64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • marsu

A windows commandert be lehet e úgy állítani, hogy a 21-es porton keresztűl csatlakozzon a netre????
  • ollie
    frissítsd a vírusadatbázist, és nézd meg másik írtóval is (pl avg), na meg nyomaad rá az adaware-t és spybotot is
  • Lacc
    Hu emberek van itt nálam egy kis gond! Egyszerűen valami miatt a partícióimról elfogyott az üres hely. De rögötn háromról is, más-más meghajtókon... Már csak a C áll. De most az van, hogy akármit törlök, nem lesz több hely, marad kb. 15-20 / 40 mega mindenhol. Rögtön ráeresztettem a ScanDisket mindegyikre, semmit nem talált. Aztán a Norton antivirust is (mert régebben volt egy ugyanilyen eset, ott néhány kissebb féregvírus leirtása után helyreállt az egész), de nem talált semmit.
    De mondom, 2 külön meghajtó egszerre, radásul kb. 1-1.5 évesek, szóval nem hinném hogy egyszerre lett valami bajuk. Nincs valakinek valami ötlete? 2 db SATA 120-as vinyóról van szó.
  • csum666
    Az volt a gond ami neke mvolt ne ma legujabb és mikor frissités kiirta nincs ujabb neten megnéztem és van és jó lett:)
  • csum666
    ok jó lett
  • M@TriX
    ha nagyon nem megy, akkor quickpanel eln az explorer logójára jobb klikk, Tulajdonág, és:
    IEXPLORE.EXE" about:blank

Így üres lappal indul akármi lehet home-nak, persze akkor a házikó ikont felejtsd el, de az AD Ware a tökéletes megoldás, most tisztítottam meg egy munkatárs gépét is tökéletesen...
  • M@TriX
    Ad Ware mint írták, nekem itt a melóhelyen is gond volt, nem mind1 hogy futtatod. Töltsd le a languepacket és magyarul jobban boldogulsz. Minden pipálj ki, ne agyor urtást választ hanom a normailt vagy mit és ott a beállításnál midnen pipalj ki archívumokat vagy miket is, persze frissítsd az adatbázist és a free-t szedd le.
    Ha mindent jól csináltál akkor rákérdez, hogy újraindítás után elinduljon e megint, ott OK-t nyomj, majd megint lemegy és minden szép tiszta lesz. Amiket talál azokat meg se néz csak jelölj ki mindent és tovább, del az össze az a biztos.

Ja, mielőtt lefuttaod az ADWARE-t az IE ben about:blank-ot vagy vmi mást állítsd be kezdőlapnak....
  • [NST]Cifu
    Ötletszerűen próbáld meg az Ad-Aware-t.
  • csum666
    és más ötlet hogy irthatnám ki????
  • csum666
    de iet szeretem:)

szal megkéne oldania problémát:)
  • [NST]Cifu
    Mindenképpen valami progi fut a háttérben, ami szépen átirogálja folyton az IE nyitólapját. Elvileg az AD-Aware vagy a Spybot ezeket megtalálja. Ha nem, akkor alternatívaként egyszerűen rakj fel egy Mozillát, és sz@rj az IE-re :)))
  • csum666
    nem tom mit csinálja khoyg ne változzon

ötlet?
  • ollie
    Akkor már a startupCPL egyszerűbb és áttekinthetőbb.
  • [NST]Cifu
    Csak egy ötlet:

futtatás -> msconfig, és nézd meg, hogy az automata indításnál nincs-e valami csúnyaság (pl. Gator).
  • csum666
    frissítettem
  • ollie
    frissítsd a spybotot netről
  • Gabesz amd64
    Az NTFS az nem árt ha 60 Gb-os winyo felett fenn van mert könnyeben kezeli az XP,2000 is!
  • perempe
    Mire gondoltál? NTFS vs. FAT32 vagy NTSC vs. PAL?

Nekem volt gond vele, mert pl. FAT32-re DVD image nem megy rá, mert 4 GB a max. fájlméret. XP-re inkább NTFS az ajánlott.
  • Gabesz amd64
    kössz a tanácsot de a karesz má a Simájjé nekem hamarosan ugyis uj lesz!Ja amúgy a procidat február 17.-én már 12300 Ft volt külföldön!Tsá
  • perempe
    Nekem volt pár reinstall, ezek után AdAware + SpyBot + ZAP a nyerő kombináció.
  • ent
    Melyik legyen, miért?
    NTSC vs. FAT32 (xp)
  • csum666
    Az mért van a kezdőlap megváltozik???????mindig

Hoyg csináljam meg a spy botot feltette maz en msegített egyéb ötlet?
  • Narancs
    Segítsetek lécci!
    Derebos a videólejátszás a feliratos avi -nál!
    Konkrétan leszedtem az Apokalipszis Most c. filmnek a dvd-rip változatát. Eddig minden szép és jó is, ám miközben lejátszom kicsit megáll a kép úgy 3 másodpercenkét, de ez pont elég hogy kurva idegesítő legyen!
    Semilyen másik filmel nem csinálja ezt!
    Segítsetek lécci!
    512MB 333Mhz nonam RAM
    MSI GeForce FX5600
    WIN XP prof HUN
    A tuner része szines?
  • efter
    cseréjj alaplapot gecó,mert a sima gépében meg tipp-topp ment az a karesz!! ugyhogy nem a kareszban van a hiba!
    lehet hogy egy uj vindóz telepitése is eléég lenne,oszt pikk-pakk müködne! probáld ki! vagy add oda nekem azt bevizsgálom az én gépembe!
  • Shep
    Nem teljesen idevágó, de máshova még ennyire se vág a kérdésem/problémám, így hát ideírom.
    Vásárolva lett egy 6 fejes orion márkájú képmagnó :), összedugtam a Thomson TV-vel belőttem a TV-n a csatornát, kazettát beraktam le is játsza, de fekete vízszintes csíkos a kép, olyan mintha interlaced lenne, na ez mitől van? A TV-n nincs semmi extra kapcsoló amivel esetleg lehetne mindenféle PAL NTSC meg ilyenek között változtani, az ezelőtti videóval nem volt gond, meg volt egy totál új samsung is az se csinált ilyet. Mi lehet a probléma megoldása?
  • STLRR
    Koszi szepen a segitsegeteket!!!
  • Shep
    ha maxtor vinyót akarsz partícionálni, célszerű a maxbalstot használni, a hivatalos oldalukon megtalálod, ráadásul totál felhasználó barát nem kell hozzá semmi szakami háttér, csak egy minimális angol tudás, hogy tudd melyik opciót kell választani, ennyi.
  • CoolStuff
    Írd be a dos-ban, hogy fdisk, és ott olvasgss, valamint formázz!
  • CoolStuff
    Bootnál Shift + F5-öt nyomogatod!
    Vagy bootlemezt berakod, és a biosban floppy bootra állítod!
  • STLRR
    De meg az is problemat okoz nekem hogy arrol van szo hogy egy vacsi uj vinyot akarok formazni es ahoz mit irjak be mikor azt se tudom hol van(marmint hogy c: ,D: ,E:)???
  • STLRR
    es hogy tudom elinditani az ms-dos parancssort???Mert 98 alatt ujra lehetett ugy inditani!!!
  • CoolStuff
    Xp alatt sztem nem ajánlatos formázni, formázz dos-ból!;)
  • STLRR
    Koszi a segitseget de XP alatt hol tudom formazni es particionalni???
  • Gabesz amd64
    Volna egy próblémám!
    Van egy Abit Siluro T400-as VGA-ám!
    amikor bekapcsolom a gépet minden jó és ha betölt a WinXP azaz betöltene(odáig már nem jut el hogy ÜDVÖZÖLJÜK feliratif)és csak nagy feketeség van!Utána meg fogja magát és újraindul egy kis időn belül!csökentett módban természetesen bejön!Ott leszedtem a drivert és újrainditottam a gépet és faszán bejött a windows!újra raktam a drivert és ismét csak feketeség jön be utána!Próbáltam már másik driverokkal is és mindegyiknél csak feketeség!!!
    Ez egy kicst gáz
    Valaki tud valamit hozzáfüzni mi ehet a baja?
    kösz
  • examinee
    oké sikerült..... köszi:))
  • examinee
    Van egy ksi gondom!Ujratettem az XP-t!! megkérdezte melyik partiviot akarom törölni.. megnyomtam a C:-ot és megformázta, aztán megnyomtam hogy a d:-it azt meg letörölte a fenébe!! Most a 120 gigabol csak 80-at lát mert 3 particiom volt!! Mit lehet tenni??
  • NeoMaN
    Samsung. gyors,halk,nem melegszik, 3 év gari...
  • Ramore
    Holnap veszem meg az új wincsimet, Sata 120GB-os lesz, már csak azon vacilálok, hogy 1 év garival Seagate, vagy 3 év garival Samsung.

Ti hogyan döntenétek a kettő között?
  • csum666
    van:)