89387
PlayStation3
-
#17413 egyre szebb játékok ps3-ra hála a gép felépítésének -
tibitoth #17412 olvastatok? "Visszahívják az Xbox 360 wireless kormányait"
-
Olcsi2 #17411 nem felrevezetes az, csak mas olvasat. Kinek mi a fontosabb. Nekem ez a jatekokhoz illesztett live ures marketingduma (picit jobb, mint az idiota EA szoveg, hogy a FIFA 2008-ban a 22 jatekos masodpercenkent 1000 dontest hoz... szegeny Gerazoli, jo, ha egyet bir, hehe). Kozep es hosszutavon a Sony-nak is el kell keszitenie a szabvanyait es a support konyvtarait, hiszen ezek is komoly hatassal vannak a fejlesztoi koltsegekre. Nem mindegy, hogy meghivsz valami kesz funkciot vagy ugyanezt magad tervezed, fejleszted es teszteled. -
#17410 -
qper #17409 Ma letöltöttem ezt a Dirt-it. Írtátok hogy furi az irányítása, hát tényleg az. Olyan érzésem van vezetés közben mintha egy tepsit terelgetnék az aszfalton/murván, nem egy ralliautót.
Maga a játék nem tetszett viszont azzal sok időt töltöttem el hogy nullára amortizáljam a C4 WRC-t, és a célig lehetőleg minden karosszériaelemétől megfosztva essen csak be :) -
#17408 Heavenly Sword UK IGN teszt 7.0/10 O_O
katt -
tibitoth #17407 nalatod ;) nemkell felrevezetni az embereket a forumon..pls.. :) amugy szimpi ah irsz. kitartasz a meggyozodesed mellett. ez teccik. nem udvarok nefelj ;) csak szimpatia. mind1 ez margora volt... -
Olcsi2 #17406 A baj a 8-10 oras jatekokkal az, hogy az amerikai egyszeruen bemegy a blockbusterbe, kikolcsonzi es ket nap mulva visszaviszi. Most akkor mondjam, hogy ez miert nem jo a Sony-nak? Szerinted a tobbeves fejleszteseket (Marioval elentetben) ilyen sorsra szanjak??? Vagy ezt is irtak mar? Akkor bocsesz. -
qper #17405 a flOwn-t bátran ajánlom, van egy fajta agynyugtató atmoszférája. Egyszerűen is csodálatos grafika, és valami hihetetlenül relax zene. Mondjuk sztem ha nekiveselkedsz akkor max. 3 óra alatt ki lehet pörgetni, de van benne mégis valami addiktív amitől az ember újra-és újra eléül.
Super Stardust-ot nem rángattam le, azt mondják az elég jó.
-
Olcsi2 #17404 na jo, ok.. :) szenkju. Kivancsi leszek, hogyan valosul meg ez a jatekhoz illesztett Live funkcionalitas. -
tibitoth #17403 hath ezt bevallom h nemlattam ott irva :) kuld att h hol van pls. koszi -
Noitulover #17402 olyan régen láttam leírva ezeket a már elkoptatott szarságokat amiken a srác lovagol ,
lair meg hs rövid ... hány orás legyen egy akció játék , itt egy hülye élda máriot is van aki negyed orán belül végig viszi az egész játék sem hosszabb pár oránál oránál ha valaki neki ül és még soha az életben nem hallottam hogy azt mondták volna hogy rövid ...
szerepjátékokon kívül mitart 40-60 oráig ?
ami számít, lesz e kedve az embernek újra bele kezdeni (replay value, valaki?)pl lairben már tudni hogy egy küldetést hányezer féle meg közelítéssel lehet megoldani , lesznek medalok ami szinte garantált hogy nem lesz meg az össze az első próba során ,hs-ben is gondolom lesz valami hasonló
-
#17401 hát nem piskóta ami itt volt...
btw játék lesz rá dögivel 2 héten belül és nem kell annyi mindent lekopogni mert elkopik az ujjad és még a végén nem tudsz majd ide írni... -
#17400 Elvileg a 2.0 fw-vel a maradék hiányosságok is orvosolva lesznek ilyen szempontból! -
Olcsi2 #17399 34 evesen? nem kosz, majd megveszem en, heh. Es ha figyletel volna, tobbszor irtam, hogy igenis kell, de nem most, amikor jelenleg meg nemnagyon versenykepes azzal, amelyik mar megvan. De aktival figyelemmel kiserem a fejlemenyeket es amint megeri megvenni, ott fog figyelni a polcon. De elarulhatnad, milyen celbol kezdesz szemelyeskedni... -
partizan182 #17398 Cserébe viszont olyan feature-ök kimaradhatnak amelyek Live-on alapok (voice-chat mindenhol, invite rendszer, online koop ahol csak lehet stb). -
#17397 Nekem sikerült ugyan kinyírnom, de aztán kinött a hátán egy lótusz, amiből halálos gömbőcök jöttek és már elég kevés életerőm volt szal bekrepáltam.
Amúgy most már kifejezetten teccik az anyag, erősen gondolkodom a megvételén. -
tibitoth #17396 hat ezt tenyleg le kell irnom? :) azert kuldtem a linket h nekelljen...
na mind1. na szoval h ket oldala van 1 ermenek. a Sony nem korlatozza a fejlesztoket es nem szabja meg nekik h kell mukodnie 1 psnes gammanka v featuranak. ezt a fejlesztokre bizza (szerintem jogos). ezt a fejleszto hatranynak nevezte de mindjart hozzatette h ha masik szemszogbol nezzuk akkor pedig ez elony, mivel ugy vegez7tik a dolgukat es ugy alakithatjak a jatekot vis a psn reszet ahogy csak szeretnek es jobban illeszkedik majd a jatekhoz. meg vmi oasmi is van ott h latni lives gammakot amik jobban mukodnenek mint a live de ezt nem te7tik mivel meg kell feleniuk a MS standardoknak ahol a psn megvan az a szabadkez h ugy fejleszt7ik ah szeretnek. kb ennyi az ertelmezes maskepp. :) elegedett? -
#17395 és neked is az apukád fogja megvenni? vagy még úgysem kéne? -
Olcsi2 #17394 nem. Gyurika csupan vagy hasonloan magas iq-val rendelkezik mint en vagy szinten kivar mielott megveszi a PS3-t, hehe -
#17393 super stardust HD-t érdemes leszedni? ezen gondolkodok még meg a fl0w-n :D utóbbiról írtatok :)
ja veszélyes egyébként mert ha eccer veszel cuccot megtartja a kártyád adatait a rendszer és újra se kell beírni, még kényelmesebb, még könyebb elkölteni a pénzt :D -
#17392 ja castlevania meg szimplán kurvajó, a royal chapel-nél tartok, most voltam a könyvtárban meg a teleportnál
viszont véletlenül elvesztettem az időmegállító extra cuccot :/ -
#17391 Faszival meg ez a Warcadia-s rész nagyon bejön :D -
#17390 Folklore demó teljesen más mint a japó demó volt, tessék tölteni, grafika is változott, szebbek az effektek (lélekkirángatás pl.)
Csajszival nem tudtam a boss-legyőzni, aranyos a lapozgatós füzet, hogy ki kinek az ellensége, annyira rájöttem, hogy amikor a forgószeles támadása van a boss egyik karjának a nagy fekete maci böszmeséget kell elengedni, az beszippantódik a karba és lehetne gyakni csak nem tom mivel... -
Olcsi2 #17389 meg rosszabb a helyzet... Jelenleg tobb japo cucc van boxra mint ps3-ra. Meg tudnam olni a Sony-t emiatt. Aki xes fanbojnak titulal, annak plusz info, hogy otthon az amcsi es palos PS2mhoz hegyekben all a japo cucc, nemelyik - Grandia III, Shadow Heart 3, Dragon Quest VIII, stb... -duplan (foliaban es jatekra), ennyire vagyok xes fanboj, hehe. Es mit kell latnom? Hogy kijon az uj gepre egyetlen klasszikus rpg (enchanted armsnak hivjak), mig a masik platformon emellett a maximum kozepszeru jatek mellett Blue Dragonnal es Eternal Sonataval jatszhatsz. Felhaborito... -
#17388 te nem gyurika néven futsz a gamekapocs fórumának bugyraiban? :) -
Olcsi2 #17387 meg hogy lehet ertelmezni? :) most kivancsiva tettel.
(egyebkent ezert olvasom szivesebben meg gep nelkul is ezt a topikot, itt legalabb lehet beszelgetni, nemcsak arrol megy a duma, hogy milyen hutes kell es milyen lemezre kell kiirni a cuccot, heh) -
#17386 "Másik meg Europában vagyunk, europai embörök vagyunk. Aki Ps konzolt vesz, annak meg kell szoknia, át kell állnia a japán stilusu gémekre.: FF. rpg, manga, sok video a játékokban, egy kis homo beütés (nem rossz értelembe) :)"
Te fijú, te nekem gyanús vagy!;)))
Amúgy miről beszélsz? Ne ijesztgess!
Milyen japó beütés, milyen manga, miféle buzulás? GRAW2 PS3 verziójában remélem nem melankólikus tekíntetű fiatal srácokat kell hátulról elkapnom, vagy a Fight Nightban speckó testhez simuló fogások vannak, amiket én még nem vettem észre? Esetleg az Obliban plüssmaciszerű csipogó szörnyek támadnak a végén? Vagy a GT5 valójában interaktív videó lesz, mely egy hányattatott sorsú alkoholista kresz oktató életét mutatja be valami Silent Hill szerű horror-drámával fűszerezve?
;)))
"A Ps3 magas ára nem a játékok minöségét hivatott tükrözni hanem a négy betüt, BR lejátszót, meg a még kihasználatlan perifériákat. Na meg hát HomeCenter lett belöle. :)"
De!
Amúgy láttad már monnyuk a GTHD-t? Csak mert úgy tűnik, ez az a szint, amit az X már nem fog elérni! -
Olcsi2 #17385 A Live-ot is a jo jatekok teszik csak ertelmes dologga... Web browser vagy msn sztem marhasag. Olyan jatekok kellenek, amik hasznaljak es kihasznaljak! -
tibitoth #17384 hath vmicsket azert tudok angolul :) epp ezert ne ragadd ki a kontexbol amit csak szeretnel hallani hanem az egesz gondolatmenetet. amugy igen, szerintem is nagyon erdekes cikk csak ne ugy vazold fel itt azoknak akik pl nemtudnak annyira angolul ahogy te ertelmezed. pls. -
Olcsi2 #17383 Nem tudom, mennyire tudsz angolul, de a cikk pont a PSN kiforratlansagara mutat ra. Egyebkent erdekes cikk, jo kepet ad a multis fejlesztesek erdekessegerol.
A cikk azt irja, hogy a PSNes online resz valszinu alulmulja majd az elvarasokat (developers will under-deliver), viszont cserebe ugy oldjak meg progizastechnikailag, ahogy akarjak. Ezzel szemben a kiforrott MS szolgaltatas strukturat, elore megirt konytarakat biztosit a fejlesztes megkonnyitesere ( whereas Microsoft provide a lot more structure and a lot more libraries for you and - for us as a developer - we've always liked working with it." )
-
#17382 Amúgy nem értem mire van mindenki oda a Live-ért. Jó fenn van rajta egy csomó cuccos, hát ez szuper! És persze jó lenne , ha a store-n sokkal több demo lenne. De a PS3-on meg ott az egész net!
Nehogy már ne találjak rahedli videót, zenét, háttérképet, akármit! (Az UT3-nál majd pl modokat).
PS3-mal lehet nézni trailereket pl a Mass Effectről, de X-en a Live-ban egy video sincs Nariko-ról!;)))) -
Olcsi2 #17381 nem akarom ismetelni, hogy nem xbox fan vagyok, hanem videogame fan, ha ezzel kezded a hsz-d, mar veszit a hitelessegebol. A nextgen konzolokat jelenleg az exkluzivak kulonboztetik meg egymastol. HPert es Darknessert senki nem vesz konzolt. Nem ezek a jatekok lesznek a meghatarozo elmenyeid, hanem a HS vagy a Halo. -
#17380 No csak azért irtam mert ebben a hsz.-ben kizárolag multi gémekröl sírsz. Ebböl következtettem hogy nem a Ps3 exkluzivok miatt vettél ps-t, hanem az összehasonlitgatás miatt.
Másik meg Europában vagyunk, europai embörök vagyunk. Aki Ps konzolt vesz, annak meg kell szoknia, át kell állnia a japán stilusu gémekre.: FF. rpg, manga, sok video a játékokban, egy kis homo beütés (nem rossz értelembe) :)
A Ps3 magas ára nem a játékok minöségét hivatott tükrözni hanem a négy betüt, BR lejátszót, meg a még kihasználatlan perifériákat. Na meg hát HomeCenter lett belöle. :)
-
#17379 "heh, ez a te elfogult velemenyed."
Nem, ez tapasztalat! Persze én megfogadtam, hogy egy büdös petákot nem vagyok hajlandó kiadni szar munkáért, még ha a szívem is vérzik érte (ilyen azért szerencsére nem gyakran fordul elő), így aztán biztos torzított a véleményem egy kicsit;))) Mert ugye az hogy a multi játékok jelentős része esetleg szebb X-en, az nem azt jelenti, hogy a játék textúráinak 70%-a jobb boxon és 30 %-ban meg péesen néz ki jobban, hanem az egyik gáma ezen a másik meg azon jobb.
Értem végeredményben mit akarsz kihozni, de az attach rate az egy visszaszámított arány és igazából jól mutat, de konkrétan a kiinduló szám, az eladott szoftverek száma az ami számít! Eladott össz gáma/eladott hw innen jön ki. Merugye nem úgy van, hogy bemegy a júzer a bótba és kér 4.5 játékot, mire az árus monnya, hogy azt már npedig nem lehet, mert ehhez a géphez a KSH szerint az attach rate csak 3.5!;))) Az attach rate azért sem számít, mert nincsenek egyenjátékosok, van akinél a stratégia jön be, van akinél meg más. Ha az adott platformon marhára kevés az autós játék, de a konzol elterjedt, akkor lehet az attachrate bármilyen alacsony, akkor akár egy gagyi szarral is rekordot lehet dönteni (még 10 millió alatt is)! Amúgy én is azt mondom, hogy a kishazánkban eladott X-es szoftverek marhára nem számítanak, mint ahogy a kb 0.1-es attach rate sem!;)))
Minekután a GTA4 nem exkluzív elvesztette a húzócím jellegét, sokkal kevesebb emberke fog emiatt PS3-at választani és nem mást, szal a csúszás eleve kevesebbet jelent, inkább az X-esek tsőrét baxsza. Amúgy a PS3 bázisa köszöni érdeklődésedet, elég szépen növekszik! Már meglehet az 5 millió is, és GTA nélkül is valszeg 1 éven belül meglesz a 10 is.
-
tibitoth #17378 ja egy erdekes cikk ha erdekel:
http://spong.com/article/13501/Haze_Developer_PSN_Offers_More_Freedom_Than_Xbox_Live?cb=592 -
#17377 Olcsi2 s minden xbox360 fan. ti miért hiszitek azt hogy mi szobadisznek vagy foldingolni vettük meg a gépünket és nem játszunk vele ?
Én napi 2-4 óra között játszom vele, de az nem azért van mert nem tudnék többet hanem mert n nincs több időm. WOW raidek és farmolás elveszi + a munka és a kedves feleségem. Viszont soha nem éreztem hogy nem tudok egy jót játszani a konzolommal. Persze minden ember más van aki szereti az F1 et mint én , és van aki nem. Most a F1 , Darkness, Potter5 , és a box kombot nyomom mikor melyikhez van kedvem. De mindig találok játékot , ja elfelejtettem demokat is kiprobálok pl a Dirtet játszom még és van Tennis is bár azt most egy kicsit hanyagolom idő hiány miatt.
Más szerintem Ps3 nincs hack igy gép/ eredeti játék arányban biztos jobb a ps3 mint a box360. hisz sokan a másolt játékok miatt veszik a boxot.
Multiplatform dologban meg az sajna igaz amit az EA is csinál inkább Ps2 részesiti előnyben mert abbol még mindig 100millió darab van eladva . -
tibitoth #17376 hat szerintem ha jatszol marpedig jatszol akor nincs erzekel7o kulombseg a live es a psn kozoztt. jatszas kozben snem volt semmi lag meg kapcsolat kieses sem. mire gondoltal amikor irtad h nem le7 1 lapon emliteni oket? ha arra h mennyi minden tala6o a liveon akkor az igaz - joval szegenyebb a psn - vitat6tatlan. de ez csak ido kerdese (x360 1ev elony, gyorsan osszecsapott h elsok legyenek de romlanak allandoan). psn -
Foxhound1980 #17375 USA Stroe tuti infó van már? -
Olcsi2 #17374 ja, tovabbmegyek, csak a Lairert es a HSert fogok megint venni egy PS3-t. Es tudod mi a szomoru?? Hogy a tagadhatatlanul elmenyekben gazdag ketszer 8-10 (!) ora utan tovabb kell majd passzolnom a gepet megint es visszaterni az Xhez egy idore, mert az osz ott megint kabe ketszer akkorat ut, mint a ps3-n... Nem azert, mert fanboj vagyok, hanem mert imadok jatszani es jelenleg ez a nagy budos helyzet. Ettol fuggetlenul akar vissza is kanyarodhatunk a multiplatform temahoz...