben: megszámlálhatatlan sok pálya, rengeteg különböző játékmód, fasza karrier.

A fizika elég árkád, de DT határozta meg legjobban a másik totyikban: ez egy rally-életérzés szimulátor. 200-al kurvavékony szerpentinen hajtani, tudva hogy a legkisebb hiba is azonnal autólezúzást von maga után elég hangulatos és intenzív élmény.

A többszereplős versenyes része szvsz utólag lett ráerőszkolva, hogy az amcsiknak is kedvezzen (erre sok jel mutat: itt szaggat a game néha, kevésbé látványos az egész, nem lehet online tolni így), ez a rész tényleg elhasal a Motorstormmal szemben. De ha szereti valaki a klasszikus rally-t, simán megéri a pénzét.
  • NEXUS6
    Pedig de!

A DiRT lehet, hogy mint szimulátor sokkal összetettebb, a grafika is sokkal kimunkáltabb.

De ha mint játékot nézzük, akkor a Motorstorm sokkal pörgősebb sokkal magával ragadóbb. A Motorstormnál grafikája ha nem is szebb, de a DiRT az orbaszájba bloom effekttel csak azt éri el, hogy az ember önkéntelenül hunyorogva keresi a köv kanyart ami nem lehet messzebb 50 m-nél.
    Az autók mozgásán csak egyetet nem érez az ember, azt, hogy egy 4 keréken guruló járművet szimulál a progi, ellenben ez a Motorstormnál szintén átjön.

Szal persze mint szimu, igaz erős jóindulattal talán megérdemli a 9-et, de ha valaki most akar egy jó játékot venni, akkor lehet, hogy inkább a Motorstormot ajánlom!