64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#12866 Ez az amit én sem értek.Miután észrevettem,hogy letörött a vga-ról a kondi a gépet kikapcsoltam és beletettem az uj kártyát.(amit beszerettem volna tenni eredetileg.De azzal sem müködött.Utána megpróbáltam egy harmadik kártyával és szintén nem ment.Egyébként a problémám itt kezdödött.12782 hozzászólás. -
izb #12865 Nekem ilyen routerem van.Gond nincs vele.
Nem egy nagy márka,de a célnak megfelel,és jól bírja a strapát. -
#12864 Köszi a gyors választ! Akkor lehet, hogy megveszem.
De amúgy ennyiért megéri? És maga a Microcom az milyen márka? -
izb #12863 Na akkor egy két dolgot nem igazán értek.
Ha a videókariról esett le valami,akkor az szállt el nem??Viszont akkor kéne mennie más karesszal.
Ha az AGP szállt el és találtál egy kondit,akkor mégis mellőle esett le,az pedig az alapon volt,nem?
Ez viszont megmagyarázná,hogy miért nem működik a többi kártya.
-
izb #12862 Semmivel nem nehezebb a felállítása mint egy vezetékesé.
A behelyezett eszközöket a winfos rögtön lekelezli.
Ezek után a wifi kártyák érzékelik a vevőt és jöhet a párosítás.
Beszerelés után kb 20 perc az egész.
Nem vészes. -
#12861 Bocs. Ezt nem így akartam. Szal a #12836-re tud valaki választ? -
#12860 Erre valaki nem tud választ? -
#12859 erre gyanakszom énis, mert ok, a szar karival ne menjen, de hogy másik kettővel se műxik... -
#12858 igen arra -
#12857 éppenséggel minden lehetséges, még az is, de az a tuti, hogy egy 100%, hogy működő karit, mondjuk egy havertól belevágsz és megnézed, hogy megy-e.
de a mégtutibb, hogy beviszed egy szervízbe hátha megoldható és nem kell új alaplapot venned. -
izb #12856 ??
Milyen VGA vezérlő??
AGP re gondolsz,vagy mire?
-
#12855 Lehet,hogy hulyeséget kérdezek.Az nem lehet,hogy az alaplapon maga a vga vezérlő ment tönkre,Mert amikor észrevettem,hogy letörött akkor bevolt kapcsolva a gép. -
#12854 tuti,hogy a vga-ról van mert a konenzátor egyik lába a kártyán maratt.és tuti,hogy csatlakoztattam a monitort mert azt is töbször ellenöriztem.de egyik kártyával sem ment.
-
izb #12853 na azt az valszeg az alapról törhetted le.
Ha a másik kártyával nem megy a cucc,akkor ez lesz. -
#12852 nincs szignál jelet akkor ír, ha nincs bedugva a moncsi a vga-ba
ha a vga lenne hibás, akkor sípolna a gép -
#12851 a 3400-esrő letörtél egy kondit, de az 5400-essel és egy harmadikkal se indul a gép? -
#12850 Én vagyok egy állat.Mikor a kártyákat cserélgettem véletlenöl az quadro fx 3400 ról letörtem egy henger alakű alkatrészt.Utána betettem az uj 5400-ast és amikor bekapcsolom a gépet a monitor azt irja,hogy nincs szignál jel.Vagy valami hasonlót.Fekete marad a képernyő.De a de minden más müködik (proci,táp).Kipróbáltam egy harmadik kártyát is de ugyan az történt.Most fogalmam sincs,hogy mit lehetne vele csináln. -
#12849 uhh, valami rosszat mondtunk?
mi a baja, hogy basztad el?? -
#12848 Sziasztok!Elösször is köszönöm a segítséget NeoMan-nak és izb-nek.Másodszor tud valaki mondani egy megbizható és gyors szervízt?Mert jól elba..tam a gépem XII és VI ker elönyben. -
#12847 dvd2avi -
#12846 thx -
izb #12845 -Fairuse
-DVDx 2.2
-xmpeg 5.03 -
#12844 nem tudtok véletlen egy olyan progit ami DVD-ből Avi-t csinál? -
nico000 #12843 Szevasztok!
Tudja valaki hogy az mATX-es alaplap bele fér-e az ATX-es Házba?
Kell hozzá mATX-es táp vagy jó a P4-es régebbi is.
Kb mennyi egy ilyen táp. -
#12842 töltsd le újra, hibás a file.... -
Vegas #12841 -
Aspyrin #12840 éspedig? -
Vegas #12839 csak tood kiír valamit a telepítésnél.....:P -
Aspyrin #12838 a legfrissebb 81.85 is támogatja -
Vegas #12837 Hi!
Nincs valakinek olyan Nvidia Drivere ami még jó Gef. 2 mx-hez? -
#12836 hi!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Meg akarom osztani a netem két gép között, de egy WiFi hálózat felállításán gondolkodom. Az egyik kérdés, hogy nehezebb-e megcsinálni, mint egy normális hálózatot, vagy semmi gond nincs vele. A másik, hogy néztem egy Microcom WiFi Broadband Router-t, amihez jár két Microcom WiFi USB Adapter 11g. Ez így együtt 30e-be kerül, szal érdemes megvenni, vagy nem. A segítségeteket előre is köszönöm. -
#12835 Értem.
Megpróbálom majd!
Köszönöm szépen!
Szóval szerintetek nem szar az alaplap, csak nem raktam fel a drivert hozzá.
Ez kicsit megnyugtató!
Amúgy defaultból a Raid-es alaplap miért nem ismeri fel az alaplap a kommersz ATA vinyókat? -
Aspyrin #12834 Amikor elkezded telepíteni az xp-t, a bejelentkező képernyő után nem sokkkal megjelenik alul egy szöveg, hogy nyomj F6-ot ha másik gyártó vezérlőjét szeretnéd telepíteni(esetedben a raidet). Miután megnyomtad megvárod amíg befejezi a konfigurálást, majd elkéri a lemezt. -
smead #12833 netről letölt driver, ki ír floppyra, bootnál F6, begyömöszköl orrába, ennyi -
#12832 #12825-re NeoMaN ???
Fontos lenne, mert a gépem így eléggé a sz*rt sem ér kategóriába tartozik, én meg nem nagyon értek az ilyen dolgokhoz. -
smead #12831 elméletileg igen, gyakorlatilag táp függő (elbírja a gagyi is de nem biztos hogy maradéktalanúl kitudja szolgálni) -
#12830 attól függ milyen proci, milyen vga van még mellette
meg monnyuk milyen a táp? -
kamisk8 #12829 Helosztok azt szeretném kérdezni ,hogy egy 300 watt-os
táp elbir két vinyot mert most akarok venni egyet még és csak arra lenne pénzem új tápra most nincs.
-
formulaboy #12828 ja es a kis led csak zolden pillog, ha ez esetleg segit valamit...?! -
formulaboy #12827 Sziasztok!
Segitseget keresek, gondolom jo helyen jarok....
Az a gondom, hogy nem ir a CD irom. Ugy csinal, mintha megirna a CD--t de bele sem kezd. Volt, hogy hibauzenetet irt ki, hogy ervenytelen csomagmeret, akkor sem irt a CD-re :) igy sem ugy sem :)
NEROt hasznalok, nme alitottam semmit be, minden az alapon van.
Mit javasoltok????
Elore is koszonom.