64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
mEkLaU #6456 Egyszerüen kiirod cd-re:) -
ERIK #6455 Hali!
Valaki meg tudná mondani hogy az MP3 formátumú zenét milyen programmal lehet visszakonvertálni sima zenei cd formátumra?
Előre is köszi! -
#6454 Nincs mit -
mEkLaU #6453 Ok Akkor majd beutalom az igényeket faternak:D
Köszi bye -
#6452 Cooler Master Real Power 450W linke elég durva, hogy mennyi tesztet nyert. -
mEkLaU #6451 Akkor nekem lehet jo lesz az Enermax is, köszi azért, de lehet megnézem a c-mastert is -
#6450 Egyébként most jelenleg nekem Enermax 353W-os van a gépemben, és fullon van mindennel meg tuning amit, ellehet képzelni, de így is atom stabil a rendszer. -
mEkLaU #6449 Aha és az is olyan jo hatásfokkal bir mint az Enermax?
Hütése milyen? -
#6448 Szerintem inkább COOLER MASTER REAL POWER 450W vegyél, kicsivel drágább (Bruttó 22.130), de jobb én is ilyent fogok venni. -
mEkLaU #6447 Na emberkék!Tegnap NFSU2 közben petárdát megszégyenitö hangeffekt mellett elhalálozott a tápom.Már elötte 4 nap tök büdös volt szal érthetö:D Most van benn egy átmeneti táp!A kérdés.Kinéztem egy Enermax 365-öst 17-18 ezer forintért az megfelelö hátteret biztosit tuningnak is ugye?Kösz a válaszokat elöre is -
#6446 A műszerfal eleve zöld csak minta is van alatta. A lámapa meg tényleg kék, a neon és fényszóró is. -
gallik #6445 sziasztik!
Nekem uaz a problémám, mint madrobby-nak (#302) azaz hibaüzenetet kapok, mégpedig: bad directsound driver. please install proper drivers... error code: 88780078.
A directx-et nem tudom újra tenni, mert nem tudom uninstallálni, frissítésnél meg nem csinál semmit, mivel a legújabb verzió van rajta.
Mit csináljak, hogy legyen hang a gépemen? Kérlek segítsen valaki, aki tud!
Köszi! -
Zozo76 #6444 Khaim: Esetleg megnezhetned egy kocson-taprol hatha?!
Tehat ugy hogy a kartyat a masik tapra nyomod.
Vagy ilyet nem szabad tehat hogy ket tap dolgozik egy gepre? -
jani1191 #6443 Azaz olyan 32e Ft körül gondolkodsz? mert az x600 annyi.
De felhívom figyelmed hogy ezek PCI-E nem AGP.
Ha AGP-t akarsz akkor HIS vagy Connect3D 9600XT a EUC-be 33e -
#6442 Kérdés: Sztetek az ati radeon x300 pro jó kártya vagy akkor már inkább x600 ? x800 semmiképp nem vok annyira vastag :) -
#6441 Kérdés: Mivel tudom vezérelni a hozzám csatlakozó kliens gépet?(ujraindítás, programok lefutatása, stb... Ilyen Remote administrator szintü programra gondolok, mert azt valahogy nem tudtam elérni hogy csatlakozzon a kisgéphez) -
Aspyrin #6440 1. kilőve
2. valószínű, noname tápok nem a legjobbak
3. nincs más ötletem -
khalim #6439 hello, kis segitseg, halas lennek barmi jo otletert
lecsereltem a gef 4200ti kartyamat egy msi nx6600gt-re, ami azonban eleg problemasan hajlando csak mukodni:
1. nagyobb eroforrast igenylo dolgok mellett (jatek pl), bar egyertelmuen lathato, h hozza azt, ami elvarhato tole (effektek etc), viszont iszonyatos szaggatasba kezd, neha fagynak meg kilepnek a programok, ill egyes esetekben ocsmany kepi hatasokat produkal (nem rajzol ki texturakat, minden fekete v eppen fenyes, ilyesmi)). a 4200 ti-vel, bar nyilvan alacsonyabb beallitasok mellett, de gond nelkul szaladtak ezek a dolgok.
2. ha az uj kartya van a gepben, altalanossagban is lassabb, kell neki a gondolkodasi ido h elindotson programokat (bongeszo, akarmi)
driverek teren vegigjatszottam az osszes elkepzelheto kombinaciot, nem hinnem h ezzel lenne a baj
ket dologra gyanakszom, de sajnos nem ertek hozza annyira h ezt meg is tudjam allapitani:
1. az alaplapom ugy ket eves, es 4x-es agp-s, a kartya ugye 8x, bar ez a 4200-nel is igy volt
2. talan keves neki az eroforras, mert ugye ker sajat madzagot a tapbol. a tapom 400-as, a min requirement a kartyahoz hivatalosan 350, lehet h nem eleg neki a kakao?
persze barmi mas is lehet, nem vagom annyira a hardware temat.
elore is koszi barmi segitsegert es infoert -
#6438 Segítsetek nekem. Mielött összeraktam a gépem, volt egy p3as gépem. Abból most kivettem a dvd-t, cd írót és raktam a helyére egy egyszerü cd olvasót(ez is egy elözö gépből lett kivéve). Namost a másik gépben nem megy a CD. :S felcseréltem a vinyó kábeljeivel, de igy sem. a Másik meg hogy bekapcsolás után, borzasztó lassan detektálja a vinyót, cd-t. Amugy a CD annyira nem müxik ott hogy ki sem adja. Kipróbáltam egy másik cd meghajtóval, ott is ugyanaz a helyzet. a tápra gyanakodtam, de mivel felcseréltem a táp csatlakozóit a vinyóéval, és ugy sem ment, igy valószinü nem az. Mit tegyek? :S Floppyval is vmi gáz van. belerakok egy floppy-t és próbálom megnyitni, azt mondja, helyezek be egy floppy-t... Segítsetek lécci -
#6437 ez tetszik :) kék lámpa, zöld háttérvilágítású müszerfal. Baró :)) -
#6436 Szerintem pont emiatt lett fura, hogy előtte mindent kiszedtem, mert máskor nemszoktam. De most rányomtam a coolbits2 regisztrybejegyzéseket amik a control panel rejtett funkcióit hivatottak előcslani és előkerültek az application profilok is (ez nem lenne elrejtve, csak hogy beletúrt ez helyrekerült).
Azaz olyan mint régen. -
#6435 Azért lett sztem fura control paneled, mert nem sikerült korrektül letakarítanod az előző drivert. Eszközelőből is ki lehet kapni a karit, vagy pedig ott a driver frissítés gomb... -
#6434 Áhh. Elolvastam a detonátordestroyer readmet, most eltávolítottam a drivert a vezérlőpult eszközkezelőjéből, újraindítottam, úgy detonátor uninstaller (ami elvileg kipucol mindent), reinstall 71.22, újraindít és megy.
Már csak az a baj hogy old/quadro-style control panelem lett (hogy miért?) Vagyis nincsenekalkalmazásprofilok, csak 3 csúszka az AA, AF stb.-hez... -
#6433 Akkor lehet, hogy a kari bemondta az unalmast.
Vegyél inkább Ati-t :)) -
#6432 Windows alatt nem csinálja csak játékokban. A színcsatornák megvannak, csak modellek textúrái baszódnak szét. Lehet hogy tönkrement a kártyám (ASUS FX5800)? Most töröltem a drivert (detonator destroyer+cab cleaner vagy mi) és felraktam egy újabbat (67.02-->71.22) de ugyanez. -
#6431 Monitor kábel? Nem hiányzik 1,2 foga? Karid jól le van rögzítve? -
#6430 A fagyáson cak a reset segít! Nálad más gond lehet. -
#6429 ÁÁÁ. Hirtelen így kezdett el kinézni minden játék mint ezen az NFSU2-ből vett példán ahol sok objektum meg sem jelenik, a színek összemosódnak (nem mindíg kék, a menü pl. zöld):
Na 1 tipp hogy ezzel mit kezdjek? -
CaptSpock #6428 pl ut2004 elindít, start game single player, intro lefagy, fél perc eltelik, majd megint folytatja... ha escet nyomok intronál, akkor a pálya elején fagyi fél percig.
f1gp4-nél pálya betölt fél perc fagyi, utána villannak ki a piros lámpák, megy egy ideig, aztán kiugrik desktopra. egyelőre ennyit vettem észre -
#6427 es a 133-as fsb az ilyen, vagy lehet állítani nagyobbra? -
steweee #6426 a fagyásról kicsit bővebben. visszadob desktopba vagy mi ? mert hardveres fagyásnál reset, és akkor nincs második pálya -
CaptSpock #6425 Urak!
Segítség kéne! Vettem egy inno 6600GT-t, és nagyon fagy a játékok első pályáját betöltve, úgy fél percig. utána megy döccenésmentesen.
Engem viszont idegesít, mik ezek a fagyások. Tud ere vki magyarázatot?
A konfig: Abit is7 rev20, 4x256Mb/400RAM inno 6600GT, sb live 5.1 400A zalman táp -
Aspyrin #6424 áz -
steweee #6423 na most már nagyjából tudom kezelni az ultrawebes tárhelyet, még annyi kérdésem lenne, hogy az oda feltöltött cuccoknak a linkjét be tudom e szúrni mondjuk ide vagy más topicba hogy az megynyitható legyen vagy akár egyből megjelenjen mint mondjuk az iaro volt. mert igazából csak azért kellett ez nekem, mert az iaro nem igazán ment -
#6422 Próbáltunk összekötni 2 gépet, és az lett az eredménye, hogy az eddigi 3 ikonos kilépőmenü helyett egy listát hoz ki, meg indításnál is be kell jelentkezni mindenképpen, ezt hogyan lehetne visszaállítani az eredetire? Előre is kösz. -
#6421 Ha szinkron futnak a memóriák (AMD-s rendszer esetén ez erősen ajánlott), akkor a proci FSB-jétől függ, hogy mennyin mennek a ramok. Valószinüleg 133Mhz-es FSB-vel megy a prockód, ennyi. -
#6420 Hello!
egy kis helpet kérnék. A gépembe 256 400mhz-s DDram volt, most raktam bele még 256-ot. Ami furcsaság feltűnt, hogy a gép indulásánál azt írja ki, hogy DDR266, pedig 400 mhz-es mindkét memoria. Ez mitől lehet?
Hallottam, hogy jó leellenőrizni a memóriákat egy memtest nevű programmal, ezt letöltöttem netről, csináltam vele bootlemezt, bebootoltattam, és elkezdett ellenőrizni, már több mint 3 órája ment, és még mindig csak csinálta. Ez mitől van? -
#6419 Aranyos vagy:) -
steweee #6418 nos, magamról teszek is majd ide, de néhány hölgyről a 18+ kategóriába tartozik a dolog, azért az ide nyilvánosra nem :)))) -
#6417 Bejelentkezel, és utána WebFTP (bal oldalon). :)
De mondom, ide is fel tudod tölteni az SG-re a képeket, fórum -> saját galéria -> képfeltöltés :)