89387
PlayStation3
  • Since
    Ha a PlayTV-nek a fő előnye hogy feltudunk venni műsorokat a tévéből akkor az számomra felejtős. Nagyon elterjedt a digitális tévéadás (inkább külföldön mint itt) és ha van ilyen szolgáltatásod akkor azon keresztül is feltdusz venni filmeket, műsorokat. Szóval konkrétan erre jó a PlayTV?
  • Jimanszky
    Én Sixaxis-szal nyomom PC-n a Transformers-t;)))Hála EmThor kollégának!!
  • Jimanszky
    OPERATION FLASHPOINT 2 eZT A VIDEÓT MINDENKINEK LÁTNIA KELL!!!!EZ MÁR A VIRTUÁLIS VALÓSÁG!!!AKI ERRE AZT MONDJA,HOGY SZAR,AZ NEM NORMÁLIS!!!ABSZOLÚT CSOKIVESZÉLY:)))
  • simirizsa
    Amugy valakinek ment PC-n a Virtua Tennis 3 6axisal ? mert nekem nem szuperál
  • simirizsa
    Akkor levetem magam a lánchídrol de elöte le is sz@pom magam
  • Attila8805
    Csak nehogy Mgs 4-el is így járjatok:D
    Visszavágás ként mondom:D
  • simirizsa
    Enyit az only x360-ra nem kötekedés ként mondom
  • Kufii
    Bioshock PS3-ra
  • simirizsa
    Lehet játék közbe tölteni mindig idegesitet NGS közbe bejöt a letöltés kész felirat
  • Foxhound1980
    Haze shotok
    Határozottan jól néz ki a cucc!
  • Foxhound1980
    Már elég rég óta müxik a háttérben való töltés. Game alatt lazán megy, Folding alatt kicsit döcögős.
  • Attila8805
    Nálunk xboxon lehet játék közben is tölteni úgyhogy szerintem nektek is csak lehet hogy az egyik újabb firmware-ba rakták bele utólag nem?
  • NEXUS6
    Hmm, én meg mindíg kivártam, mert amikor először megjelent a háttérben töltés, akkor tényleg úgy emléxem, hogy játék közben felfüggesztette.;)
  • HAF Rigel
    Én rendre úgy szoktam elinditom a letöltést átlépek a másik accra és játszom közben lejön a cucc
  • NEXUS6
    Hoppá!;)))

Csak úgy unalomból letöltöttem a Folklore demoját, monnyuk érdekes volt, hogy akkor is töltött amikor a GRAW-val játszottam. Mióta van ez így hogy akkor is tölt ha komolyabb alkalmazás fut? Eddig úgy emlékszem csak addig töltött le a háttérben amíg az XMB behívható volt egy alkalmazásból, és a játékoknál pl megszakította. Vagy én tudtam roszzul?

Na mindegy.

Jó hír, hogy a Folklore jelentős változáson ment át és egy kiba jó kis demo van fenn most az EU storeon. Elvileg csak 31-ig! Úgy hogy sietni leszedni gyorsan!

Még mindíg félúton van valahol a JRPG és a csihipuhi játékok között, de most már elég jó!
    Szép színes, tök jó effektekkel, könnyen kezelhető, aranyosak az ellenfelek, és olyan jól egybe van az egész, szal olyan 7-8 pontot adnék rá!;)))

A kamera kezelésen viszont javíthatnának. Nem tudom mibe tellett volna, ha a a főellenfél a karakter meg a kamera mindíg egyvonalban van és csak akkor tér el ha körül akarok nézni. Na mindegy.
  • Foxhound1980
    Lipcsei MGS4 gameplay demo video más mint az E3-mas?
  • NEXUS6
    Amúgy jó kis cuccos lesz ez a PlayTv! Jövő év elején valszeg én is benevezek egyre, olyan filmekre jó lesz, amire a sávszélességet nem pazarolnám.
  • NEXUS6
    Na ezt kaptuk a Storéba:

UT3 Gamers' Day Trailer
    Stranglehold Gamers' Day Trailer
    **Folklore Exclusive Demo** For a LIMITED time
    Warhawk Trailers (Multiplayer/Air/Ground/Trailer)
    PSN Trailer from Leipzip
    Playstation Eye Trailer from Leipzip
    MGS4 Gameplay Demo from Leipzip
    Heavenly Sword Nariko Trailer
    Snakeball Trailer
  • Noitulover
    ja működik ,nálam az volt a gond sokáig hogy elfelejtettem hogy uj volt még akártya és még nem katíváltam egy atm-ben de azota semmi gond XD
  • Foxhound1980
    Ez nulla. Gratula!
  • tyrant71
    szerintem az lesz a nick-ed
  • zsalesz
    Köszönöm! Nagyon király gép!!!
    Szóval adsl-em van de van router-em is. Az angol nyelv nem igazán megy egészen az 5. pontig eljutottam ahol valami online id-t kér!
    Tudnál segíteni?
  • NEXUS6
    Hát nem valami sok újdonság volt.

Nekem ez teccett:
    >> Mutogatják a FIFA 08-at, meg az irányításbeli újdonságokat. Minden játékos 1000 döntést hoz másodpercenként ...

Úgy látszik a számítógép már nem csak Kaszparovot alázza, hanem a focistákat is! Melyik élő focista hoz másodpercenként 1000 döntést???!!!;))))
  • EmThor
    ennyi volt a konferencia, volt még Fifa 2008 meg toten hosen énekelt singstar-t...

PSN-en valami?
  • NEXUS6
    Gratu a géphez! Milyen net elérésed van? (modemes nem ér!;)

Ha ADSL-es akkor majd meg kell adni a felhasználót, meg a jelszót a beállításoknál, ha meg kábeles akkor sajna valszeg routerre lesz szükséged!

Regelni a network pont alatt tudsz majd, először egy master accountot kell csinálni. Aztán érdemes egy UK egy USA meg egy Japó címre is csinálni egyet. Letölteni csak azután tudsz, mert ha csak magyar a címed van akkor nem tudod használni a Storet;(

• Since
    Úgy látom játékokról már nem lesz szó, pedig jó lett volna hallani valami MMOG játékról mondjuk amit az ncsoftosok csinálnak...:(
  • EmThor
    store-t csekkolta már valaki?
  • Attila8805
    élő Blog Sony konferenciáról.
  • EmThor
    viszont ide felnyomták az összes bejelentést :D
  • EmThor
    itt szöveges élő riport Lipcséből
  • qper
    Hát ez a GT5 video a jeuxfrance-on valami döbbenet. a maradék hajamat is eldobom...
  • EmThor
    lassan lehet kezdeni csekkolni a store-t, jön a folklore demo :D
  • EmThor
    várható bejelentések: EU PS3 áresés (ugye itt hivatalból még nem volt) + tv tuner + rezgő kontroller
  • zsalesz
    Sziasztok!
    MEGVAN A PS3!!!!! Az örömöm leírhatatlan! Ha valaki lenne szíves és pár mondatban leírná, hogy hogyan tudnék regisztrálni és letölteni pár demót(GTHD) azt nagyon megköszönném!
    Üdv.
  • EmThor
    ja, valami olyasmit :D
  • Jimanszky
    és a következő képen ahol meg van adva a lakcím meg ilyenek azt hagyni kell úgy,ahogy van?!Kártyatulajdonosnak azt a nevet írjam be,amivel regeltem USA Store-ra?
  • EmThor
    nem lehet nézni ahogy eddig böngésztem. text coverage-et ír az eurogamer is...

visa electronnal tudtam vásárolni USA store-ból, csak innen fog működni, kártyaszám végig, lejárat dátuma, meg a hátulján levő 3 jegyű szám kellett
  • Jimanszky
    Valaki próbált mr Visa Electron-nal leszedni cuccost a PS Store-ról?Nekem valahogy nem akar menni:(.AMÚGY EZT A GDC-T LEHET VALAHOL A NETEN ÉLŐBEN NÉZNI?MINT AZ E3-AT!!
  • EmThor
    ehh behalt a video Kojima és a Konami sajtótájékoztatója alatt - MGS4-ről van szó, viszont a KOTAKU-n kinn van az új trailer
  • partizan182
    A Cod4 az E3 óta musthave. Jó hír, hogy végre törődnek a ps3-mal is, 4xAA@60Fps stabilan állítólag mindkét nextgen gépen.