89387
PlayStation3
-
Jimanszky #17253 spontán szösszenet:)) -
Jimanszky #17252 Üdv innen a munkahelyemről:DBaggins,légyszi,ha elolvastad az üzimet kérlek írj vissza,hogy tetszett a kis sontán szösszenetem.Köszi,nagyon várom már!!
Jó éjt mindenkinek!!!! -
Foxhound1980 #17251 Már a BD-n is túlvannak. -
Noitulover #17250 hd dvd-t ugy tudom már régen feltörték (tele van a net az encrypt kóddal) szóval miért erőltetik ?
de ennyi éppen elég volt az offból XD -
#17248 Na most én nagyon szívesen bármit kiolvasok abból amit írsz!;)
De fogalmazd már nekem át ezt lécci:
"A HD-DVD-nek jelenelg jobb a képminősége. Bár kisebb a hely, de sokkal (SOKKAL) fejlettebb codec-et használ. Nem is értem, miért ragadnak le a 10 éves MPEG2-nél a Blu-raynél, pedig a formátum (és a lejátszók) támogatják a H.264-t."
úgy, hogy ez:
"A most megjelenő filmek vegyesek úgy fele-fele.
De az eddig megjelentek jelentős nagytöbbsége mpeg2-es (a hangja is)."
jöjjön ki belőle!;)))
Köszike -
Noitulover #17247 hát ez bioshock pc-n igen oda baszos , megérte a gép fejlesztést (highon megy minden ,de ez nem a reklám helye XD) -
partizan182 #17246 Ez örömteli.
Most toltam egy pár órát, és kiderült, hogy egyre jobb ahogy haladsz előre... Alig lehet letenni. -
Foxhound1980 #17245 Ismét egy kis Bioshock PS3 pletyi
Ma egyébként toltam havernál 360-on, világbüntetés. Mondtam gyorsan kapcsoljuk ki mert magammal szúrok ki...:D -
partizan182 #17244 Nem én találtam ki, fejlesztők adták ki a peccset. Nyilván volt rá okuk. -
partizan182 #17243 Sosem mondtam hogy nem. A most megjelenő filmek vegyesek úgy fele-fele.
De az eddig megjelentek jelentős nagytöbbsége mpeg2-es (a hangja is).
Pont ezt írtam, hogy nem értem miért nem így csinálták kezdetektől, ha egyszer a formátum része a f@sza tömörítés.
Semmi ps3 fika nincs benne, Blu-ray filmek tömörítéséről van szó. Vajmi kevés köze van egymáshoz a kettőnek. -
Nagy01 #17242 Sziasztok!
Erre válaszoljatok pls:D vmi értelmeset lehetőleg.
Olvastam hogy japánban 68k a ps3.Mi lenne ha onnnan rendelném meg online webáruházból??? A játékok azt hallottam hogy régiófüggetlenek.
-
#17241 mégse, má fáradt vagyok, sorry..
-
#17240 "Gyorsítsa" Gyorsítja, nem én irtam nekem is böki a szemem! -
#17239 PLAYSTATION®3 a rák ellen
Gyorsítsa az orvoskutatást a Folding@home segítségével
A rák, a Parkinzon-kór, az Alzheimer-kór , és egyéb betegségek ellenszerének az egész világot átívelő kutatása a legmodernebb számítógépek teljesítményét is felülmúló PLAYSTATION®3 fejlesztésnek köszönhetően rendkívül felgyorsult.
A többit itt olvashatod ha érdekel... -
BJB #17238 F@lding Home: Mi is ez ppontosan, mert nem teljesen értem első elolvasásra? -
#17237 Nemtudom milyen hibákra gondolsz de nálam nem jelentkeztek, pedig a patch fent sincs... -
#17236 Megnéztem a bioshock demo-t PC-n kb 50fps-el fut, semmi akadás, semmi lassulás, 1024x768 on néztem minden graf high-on. Hát mit ne mondjak nem estem hasra elötte, nem néz ki rosszúl, főleg a vízre meg a fényekre mentek rá, de a karakterek enyhén szólva nem a legszebbek! Majd megpróbálom nagyobb felbontásban is, mindent full full ra felhúzni de szerintem nem igen lesz változás... -
#17235 A müvészember is üzletember ezen a szinten!;) -
#17234 Hát ez a hozzászólásod is "hiperkorrektre" sikerült!;)))
(Értsd enyhén Sony/PS3 fikázó)
Az új BD filmek H.264/MPEG-4-es kóddal könnek ki!
Lásd ITT!
Vegyél már végre egy PS3-at és akkor nem érzed majd úgy, hogy mindenbe bele kell kötnöd!;))) -
partizan182 #17233 Művészembernek pont rohadt mindegy. Üzletembernek nem az. -
partizan182 #17232 Akkor gondolom csak viccből dobtak ki egy peccset már a Bishock megjelenése napján, ami az Ati kártyás hibákat küszöböli ki.
Amíg pc-n egymillió vidkártya-alaplap-cpu kombóra kell optimalizálni, addig lesznek fagyások, eltűnő textúrák, kompi hibák. Meg egy tonna peccs. Hiányzik ez valakinek? -
#17231 Spielberg papa meg kiverte a balhét. Szal ez úgy néz ki, hogy a Paramount filmek exluzvak lesznek kivéve a Spielberg filmeket (monnyuk asszem a Transformersnek is ő volt a producere), meg lehet hogy még lesz ott más is aki nem kicsit fog anyázni a stúdióra.
Azért még ezeknek a müvészembereknek sem mindegy, hogy 1 milliót, vagy 2 milliót adnak el a filmjeikből. -
partizan182 #17230 A HD-DVD-nek jelenelg jobb a képminősége. Bár kisebb a hely, de sokkal (SOKKAL) fejlettebb codec-et használ. Nem is értem, miért ragadnak le a 10 éves MPEG2-nél a Blu-raynél, pedig a formátum (és a lejátszók) támogatják a H.264-t. -
Since #17229 Én nem láttam még Hd DVD filmet, gondolom van olyan jó mint a BD. Ha már itt tartunk...Láttam pl. a pókembernél hogy rádobtak dolby true hd hangzást. Van egy Denon AVR3805-ös erősítőm de ez szeritnem nem támogatja ezt a hangzást mivel közel már 2 éves. Ez azt jelenti hogy nemfogom tudni megnézni a filmet ha nem lesz rajta más hang? :-) 200k-t mst nemakarok kiadni egy erősítőért. -
Since #17228 Sajnos a pénz beszél...De én azt mondom hogy a BD lesz a nyerő, legalábbis számomra. Az biztos hogy Paramount-os filmet nem fogok venni :-) BD-ből is kellenének ilyen exlusive kiadók :-) -
#17227 Ha valaki 150-ezret költ fejlesztésre, akkor ilyen hibákkal nem kell számolnia... -
partizan182 #17226 Szvsz most karácsonykor dől el minden. A HDTV-k ára annyira leesett, hogy a karácsonyi akciózásokkal sokan most váltanak.
2 kérdés ami itt felmerülhet (és ami eldönti a harcot kvázi):
-Képes lesz-e a Toshiba annyira lenyomnyi a HD-DVD lejátszók árát, hogy a nagyközönség ráharapjon.
-Képes lesz-e a Ps3 akkorát szakítani, hogy az övé legyen a domináns formátum.
Majd kiderül. Samsung szívta meg nagyon, mert asztali Blu-ray-t végképp senki sem vesz. -
#17225 azt nem olvastad, hogy mindezért 150.000.000 $ cserélt gazdát? :) -
Since #17224 Most olvasom a ps fórumot és írják hogy a paramount 18 hónapig csak hd dvd-n fogja kiadni filmjeit...Úgy látszik a hd dvd formátumnak nem megy oylan jól, és sajnos beletartozik a Transformers film is :( -
#17223 amúgy biztos tudja már mindenki, de jön a Mafia 2, konzolokra is :) -
#17222 és ha megnézi valaki az árakat náluk meg mondjuk egy MM-ben, háááát... elképesztő! -
partizan182 #17221 Én is csak a kácsában vásárolok már kábelt.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, minőségi cuccaik vannak. -
#17220 gratula, kácsa audio-nál (google it) vettem 7 ropi körül 2m hdmi-hdmi kábelt, erenként árnyékolt, aranyozott végű. persze van drgágább is, de ez is jónak tűnik nekem :) -
zsalesz #17219 Köszönöm a válaszokat! -
#17218 na, kipróbáltam filmet is a gépen, konkrétan, PS3-ra (azaz mp4-be kódolt) 720p-s Scarface-t szedtem le a net bugyraiból, kiírás előtt beállítottam amit kellett és voi la, megy gyönyörűen :) -
tyrant71 #17217 AV kábelt adnak hozzá
szerintem erre irányult a kérdés
elég szar képet ad, főleg miután láttad HDMI-n keresztül is -
Jimanszky #17216 Állítólag van különbség olcsó és drága között.Ez az én véleményem. -
partizan182 #17215 Nem adnak hozzá. :(
Érdemes vmi minőségibb darabot venni (úgyis egyszeri kiadás, nem érdemes az ilyesmin spórolni), de a digit átvitelnél a képminőséget nem befolyásolja annyira a kábel minősége mint az analógnál. -
zsalesz #17214 Sziasztok!
Ha minden jól megy akkor holnaptól én is PS3 tulaj leszek! Azt szeretném kérdezni, hogy ha akarok venni HDMI kábelt akkor mindegy milyet veszek, vagy ezek között is van különbség???
Vagy a hozzá adott kábel is megteszi egy darabig?
Üdv. -
Jimanszky #17213 Köszönöm Papesz az információt,írtam neki;)).Esetleg töben is írhatnánk,összefogva.