89387
PlayStation3
-
#17493 "Szal USA lakossága: 300 millió
Japáné: 130 millió
EU: 500 millió
Lehet súlyozni, hogy monnyuk 1000 emberre hány konzol eladás jut, de kb igazam van asszem!"
Ha megnézed az előző generációk fogyását akkor már rá is jössz hogy nincs igazad. -
#17492 sorry, rájöttem, hogy miröl beszélsz, hülye vok! :) az elözö hozzászolásomat az eladásokra értettem, és nem a potenciális vásrloeröre... ehh, sorry mégegyszer... -
#17491 szerintem te pont fordítva gondolkosz, mert a linken, amit én beszurtam, ott ezt irják: Ps3 1.13M Japan ; 1.87M USA ; 1.32M OTHERS . Szal ha ezt megnézzük, akkor nem az látszik amit te mondtál. Vagy lehet az adatok hibásak, nemtudom, de maxconsole elég megízható szerintem... -
#17490 -
#17489 Azt nemtom ott mit írhattak, mert, hogy nem jól sikerült a link, vagy csak a FF nem jeleníti meg, na mindegy.
Szal USA lakossága: 300 millió
Japáné: 130 millió
EU: 500 millió
Lehet súlyozni, hogy monnyuk 1000 emberre hány konzol eladás jut, de kb igazam van asszem! -
Sund #17488 -
Noitulover #17487 Van isten ! XD -
#17486 Bár nem itt vagyok moderátor - de büntit itt is tudok osztani - szóval az lesz, hogy a jövőben büntit fogok adni a következő tipusú hszk-ért, ha meglátom itt:
- nincs ps3-mam de nem is veszek mert ez egy szar
- szar a ps3 mert drága (vice versa)
- szar a ps3 mert az xbox jobb
- haldoklik a sony és a ps3
- xboxom van az jobb
biztos valami kimaradt, de gondolom érthető. -
Noitulover #17485 lair végülis csak azért lett alul pontozva mert a six axis-szal lehetett csak irányítani? , nem is tudom én mindig is ilyen "rásegítős" irányíást szerettem volna a játékokhoz XD (oh már csak 11 nap) -
Nagy01 #17484 Milyet vettél?És hogy mutat rajta mondjuk egy komolyabb játék ami 1080p-s?:) -
qper #17483 :(
-
#17482 Edge Magazin:
Heavenly Sword - 6
Bioshock - 8
Warhawk - 8
MOH Airborne - 7
Stuntman Ignition - 6
Fatal Interia - 6
MotoGP 07 - 7
Heroes of Mana - 6
Space Giraffe - 8
Glory Days 2 - 4
Wing Commander Arena - 4 -
#17481 "(Európában kb annyi potenciális vevő van, mint a két másik nagy piacon összesen)!"
nemtom, de maxconsole-n tegnap ez az állás volt belinkelve, ezekszerint nincs igazad...
-
#17480 Deigen, nagyjából! -
zsalesz #17479 Szia! Köszi a segítséget így már működik! Ez nem valami rendellenes dolog, sűrűen csinálja?
Üdv. -
#17478 "(Európában kb annyi potenciális vevő van, mint a két másik nagy piacon összesen)!"
Ezt gondolom te sem gondoltad komolyan. -
simirizsa #17477 Hello probáld meg h kikapcsolod a gépet aztán meg visza -
zsalesz #17476 Sziasztok!
Demokat töltök, de már egy jóideje megállt a letöltés. Ez rendszer hiba lehet? Mert a net az működik a PS3-on!
Üdv. -
tibitoth #17475 ok. maj delutan mello utan mekprobalkozom vele. kozi a segitseget. -
simirizsa #17474 Ha igy sem megy irj leirom h kell :) -
#17473 Én sem láttam, de nem is mondtam biztosra, hogy megvan az 5 milkó!;) Viszont jóval 5 millió fölötti készülék került már a bótokba.
Japánra viszonylag részletes statisztikát adnak ki hetente, Amcsira vonatkozóan is kijön valami infó általában havi rendszerességgel, viszont Európa és a világ többi része meg nagy fehér folt (Európában kb annyi potenciális vevő van, mint a két másik nagy piacon összesen)!
Általában minden ilyen statisztikai oldal ugyan ezekre a számokra támaszkodik és plusz minusz 1-1 millió bármelyik konzolnál lehetséges! -
tibitoth #17472 aha. koszi a tippet. reggel meglestem gyorsan gyorsa. imadom kikacimbalin a bossokbol a lelkuket v mija fenet. :) -
#17471 "De kit érdekel ? nem azért nézegetem ezt a topicot mert kiváncsi lennék hogy más mennyire spúr ..."
Válaszoltam egy kérdésre. Az, hogy nem veszek meg valamit ami szerintem nem ér annyit azt nem nevezném spúrságnak... -
#17470 'akor nevegyel. nem kotelezo :)'
Hála istennek, elvileg semmi nem az :) -
simirizsa #17469 Én nézz bele a könyvbe amit felvetél onantol nagyon könyü -
Noitulover #17468 De kit érdekel ? nem azért nézegetem ezt a topicot mert kiváncsi lennék hogy más mennyire spúr ...
-
tibitoth #17467 ja. vki folklore? naon bejon. kinyiffantotta mar vki a nocivel azt a csapos bosst? -
tibitoth #17466 akor nevegyel. nem kotelezo :) -
#17465 Nem hinném :) -
simirizsa #17464 Te bajod :) -
#17463 Okés csak igy meg nem veszem meg :) -
#17462 Ps3 nem lehet olcsobb nagyon mert akkor a BR lejátszó gyártok szívják meg.
Mivel ha 90-100 ezer lenne a Ps3 akkor senki nem venne asztali lejátszot. Igy a sony partnerei háborognának hogy a Sony miért csinál konkurencíát házon belül . -
#17461 "meg beírja hogy ö igaziból megvenné ha "ennyi" lenni , "annyi" helyett"
Igazából igy működik a fogyasztói piac. Te is egy csomó mindent megvennél ha nem annyiért adnák amennyiért. Én is vennék PS3-at sokkal olcsóbban. -
#17460 "Szal valójában a Sony eladási osztályán vagy ostályvezető, hogy ennyire tudod a frankót!"
Hát én csak a reportokat szoktam nézegetni de 5Millt még sehol sem láttam. Gondolom te sem. -
simirizsa #17459 Ki mondta h este Stronghod demo lesz ?
Folklore nekem naon bejön mondjuk bátyám mondta h biztos megveszi én viszont nemtom mit vegyek majd ugy tünik csak 1 játékot tok majd megveni szerintetek mi legyen az HS meglesz véve abba ne nagyon gondolkodjatok Uncharted vagy UT3 vagy LAir nemtom pls segitsetek -
#17458 Ja, ja! Hát ha még tudna egy két trükköt is, akkor asszony se kéne a házhoz!;))) -
Noitulover #17457 Miért szükséges nap mint nap a lasan megszűnni látszó "gyeremBetegségekről" irogatni ?
Akinek már van gépe az nem hogy örülne hogy 1-2 héten belül ismét jönn pár jóbb játék ,
Akinek meg még nincs az tényleg befoghatná (föleg ha a másik párti), de legalább ne hozakodjon elő a hülyeségeivel , fikázza napestig de aztán meg beírja hogy ö igaziból megvenné ha "ennyi" lenni , "annyi" helyett ...
Egyébként mióta lett itt mindenki játék ipari elemző , volt valami esti gyors talpaló?
Komolyan fejezzük már be a szőrszálhasogatást , szánalmas
-
#17456 Jaja ott dolgozik és megmondta a frankót...ezt most te is elismerted. :)
Amugy lassan már a Ps3-at elköltöztetik a konzol osztályról és a HomCenter részleghez teszik. Amolyan mindenes. Mos föz takarit, filmletöltés netezés linux, ja és végül játék.
-
#17455 Baxus! Lebuktál!
Szal valójában a Sony eladási osztályán vagy ostályvezető, hogy ennyire tudod a frankót!
Sejtettem ám!;) -
#17454 Nos hát ez tényleg érdekes! Én meg olyanról nem hallottam még, hogy valaki ne látott/hallott volna olyan multiplatformról, ami PS3-on jobb!;)))