89387
PlayStation3
-
Noitulover #17293 ismét sikerült pár érdekes dolgot hallanom (screwattack) pl TGS-en csak 1 ps3 játékot fognak megmutania és az sem a mgs4 lesz ... (kammernek tünik)
cod4-röl is beszéltek , must have kategoriának tűnik -
#17292 én is erre lennék kiváncsi :) -
#17291 És ezt is meg lehet nézni élőben mint az e3-mast? -
#17290 1 óra múlva sony konferencia -
partizan182 #17289 Nem kötözködöm, komolyan irigylem. -
Foxhound1980 #17288 Nem foglakozz vele, mi majd mozizunk! -
Foxhound1980 #17287 2-es az EU. 1 Az USA. -
#17286 live-ra rövid időn belül 4 demo kerül(t) fel... -
Since #17285 Régiókódokat eltudjátok nekem magyarázni? Szerintem EU-s PS3-am van mivel Mo-n vettem és nemtudom hogy melyik filmeket játsza le a gépem. Illetve egy jó külföldi online shop is érdekelne ami szállít Mo-ra is és ahol vannak magyar feliratos filmek :-) Köszi -
#17284 folklore USA jövő hét itt meg ugye most. Tekken passz. de furcsállom a mai update-et... ha télleg lesz.
amúgy meg GT5 proluge videó üt :) -
Foxhound1980 #17283 Majd ha tudod pontosan ird már be légyszi mi várható, főleg demó téren. Azt tudom, hogy lesz Folklore de azért lehet mást is bedobnak. -
#17282 hát ma lesz állítólag. ja meg pixel junk racers + az a síelős jön a store-ra PSU hírlevél szerint -
Foxhound1980 #17281 Store updateröl van infó? -
#17280 nem, bithdtv.org + hdbits.org
mellesleg, Metal GS 4 BOSSES :)
-
qper #17279 Tényleg irigyellek a problémáidért (jajj, a torrent arányom, csakaztne)."
miért kötözködsz? Hm? :( -
qper #17278 aszfalton? -
#17277 nem. de mp4-be kódolva igen. egy torrentoldalon van 4-5 film külön így ps3-ra alkalmasnak átkódolva. tegnap scarface-t kezdtem el így nézni.
de jobban jársz ha PC-t kikötöd tv-re, másik HDMI porton nekem a gép van, és detto: HD mozi letölt, néz, élvez :D -
partizan182 #17276 Tényleg irigyellek a problémáidért (jajj, a torrent arányom, csakaztne).
Bár tapasztalataim nincsenek, de itt is próbálták páran és nem nagyon sikerült működésre bírni, tudtommal nem lehet (pláne hogy a legtöbb mkv konténerben van). -
#17275 váááááááááááá jön a rezgőjoy váááááááááááááá :D -
qper #17274 Ha én mostan letöltök egy x264 video codec-es HD videót a PS3-ra, akkor azt lejátsza a gép mint multimédiás videófilet?
nem sz*roznék nagyon a Blu-Ray filmek vásárlásával 7.000-ért ha nbagyon fölösleges, hanem akkor direktbe letölteném a torrentoldalkról a dual audiós HD filmeket a vinyóra, feltéve ha le is játsz a kicsike. Mert azért nagyon rontana az arányomon egy közel kilenc gigás mozi, ha még le sem játsza a gép :) -
#17273 Gt-5 vidó belsőnézettel. -
#17272 "F@lding Home: Mi is ez ppontosan, mert nem teljesen értem első elolvasásra?"
Számitógépek otthon számolnak szabadidejükben és mivel nagyon sokan vannak sokkal gyorsabban mint bármelyik szuperszámitógép. Nagyon sokmindent modelezznék igy, betegségek ellenszerét jelentő gyógyszereket tesztelnek stb. Használhatod a PCdet, a PS3-adat vagy ha jobb Ati kártyád van akkor azt is. -
#17271 "A müvészember is üzletember ezen a szinten!;)"
Ez a szinten nincs művész :( -
mombullet #17270 Sziasztok! Holnapi napon pesten leszek aki esetleg megondolja a ps3 eladást. 115 ezrem van, lehetőleg ps3 game-val, garival előnyben. Ha oké a dolog jelezzen.
Érd.:[email protected] -
#17269 Since => az ár nem feltétlenül átverés, söööt, a japoknál sokkal olcsobb minden müszaki cikk, merthát onnan indul az egész, lásd pl: ott egy 100Mbites vonal már nem olyan nagy kunszt, mint itthon...
Foxhound => hát ez jo kérdés... Igazábol az oldalt is megkéne nézni, ahonnan Nagy01 barátunk ezt rendelné :) -
Foxhound1980 #17268 KATT
Egyébként elég fals, de ahogy nézem az idei megjelnések nagyjából jók. A jövőre irt cimek meg hasraütések szvsz. -
Foxhound1980 #17267 Kérdés mennyi a ptg, biztositás, cakk pakk. Mert ha a vége mondjuk olyan 20k-val áll meg elöbb mintha itthon vennél egy maszeknál alap 60GB-ot akkor lehet nem feltétlen jó 5let. Ki kell számolni. -
Since #17266 Az rendben van de ha már PS2-re raknak kommentátort akkor igazán belerakhatták volna a PS3 verzióba is...Vagy akkor hagyják ki a PS2ből is és akkor jobb kedvem lesz -
Balli #17265 Bocsanat tudom hogy volt mar tobbszor is de visszanezve nem talalom es keresve sem
Belinkelnetek azt a listat ami mutatja hogy elorelathatolag milyen jatekok es mikor fognak megjelenni PS3-ra?
Koszonom -
Since #17264 68k-ért érdekes, biztos van valami buktatója a dolognak ha ez tényleg igaz :-) -
#17263 erre válaszolna valaki? ez igy hogyan jönne ki? müködne a dolog? -
Foxhound1980 #17262 Tudod ez olyan dolog, hogy itt nem a tárkapacitás számit hanem, hogy az adott régióban mennyi gép van értékesitve. PS3-ra nagyon sokáig még csak felirtaos gémek sem lesznek, nem hogy szinkronosak. Amellett nem is erőltetik a lokalizálást a Sonynál. -
Foxhound1980 #17261 GT5 Prologue-al debütál a DS3!
KATT -
qper #17260 kölcsönadjam? :) -
Since #17259 Hehe biztos nem fér rá a blue rayre. Nevetséges komolyan mondom... -
partizan182 #17258 Visszaolvasva valóban nem volt egyértelmű.
My bad. -
partizan182 #17257 Pc, Ps2, és 360 verziókban igen.
Ps3-mon nem :( -
Since #17256 Nemtudjátok véletlenül hogy a fifa 2008ban lesz magyar kommentátor? -
#17255 Folding@Home PS3 kliens update: 1.2
Playstation blog... -
#17254 estét, én már hazaértem :) megyek aludni