64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#12063 Nah most akkor mi legyen? :)
Már volt táp,vinyó,alaplap,hűtő probléma.
Az egész gépet nem tudom lecserélni :(
-
#12062 mindent kapcsolja be
kivéve a kép automatikus átmérétezését -
#12061 ja ez nem reális visszakénne kapcsolnia a gépnek mégha a cpu lekapcsolná a tápot -
#12060 sikerült valahogy elérnem hogy a gyertyák mozogjanak a szülinaposok neve melett,de a te logod nem megy. -
#12059 iexplorerben sem -
#12058 ez jó egy napja irsz ide és mégcsak most irok ezt látszik hogy nem értesz hozzá ezzel kellet volna kezdened -
#12057 Ez már eredetileg is be volt jelölve,de így sem.
Jártas valaki az opera használatában? -
#12056 "Monnyuk furcsa, mert XP telepítés 2 haveromnál is akkor állt le, amikor rosszul volt feltéve a processzorra a hűtőborda, és az így túlemelegedett már a win installnál." HOPPÁ , HOPPÁ! Azt tudni kell , hogy a hűtőm bal oldali tartója eltört így csak jobb oldalról fogja a hűtőt a tartó! -
#12055 megvan eszközök internetbeállitás speciális multimédia animációk lejátszása a weboldalakon -
#12054 Ez alaplap hiba szerintem, valószinűleg elöregedtek a kondik rajta, nekem egy KD-7 csinálta ugyanezt.
Talán táp is lehet, az is tud ilyesmit produkálni.
400-as mercury az valószinűleg újonnan is rosszabb mint ami elötte a gépedben volt..
Monnyuk furcsa, mert XP telepítés 2 haveromnál is akkor állt le, amikor rosszul volt feltéve a processzorra a hűtőborda, és az így túlemelegedett már a win installnál. -
#12053 na végre valaki...
csak NOD 32 van fenn. -
#12052 lehetséges, hogy valami tűzfalat tettél fel, ami letiltja a gif-ek lejátszását a weboldalakon...
(Norton,stb.) -
#12051 vinyo nélkül elindul
probáld ki -
#12050 #12030 plíz -
#12049 Lehet.. :P
Te értesz hozzá?
Segíthetnél. -
#12048 most bocs hogy beleszólok, de itt vak vezet világtalant vagy mi?
:ÐÐÐ -
#12047 De ha a mostani vinyómat belarkom a jó gépbe nem jön be a winfos!
Meg mostmár az én (Rossz) gépem be se indúl.
-
#12046 aztán játsz a rossz gép vinyojával -
#12045 ezt olvasd már el mégegyszer légyszives....
Ja, és mutasd meg a tanítónénidnek is! -
#12044 nem ezt kértem tölled
figyelj a jó gépbe legyen benne a mostani vinyo és a rossz gépben lévö vinyo is legyen benne (slave) és töltsd be jó gép windowsát
-
#12043 "1 kiveted a rossz gépböl a vinyot ugye és átt raktad a jóbba --- IGEN! de ugy hogy a jóbban lévö vinyot kiveted --- IGEN! és a helyére teted (master)--- NEM! Nem raktam be a tartóban csak a gépbe raktam simán!
igy és amikor elindult a jó gép lekapcsolt egyböl igy történt--- Nem , kék képernyő lett vmi hibaüzivel , s onnan semmit nem lehet csinálni csak kikapcsolni,resetelni.
-
#12042 Na álljon meg a gyászmenet!:P
Anno let irva jo soxor probáld ki a cuccot másik táppal (és ugye ha van másik gép abban van másik táp is ugyi).
És nem 5ezer ft-s tápot irtak,igaz sok DE!!
Hogy focis szlengel éljek, mi kell 1 jo csapathoz elsönek??
Jo kapus, az se müvel látványos dolgokat nincs is annyira elötérben de ö rajta mulik majdminden,detto a táp is ez. -
#12041 #12030? -
#12040 ird le mindent amit csináltál most
1 kiveted a rossz gépböl a vinyot ugye és átt raktad a jóbba de ugy hogy a jóbban lévö vinyot kiveted és a helyére teted (master) igy és amikor elindult a jó gép lekapcsolt egyböl igy történt -
#12039 Aha, na most akkor.
Azt mondtátok táp hiba. Nem az lett -5e
AZt mondjátok vinyó hiba. Nem az lesz? -20e :P
Jó lenne biztosra menni.
-
#12038 najo oks, ugy értettem a SLAVE-t ha a másik gépben a jo vinyo MASTER-en van. -
#12037 mert a vinyo a tápot rövidrezárja és a tápnak van egy védelme ilyen fajta hibára és nem engedi visszakapcsoni magát -
#12036 Mostmár nem szedem szét sry :P -
#12035 Ne annak a helyére hanem mellé rakd SLAVE-re jumperelve.
Aztán elindul,és amivel elvileg le lehet kukkerolni az a HDTune progi.(SMART értékek,hibás szektorok stbstb).
Vagy a vinyod márkájának a honlapjn szoktak lenni diagnosztikai progik. -
#12034 Hogy érted , h milyen? 80 GB Maxtor... ezenkívűl?
De akkor arra mi a válasz, hogyha így leáll akkor miért csak úgy indúl újra ha kiveszem a hálózati kábelt a gépből?
-
#12033 Ami benne volt vinyó az anyáméba az kivettem :P S annak a helyére raktam.
-
#12032 Lenne 1 hüje kérdésem.
Ugye a 2 gépbe (amibe raktad) benne maradt a eredeti vinyoja,és a tiedet mellékötötted?
És nem csak be és hadd szoljon?:P
Ha melléteted a jumper-ek jo helyen voltak? (vinyon) -
#12031 ezt mondtam elöször hogy a vinyo a gond és amugy milyen vinyo maxtor -
#12030 Hy.Lenne egy kis gondom.Valami okból kifolyólag sem az Operában,sem az Internet E.-ban nem animálnak az SG-s logok/smylek.Mi lehet a gond? -
#12029 Miért kérdezed? :)
Jah mostmár be se indúl a gép.
Pedig tuti minden jó , helyen van.
Tudniillik, h előbb átraktam ebbe a gép a vinyóm ahonnan írok.
És itt nem indúlt el a gép , vagyis elindúlt de amikor behozná a winfos 2000-ret egy kék alapon lévő fehér betűs baszás jött.
Mondom mind1 biztos rosszúl raktam be.
Kiszedtem visszaraktam a gépembe. Azóta nem indúl csak sípol amikor bevan kapcsolva.
Cifra , mi? Már kezd tele lenni vele... :P
-
#12028 Ja ha ez segit http://internetszolgaltato.lap.hu/ -
#12027 Akkor keresni kell más szolgáltatot,hátha.... -
#12026 Nem, nincsen szorásban:((((
-
#12025 Ha nincs adsl szorásban akkor nem fog menni.
Vagy ha nemtod meg lehet nézni tcom oldalán,ha megmondod. -
#12024 Ja bocsi #12009 !!!!