64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
izb #12907 ne haragudj de te már fogtál kezedben vagy használtál q-tec tápot?? -
Vegas #12906 az. -
Aspyrin #12905 Ugyan, annyi idő múlva már lesz új memóriafoglalat, procifoglalat, vga stb. Az idők során rájöttem, hogy képtelenség két évre előre gondolkozni.. -
#12904 Jó, van 754-esből 3700+ is....
:) -
#12903 jha mégsem bocsesz rosszul láttam az Sempron -
#12902 ez nem igaz mert 754-esben is van 3400+-os
-
#12901 Na igen, de 754-nél 3000+ a vége, S939 meg ott kezdődik egészen a csillagos égig.
Tehát ha 754-est veszel 3000-es procival itt a vége. Ugyanezt megteszed 939-el, de monnyuk 1-2 év múlva beleraksz egy 4500+ -t vagy a dualcore-t alaplapcsere nélkül.. -
#12900 mindegy csak legyen nagyteljesítményű és olcsó:) -
krisz21td #12899 Nekem azt mondták maga a procik közt nincs különbség!nézz meg pl. árban egy s754 és s939 athlon 64 3000-est
ugyanannyiba kerűl! -
#12898 Milyen táp az??? Q-tech fogadjunk.... -
Vegas #12897 re
Vettem egy 650w-os tápot.!
És ezzel is ujraindul néha néha ( 2 naponta 1x kb )
szal valami más gon lezs itt.. :(((( -
izb #12896 az internet sebessége fog elosztódni.
Optimális esetben fele fele arányban.
Ha feltöltesz az egyik gépről a netre,akkor természetesen az arányok megváltoznak,főleg adsl kapcsolatnál. -
#12895 Ha megosztom az internetet 2 gépre, akkor a 2 gép, vagy legalábbis a megosztó gép fog lasulni? -
izb #12894 Nem magának a 754-es lapnak van nagyob tudása.
A 939 procik tudnak többet,igy érdemesebb ezzel a vonallal foglalkozni,és arról nem is beszélve,hogy az 64 től az x2 ig egy csomó procit bele tudsz rakni a 939-es alaplapba.
Tehát hosszabb távon kifizetődöbb.
Persze egyszer ez is elavúl,mint minden ami számítástechnika. -
krisz21td #12893 én is ezt hallottam róla!mert ha késöbb bővíteni szeretnék,akkor már amúgy sem érdekel h nem lesz s754 mert amúgy is cserélem alaplapot meg procit!!szóval ezért nem értem! -
#12892 Erre én is kivancsi lennek. Mert nekem is 754-es van és szerintem semmi kulombség nincs a 939 és a 754-es kozott. Akiket megkerdeztem azok is aztmondtak egy nemlehet eszrevenni a sebességkülömséget. -
krisz21td #12891 De miért?rosszabb a teljesítménye???vagy mi??? nem értem -
#12890 nemtom, sztem a 754-et már akkor nem szabadott megvenni mikor kijött
csakhogy a pénz nagyúr... -
krisz21td #12889 sztem is így is úgyis cserélni kell,mert 939 ,754be szinte ugyanaz a konfig ugyanúgy elavul
-
#12888 jaaaj sorry belekavarodtam a chipsetekbe :)
478 - 754... :) -
#12887 lehet fejleszteni, csak sokmindent kell cserélni de ezt mint rtam gyis-úgyis elkövetkezik.
rájönnek, hogy a PCI-e lassú legyen PCI-E2, ami sajna lefelé nem kompatibilis :)
bár ez szerintem pont nem következik be, mert akkor csúnya dolgok történnének.
de az AGP még él és virul, nekem elhihetitek ;) -
krisz21td #12886 csak akkor meg az a gáz hogy atholn 64 kell bele,ami nem egy olcsó mulatság!!! -
#12885 hát ezzel vitatkoznék de csak csöppet, én speciel kivárom az új szériát, mert nem tudott nagy sebességkülönbséget produkálni a szememben a 9xx chipsetszéria
a 875P ami nekem van még tökkéletesen elég ;) nekem.
szóval inkább sztem azt kellene mérlegelni, hogy mire kell és mennyit akar rászánni, mert majd megint cserélheti majd a hardvereit a jövőben aztán majd nézhet ez sajnos benne van a pakliban.
szóval saját vélemény, én nagyon megszoktam gondolni a vásárlásaimat, pl ;) -
izb #12884 a legfőbb hátránya az,hogy egy kifutóban lévő technikát nem nagyon érdemes választani.
-
#12883 Van hátrány.
Pl. nem tudod fejleszteni a késöbbiekben. -
krisz21td #12882 Hellósztok!Azt szeretném megkérdezni, hogy most frissíteném a gépet és már nem igazán tok eligazodni pár dolgon!Szerintetek van vmi hátrány abból ha s754-es konfigot veszek és nem s939-est??Számít vmit?Ha igen,mennyire?Válaszotokat előre is köszönöm!!!lehet privibe is! -
#12881 LOÁL PFÚÁÚÚJ :DDDD Ez kötsög :D -
Akuma #12879 százalékban kb? -
Akuma #12878 mennyi lehet a teljesítmény csökkenés egy valódi 800-as laphoz képest? -
Akuma #12877 köszi! -
#12876 bele megy csak bios frissítés kell, a gyártó oldalán meg tudod nézni, hogy frissítés után támogatja e a lap a procit -
Akuma #12875 bocsi még 1 láma kérdés by Akuma :)
nos az érdekelné a rokonomat, hogy 533MHz-es buszu P4 alaplapban megy a 800MHz-es P4 proci, illetve a HT működik e benne? mennyi lehet a teljesítmény csökkenés, ha működik vele? -
#12874 Köszönöm mindenkinek a tippeket. Úgytűnik, hogy tényleg a Raid vezérlőt kellett telepíteni XP előtt!
Most jól megy a dolog.
Köszönöm NeoMaN, Snead, Aspyrin !!!
-
izb #12873 elviekben nem kell.
minden alapon indul. -
#12872 igen, nyomsz neki egy load bios defaults-ot -
#12871 Az elemet az alaplapbó nem vettem ki.Mivel nem vagyok egy harver guru ami eddigi írásaimból egyértelmű.Az lenne a kérdésem hogyha kiveszem az elemet és visszarakom utána kell még valamit csinálnom vele?Pl bios-szal. -
izb #12870 ha rövidre zárt volna,akkor büdi lenne bent a házban.
Bár lehet,hogy igy is kisütötte.
Viszont ha nem az alaplap a ludas,akkor semmi.
-
#12869 ház az elég nagy pech/szívás lenne... -
#12868 vagy rövidrezárt valamit a leesett kondi-.... -
#12867 nem lehet, hogy más a gond?, mondjuk megpróbálhatnád kivenni az elemet az alaplapból majd vissza (reset), ha tuti, hogy a vidkariról esett le a kondi, mert lehet valami bios beállítás a akvar, de mondjuk azért valszeg nagyob a gáz, ha pont akkortól nincs kép...