64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
dolfy #6416 nem hiszem mert eddig vitt mindent a playerem, meg persze az eredeti avi file-t is. -
#6415 futatásba:
shutdown -a
Utánna keresgélhet vírusírtót hozzá.
-
steweee #6414 még annyi lenne a kérdés hogy hová és hogyan lehet feltölteni, mert nem látok ilyen opciót (domain regisztráció, szerver oldali eszközök ?) -
steweee #6413 na megvan mi volt a hiba. amilyen egyszerű. olyan könnyű beleesni. duplakattintással jelöltem ki az ultrawebes válaszlevélből a nevemhez tartozó jelszót, de az a végéhez egy szóközt is hozzácsap, és beillesztésnél már így nem működött. most már jó, ennyi volt a baja -
#6412 kodek baj nem lehet??? -
#6411 Figyesz!! valaki tudna nekem linkelni egy egyperces vírus elenszert??? mert haverom ezel küszködik regel óra... !!! thx -
dolfy #6410 Respect Guys!
Azzal a problémával fordulok hozzátok, h az úgynevezett 4U Avi Mpeg converter progival,Avi-ból mpeg-be nyomtam egy filmet, de nincs kép!!!!
Hang felirat minden van de nincs kép!!!Hihetetlen, mi lehet a probléma???PLS Help!!!! -
Carti19 #6409 Help me...Vettem 1 tv tuner kártyát és az a gond hogy mikor nézem a müsort akkor 20-25 másodpercenként beakad a kép és hallom hogy a vinyó swapol 1-et! Hogy lehetne ezt megszüntetni? (már töredezetségmentesítettem a vinyót de semmi javulás) -
#6408 hát ez most így jött ki -
#6407 miért nem nézted ki elöször hogy melyik a jobb? Miért kell kettöt venni? :S -
#6406 helo!
vettem két alaplapot egy asus p4p8x-se-t és egy asus p4p800 vm-et, nos azt szeretném megtudakoni, hogy szerintetek melyik a jobb, mert közülük valamelyiket magamnak szánom (nyílván a jobbat:)) a másiakt meg eladnám.
na előre is kösz -
#6405 Elvileg csak követni kell azt, amit leírtak az e-mailban, most így nincs elöttem egy ilyen mail se, de eddig nekem max. 5 perc volt a regisztrálás után az bejelentkezés... -
steweee #6404 ennek mennyi lehet az átfutási ideje amíg használatba vehetem. regisztrátltam, kaptam emilt, be akarok jelentkezni a felhasználói nevemmel és a kapott jelszóval, de
Hibás felhasználó név vagy jelszó!
Kérlek próbáld újra.
Vissza >>
nem értem mi a gond. ha az elfelejtetted a jelszavad... felhasználói név+emilcím akkor megküldi ua jelszót amit az első emilben, de nem enged belépni -
#6403 Próbáld meg újjabb verziójú winraral, ha az van, akkor TC ben javítsál sfv file-ból, ha nincs sfv file akkor becumiztad de tövig:)
Ha csak pár filenál van crc hiba akkor töltsd le újból. -
#6402 Ha csak képet akarsz felrakni, akkor tényleg a legegyszerűbb, ha feltöltödd az SG-re. A fórum főmenüben "saját galéria", majd képfeltöltés.
Alternatíva az UltraWeb, regisztrálsz, kapsz egy emailt, bejelentkezel, és van saját WebFTP-je, tehát nem kell FTP klienssel szórakoznod. Itt annyi az össz probléma, hogy mindenképpen rakj fel valami Index.html-t (az is elég, ha csak pár kép van rajta), mert az UW nem szereti, ha csak simán tárhelynek használják a szabad területett. :) -
#6401 Miért nem csinálsz ide???
Neked még nincs galériád!
-
steweee #6400 vki segítsen plíz! tárhelyet szeretnék létrehozni, de ehhez a részéhez tök hülye vagyok. pár mondatban vki tudna segíteni ? (axelero)a képbeszúrás miatt kell csak, mert az iaro már vagy fél éve baszakodik, legtöbbször nem sikerül feltölteni rá -
#6399 úgylátszik fel kell hogíy adjam,, de hogy a francba can hogy tökéletesne lejön 4 giga és nem lehet kitömöríteni, ilyen mék nem volt.... fuck, ahonnan szedtem!!! -
#6398 leszegy 0 kilobájtos isom- és kiirja hogy x db hiba pont anyi ahány részletből van a darabolás -
#6397 próbáld meg úgy hogy kitörmörítéskor beixeled hogy "sérült fájlok megtartása" -
#6396 mit lehet csinálni vele, pl azt hogy tudom meg hogy meik részletfájlokban van a hiba.... -
#6395 Figy leszedtem egy pár filet a wco rol és tömöríteném ki és mi a franc az a crc hiba,, mit lehet vele csinállni??? -
Chaos Mad #6394 loál :D
thx -
Roll #6393 nem biztos hogy 800-as, van 533-as 2.8-as is. -
#6392 ha ismét előjön a hiba, ugyanezt csináld meg. párszor megcsinálja még veled, utánna beleun... Addig is kitartás :) -
Chaos Mad #6391 kööszi fel tudtam már installálni!!!!!!! -
Chaos Mad #6390 köszi nézem. -
#6389 " P4S5A/DX+. Socket 478 board that supports
Intel® Pentium® 4 processor up to 533MHz FSB. Integrated ..."
a tiednek lazán 800 Mhz-s FSB kell, ez meg csak 533 at támogat. lapcsere. -
dolfy #6388 utánanéztél, hogy támogatja ezt a mhz-et? lehet, hogy ez már túl sok neki. -
dolfy #6387 Na sikerült! Az volt a gond, hogy expressben probáltam megírni és azzal nem működött csak a simával.
-
Mr Hybrid #6386 Csasztok!
Van nekem egy p4es alaplapom (neve:P4S5A/DX+) amihez van egy pentium 2.8gh-es procim de az alaplapom nem tudja kezelni a procit.Ha esetleg
vk tud segitseget nyujtani ez ugyben akkor lecci tegye meg.Bios frissi-
tessel mar probalkoztam.
Mr.Hybrid -
dolfy #6385 Hi! Boldog Karácsonyt!
Hogy tudok svcd-lemezt készíteni neroval. Vannak ugye különböző mappák meg minden, mindegyiket rá kell írni a cd-re? mert nekem nem sikerült az analizálás során néhány mappát nem olvasott be.
Elöre is köszi!
-
#6384 System32 mappába csomagold ki. -
#6383 Ahha, sikerült, bekellett állítanunk, és mostmár betudjuk hívni a linket onnan, köszike szépen -
#6382 Sajnos segíteni nem tudok,nekem 2 oprendszer van a gépemen.Mindkettö xp,egyiket Home-nek kaptam,de professional-t ír ki.Az szokott ilyeneket csinálni! -
Chaos Mad #6381 hell all!
nos az lenne a bajom, hogy kaptam karácsonyra egy Genius Wizardpen 5x4-es ceruzát a géphez, v1.3-as driverral, de a drivert nem tudom feltelepiteni, mert kiir egy hibaüzit.
szedtem le a netröl is drivert de azzal sem jó. :(
ezt irja ki:
plz valaki segitsen. -
#6380 Nem lehet, hogy a böngészőbeállítás kavar be? Nekem is volt hasonló, mikor 1x sikerült úgy felraknom és beállítanom a Mozillát, hogy a HTML oldalakhoz nem volt hozzárendelve semmi... :)) -
gator #6379 koszi szepoen igy a karacsonyi segitseget megpronalom mas kodekkel !
THX TO ALL ! -
#6378 Nekem is volt ilyen, áthúztam a képet a tv-re ahol fekete lett minden de a hang ment tovább, visszahúztam a monitorra és ott már kép is volt, próbálj másik lejátszót másik kódeket. Nekem az 1.03-as K-lite van fent és azzal jó. -
Aspyrin #6377 Segíteni sajna nemtok, de tuti nem sp2 a gond (nálam is az van).