64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
izb #12143 ennek a processzornak Intel oldalon nincs versenytársa,tehát simán megéri a +80 ezer forintot -
#12142 AMD sokkal jobb játékra.
Sőt ezzel a procival egy jó darabig elleszel.
-
izb #12141 egyértelmü hogy AMD -
#12140 LOL
:))))))))))) -
Easy Rider #12139 egyértelműen AMD, ha van rá +80k-d... :P:P:P -
#12138 Hello!
Segítségeteket kérném , új gépet akarok venni, összedobtam 2 konfigot
(játékra kell főleg )
íme:
1.
Asus P5ND2-SLI Deluxe
Intel P4 Dual Core 3.0 GHz 800MHz
2GB 667MHz DDRII RAM Samsung
Asus GeForce EN7800GTX TOP 256 MB
2.
A8N-SLI Premium AMD/NF4
Athlon 64 X2 4400 BOX
CORSAIR 1024mb 400mhz twinx pro xl
Asus GeForce EN7800GTX TOP 256 MB
+ még jön hozzá vinyó,ház,táp stb.
(gondolom AMD való játékra ,de biztonság kedvéért megkérdezem melyik a jobb, mert az amd-s +80k huf) -
#12137 és milyen átalakitó van paralelböl =ps2 vagy usb vagy com port
ja elfelejtetem írni nincs com port az alaplapon -
#12136 létezik -
#12135 nem néztem körül mert nem tudom hogy van e ilyen.
Épp ezért irtam ide hogy van e és milyen átalakito ja és ha van átalakitó akkor a driver cd jó lesz e velle -
#12134 gondolom szétnéztél, hogy létezik e valami átalakító vagy bővítőkártya -
#12133 ilyen nehéz a kérdésem hogy senki sem tud rá válaszolni -
#12132 hi a problémám a következö ismerösöm vett egy új lexmark nyomtatot és a másikat oda adta nekem (lexmark z12) az alaplapom abit ic7 max3 de nincs rajta paralel port de használni akarom ötlet -
#12131 Nekem a sulinetes házam el volt deformálódva, valahonnan nagyon nagyot eshetett mert amúgy kurva masszív szerver ház. Ki kellett kalapálni, de azóta jó. Szal ilyen a sulinet. Amúgy szerintem szarjad le azokat a cédéket, én ki sem bontom. Felesleges nehezék amivel kitömik a dobozt, ami tényleg hasznos az rajta van azon az 1 cédén amit kaptál hozzá. -
hano2 #12130 Szia Biomage!Felhívtam a Sulinetes Partnercomputer céget,azt válaszolták,hogy a forgalmazó nem jelzi egyértelműen ,létezik egy álítólagos LITE verzió-1 db CD-vel.
Félreérthető az egész,mivel bontott a csomagolás-tehát nem csak az enyém!,a dobozon szerepel-14CD!
Az árlistákon max.ennyi:"LITE-Játék CD nélkül"-ez sem mindenhol.(És nem említik a +5 db.felhasználói programos CD-t sem!)Érdekes.Kinél csökken le a doboz tartalma?Azt is mondta az elöbbi illetékes,sok határon megy át a cucc.
Hogy a vásárlónál hol a határ,az nem érdekes. -
#12129 ja, jó ennyi elég. :)
szóval ezért. ezek nem az életre készültek sajna, szóval még javíttatni sem nagyon érdemes. Persze szétkaphatod hátha látsz valami valami kiugrott esetleg, de valszeg kampó a scrollodnak... -
#12128 Chicony mivel eggyüt volt az egér a billentyüvel csak annak a tipusát tudom ami pedig KR-0350 -
#12127 típus, márka? -
#12126 Hy All! Rádios egerem van és az egér gördítő görgö sehogy sem mükszik!valaki tudja mi lehet a gond? -
hano2 #12125 Bocs!Hülyeséget írtam:SLI a VGA és Ultra az alaplap-késő van már:( -
hano2 #12124 Köszi.Igazán gyors vagy.Alaplapnál nemtaláltam semmit.Vga-nál lehet hogy Lite verziós lesz a Sulinetes(persze drágábban,min a rendes ár.)Az MSI lapján az SLI lapkás van,az enyém csak Ultra és ,hogy a helyi értékesítőnél kell érdeklődni a csomagról.Köszi. -
#12123 hát persze hogy tudok linkelni egyet -
hano2 #12122 Köszi Biomage!A helyzet az hogy az egyik cég(Expert Computer) listáján (nem innen vettem ) szerepel az alábbi:VGA MSI PCIe NX6600GT-TD128E Lite- "Játék CD nélkül" megjegyzéssel.(Az MSI linkben ,amit küldtél is jelölik "Optional"-egyébként ezekre a programokra gondoltam)
Alaplap ügyben is tudnál segíteni(pl link szintén)
Köszi a segítséget! -
#12121 itt egy link nézd meg -
#12120 mindjárt itt vagyok hogy hány cds -
hano2 #12119 Sziasztok!
Sulinetre vásároltam egy Asus A8N-E s939 alaplapot(28300) és egy MSI NX6600GT-TD 128MB PCI-E VGA-t(44.900).Attól aki vásárolt már,szeretném megtudni,hogy csak 1-1db CD van mellékelve a csomagokban?Lehetséges ez?(MSI-re "gazdag"felszereltséget írnak újságban,neten:13-15CD-t ebből 3 teljes játék pl.) -
#12118 Kipróbáltam nem láttam alapból gondot , játékban már annál inkább.
-
#12117 Nem 3 nap!
Egy be kell szerezni az anyagot mert nem volt neki.
2 csak pénteken van még abban a boltban a csávó.
Kedd-Péntek. S azért hagytam ott.
-
Inquisitor #12116 Egéren nincs valami plusz gomb, amivel lehet állítani melyik csatornát használja? (alján vagy elején szokott lenni) -
#12115 Lehet ugyanolyat rakna fel mint volt,de nincs nála:P
De Ehhez csak annyit hogy Kaplan urnak let irva hogy proszálja ki pl: everest-et,az mutatta volna gépinditáskor hogy egencsak melegszik a CPU-ja alapbol,hátmég ha ráengedi a játékot.:) -
#12114 nanemá, hogy egy cooler felrakása 3 nap bazmeg!!!!
35 másodperc!
kiez az ember? miaz hogy szerelő?
eszemfaszom megáll, komolyan
-
#12113 Sziasztok!
Következő lenne a problémám.
Vettem egy Genius SW 5.1 Value hangrendszert. Amellett van egy Via ac97es hangkártya. Amikor bekötöttem rendeltetésszerüen, a Center és a Front Left, illetve a Sub és Rear Right fel volt cserélve. Az első még csakcsak megoldható, ha felcserélem a mélyládába menő 2 kábeleket, viszont a másodikkal nem tudok mit kezdeni.Via 5.90 driver van fent, Smart 5.1 bekapcsolva, anélkül nem is megy. Bárkinek van bármilyen tippje, hogy mégis mi lehet a gáz? -
#12112 Már megvan!
Levittem a szerelőhöz.
A proci hűtőtartója rendesen eltört s emiatt gázos a dolog.
Ott hagytam a gépet, pénteken megyek értem. Addigra szerez egy újat s rászeleli.
S biztos , hogy az mert kipróbáltuk úgy, hogy hozzányomtuk a hűtőt erősen a géphez, s teljesen jó volt.
-
#12111 lehet 10k de ha valami nem jó akkor rádug egy tápot és megnézi azzal megye, vagy egy procihűtőt vagy vinyót, így fél óra alatt kipróbál minden lehetőséget
Neked ez több napig tartana és minden alkatrészt meg kell venned ha már nem tudod kölcsönkérni. -
#12110 lehet 10k de ha valami nem jó akkor rádug egy tápot és megnézi azzal megye, vagy egy procihűtőt vagy vinyót, így fél óra alatt kipróbál minden lehetőséget
Neked ez több napig tartana és minden alkatrészt meg kell venned ha már nem tudod kölcsönkérni. -
aceweb #12109 Hello vettem egy Labtec vezeték nélküli bill-t és egeret, de egyszere csak az egyik müxik szoval ha bedugom az egér és a bill kábelét is akkor csak a bill jó az egér nem ha a billt kihuzom rögtön jo lesz az egér is. Egy kicsit összevissza irtam ezt le de már késő van és már elment a kedvem az egésztől. Ha vki tudna segiteni az nagyon jo lenne. Köszi
-
#12108 igen jó lesz a táp nem fog tönkre menni
csak a vinyok videokarik stb ez csak egy elöre jelzés nekem 2 vinyom és egy videkarim ment tönkre a mercury táptól -
#12107 Jah :D
De jó lesz ez , úgy tűnik a GABA se volt rossz akkor.
-
#12106 tényleg a mercury tápot ebben a boltban vetted -
#12105 ilyen szervizet én kerülök még segitewni sem akart rajtad -
#12104 menj más szervizhez