64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • hmhm
    hány fokos a procid?
    biosban állítsd be, hogy 60 fok fölött sípoljon, ha fagyás előtt csipog akkor hűtéssel van gond.

terhelés közben fagy le?
    húzd le az optikai meghajtókat, meg mindent ami nem kell, és próbáld ki úgyis.
    ha úgy megy / tovább bírja akkor táp hiba lehet
  • izb
    kondenzátorok felpuffadása nem okozhatja?

ha igy van az nagy baj....
  • la1ce
    A táp(asszem de holnapra biztosat mondok) 400W. Lehet h hulye kérdés de a deszka az mi? Alaplap? A hűtőt h kell leszedni a procirol? Ja és a kondenzátorok felpuffadása nem okozhatja? Nem jhiszem h az lenne a baj mert semmi sem láccik rajtuk.
  • Narancs
    Milyen a hűtés és a táp? Ez lehet táp, deszka, proci vagy hűtő hiba is. Ki kéne próbálnod egy haverodnál az ő cuccaival.
  • la1ce
    Háj. Lenne egy nagyon nagy problémám:
    A procim Ghz.ét mindig lejjeb kell vennem mert kulonben fagy a gép. a 2.8 Ghzes gépem már csak 2.3Ghzen stabil. Az alaplap Abit IS7; a proci Intel Pentium p4 2.8Ghz. Nagyon kérlek titeket segitsetek! PLS. Laci
  • Garrett27
    gondolom, egy dvd-olvasóról van szó a PCben: pl. én az Intervideoban nézek filmet, amelyik megjegyzi az infót az adott médiumról - talán ezt a "cache"-t kéne kitorolni....bár lehet, hogy hulyeséget írtam, de mindenképpen megjegyez valamit mert mikor megint beteszem, onnan folytatódik ahonnan abbahagytam...más nem nagyon jut az eszembe
  • Tufa
    az senkinek nem tünt fel amit a hibaüzi írt? :D
    Frissítsd a drivered...
  • hmhm
    mitől mehet tönkre egy dvd ?
    film nézés közben jött egy áramszünet, sutty, aztán meg fel sem ismeri azt a lemezt. más cd/dvd t felismer, és működik.
  • izb
    nézőpont kérdése...........
  • Met
    mint már a másik topicban is írták, procit upgrade-elj
  • NeoMaN
    ez butaság, HL2 gef4mx-en is hasít....
  • s.0liver
    Megéri e lecserélnem a 333Mhz-es rammomat egy 400-ra?Jenlenleg Kingstone van,de Corsair-ra cserélném.Mennyire volna szembetűnő a különbség?Vagy megéri-e inkább nagyobb procit vennem?Most 3500+-os van egy 4000+-ra?Melyik volna a jobb választás?Thx!
  • Kaplan
    Már egyszer megvolt :P
    Semmi gond nem volt vele simán ment.
  • izb
    ez a kártya kevés lesz neki mint sünben a dauer.
  • Kaplan
    Na jó de gondoltam a VGA a gond.
  • Banyapapa
    Jaaaa,hát talán a hl2 topicban kellene érdeklödni.
  • Kaplan
    Amúgy biztos elindúl a gém. Csak, hogy gondolom azt írja régebbi a driverem.
  • Kaplan
    Most vettem meg a HL2-t aztán ezt írja ki :

• Banyapapa
    az a driver clean a regisztrácios helyröl is kitakatija a maradékot, bejegyzések stbstb ami a sima uninstall bennehagyna.
  • Kaplan
    driver cleanert? ezt , hogy érted?
    Ha most leszedem a mostanit amivel megy a vga akkor felraknám a legújabb tuti ezt írná ki. Mert egy teljesen szűz gépre raknám.
  • Banyapapa
    Valami játéknál hibádzik a régi?:o
  • izb
    felfelé elviekben mennie kéne a frissítésnek
    én ajánlom elöszőr egy driver cleanert és utána a legújjabb drivert
  • Kaplan
    Hali!
    Tudjátok volt az a gondom, hogy nem tudtam az XP-re vga kártya drivert rakni.
    Na ezt Banyapapa orvosolta. Felraktam egy ilyen 27.30 körülit.
    Gondoltam most rátelepítem a legújabb 78.01t de azt írja nem talált illesztőprogit.
    Az lehet a gond , hogy egy nagyon régi driverre akartam rakni a legújabbat?
    Probáljam három lépésbe? 27 - től mondjuk 56 -ra onnan meg a 78-ra?
  • biomage
    max windows ujra telepités
  • biomage
    oda a windows ezt nem lehet kijavitani
  • African
    nem indul el az XP azt irja hogy hianyzo ntlrd. meg lehet ezt csinálni hogy ne keljen újrarakni az egész windows csak átmásolni valahogy a fájlt?
    bocs hogy ide irtam,de nem találtam jobb témát!:D
  • izb
    nagyobb proci
  • sunyigomboc
    Kérdés:Megéri e lecserélnem a 333Mhz-es rammomat egy 400-ra?Jenlenleg Kingstone van,de Corsair-ra cserélném.Mennyire volna szembetűnő a különbség?Vagy megéri-e inkább nagyobb procit vennem?Most 3500+-os van egy 4000+-ra?Melyik volna a jobb választás?Thx!
  • Crokin
    Az is megvolt. Lövésem sincs, mi foghatja.
  • Garrett27
    nekem kozvetlen a bootolás elott kiir egy rovid szoveget a képernyore "Silicon SATA Raid Utility..." stb. és kéri, hogy ehhez nyomjam le a <Ctrl>+<S> vagy <F4> kombinációt...
  • Falconer
    Ja jovan, megnézem mit tehetek :D
  • Met
    az azért van, hogy fel tudd rá telepíteni a wint

ennél egyértelműbben nem tudom leírni
  • Falconer
    Mármint a win telepítője.
  • Falconer
    Tökmindegy nem? Az is windowshoz van. De most ugy állunk, hogy a gép tök üres, van egy 250es sata vinyo, és kész. a win nem ismeri fel.
  • Met
    igazából nemtudom mert nem volt még dolgom sata vinyóra telepítéssel, szerintem arról kell bootolni és utána telepíteni a wint
    de több alaplap dobozában is láttam sata driver floppy-t
  • Banyapapa
    alaplaphoz adnak kis floppy-t SATA akármi felirattal sztm erre értette:P
  • biomage
    nem a vinyoval kaptad a drivert hanem az alaplapal
  • Falconer
    Meg nem is adtak hozzá semmit. (egyébként egy 250es seagate)
  • Falconer
    De hogyha nincsen rajta windows, akkor mi a bánatot csinálsz a sata drivereddel?
  • Met
    kell hozzá egy sata driver amit az alaplappal szoktak adni, de asszem az SP2-es xp felmegy rá annélkül