64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Aspyrin #12826 Nem téma, ha nem érted. -
#12825 Nincs. Kellene?
Hogy kell? Miért kell?
Még XP telepítés előtt kell?
Nem kaptam kisfloppy-t csak egy CD-t az alaplaphoz. -
smead #12824 ha a dual kiosztásba teszed és sípol a gép, akkor tedd single kiosztásba. a memek behelyezését megtalálod az alaplaphoz kapott leírásban, vagy ha nincs meg akkor a neten -
#12823 őőő, raid vezérlő kisfloppyról telepítve ven? -
Zealot #12822 THX -
smead #12821 ha nem müxenek dualban, akkor automatikusan single, semmit sem kell állítani -
#12820 Hatalmas az én problémám!
Szombaton vettem egy Asus P5Gd2-es alaplapot, 1 gb memóriát, 3 Ghz-s procit, és egy 6600Gt-t.
Az alaplapon 2 Raid és egy sima csatlakozó van. Az első Raid csatlakozóra rákötöttem a két régebbi vinyómat (amit eddig használtam) a simára a DVD irót.
És innen kezdődött a kálvária.
A bios-ban nem látszódott a Main fülnél a két ATA-s vincseszter, de a Boot fülnél a Hard Drives-nál ottvolt mindkettő.
Amikor el akartam indítani akkor töltötte volna a régebbi XP-t, csakhát lefagyott, mert mindent kicseréltem alatta.
Egy Win 98-as bootdisk-en az Fdisk látta a két vincseszter mindkét particióját, de egy XP SP2-es már nem tudott feltelepülni, mert az Installer kiirta, hogy nincs benne Hard Drive.
Most a úgy van, hogy az alaplap sima csatlakozójában van az egyik vincsi és a DVD, így felment az XP valami egy óra alatt. Iszonyú lassú a vincseszter, mert nem UDMA-nak vagyminek látja, hanem csak PIO-nak(?).
Van valakinek valami ötlete?
Azért egy Asus Raid-es alaplapba csak be lehet rakni régebbi ATA-s vinyókat, remélem. Mit kellene a Bios-ban beállítani, hogy menjen?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
Zealot #12819 Lenne egy kérdésem: ASUS A8N-E Dual Channeles alaplapban lehet single-channelba is állítani a ramokat, ha dualban nem működnének? -
#12818 jaaj, nehogymár nincs azonnali csere másnap...
akit elhajtanak az meg is érdemli -
#12817 Miért? Még garanciás! -
#12816 nem hinném, hogy ki fogják cserélni -
#12815 Én arra gyanakszom ,hogy a hangkarim baszódott el mert lehet nem bírta amikor maxra csavartam :) -
#12814 De hogy ha a kábelekhez hozzá sem nyúltam mióta összekötöttem. -
Aspyrin #12813 Nem vagyok nagy szaki, de lehet pl. szakadás a kábelekben. -
#12812 Amúgy az a baj ,hogy sorba elkussoltak a hangfalak(a mélynyomó az jó). Elősszőr a hátsó 1. aztán hátsó 2. aztán bal 1. és így tovább most a múltkor a jobb első szólt aztán a középső és most a bal első szól :D Érdekes nem? Sztetetek mi lehet? Ja és tegnap megszólalt a bal hátsó is! -
Aspyrin #12811 Sok ilyen felfogású emberrrel találkozom nap mint nap a munkámból kifolyólag.. Meg kellene érteni, hogy ha én csak viszonteladó vagyok hiába csapkodsz az asztalomon nem tudok rajtad segíteni. Valakinek több idő kell amíg megérti, valakinek nem. -
#12810 elég buta volt az ismerősöd hogy nem csapott az asztalra... -
#12809 akkor az kermi, majdnem egy éves a cucc -
#12808 De már nincs a készleten sztem ugyan ien mert múlt Karira kaptam! -
Aspyrin #12807 Nem mindig, ismerősöm vásárolt egy kormányt a pc-hez amiről kiderült, hogy nem az igazi. Másnap visszavitte, onnan egyenesen a forgalmazóhoz irányították. -
#12806 :D Az lenne a legjobb! -
#12805 médiába nem szaroznak, cserélnek azonnal.... -
#12804 THX! Nemtom bevigyem e mert akkor hetek kérdése mire kapok v.mi hangfalat! -
Aspyrin #12803 Azt hiszem nyolc munkanapon belül kötelesek kicserélni a terméket reklamáció esetén(a megfelelő papírokkal igazolva a vásárlást), azon felül pedig elküldhetik kermihez vagy a magyarországi forgalmazóhoz irányíthatnak. -
#12802 Hy! Azt szeretném megtudni ,hogy van egy 5.1-em és valami tré van vele és vissza akarom vinni a Media Markt-ba ,akkor azt ott egyből kicserélik?(már nincs a készletbe oan 5.1) Vagy elküldik még bevizsgálásra? Vagy mi? -
izb #12801 csoda hogy eddig bírta.
Gyorsan izibe vegyél egy normális tápot.
350w nem kell nagyobnak lennie.
-
#12800 hát ahhoz kicsit kevéske mondjuk azt nem írtad le hogy még mi van a gépedben pl ODD HDD -
Vegas #12799 Abit an7, 2500+ barton.. -
izb #12798 nahát ez egy kicsit kevés lesz.
gondolom vargáné és társa a versenyző.. -
#12797 és milyen konfig alá -
Vegas #12796 230w-os -
izb #12795 Sok mindentől lehet
de valszeg táp hiba. -
#12794 táp -
#12793 jaja, izb-nek igaza van
bootolj be 800*600-ban, aztán állítsd be a monitort max frissítését 85Hz-re -
Vegas #12792 Hi!
Sztetek miért van az h kurvanéha ujraindul magától a gép?
Most is játszottam, lépnék ki a gameből és ujraindult.. -
izb #12791 Ez tipikus frissítési probléma.
Állítsd be 800x600 alatt a drivert,hogy 1024 alatt a max frissítési ráta max 85Mhz legyen. -
#12790 Az nincs!De nem is találtam hozzá:(.Két dolgot visznt rosszl írtam a monitor 19-es és a driver ami fent van az 77.56.De már kezdem feladni.Órák óta szívok vele. -
#12789 Monitordriver fent van?
www.nvidia.com -ról szedd le a legújabb quadro drivert (asszem 77.56) -
#12788 77.50 driver.A kártya quadro fx 4500.A régi kártyám quadro fx 3400.Mind a kettő pci ex.A moncs 21c tft.800*600-bam semmi gond de ha emelem a felbontást vagy csak 8 bit-ről 32-re emelem már nem müködik. -
vene #12787 Meg oldodott a próbléma :D. Az elemeknél volt némi nemü gond az érintkezéssel Most már minden tök jó :D