89387
PlayStation3
-
Foxhound1980 #17533 KATT
Friss KZ2 GC gameplay-ek! Atomdurva. -
Foxhound1980 #17532 Ehh, remélem ezt magad sem gondoltad komolyan. Az év egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb cime. -
#17531 :)))
LOL -
simirizsa #17530 Elvileg ja de elvileg menni is tudnak :D -
#17529 Ezek mutánsok nem? -
#17528 Egy kis kedvcsinálonak hogy nem vesztettetek sokat. Remélem mindenki látja azokat a láb kidolgozásokat!
És erre adtak 10/9 pontot...!
-
#17527 Én viszont öszintén, tiszta szívvel és minden irígység nélkül mondom, hogy elég beteg egy játék ez!;)))
Nem hogy sajnálom ha nem jelenik meg PS-re, de engem kifejezetten taszít. -
Noitulover #17526 Egy szóval se mondtam hogy rossz de csak túl lett hype-olva az egész , igy multi nélkül hamar unalmas lesz hiába a sok mutáns képesség miután 2-3 szor végig játszod a 3 végződésért ha érdekel. Aztán utánna ? -
#17525 Érdekes hogy ezt nem mondják olyan sokan csak az irigy ps3-masok:D -
simirizsa #17524 Ebböl kb anyit értetem h lombik meg ryen meg big daddy xD -
simirizsa #17523 Tojok rá jo lesz nekem a Killzone 2 :D -
Noitulover #17522 nem azé de nem egy nagy szám, már ki is pörgettem pc-n ... ezt tudom akkor inkább kiveszem XD a demon fellelkesedve neki estem , röviden , big daddy irtás kislányokat mentegetni vagy kiterlemni XD tápolni a masinánál ezt előröl , akad pár bossz nem nagy szám kiderül hogy lombik gyerek ként kezdte raprureból de inkább a száraz földön felnött 10 en pár év alatt mikoris agykontrol álldozataként repülőre szállt amit a toronynál elfoglalt és kényszer leszállt hogy megölje a fönököt ryan akárkit , fönök meghalt agykontrollnak vége szakad levadászod a másik csávot puff vége valami hasonló XD
útólag nem értemeg -
#17521 ugylátszik a sony nem akar tejelni, vagy csak nem annyit amennnyit kérnek... -
Foxhound1980 #17520 Erre meg csak azt tudom mondani, hogy mátörfákör! -
Foxhound1980 #17519 Én megnéztem egy rakat múvit a Warhawkból, lelkesedésem tovaszállt. Maradok, HS, Stranglehold, esetleges Lair triónál őszre. -
Foxhound1980 #17518 Killzone 2 GC gameplay.
Ez nagyon kemény lesz... -
#17517 -
Jinchuu #17516 Én is tuti vevő vagyok a játékra, de nem hiszem hogy tudok várni még plusz egy hónapot, úgyhogy egyre inkább haljok a füles+store verzióra és akkor augusztus-ban már tolom is! :D -
#17515 Szuper, át is pályázok oda. ;) -
Since #17514 Szeptember 2x körül jön a játék, én is a dobozosra pályázok, jó lenne összehozni egy magyar társaságot. Csináltam egy warhawkos topikot ott meglehetne beszélni a részleteket :) -
#17513 Azt még nem igazán néztem, bár valahol volt, hogy 2 fajta értékelést csináltak róla egy újságban, ha teljes árú lesz, meg ha kedvezményes. -
#17512 Aha, köszi, remélem jönni fog! -
#17511 Igaz, elég rizikós ez a game. Vagy nagyon szórakoztató lesz, vagy egy nagy rakás kaka. Apropó, nem tudod, mennyi lesz a Store-on az ára? A lemezes is csábító, főleg a Bluetooth headsetes verzió. -
#17510 Én valszeg megvárom a lemezest, azt el tudom cserélni, ha nem teccik! Asszem EU-ban amúgy is késik!;( -
Foxhound1980 #17509 Nagyon valószinű. Hivatlaosan egyelőre még nem jelentették be. -
#17508 Kérdés: az utóbbi időben kicsit le vagyok maradva, most olvasom az USA Store-on, hogy augusztus 28-án jön a WARHAWK. Ez most a Store-ról letölthető verziót jelenti??? Van még, aki pályázik rá? Jó lenne magyarokkal együtt játszani... -
#17507 egyenlöre microsoft exkluziv, de ki tudja... :) -
#17506 Sziasztok! Bioshock jönni fog ps3-ra? -
#17505 Jogos. -
#17504 a floodolásért nem jár warn ?:D (csak vicc volt) -
#17503 Köszönjük, köszönjük, köszönjük!!! VÉGREEEEEEE!!!!!!!!! -
Foxhound1980 #17502 Haze-re tuti vevő vagyok, nagyon bejön a stuff. Olvastam én is a peltykát az exklúzivitással kapcsolatban, szinte kizártnak tartom ezt, timed exklúziv esetleg. -
Foxhound1980 #17501 :DD -
#17500 A Haze viszont lehet, hogy tényleg PS3 exkluzív lesz. -
#17499 Ha meg az azelöttit is megnézem, akkor meg pl. a SEGA még egész jól áll a konzol versenyben!;)))
Amúgy a Világ változik, Európa változik, az 5 évvel ezelöttihez képest vagy 100 millióval nött az EU lélekszáma, akiről ezekután majd szintén (viszonylag) részletes statisztikát adnak.
És akkor még Kínáról, Indiáról nem is beszéltünk, 3-4 éven belül ott is 100 milliókkal növekszik a piac!
Ennél a generációnál simán elképzelhető hogy a legsikeresebb konzolból akár 200 milliót is eladnak!
-
#17498 Ahh, megelőztél!;) -
#17497 Szerintem is!
Persze csak ha a Box topicban teszi az ember!;) -
#17496 késik a Warhawk! -
qper #17495 naja, de azt majd az X topikban.... -
#17494 Kérem úgyanigy járjon bünti a forditott eseményekért is.
-nincs xboxom de az egy szar
-szar az xbox mert a ps3 jobb
stb, stb,. Igy igazságos.