64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • izb
    Azt is megtalálod!
    Az a neve,hogy The Film Machine
  • Shep
    közben még egy kérdés felmerült, mivel tudok beleágyazni feliratot, mert ugye az is jó lenne.
  • Shep
    ok thx.
  • izb
    Látogasd meg a honlapomat,és keresd a VsoDvix to dvd programot.
  • Shep
    lehet e, ha igen hogyan 5.1-es avi filmből DVD fimet csinálni, hogy az asztali lejátszó is lejátsza.
  • Banyapapa
    Na ide is.

Lenne egy gondom de már semmise jut eszembe:|

Van Abit nf7-s2 benne AMD Athlon XP 2400+, meg 2 samsung 512 memo (400mhz-s), és ASUS nvidia 6600.
    Szeretnék guild wars-al jáccani és belépek kábé 30-40 másodperc után ezzel az üzivel kivág:klikk

Már drivert is cseréltem mert volt egy kis zizi vele:ez

Ez eltünt (már amennyit bent tudtam a gameban elsöre lenni:(

Semmi sincs huzva, csak BIOS-ban a memoria feszkoját alap 2.6-rol levettem 2.5-re.
    Kiprobáltam 3Dmark, meg egy demo gamet,(azt a kkrieg nevüt elég kicsike a mérette a tudásához képest) azok simán lemennek.
    Melegedés max 46 c az is a CPU mutatja ABITEQ-ban meg az everestben.

Már 2 napja cumizok ezzel,pedig alig vártam hogy megjöjjön ez a game,és tojik menni:(
  • [NST]Cifu
    Ez a windows XP egyik képessége, nem külön program.
    Start -> Programok -> Kellékek -> Rendszereszközök -> Rendszer-visszaállítás.
  • bazze
    Tudnál adni ien program nevet?
    Esetleg linket?
    Naon thx a segítségedet
  • [NST]Cifu
    Yepp, a 9800-asnál legalábbis a gép bekapcsolásakor egy gyönyörű piros ablakos üzenet fogad, hogy nyomj csak rá egy tápcsatit a kártyára, amennyiben bármit is akarsz csinálni a gépeddel. ;)

[feledékeny voltam]
  • cSuwwi
    nálam sima 9800-assal sem indul el, ha nincs csatlakoztatva a kártyára egy tápkábel

az atinál úgylátszik muszáj rádugni, az nvidia elnézi
  • izb
    Nekem még anno egy 9500pro Ati kártyám volt,és enélkül nem indult el.
  • ibrik
    Elindul.
    2D-ben anélkül is elindul, de ha nincs csatlakoztatva, akkor 3D-üzemmódnál kiakad (a GeForce 6-osoknál is így van).
  • izb
    Anélkül el sem indul...........
  • Shep
    LCD monitornál a következő probléma áll fent a kép szép meg minden a söt helyek kellően sötétek, de a világos ezzel szemben eszméletlenül vakító, brightnesst meg contrastot hiába veszem le akkor ugyan sötétebb lesz, de a sötét meg feketévé válik, lehet ezzel vmit kezdeni, vagy ez ilyen és kész.
  • ibrik
    Bedugtad a plusz tápcsatlakozót is a kártyába?
  • illidian
    Sziasztok!
    Segitségeteket szeretném kérni egy olyan problémában amit nem tudok megoldani.
    A kártyámat lecseréltem egy x800xt-re es olyan képernyövel találkozok/csak játék közben/hogy elsötétül és utána kikapcsol.A képernyő frissités megváltozik.Resetelés után a monitor beállitásnál 72 herzet találok 85 herz helyett./1024*768-ban/Alapbeállitásnál.A configom hátha segit:
    asus p4 p800se
    gigabyte x800xt platinum
    2*400 herzes 512 ddr brand memoria
    chieftec 460w táp
    2db winchester
    3.0 prescott intel proci

Elöre is köszönök bármit még az ötleteket is mert én már kifogytam belölük.
  • fitutufi
    úgy csináltam meg letiltottam az eszközkezelőbe scsiket és felraktam a 3.46-ost ez lesz addig amig nem llesz jobb ötlet v meg neme jelenik a 3.48-as vagy a .47-esnél nagyobb verzió...így a tcmd nem látja a 3.47-es meghajtóit de a 3.46-osét igen...ideiglenes verziónak király :)))
  • fitutufi
    lehet mégsem jo :)

mert most meg rebootnál megint visszarakta őket
  • fitutufi
    hehe
  • robotnyk
    nah, most feleslegesen koptattam az ujjaimat :D
  • fitutufi
    hát ez bejött , köszike
  • robotnyk
    uh, hát az eleje egyszerűnek tűnt pedig, de a .46osal elbasztad eléggé :)
    szvsz próbáld meg mindet uninstallálni, a registryből meg a daemonos bejegyzéseket törölni, aztán meg eszközkezelőből is ahogy már mondták.
    ha így sem akar visszamenni a 3.47, akkor a driver és a miniport driver nevét változtasd át (írj utána egy 2est, vagy b-t), akkor felmegy majd. de ezt csak akkor, ha már nincsenek felesleges virtual drivejaid
  • pokol
    Szerény véleményem szerint hardware - eszközkezelőbe távolítsd el a scsi és raid vezérlők közül, mert ott maradt feleslegesen.. És akkor uninstalld, majd reinstalld a progit.
  • [NST]Cifu
    Zűrös...
    Sajnos jobb ötletem nincs, mint hogy esetleg egy korábbi rendszer-visszaállítási pontot megpróbálni, hátha...
  • Tufa
    erre vannak kifejezetten programok... mármint hogy egy kártyával torzíts...
  • fitutufi
    hali
    azzal a gonddal fordulok hozzátok
    feltettem ezt az anti-blaxx progit
    és szerintem a daemonnak az tett be mivel hibát írt ki daemon.dll - windows meg mindent, gondoltam letörlöm, uninstall közbe is hibát írt ki de tovább mentem és most lezúzta a 3.47-est de a virtuál meghajtókat fennt hagyta, feltettem a 3.46-ost gondoltam le lehet vele venni őket és nem.. :)
    újabb meghajtókat csinált
    tehát most duplán vannak a virtuál meghajtók

azt szeretném eltűnjenek a 3.47-es meghajtói és vissza tudjam telepíteni a 3.47-es (3.46-os azt uninstall majd, addig a 3.46-os van működőbe)

help
  • bazze
    Fiuk nekem annyi kérdésem lenne hogy ha van 2 hangkártyám az 1 ik 1 SB 16 bites PCI os xar a másik meg 1 még szarabb AC'97 integrált szarság!
    És annyi lenne hogy létezik-e oan progi amivel megtudnám azt csinálni hogy az 1 ik hangkártsába bedugnám a mikit és azt a hangot eltorzítaná mélyebbre vagy magasabbra a hangom és a másik hangkártyaába pedig már az a hang menne és ugy szolna pl.játékokban, egyéb programokban!
    PLZ HELP ME!
    Előre is thx
  • Vegas
    hm..
    minden jó volt csak felraktam az ati drivert és elbaszódott.megfigyeltem.
    Meg a monitor valami olyat ir ki h 48.0kHz / 50Hz a winfosba meg 60Hz-en van..vagy ez nemszámít??Mert valamitől remeg egy picit..de ez is csak akkor kezdődött mikor felraktam a drivert..:(
  • izb
    Akkor szokta alapra visszatenni a felbontást a videokari,ha a driver szar,vagy nem stabil.
  • izb
    Milyen video karid van??
  • Vegas
    hi!
    Win xp-t ijratelepítettem..!
    És azzal lenne a gondom hogy a képernyő elbaszódott vagyis össze vissza elálítódott..:(
    beállítom és ha nyomok egy restartot akkor megint az van..:(
    wtf?? mi lehet vele??
  • Koppernikusz
    Elvileg gyorsabb a 8 megás, de ha nagy méretű fájlokat másolsz / használsz akkor semmit nem számít a cachelés ( legalábbis nem sokat ).
    Árban 1-2 ezret megérhet.
  • Novartis
    és mi az a gyorsítótár és miben érzem én a vltozást ha a gyorsítótár márete 2mb és nem 8mb vag fordítva?
  • cSuwwi
    Hali.

Egy olyan gondom (?) lenne, hogy megörököltem egy használt 21 colos moncsit. Működik rendesen, de játék közben (csak ha játszom), világosabb csíkok mászkálnak a képernyőn felfelé, meg össze-vissza állandóan, és elég jól láthatóan. Kicsit zavaró.

Ez egy 21 colos CRT monitor. A TFT-ken tudom hogy van egy hasonló dolog, de hogy ittis?
    Kábel hibára gyanakodtam, de amikor nem játszom, akkor nem jön elő.
    Felbontástól független, 1024x768@120-os ugyanúgy előjön mint 1280x1024@75-ön :|

Persze bizonyára nem egy gagyi mx440-essel kellene hajtanom.
    Dolgoztam (játszottam) régebben is ilyen nagy monitorokkal, de ott nem volt ilyen problémám.

Van valakinek valami ötlete? Thx

Esetleg vmi bezavarna? De akkor miért csak játék közben?
  • ibrik
    Az a vincsi saját gyorsítótárának mérete.
  • Novartis
    sziasztok!

Csak egy egyszerű kérdésem lenne legalábbis remélem nektek egyszerű: pl a winchestereknél látok ilyet hogy 80GB meg 7200rpm ez minden okés de van ott ilyen is hogy 2mb vagy 8mb az mi a szösz és mire jó???
  • salazar
    Ez már megtörtént C-mos reset, minden BY SPD de semmi igy sem bootol be, csak sípol.
  • ibrik
    Rakj mindent alapra (gyári beállításra), ne legyen húzva semmi, ahol lehet, legyen "Auto"-ra állítva és így próbáld meg.
  • salazar
    Hello lenne egy problémám légyszi segítsetek.
    Abit nf7-s v2.0 legújabb biossal, Amd barton 2600+, Kingston c3 512mb pc3200.
    Na most eddig egy memóriával használtam a lapot, vettem egy ugyanolyan memóriát és megpróbáltam dualban.
    A helyzet a következő akármelyik slotba dugom a memóriákat az alaplap sípol és nem indul a gép. A memória jó ki lett próbálva más gépen is, de nálam az új memória egyik slotba sem indul el önmagában sem, sőt a régi memóriám is csak az egyes slotban indul el egyedül is. A biosban a z Fsb ratio 5/5 333 mhz-re van állítva. A proci nincs húzva. Próbáltam 400 mhz-re állítani a memóriát de így se ment.
    Ha valakinek van vmi mentő ötlete azt megköszönném.
    Előre is kösz.
  • seAke
    eddig nem használtam a soros portot...továbbra sem megy