64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • dolfy #6416
    nem hiszem mert eddig vitt mindent a playerem, meg persze az eredeti avi file-t is.
  • Tufa16
    futatásba:
    shutdown -a
    Utánna keresgélhet vírusírtót hozzá.
  • steweee
    még annyi lenne a kérdés hogy hová és hogyan lehet feltölteni, mert nem látok ilyen opciót (domain regisztráció, szerver oldali eszközök ?)
  • steweee
    na megvan mi volt a hiba. amilyen egyszerű. olyan könnyű beleesni. duplakattintással jelöltem ki az ultrawebes válaszlevélből a nevemhez tartozó jelszót, de az a végéhez egy szóközt is hozzácsap, és beillesztésnél már így nem működött. most már jó, ennyi volt a baja
  • Johnyy
    kodek baj nem lehet???
  • Johnyy
    Figyesz!! valaki tudna nekem linkelni egy egyperces vírus elenszert??? mert haverom ezel küszködik regel óra... !!! thx
  • dolfy #6410
    Respect Guys!
    Azzal a problémával fordulok hozzátok, h az úgynevezett 4U Avi Mpeg converter progival,Avi-ból mpeg-be nyomtam egy filmet, de nincs kép!!!!
    Hang felirat minden van de nincs kép!!!Hihetetlen, mi lehet a probléma???PLS Help!!!!
  • Carti19
    Help me...Vettem 1 tv tuner kártyát és az a gond hogy mikor nézem a müsort akkor 20-25 másodpercenként beakad a kép és hallom hogy a vinyó swapol 1-et! Hogy lehetne ezt megszüntetni? (már töredezetségmentesítettem a vinyót de semmi javulás)
  • ewuk
    hát ez most így jött ki
  • Tufa16
    miért nem nézted ki elöször hogy melyik a jobb? Miért kell kettöt venni? :S
  • ewuk
    helo!
    vettem két alaplapot egy asus p4p8x-se-t és egy asus p4p800 vm-et, nos azt szeretném megtudakoni, hogy szerintetek melyik a jobb, mert közülük valamelyiket magamnak szánom (nyílván a jobbat:)) a másiakt meg eladnám.
    na előre is kösz
  • [NST]Cifu
    Elvileg csak követni kell azt, amit leírtak az e-mailban, most így nincs elöttem egy ilyen mail se, de eddig nekem max. 5 perc volt a regisztrálás után az bejelentkezés...
  • steweee
    ennek mennyi lehet az átfutási ideje amíg használatba vehetem. regisztrátltam, kaptam emilt, be akarok jelentkezni a felhasználói nevemmel és a kapott jelszóval, de
    Hibás felhasználó név vagy jelszó!
    Kérlek próbáld újra.
    Vissza >>
    nem értem mi a gond. ha az elfelejtetted a jelszavad... felhasználói név+emilcím akkor megküldi ua jelszót amit az első emilben, de nem enged belépni
  • Met
    Próbáld meg újjabb verziójú winraral, ha az van, akkor TC ben javítsál sfv file-ból, ha nincs sfv file akkor becumiztad de tövig:)
    Ha csak pár filenál van crc hiba akkor töltsd le újból.
  • [NST]Cifu
    Ha csak képet akarsz felrakni, akkor tényleg a legegyszerűbb, ha feltöltödd az SG-re. A fórum főmenüben "saját galéria", majd képfeltöltés.

Alternatíva az UltraWeb, regisztrálsz, kapsz egy emailt, bejelentkezel, és van saját WebFTP-je, tehát nem kell FTP klienssel szórakoznod. Itt annyi az össz probléma, hogy mindenképpen rakj fel valami Index.html-t (az is elég, ha csak pár kép van rajta), mert az UW nem szereti, ha csak simán tárhelynek használják a szabad területett. :)
  • barret
    Miért nem csinálsz ide???
    Neked még nincs galériád!
  • steweee
    vki segítsen plíz! tárhelyet szeretnék létrehozni, de ehhez a részéhez tök hülye vagyok. pár mondatban vki tudna segíteni ? (axelero)a képbeszúrás miatt kell csak, mert az iaro már vagy fél éve baszakodik, legtöbbször nem sikerül feltölteni rá
  • Johnyy
    úgylátszik fel kell hogíy adjam,, de hogy a francba can hogy tökéletesne lejön 4 giga és nem lehet kitömöríteni, ilyen mék nem volt.... fuck, ahonnan szedtem!!!
  • Johnyy
    leszegy 0 kilobájtos isom- és kiirja hogy x db hiba pont anyi ahány részletből van a darabolás
  • nemcsakfeel
    próbáld meg úgy hogy kitörmörítéskor beixeled hogy "sérült fájlok megtartása"
  • Johnyy
    mit lehet csinálni vele, pl azt hogy tudom meg hogy meik részletfájlokban van a hiba....
  • Johnyy
    Figy leszedtem egy pár filet a wco rol és tömöríteném ki és mi a franc az a crc hiba,, mit lehet vele csinállni???
  • Chaos Mad
    loál :D
    thx
  • Roll
    nem biztos hogy 800-as, van 533-as 2.8-as is.
  • Tufa16
    ha ismét előjön a hiba, ugyanezt csináld meg. párszor megcsinálja még veled, utánna beleun... Addig is kitartás :)
  • Chaos Mad
    kööszi fel tudtam már installálni!!!!!!!
  • Chaos Mad
    köszi nézem.
  • nemcsakfeel
    " P4S5A/DX+. Socket 478 board that supports
    Intel® Pentium® 4 processor up to 533MHz FSB. Integrated ..."

a tiednek lazán 800 Mhz-s FSB kell, ez meg csak 533 at támogat. lapcsere.
  • dolfy #6388
    utánanéztél, hogy támogatja ezt a mhz-et? lehet, hogy ez már túl sok neki.
  • dolfy #6387
    Na sikerült! Az volt a gond, hogy expressben probáltam megírni és azzal nem működött csak a simával.
  • Mr Hybrid
    Csasztok!
    Van nekem egy p4es alaplapom (neve:P4S5A/DX+) amihez van egy pentium 2.8gh-es procim de az alaplapom nem tudja kezelni a procit.Ha esetleg
    vk tud segitseget nyujtani ez ugyben akkor lecci tegye meg.Bios frissi-
    tessel mar probalkoztam.
    Mr.Hybrid
  • dolfy #6385
    Hi! Boldog Karácsonyt!
    Hogy tudok svcd-lemezt készíteni neroval. Vannak ugye különböző mappák meg minden, mindegyiket rá kell írni a cd-re? mert nekem nem sikerült az analizálás során néhány mappát nem olvasott be.
    Elöre is köszi!

• Tufa16
    System32 mappába csomagold ki.
  • bogyoka
    Ahha, sikerült, bekellett állítanunk, és mostmár betudjuk hívni a linket onnan, köszike szépen
  • barret
    Sajnos segíteni nem tudok,nekem 2 oprendszer van a gépemen.Mindkettö xp,egyiket Home-nek kaptam,de professional-t ír ki.Az szokott ilyeneket csinálni!
  • Chaos Mad
    hell all!
    nos az lenne a bajom, hogy kaptam karácsonyra egy Genius Wizardpen 5x4-es ceruzát a géphez, v1.3-as driverral, de a drivert nem tudom feltelepiteni, mert kiir egy hibaüzit.
    szedtem le a netröl is drivert de azzal sem jó. :(

ezt irja ki:

plz valaki segitsen.
  • [NST]Cifu
    Nem lehet, hogy a böngészőbeállítás kavar be? Nekem is volt hasonló, mikor 1x sikerült úgy felraknom és beállítanom a Mozillát, hogy a HTML oldalakhoz nem volt hozzárendelve semmi... :))
  • gator
    koszi szepoen igy a karacsonyi segitseget megpronalom mas kodekkel !
    THX TO ALL !
  • Met
    Nekem is volt ilyen, áthúztam a képet a tv-re ahol fekete lett minden de a hang ment tovább, visszahúztam a monitorra és ott már kép is volt, próbálj másik lejátszót másik kódeket. Nekem az 1.03-as K-lite van fent és azzal jó.
  • Aspyrin
    Segíteni sajna nemtok, de tuti nem sp2 a gond (nálam is az van).