64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#12023 Ezt irják rola:
" 512 kbit/s maximális letöltési sebesség, mellyel villámgyorsan száguldhatsz a neten.
96 kbit/sec maximális feltöltési sebesség, például saját tárhely használatára
* már havi bruttó 2 995 forinttól elérhető!
* belépési díj nélkül
* telefonköltségektől mentes havidíj
* fél áron a szolgáltatás kiépítése és 2005. december 31. között
* további kedvezmény a T-Online Webshopban: az ADSL-kiépítést követő 2 hónapban bruttó 2500 Ft havidíjkedvezménnyel" -
#12022 MAN!!! #12013
-
#12021 Ha nincs közeledben tcom bolt,elvileg ez megkönnyiti a adsl vásárlást,dee meg kell kérdeni hogy a te városodban lehet-e (nehogy ne és a genyok aláirasák a szerzödést) -
#12020 Ja,és ez csaloka szélessáv,mivel 3GB a letöltési határ,szalmégse olyan korlátlan.
Igaz nemrég jött mél és a korlátlan se lesz annyira az november 1-töl,átirják azt a szabályzatot:o -
#12019 Ja ja ez az!!!!!! Akó vegyem meg? Ez gyorsabb mint a modem? Jóval gyorsabb?
-
#12018 Ha ilyen akkor, ez sztm ugyanaz mintha a t-com boltba mennél el csak a tescoban is lehet szerzödést kötni ADSL elöfizetésre,de ugye benne kell lennie a városnak településnek a tcom adsl listájában (meg plussz a telefon is tcom-os lejen mivel invitelhez kevesebb az esélye adsl-nek ahogy néztem ott). -
#12017 itt egy link innen linketem be az infoit
rövidités -
#12016 jaj bocsi:|
Na ezt találtam tescon.
Ez lenne az?
T-Online DSL modem
T-Online DSL Indulócsomag 5900 Ft. Vásároljon Indulócsomagot T-Online DSL előfizetéssel és internetezzen év végéig fél áron már havi bruttó 2995 Ft-tól! Az ár az ADSL Start akciós havidíja, kétéves hűségnyilatkozat aláírásával. Akciónk 2005. augusztus 22-től visszavonásig érvényes a Magyar Telekom szolgáltatási területén. További információ a Tesco áruházakban, a www.t-online.hu oldalon és az 1234 telefonon. -
#12015 Akó fűggőek egymásra? Ha nincs DSL akó ADSL sem?
-
#12014 a dsl:Digital Subscriber Line (digitális előfizetői vonal)
és az adsl Asymmetric Digital Subscriber Line ( asszimmetrikus digitális előfizetői vonal)
a különbság az adsl max sebbeségen megy -
#12013 MAN!!!! dial-up-om van ez napokig tartana leböngészni. Azért HELP, hogy minél előbb tudjak gyorasbban netezni:(((((
-
#12012 Nem lehet hogy percdijas lenne?
T-COM oldalán nincs feltüntetve,vagy valami? -
#12011 És a többi kérdésemre nem tudz rá a választ?
-
#12010 szerintem Tescoban ilyet venni TILOS!!!!!
Menj be a T-com-hoz ők majd megmondják mit lehet tenni -
#12009 HELP!! Jelenleg dial-up-om van és olyan helyen lakom, ahol még nincs bekötve szélessávú. Tegnap voltam Tesco-ba és láttam T-Com-os DSL modem vagy micsodát. Elolvastam és a dobozon asszondják, hogy kötetlenül lehet "szélessávúm" otthon, ha ezt megveszem és beszerelem, de semmi díjat nem volt feltüntetve. Nos akó ez a különbség a DSL és az ADSL között? És a betárcsázás és az ISDN = dial-up?
THX a felvilágosításért!!!
-
#12008 a vinyo a maxtor-féle 80as superseriabol van? -
#12007 jó rendben vedd ki a vinyot a rossz gépböl és rakd átt egy másik gépbe és használd mondjuk a fifa 2004 játékot -
#12006 Hát 10e ft-m meg nincs rá sry.
Mert ez teljesen új táp. Tuti , hogy nem rossz... Legalább is.
-
#12005 kiirtam hogy mit vegyél 10000 FT alatt a tápok ilyen gépbe nem valok -
#12004 Pfff... Akkor most mit csináljak??????
Biztos , hogy rossz a táp?
A TÖKÖM KIVAN MÁR, HOGY NEM LEHET MEGTUDNI MI A ROSSZ!
-
#12003 egy ismerösöm napi tiz mercury tápot vizsgált be és ebböl 8 rossz volt -
#12002 hu a gabánál is rosszabb amit vettél -
#12001 Nyah hali!
Megvettem ma a tápot. Mercury 400W.
Bekapcsolom a jogtiszta FIFA EURO 2004 játékot. Elkezdek játszani vele. Elmegyek itthonról 2 órára. Mire hazaérek a gép kikapcsolva! S nem tudom visszakapcsolni!
Úgy felbaszta az agyam!! MOST AKKOR MI A TÖKÖM LEHET A ROSSZ?
Új táp van, szóval táp kilőve!
-
#12000 most mi is rossz a tv tuner vagy a video kártya
és hol irja ezt az üzenetet a windowsban -
#11999 erősebb táppal próbáltad már? -
LTG #11998 Hi!
Nem rég vettem egy Abit IS7-E2 alaplapot nem müködik a TV kártyám ezt írja "NVUCLOK INT FALIED!"
Intel P4 2.4 533Mhz
GeForceFX5600XT
RAM : Samsung 512***400Mhz
Leadtek DIV2000*TV!
-
#11997 Szerintetek egy 3,2 prescot (478) procihoz melyik hűtő lenne a lejobb? (jó teljesítmény, nem túl hangos)? Úgy 12000 Ft-ig van rá pénzem. -
susubaba #11996 sziasztok!
Az lenne a kérdésem ha egy szöveges a/4 oldalt beszkenelek és van rajta egy kis skicc,akkor ha word-be teszem a kép nelátszik.
Mit kell csinálnom?
abbyy finereadert progit használom és az text be menti el.
Onnan rakom át wordbe.
segítsetek lécci!
Réka
-
#11995 a codegen jó táp de nem mind javaslat 10kps táppot vegyél -
#11994 Oké. Kedden legkésőbb csütörtökön veszek egy új 400w tápot.
Aztán mondom a fejleményeket!
Nagyon remélem , hogy jó lesz.
-
#11993 Majd uj és jobb tápnál nézd le,az a bibi attol is lehet. -
#11992 És FSP és Enermax és had ne soroljam...
Ja és a Codegen a kiválótól elég messze van. -
#11991 #11985 <----- s ez?
-
#11990 négy táp kiváló Chieftec QTEC Codegen és Zalmaz -
#11989 Kösz. A jelenlegihez 300 a közeljövőbelihez 400 w kell. Szóval 400-ast veszek.
Aztán remélem akkor tényleg a GABA táp volt a gond. Sokan azt mondják a GABA tápok elég gányok.
-
#11988 itt egy weboldal a tápodra
töltsd ki megfelelöen
ez az -
#11987 P4 celeron 2,4 ghz
geforce fx 5200 128 ddr
768 ddr ram
80 gb vinyó
Proci s videókártya erősebbre való cserére vár. Ezért gondoltam erősebb tápot is hozzá.
-
#11986 és milyen a konfig -
#11985 S a táppal az összefügghet , h némelyik játéknál elkezd villogni a képernyő . Eltűnik a fele ésatöbbi?
Pl. az Euro 2004 gémnél is ezt csinált. (Eredeti a szoftver xóval olyan téren tuti nincs gondÖ) -
#11984 qtec hmmm....
Nem hallottam még róla.
Milyen ár körül mozog egy 400w olyanból?
Mert az én GABA-m 300w-s :P