4879
Hardware Probléma, Kérdés
-
#753 nem találkoztam még ilyen hibával -
#752 vagy ram hibás, vagy túlmelegszik... -
csipisz89 #751 Sziasztok!Nekem van egy Msi Nvidia NX7300GT-TD256Z videókártyám.Játék közbe mindig becsíkozódik,pixeles lesz.Valaki tudna rá megoldást hogy tudjak játszani normálisan és ne dobja szét a képet?előre is köszi -
MrLATEX #750 detect drives done no any drive dmuld no, megcsináltam a bios resetet és még mindig ugyanaz azzal a kivétellel h most eztis kiirja:detect drives done no any drive dmuld 5let? -
#749 túlfesztől leginkább. de aztán lehet megsült benne valami vagy a cmos adta meg magát. -
MrLATEX #748 az széép:S de nemértem... most lesz egyéves a gép eddig semmi bajom nemvolt vele...nemértem:S és mitől szállhat el egy alaplap? -
#747 ez alaplap gyanús így a ppes aly key tp után -
MrLATEX #746 csináltam bios resetet bár nembiztos h jól:S:D átraktam a jumpert aztán vissza asszem így kell mondjuk nemtom ez számít e de szokta írni az asus logonál h press any key to continue most meg vmi ilyesmit ír: ppes aly key tp.... nemtom lényeg h nem azt amit eddig...jah meg van olyan h egymásután csippan kettőt de olyankor sem történik semmi...:S -
#745 bios resetet neki. alaplap könyvében benne van hogy melyik jumper-t kell átrakni pár percre. ha nincs meg maradhat a "paraszt" verzió, vedd ki az elemet 5-10 percre, aztán vissza. ha utána sem mozdul, akkor lehet az táp, alaplap, memó is -
MrLATEX #744 Hi emberek van egy p5b se lapom benne 1 giga ram egy 2.2-es core proci meg egy 8500 geforce 512 (passzív hűtés:/) és olyan problémám van h bekapcsolnám a gépet beadja a szokásos asus logot és utánna a nagy semmi kikapcsol a monitorom és kész a gép megy, tölt de semmi...biosba sehova nemtudok belépni mert az asus jel után nincs kép:S én a videókártyára gyanakszom h kampec neki de akkor egyáltalán nem lenne kép?! szal nemértem...várom az ötleteket és előre is kösz! -
#743 Celeron, Core 2 Duo, Core 2 Extreme, Core 2 Quad, Pentium Dual Core, Celeron Dual Core ezeket mind belerakhatod -
Hzsolesz #742 Sziasztok!
Adott egy Asus P5B Deluxe alaplap, amiben most van egy 2.1 GHz-es Core 2 Duo proci. Ezt szeretném lecserélni egy Core 2 Duo 3.2 GHz-es magra. Viszont nem találok semmi arra utaló információt, hogy ez az alaplap mekkora órajelig képes lekezelni a processzorokat. Vagy ilyet már ne is keressek? A lényeg, hogy Core 2 Duo legyen?
Köszönöm!
Üdv! -
#741 Új winyó? -
RedRiot #740 Köszi, azóta megoldottam. Két elég különböző RAM volt a gépben. Beugrott, hogy ez nem túl egészséges. Az egyiket próbaképp kivettem, és láss csodát, magához tért a gép. A szétbarmolt drivert újraraktam, és most már OK. A rendszergizdát meg aki meg összevissza ramokat szór a gépekbe csókoltatom. Emiatt a szarakodás miatt lemaradtam a Forma1 rajtjáról. :/ -
armysaviola #739 Hello RedRiot
sz.tem nem elég h felteszed a másik vgadrivert az előzőt is le kellene szedni. Próbáld meg :) a monitorral nem kellene gondnak lennie -
RedRiot #738 Következő a gondom, remélem tud vki segíteni:
adott egy gép, egy Fujitsu-Siemens L9ZA tft monitorral. Melóhelyen selejtezünk, és ki akartam próbálni rajta egy páréves LG CRT-t, hogy mert nem emlékeztem hogy pontosan mi volt a hibája. Üzemképes volt arra emlékszem csak.
LG rádug, gép indít. WinXP splash screen lemegy, utána a monitor nem kapott jelet. OK, gép off, Fujitsu TFT visszadug és a splash screen után: No Signal és annyi.
Csökkentett módban elindítottam, megpróbáltam újrarakni a videokártya meghajtót, de amikor rebootol utána nem tudja befejezni a telepítést. A monitornak nincs drivere, a gyártó oldala szerint plug'n'play oszt' kész.
Csökkentett módban el tudom indítani, de ott kb. semmilyen monitorral kapcsolatos opció le van tiltva.
Ötlet, javaslat? -
molnar0921 #737 Sziasztok, tesztelgettem azóta kicsit....
Amikor rádugom a monitor és figyelem a szoftverét akkor mikor elmegy az áram a 100% ról leugrik 80-85%ra utána olyan 77% ra esik le de nem egyenletesen hanem egyik pill-ről a másikra és aztán puff kikapcs :S Ez a folyamat olyan 5 percig tart.
Szerintetek mi lehet a baj? Új akku kellene? -
armysaviola #736
hello Rem tudna nekem valaki segíteni PLS HELP! :D Szal az a problémám h van egy asus p5l 1394 alaplap, egy 400gb sata samsung vinyó, egy 80 gb ide maxtor vinyó és ha telepítek xp-t a 400gb-os samsungra azt írja h "Lemez olvasási hiba! Újraindítás CTRL+ALT+DEL". és be van állítva elsődleges boot eszköznek. -
molnar0921 #735 Sziasztok!
Lehet hogy nem pont ide való a kérdésem, de hardverhezis kapcsolódik.
Vettem egy Blazer 800VA-es szünetmente tápot. A gépemben van egy 450W os táp. Össze kötöttem a géppel és amikor elmegy az áram akkor kikapcsol a szünetmentes. Próbáltam úgy hogy csak monitort kötöttem rá, úgy működött. De amikor a gépemről leszedtem a perifériákat(2 HDD, DVD íróolvasó) akkor sem bírta a szünetmentes egyből leállt. Szerintetek mi lehet a probléma?
Ja és még halk zúgó hangot ad ki a szünetmentes. Az természetes?
Előre is köszönöm a segítséget. -
paulthomas #734 bevan tekerve a csavar. megtörni nemvszínű h megtört kb 10percre vettem ki és mikor visszatettem ez fogadott.. -
#733 valszeg nem csatalakozik rendsen a vga-hoz a kábel (tekerd be a 2 csavart), vagy el/megtört a kábel. -
paulthomas #732 Sziasztok!
Lenne egy problémám.
Kivettem a videókártyát a gépből(nem először) és most visszatettem rákötöttem a monitort(tft) és előszőr kék színű volt a kép és ha megmozgatom a kébelt akkor vagy rózsaszín vagy a normálhoz hasonló de nem olyan színes. Ez mitől lehet?
Drivert ujraraktam de nemaz a gond...
Pls help!
THX -
#731 Vagy a gyári hűtő alján levő három csík is az lenne? -
#730 Sziasztok!
Most vettem egy dobozos Intel E8200-as procit. A kézikönyvében az összeszerelésnél nem foglalkoznak hővezető pasztával a proci és a hűtő között. Ez azt jelenti, hogy nem is kell?
Köszi előre is! -
GeryLaci #729 Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy vettem a géphez egy GM-4200 "predator" egeret és pár nap után kijött az a hiba, hogy nem működik a scroll de csak a játékokban! A neten jó de pl a cod4 vagy a wow játékokban nem csinál semmit a scroll:(
Másik egérrel is próbáltam de azzal sem... A gép kapott egy kissebb ütést de sérülés,szétcsúszás stb nem látszik benne. Próbáltam az összes usb portra kötve de mindenhol ez a gond.
Mi lehet ez?
Köszi -
mstummer #728 Időközben kiderült hogy a külső vincsi házában egy csatlakozó kicsit kicsúszott :) Azóta jó -
mstummer #727 Üdv mindenkinek!
Nos nagy hülyeséget csináltam ma reggel. Kellett a külső USB-s vincsim, eltávolítani nem tudtam (valamit irt hogy használatban van,de a vincsi nem jelzett ilyesmit).Viszont a gépet nem akartam leállítani. Volt már ilyen... lehúztam...eddig sem volt gond. Nos a munkahelyi Mac Pro-val faszán ment (igaz ott eleve csak read only az ntfs fájlrendszer miatt). Viszont utána kellett volna egy tanfolyamhoz.Nos kipróbáltam 3 PCvel is...felismerték hogy van valami USB eszköz,de ezenkívül semmi. Jó gondoltam a rendszergazda letiltotta.
Hazahoztam.Itt ugyanez a figura.
Van valakinek ötlete hogy hogyan lehet helyrehozni? / próbáltam az össze usb eszközt eltávolítani az eszközkezelőből,aztán restart, de nem lett jobb/
Előre is köszönöm. -
ddt500 #726 Hirtelen felindulásból kettétörtem a billentyűzetemet. A gép kikapcsolt magától de szépen rendben. Billentyűzet csere után a gép abszolute nem látja azt. Nem villan fel a 3 lámpa meg semmi. Visszaraktam a töröttet na annak se. Amúgy szépen rendben indulna az XP. Csináltam egy alaplapi resetet semmi haszna. Kinyírtam volna az alaplapot?
-
#725 gyártója CaseLogic -
#724 plus info usb s egernek nincs CD je mert ajándék volt a laptoptáska mellé -
#723 Drivert kell hozzá telepíteni szvsz. -
#722 Sziasztok, volna egy olyan problémám, van nekem egy Dell mini 10 laptop, és mikor az usb s egeret csatlakoztatom nem megy az egér, de áramot kap mert világít az egerben levo led. Mi lehet a baj?? -
Igjoe #721 Bocsi csak nem nagyon értek ezekhez.. -
#720 10/100/1000 ott a válasz -
Igjoe #719 Sry,helyesbítenék! A hálózati kártya neve: Realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet NIC -
Igjoe #718 Sziasztok!
120 Mbit/s-es netet szeretnék, csak az lenne a gond, hogy nem tudom hogy a hálózati kártyám bírná-e. Integrált Realtek RTL8111B Gigabit LAN-om van, neten néztem és én erre az adatra tippelnék ami választ adna a kérdésemre: 10/100/1000 Giga Lan. Szóval bírná? -
blami #717 Hali mindenki! Lécci segítsetek, mert már nemtom mit tegyek... Beraktam a vinyót, felismerte, de amikor megnyitnám, azt írja hogy "nincs formázva,formázza most?" Ezt persze nem szeretném . Mi a teendő? -
#716 próbáld meg frissíteni a router firmware-t hátha segít. -
Halesz89 #715 Sziasztok
Tippeket kérnék hogy miért van az ha játszok valamilyen játékkal amint elindul a játék rá pár percre megszakad a net, ha nem játszok minden rendbe, de például usb wifi-vel megyek fel a router-re akkor nem szakad meg. Én valami beállításra gondolok valami nem jó jah és új a windows, másik háló kártyát nem probáltam még, tippeket kérnék hogy router-be kéne beállítani vagy itt a hálozati kapcsolatoknál.
Válaszotok előre is köszönöm. -
torok6 #714 Sziasztok! Van egy probléma nálam a legtöbb játék akadozik ez mitől van? Lehet azért mert poros a processzor vagy a ram-tol mert van benne egy Samsung meg kettő kingmax, vagy a videokártyától? Melyik lehet? Köszönöm ha válaszoltok.