4879
Hardware Probléma, Kérdés
-
#913 tessék megnézni hogy akadásnál tölt-e a gép, illetve a virtuális memóriát próbáld meg letíltani.
esetleg catalist IA disabled, Triplapufferelés disabled... -
#912 a kábelt cseréld ki(azt amivel összekötöd a géppel)
Rövidtávon segít egy határozott fújás a csatlakozó fémes végébe. -
Kenderlovag #911 Üdv!Van egy usb-s kártyolvasóm és hozzá egy 2gb-os micro SD kártyám.Amikor elkezedek a kártyára másolni minden rendeben de mikor már csak 936 mb hely maradt akkor bármit próbálok másolni azt írja írásvédett.
Valaki tudja mi lehet a baj ?
Előre is köszönöm! -
czs1 #910 Sziasztok! Van egy USB-s külső, 500GB-s vinyóm, ami eddig tökéletesen működött, de egy ideje azt írja ki, hogy az USB eszközt nem lehet felismerni.
Mi lehet a hiba??
czs1 -
torok6 #909 Sziasztok! Az lenne a problémám hogy valamelyik játék beakad pl: Call of duty 6, Batman most ennyi jut az eszembe de pl: Dirt 2 az meg nem akad ez mitől van? Esetleg hangkártya miatt van mert beépített van (VIA) az a neve? Vagy a táp tol van az meg Mode Com 500W? -
#908 tudja valaki hogy mi lehet a gond olyankor ha zenelejátszás közben mind winyorol mint online rádiozás közbe akad a hang mintha nyujtaná a szalagot vagy pedig pattog.A legujabb realtek driver van fenn 2.41 és a legujabb winamp.W7 64bit ultimate alatt használom.XP alatt semmi ilyen probléma nem volt.Egy Abit kn9Ultra lapon lévó realtek HD hangkátrya.winmédialejátszoval is hasonlo a helyzet, nincs fenn semmi más kódek csak amit alapbol telepit. -
#907 Hi. Felszippantott egy-ket kondit... :) -
LouisWu #906 Sziasztok!
Alaplapos problémával kapcsolatban szeretnék kérdezni. Egy ismerősöm gépe hangosan zúgott működés közben, ezért kiporszívózta + azt hiszem szétszedte a tápot és azt is kiporolta. Most, hogy összerakta, bekapcsolás után az alaplap (Abit NF7) pár másodpercenként hosszan sípol egyet és a monitoron nem jelenik meg semmi. Úgy is próbáltuk, hogy az összes IDE eszköz kábelét kihúztuk mind az eszközről mind az alaplapról, ugyanez történik.
Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a probléma?
Köszi, -
#905 Hellosztok.
Az lenne a gondom hogy a minap felraktam a win7et és mikor még sima xp volt fent akkor semmi gondom nem volt a felbontással(monitor)
De most hogy win 7 van fent 4 db felbondtás közül választhatok (640x480;800x600;1024x768;1280x1024) ennél sokkal többet birtam választani. a lényeg nem ez, hanem az hogy csak 60 Herzet birok beállitani a monitoron, de win7 elött 75 hertz volt beállithato minden nagyobb felbontáshoz. Néhanapján mikor olyanja van akkor betudok állitani 75 herzet de az ritkán jön elö. Valaki nemtudja mi lehet a baj? probáltam már ujrarakni a videokártya illesztöjét is. (nincs kedvem 1024x768at használni 1280x1024 után :S)
Válaszokat elöre is köszönöm -
Johnny84 #904 Hey
Remelem valaki tud segiteni. Osszeraktam egy uj gepet es bekapcsolas utan semmi jelet nem kuld a monitornak. Elorol kezdtem mindent es csak az alaplapot egy memoriat es csak a tapot hagytam, meg a bekapcsolast is egy csavarhuyoval csinaltam de meg mindig semmi. Az alaplap kap energiat mert a a LED ek mukodnek es a hutok is. Az alaplap Geforce 7050m_m.
Csak szeretnem kideriteni mivel van a gond, alaplap, processzor vagy csak az integralt video kartya.
Elore is koszi -
ricsa008 #903 ok köszi
majd valakivel leforditatom -
#902 stop-0x0000000a-error -
att88ila #901 Kössz szépen! -
ricsa008 #900 a digi nem jó a telefon pedig szar képet csinál
STOP: 0x0000000A, 0x00000000, 0x0000001C, 0x00000001, 0x804DC689
ilyent ír -
#899 mondjuk csak azt nem fogom fel h a hawx még modernebb játék és azzal nem csinálja -
#898 menjek garitintézni szerintetek? -
#897 nah ugyan ezt tapasztalom játék közben cod 4 nél megy fölfele a hő olyan 10 körülig, és ha várok vele akkor visszahul hamar -
#896 Na ezért mondtam, hogy fényképezd le. Ez így semmit nem ér. Az a sor kell ami úgy kezdődik, hogy "STOP: 0x............" -
#895 Furmark szerint terhelés mellett 107 fokig megy föl a hőmérséklete, és azt tartja stabilan -
#894 60 fok, 53 fok illetve 36 fok terhelés nélkül a gpuz mérése szerint a 3 vidkari szenzor hőmérséklete -
Samurai84 #893 Köszi, erre mi is gondoltunk, de ilyenkor az óra is el szokott mászni nem? Ráadásul a gép nem ősrégi kb. 2-3 éves lehet. Ha más nem marad ez a megoldás. -
Storung #892 Üdv!
Valószínűleg lemerült az elem az alaplapon,és ezért pakolja vissza az alapbeállításokat a BIOS minden indításnál. Az elem típusa CR2032 (feltéve, hogy nem valami nagyon öreg lap), a csere kikapcsolt, áramtalanított gépnél ajánlatos, bekapcsolás után újra be kell állítani a BIOS-t. -
hiper KOCKA #891 Hány fokos a kari? Nem melegszik túl? -
hiper KOCKA #890 print screen, utána belépsz a wordbe egér jobb gomb és beillesztés. -
#889 Hali!
Melyik gombal lehet lefenképezni a monitor kijelzöjét?Meg hova menti el az XP. -
#888 hali! az a gondom h egyes játékoknál pl call of duty 4 és world in conflight a játék képe bekockásodik, majd ha várok elmulik és kicsit később kifagy, vagy ujra kell indítani vagy kiírja h a vidkari illesztőprogramja lefagyott vagy mi, stb stb és csak a leggyengébb módon jelenít meg a monitor! De a HAWX ami szintén gépigényes játék simán fut semmi gondja, szal nem értem h most meghibásodott e a videokari vagy más a gond! már formáztam a gépet, ujratettem minden up to date! a gép pedig másfél éves, 8800GT 512MB Gigabyte a vidkari 4 gb ram és E8200 proci, van esetleg vmi módja h megállapítsam h hibás e a vidkarim? mert a garanciális intézés hetekig is tarthat sajnos:( -
ricsa008 #887 őő bejött a kékhalál 20perc után ismét most leírtam mit ír:
nv4-disp.dll (adress: blabla nem tom fontos -e)
Fizikai memória listázása
fizikai memkiiratása
vagy valami ilyemi
misi : nem mercury tápom van -
#886 Memória hiba. Videó kártyánál szaggatott sípolás van. De az alaplaphoz kapott user manualban részletesen le van írva, hogy mit jelentenek a füttyögések. -
#885 2 mag csak akkor tud működni ha a játék programozói úgy programozzák le hogy 2 magot használjon ki a játék.
Ha nincs beleprogramozva, akkor nincs mit tenni, lehet neked 8 magos géped is a többi úgysem fog csinálni semmit mert nem kap a játéktól utasítást.
-
Samurai84 #884 Sziasztok!
Olyan gondom van a cégem számlázógépén (WinXP 32bit, semmi más rajta csak egy számlázóprogram, nincs netre kötve), hogy bekapcsoltuk tegnap és egy CMOS hibával leállt a POST részen, ahonnan F1 (BIOSba) vagy F2 (restore defaults) lehetőség volt. aztán észrevettük hogy ha eljutunk a Winbe, nem megy a printer. vissza biosba és láss csodát, a parallel port le volt tiltva...
Senki nem piszkált hozzá a géphez, normálisan állítottuk le mindíg, semmi gond nem volt vele. Ma újra ez a hiba. Ez mitől lehet?
-
kapika #883 Sziasztok szerintetek miért van az hogy most vettem egy új gépet és amikor bekapcsolom hosszan sípol... megjegyzem azért, hogy én raktam össze és ennek a jelzésnek az a jelentése elvileg, hogy nincs helyesen beillasztve a grafikus kártya! alaplapom: Gigabyte GA-MA770T-UD3P AM3 graf kártya: POWERCOLOR AX5850 1GBD5-MDH PCIE
-
Gorkyus #882 Üdv. a következő lenne a problémám. Miután feltelepítettem a Win 7 ultimate ot a megírt dvd-ket nem olvasa be a gép. De nem csak az enyém. Másé sem. Probáltam nero 8-9 et ugyan az és más egyéb író progikat is. ha a win 7 be építet irot használom akor viszont jó.
Ha esetleg valaki tud segíteni azt megköszönném.
író: Asus-20B1LT -
QPR #881 Sziasztok,
a monitoromon a kép torz lett, sok kék kis kockával. Már bootoláskor is ilyen, szóval nem driver prob. Másik monitoron is így csinál. Marad más hibalehetőség mint az hogy a videókártyám befuccsolt? MSI NX7300GT a delikvens... Javítási lehetőség vagy kártya megsemmisités? -
tmisi #880 Mercury alaplap? Remélem a táp is az, mert akkor van egy tippem, mi rakoncátlankodik benne. -
#879 vezpult->rendszer/speciális/indítás és helyreállítás/beállítások->az automatikus újraindítás után vedd ki a pipát és legközelebb a kékhalált fotózd le! -
ricsa008 #878 jajj minden játékből kidob= egy fél mp -re kék halál majd újraindul nem tudom elolvasni mit ír -
ricsa008 #877 most összefoglalava teszem fel a kérdést
adott ez a szar gép a vga höm.je 43-44 alap játékközbe van hogy 60 7600GS passzív hütös (házilag aktivá alakítva)
már minden játékból 15-20 perc után kidob már azon gondolkodom hogy előveszem a poros dosos lemezt hátha azon találok valamit amivel nyogodtan játszhatok
Szervízbe kb 3 hete volt azt mondták valami vírusom volt de azóta szinte még rosszabb
kb 1 hónpos a rendszer
Virusírtó Avast
mit rúgjak szét benne hogy működjön végre ez a szarkupac??????
végül a konfig : Mercury alaplap, 2.8 Ghz intel P, GF 7600 GS, 1.5 gb ram -
cheatman #876 Sziasztok! Szeretnék régebbi játékokkal dupla magos processzoron(dual core 1.8Ghz) játszani, de sajnos ezek nem támogatják a 2 mag használatát és csak 1 magot tudnak használni, ezért eléggé akadoznak, az újabbak sokkal jobban mennek mint a 2-3 évesnél régebbi játékok. Nem létezik valamiféle megoldás arra h a 2 mag egyszerre működjön ilyen esetekben?
A választ előre is köszönöm! -
#875 üdv... van egy Gigabyte S52L-S3P alaplapom. A gépemen van előlapi mikrofon és hangszóró kimenet, de sajna egyik sem működik. (Ha hátra dugom be, akkor minden oké). Ezeket külön kell rákötni az alaplapra még nekem, vagy esetleg valami illesztőprogram probléma van???
várom a válaszokat...kösz -
destroyer91 #874 Sziasztok!Az lenne a problémám,hogy tegnap este a gépem nemes egyszerűséggel lekapcsolt és nem lehetett visszakapcsolni,aztán ma délelőtt megin jo lett de rá 1 órára ismét lekapcsolt,aztá má csak 10 percig volt jo stb,végül be se tudtam kapcsolni...ez egyértelmű tápgond ugye?Most visszaraktam az 560as helyére a régi 420 tápomat teszt alapon,most megnézem meddig birja.