64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#12183 Tudna valaki segíteni a haverom gépe a Win betöltésénél egy ilyen üzenettel újraindul "lsass.exe nem érhető el rendszerhiba". Azt mondta hogy nem piszkált bele semmibe csak tegnap rendesen leállította és ma reggel nem indult el. Lehetne ezt valahogy orvosolni anélkül hogy újraraknánk a wint? -
#12182 Nemtom de az én szerény véleményem szerint nem ismeri fel az ATX-et a Win. Havernál volt ilyen hogy nem állt le magától a gép. De lehet hogy nincs rendesen a helyén a gépet kapcsolgató kábel. Legegyszerűbb ha beviszed egy boltba és ott megnézik tudom hogy macerás meg drága... Ha van valakinek más ötlete akkor fogadd el azt. A plug and play-hez nemtok hozzászólni de valszeg VGA vagy csak az AGP port nem ok. Milyen lapod van? -
cseh2 #12181 Sziasztok. Lenne nekem egy gondom, méghozzá az hogy egész egyszerüen nem müködik a restart a gépemen!! Csak ugy lehet ujrainditani hogy leállitom (hosszan nyomás) majd bekapcs. Ha ujrainditást nyomok a windows-ban akkor leáll (mármint a windows, ami azota ujra is volt telepitve), de mikor resetel se kép se hang. Szoval nem indul el a bootolás!! És ilyenkor a reset is süket (mintha nem is lenne!!) Ezután ha leállitom és bekapcs akkor pedig valami plug and play initializálás közben elakad!!! (Biosban már rég kikapcsoltam ezt, és mégse!) Szoval alaplaphiba vagy a videókártyacsere miatt lehet ez?? (Radeon 9600pro) Kérlek segitsetek!! -
#12180 Write only üzemmód rulz. #12178 -
hano2 #12179 Igen-ki tapasztalt hasonlót és mi leget a gond?Köszi -
#12178 Nézd meg, hogy rendesen van-e rögzítve a vga, illetve ellenőrizd a monitorkábelt, nem laza-e. -
Már megcsináltam amit ír, ennek ellenére nem tudok tör.mentesíteni. -
hano2 #12176 Sziasztok.
Vadonat új,bolti AMD A64-es gépem,"szűz" Win XP-vel a következőt produkálja:
A rendszer betöltődése,a windows asztal megjelenése után kb. 5-10 másodperccel (még az egérhez sem nyultam) a monitor elsötétül,malyd hibaüzenetként jelzi,hogy nincs jel- a gép a betöltést újra kezdi és ugyanez ismétlődik újra.(a táp 420W-os és csak 1 db.HDD és 1 db.DVD meghajtó van.
-
#12175 Ha megveszed a X2 3800at a 4400 helyett, akkor meg marad boven penz a Logitech cuccosokra is. :P -
#12174 Köszi a válaszokat! , jah az a pénz másra is elmehetne pl Logiteches cuccokra gondoltam na de mind1 akkor AMD :) -
#12173 azon, hogy van aki +80K-t adna egy jobb prociért...
érted, nem hogy 80-at, hanem +80-at
-
HITMorpheus #12172 Ilyet nekem is szokott. Uninstalláld, majd telepítsd fel újra, vagy telepíts egy újabbat, vagy másikat.
-
Easy Rider #12171 min röhögsz??? -
#12170 .NET framework -
lui24 #12169 ezt a hibát miért íhatta ki?
-
#12168 használok új programot de ezt még nem kérte semilyen driver pedig van egy pár -
lui24 #12167 az alkalmazás inicializálása nem megfelelö(0xc0000135) ez írja ki -
lui24 #12166 Telepítettem de már indításnál cli.exe hibát jelez
-
#12165 A .NET ( ejtsd: dot NET ) microsoftos fejlesztés, több programnyelvet fog össze, egységes felületen tudsz programot fejleszteni, és azok között átjárhatóságot biztosít. Az így készült, és lefordított programhoz viszont szükség van rá a futtatásához, mivel a lefordított fájl kicsit furán épül fel.
Az XP ben alapból benne van, csak azóta már van újabb verzió. -
lui24 #12164 feltelep és ha jelez valami megírom, hátha elöbre jutok. -
#12163 ehhez nem volt szerencsém mire jó (NET Framework) -
lui24 #12162 nem a gép írta ki, hogy ez kell neki hanem még telepítés előt érdeklödöm. -
#12161 Véletlenül nem .NET Framework?
-
lui24 #12160 ati 9600 xt és azt olvastam, hogy a control centeres driverhez ez kell. -
#12159 milyen videokari -
#12158 lehet rendszer is az kell neki biztos rendszerhiba -
lui24 #12157 És ez miért kelhet egy video kátya drivernek?
-
#12156 keretrendszer -
lui24 #12155 Valaki meg tudja mondani mi aza framework? -
#12154 tegnap elött kaptam az ismerösömtöl a nyomtatott semmit nem tudok rola
szal amatör vagyok ebben a témában -
#12153 Ha csak feketét veszel az úgy nem jó?
-
#12152 nem hiszem hogy ehhez a nyomtatohoz tudok venni
és menyibe kerün nem tudod -
#12151 utángyártott patront vegyél -
#12150 erre gondoltam tegnap és elmentem a számteckboltba 3000 FT ért tudna hozni de szerintem nem lesz belöle semmi mert nincs a nyomtatóba szines patron ha ezt a kettöt megveném többe kerülne mint egy új és jobb nyomtató -
#12149 egy példa rá -
#12148 Ilyen átalakítókat hol álmodtál?
Egy PCI os I/O kártyát vegyél rajta soros, párhuzamos portokkal. néhány ezer ft. -
#12147 proxy nincs ( vagy volt.. ) beállítva véletlenül? -
#12146 töröld a cache-t -
#12145 nem tudjátok hogy miért hozza be az explorer, opera, slimbrowser, avant browser és az összes egyéb böngésző ezt a címet, akármit is írok be címnek? Firefox nem csinálja ezt, de az meg nem tudja azt ami nekem kéne... -
#12144 De 50-60K-al olcsobban mar kaphatsz X2 3800 procit is, ami szinten jobb mint az Intel.