64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • barret
    Több lejátszóval is kipróbáltad?
  • bogyoka
    Szeretnék segítséget kérni, arra vonatkozóan, hogy az Outlook Expressbe, ha kapunk egy levelet, és abban van link, rákattintunk, és egyszerűen nem lehet behívni, és ugyanezt az Msn-nél is tapasztaltam, ha ott is küldenek nekem linket rákattintok, és nem csinál semmit.:((

Megjegyzem,hogy SP2-őnk van, az kavarna így be? Hol, és mit kéne beállítanunk, mi lehet a gond?

Próbáltuk,hogy kikapcsoltuk a tűzfalat, hátha az nem engedi, de akkor sem történt semmi, nem hívható be a link rákattintással.:((
  • nemcsakfeel
    próbáld meg hogy lehúzod a monitorod kábelét, és csak a tévéjét hagyod rajta. :)
  • gator
    igen de a klon gombot valahogy nem engedi megnyomni pediog be van kapcsolva az atfedes es zolden vilgait a tv bekapcsolo jele is ...
  • nemcsakfeel
    átfedés / klón mód beállításainál próbáltad már?
  • gator
    ja mar kb azt nyomom ossze vissza kb 10 ota hatha osszejon es meg tok nezni egy movie-t de hat nem sikerul...
  • nemcsakfeel
    mert a filmet más rétegen kezeli, van többféle mód is a vidkárty a beállításoknál, próbálgasd azokat!! össze lehet hozni, de most nekem inaktív az az egész menüpont :)(
  • gator
    hi all !
    az a problemam h van egy ati radeon 9600XT videokarim,osszekotottem a tvvel a kep bejott meg minden semmi problema,de amikor elinditok egy filmet akkor belole nem latok semmit csak egy nagy fekete foltot!mar mindent probaltam de nem sikerul :( , vajon van megoldas????!!!
    Boldog karacsonyt!
  • dolfy #6368
    Szevasztok skacok!
    Először is boldog karácsonyt mindenkinek!Azzal a problémával fordulok hozzátok, h nem tom beállítani az MSN Messengerem-ben a webkamerámnak a tulajdonságait,pl:világosság,kontraszt stb..!Azt írja h futtassam le a hangoló és videóbeállításokat,megcsináltam de azután sem lehetettsemmit állítgatni!
    Mit lehetne csinálni?Le kéne szedni vmi frissítést vagy progit még hozzá?Előre is thx mindenkinek!!!
  • nemcsakfeel
    gáz hogy a procim lockos, biosban hiába állítom át a szorzót, akkor nem indul el, így FSB vel együtt emelve meg nem bírja túlsokáig.
    ja és zsír hogy ezen az abit lapon 2.3 V ig lehet a proci feszt emelni 1.75 alapból:)))
  • barret
    Fsb emeléssel jártam így!!! Biztos vannak érdekes kombinációk...De ha tovább húztam akkor már utolérte magát:)
  • nemcsakfeel
    ramot felnyomtam 2-2-2-5 ös időzítésre, előtte talán 3-2-2-7 volt, és az everest szerinti olvasási sebesség kicsit csökkent, hogy van ez ? :(
  • nemcsakfeel
    hi
  • Tufa16
    hosszabb távra kéne. 1-2évig nem szeretnék már uj kártyát venni. 6800GT-t 1 év garival kiskerből 50 ezer forintért láttam. 9800Pro-kat meg 40től 90ig. Melyiket? :S
  • cam3l3on
    hi
  • barret
    6800 picivel erósebb. Vedd meg az olcsóbbikat!
  • Tufa16
    Tudnátok segíteni? Ugy tünik hogy hamarabb összejött a pénz uj videokarira. Most van 40ezrem+ Inno 3d Fx5600-om. Szerintetek milyen videokártyát vegyek? én a 9800pro vagy a 6800as nvidia között filózok. Szerintetek melyiket éri meg jobban megvenni?
  • nemcsakfeel
    win hangok kikapcsolása a legjobb..
    ami külön program van abban pedig beállítom hogy adjon hangot pl netscape mail.
  • barret
    Próbáld neg a vezérlöpult hangoknál. Nekem a navigálás kezdete ad ilyen kattogó hangot.
  • Falconer
    Szar firefoxban hogy lehet a hangot letiltani?
    Arra gondolok, hogy amikor megnyomom az előre/hátra nyilat, vagy a kezdőlapot, akkor kattog, és nagyon idegesítő
  • DragonRK
    Nekem ekkor a memóriával volt baj.
    Beleraktam egy újat és jó lett.
    De ez nálam volt nálad lehet hogy más a baj de szerintem lefagyásnál nem a táp.
  • rolcsi01
    No jó, de elsősorban a proci sokkal érzékenyebb a feszültségingadozásra, másodsorban nálad csak max. 0,05 V az eltérés, nálam viszont majd 0,1 V!!! Most az a kérdés, hogy érdemes-e még más táppal is kipróbálni, vagy az alaplap rossz?
  • [NST]Cifu
    Ennyi feszültségingadozás teljesen normális, nálam az 1.85 volt helyett 1.80-1.82 voltot mér az alaplap, nincs ebben semmi meglepő.

Ha egy idő után szokott lefagyni, akkor lehet, hogy a hűtés nem stimmel, de ez csak egy ötlet...
  • rolcsi01
    Helló.
    Van egy kis problémám egy számítógéppel. A havernál állandóan lefagy. Én valószínűnek tartom a tápot (L&C Technology), mivel a biosban a processzor frekvencia 3,19-3,21 között mocorog 3,3 helyett. Nálam viszont jól megy. A feszültség nálam is csak 3,24, de lehet hogy nem jól mér az alaplap. (ASRock K7VT400A+) Van több tápom is itthon, de egyikben sem több a feszültség. Mi a teendő? Lehet hogy az alaplap rossz?
  • ERIK
    Ott nincs 3/3-4/4?
  • ERIK
    És egy ASUS A7N8X-nél hogy megy szinkronban a procival?
  • Ch_Slater
    helo.

melohelyen van egy matsonic (ms 7177ct) alaplap. ez socket 370-es. van hozzá 2 proci is: egy celeron 400 (sl37x) és egy c466 (sl3eh).
    ezek is socket 370-esek. összerakom a gépet (videokaresz pci-os, memoria, vinyo, proci, stb), bekapcsolom és nincs kep a monitoron. de meg csak meg se villan, mint amikor bekapcsolom a gépet. a monitor jo. a videokartya jo. mind2-t megneztem masik gepben. a video kartyat probaltam tobb slotban is. vajon mi lehet olyan problémás, hogy a monitoron nincs kép. azt nem tudom hogy bootol-e, lehet hogy nem mert nem hallok semmi aktivitásra utalo jelet. kivéve ugye a táp, meg a procihuto alapzajat.
    valakinek van valami ötlete?
  • dia

Sziasztok
    Érdekes probláémával találkoztam remélem van valakinek ötlete:
    Processzort cseréltem (akartam) régi proci 2000 celeron uj proci p4 2400.
    Csere után szépen felismeri és megy a gép de ha elindítok egy játékot vagy 3dmarkot a menüig eljutok de utána betöltésnél kifagy...
    Lehet hűtés probléma?
    Sokkal nagyobb hűtést igényel az uj procim?
    Előre is köszi
  • barret
    Olvasási sebesség a lényeg!!! Mindegy hogy 333 vagy 400! Több pontszám= gyorsabb memória!
  • adam17
    Postolásnál vagy everestben?
  • barret
    Az a lényeg,hogy 400-at írjon ki a gép!! LOL...
  • nemcsakfeel
    akkor sokat nem értél el vele..
  • Tufa16
    jójó! :)
  • adam17
    Nah bye speed-re raktam, így kb 200 mb-al kevesebbet kap everest-ben...viszont PC3200-nak írja.
  • barret
  • Tufa16
    Videokártya órajelén hogy huzzak? :)))
  • Tufa16
    Thermaltake Silent Boost(21DB)
  • adam17
    Milyen hűtő?
  • barret
    Át kéne menni a pc tuning fórumba!
  • Tufa16
    Ha by Speed-be raknám, az jobb lenne?