4879
Hardware Probléma, Kérdés
-
#713 Császtok.
Remélem ti tudni fogjátok a megoldást, én már annyit szenvedtem vele hogy teljessen feladtam! :(
SZóval az a gondom, hogy amikor tesztelem a mikrofont, a start->vezérlőpult->hangok és audió eszközök tulajdonságai->"hangkártya teszelése..." menüpontban, akkor írja hogy beszéljek a mikrofonba, és elvileg a hang csíknak felkellene ugrani, ha hangot érzékelne, de nem ugrik, mert nem érzékel semmi hangot.... VISZONT! Ha elindítok egy zenét akkor azonnal felugrik, és érzékeli a hangot :S Szóval az lenne a bajom hogy a mikrofon nem az én hangomat, meg azt érzékeli amit bele beszélek, hanem azt ami a gépen szól... zene...stb
A hang kártya sztem jó, mert sztem csak az a baja hogy a gépen szólo hangokat érzékeli, és nem azt amit én a mikibe beszélek... a mikrofon is jó, mert 2 is van, egy asztali, és egy a fülesemen amit most vettem 6000 ft ért és egyikel se jó :S várom a válaszokat, ötleteket, ha van egyáltalán, nagyon megköszönném a segítségeteket, sziasztok (ja és relatek hang karim van)
A hang kártya tesztelésnél, amikor kiirja h beszéljek a mikibe akkor, semmi, de ha elindítok 1 zenét, akkor egyböl felugrik és érzékeli a hangot... azt ami a gépen megy... után a hangszorónál/fülesnél nem érzékeli azt a hangot ami a gépen megy hanem azt amit mondok a mikrofnonba f -
torok6 #712 Ere nem válaszol senki? #708 -
#711 az egy nagyon jó hűtő, nem tudom miért ne lenne jó rá, és nem értem mi bajod a 36 fokos procival. nekem gyárival 50 fok alapon. terhelve 58. -
ecneb #710 hali.. nagy segítség kéne asszem nagyon ráb*sztam.. most vettem egy konfigot és a lényeg hogy amd phenom2 x4 be cpu van benne... cpu hűtő gyanánt vettem bele egy asus silent knight2 őt... és most nézem hogy 36 fokon vana proci.. erre gugli bedobja hogy bakmeg ez nemjó am3as procikra -_- sztetek maradhat a dolog? mert amúgy nem egy szar hűtő szóval eddig sok baj nem volt vele ??? :S -
#709 Császtok.
Remélem ti tudni fogjátok a megoldást, én már annyit szenvedtem vele hogy teljessen feladtam! :(
SZóval az a gondom, hogy amikor tesztelem a mikrofont, a start->vezérlőpult->hangok és audió eszközök tulajdonságai->"hangkártya teszelése..." menüpontban, akkor írja hogy beszéljek a mikrofonba, és elvileg a hang csíknak felkellene ugrani, ha hangot érzékelne, de nem ugrik, mert nem érzékel semmi hangot.... VISZONT! Ha elindítok egy zenét akkor azonnal felugrik, és érzékeli a hangot :S Szóval az lenne a bajom hogy a mikrofon nem az én hangomat, meg azt érzékeli amit bele beszélek, hanem azt ami a gépen szól... zene...stb
A hang kártya sztem jó, mert sztem csak az a baja hogy a gépen szólo hangokat érzékeli, és nem azt amit én a mikibe beszélek... a mikrofon is jó, mert 2 is van, egy asztali, és egy a fülesemen amit most vettem 6000 ft ért és egyikel se jó :S várom a válaszokat, ötleteket, ha van egyáltalán, nagyon megköszönném a segítségeteket, sziasztok (ja és relatek hang karim van)
A hang kártya tesztelésnél, amikor kiirja h beszéljek a mikibe akkor, semmi, de ha elindítok 1 zenét, akkor egyböl felugrik és érzékeli a hangot... azt ami a gépen megy... után a hangszorónál/fülesnél nem érzékeli azt a hangot ami a gépen megy hanem azt amit mondok a mikrofnonba -
torok6 #708 Sziasztok! Van egy probléma nálam a legtöbb játék akadozik ez mitől van? Lehet azért mert poros a processzor vagy a ram-tol mert van benne egy Samsung meg kettő kingmax, vagy a videokártyától? Melyik lehet? -
#707 Ok, köszönöm! :) -
#706 nincs mit
a táp meg lehet hogy valamelyik venti lett csapágyas és azért berreg. az meg cserélhető ugyanúgy mint a normál ventik. én legalább is már cseréltem 120as ventit tápban. -
#705 Köszönöm a tanácsodat Pixxel. Megfogadtam és felragasztottam a chipset hűtőt.
Viszont változott a felállás.
Valami nagy gáz van a táphűtővel, mert nagyin berreg, és a bios sem azzal a megnyugtató egyetlen sípolással köszöntött, hanem vmi egészen mással. :(
Mennyi egy ilyen cucc javíttatása? -
#704 Hmmm...
Köszönöm, de ezt a megoldást csak akkor, ha már másképp nem megy. -
#703 egyszerűbb ha 2 komponensű hővezető ragasztót használsz és felragasztod a csipszetre a cuccot. annyi a para, hogy utána nem tudod levenni róla
-
#702 Vagyis Abit BD7II
Itt egy kép is róla. KÉP
A bekarikázott kis fémhurok pattant le róla. Egyéb baja nem esett, majdnem olyan, mintha nem is lett volna ott. -
#701 Sziasztok!
Van egy jó öreg Abit DB7II alaplapom és ma letört róla a chipset hűtőborda "tartópöcke", vagy mi. :D
Ez ráadásul el is veszett. (Mármint a fémpöcök)
Vissza lehet ezt forrasztatni? -
dolfy #700 Sziasztok!
Új gépembe akartam átrakni egy régi winchesteremet (Maxtor 200GB) ami FAT32-s fájlrendszerrel volt ellátva. A vista egyből kérte, hogy formázzam meg amit megtettem aztán jött a meglepetés...A 200 gigából most 31.4 gigát lát a gép ez miért van? Vissza lehet hozni a teljes kapacitását a vinyónak? Mik a lehetőségek ilyenkor?
Előre is köszönöm a válaszotokat! -
#699 csak gratulálni tudok
másik meg hogy azt sem tudjuk hogy néz ki az alaplapod, meg rajta az a cucc. milyen megoldást vársz -
krisz940122 #698 ilyen sok válasz közül nem is tudom melyikre hallgassak :/ -
krisz940122 #697 hmmmmm? -
bat777 #696 én is a tápra gyanakszom, az gyenge :( azt még nem cseréltem :( -
krisz940122 #695 na az alaplapon lévő akkut kivettem és le is törtem a kis tartóját :S mi a teendő ilyenkor? -
#694 táp mi csoda?? -
#693 gyanúsan táp -
bat777 #692 hali mindenkinek, van egy olyan problémám, h játék közben leáll a gép, a ventillátorok meg táp megy, de a gép leáll, monitor is elsötétül. a ventik gyorsabban mennek a nagy melegben, de a proci meg a vga is 45 fok körül mozog, azzal nincs baj, csak ezzel, h a gép leáll. A játékot fel kell gyorsítanom, h gyorsabban teljen az idő, és ekkor áll le, ma is játszottam kb 1 órát gyorsítottan, és leállt, majd újraindítottam, és utánna miután elkezdtem játszani 10 perc múlva megint leállt, ventik, és a táp megy. Mi lehet a gond? szerintem a táp nem bírja, nekem ez a tippem.
várom a kielégítő válaszokat. :) -
#691 próbáltad a natív felbontást? amúgy alul meg jobb oldalt minden monitoron "eltűnik" a kurzor, mert a nyíl hegye a lényeg nem a többi. az hogy miért tűnik el a csúszka az rejtély. -
#690 sajnos így sem jó, ha manuálisan állítom akkor is így marad -
#689 üdv!
Ha van auto gomb a monitoron akkor azt nyomd meg, ha nem vezet célra(esetleg nincs ilyen) akkor kézzel kell beálítanod az osd-ben. -
#688 sziasztok
vettem egy szélesképernyős monitort a felbontást beállította automatikusan...
az a problémám, hogy az kurzor jobbra és lefelé egy kicsit kimegy a képből,
netezésnél zavaró, hogy a jobb oldali csúszka alig látszik.
Mit tudok csinálni?
Köszönöm a válaszokat előre is -
#687 hot swap* -
#686 bazz gépből howswap-os winyón kívül semmit nem veszük ki és teszünk be bekapcsolt állapotban. -
krisz940122 #685 annyi h sokadszorra bekapcsol. de egyre gyakrabban csinálja h be van kapcsolva és gondol egyet és újraindul :S azt az akkus dolgot kipróbálom.ja és kikapcsolva vegyem ki meg tegyem vissza?vagy legyen bekapcsolva? -
#684 ezen nincs mit részletezni. az alaplapon van egy kis gombelem (akku) azt kiveszed, és sacc 5-6 perc múlva visszateszed. ennyi. vagy sikerül vagy nem, de egy próbát megér. az is lehet,h már olyan régi, h le is van merülve, de párszáz forintért adnak másikat bármilyen sz.gép boltban. -
#683 Érdemes kipróbálni azokat amiket javasolnak (aksi kivétel, másik táp), de szvsz. az alaplapod kezd elhalni. Nekem is hasonló képen halt meg a gépem a nyár elején. Egyszer csak fogta magát és lekapcsolt menetközben. Utána csak annyit csinált bekapcsolásra, hogy felpörögtek a ventik és kész. -
krisz940122 #682 hát de eddig jó volt.ez már nem mai gép.(512 mb ram , ATI Radeon 9600 256 mb, 80 gb hdd, stb). -
bslayer15 #681 például az én gépemben kipróbáltam egy 350W-s tápot és fekete kép volt, gép ment,de semmi nem történt ezen kívül. -
bslayer15 #680 egy mai géphez legalább 400Wattos vagy annál nagyobb "erejű" tápegység kell, ha kevesebb van akkor vagy beindul vagy nem. Ebből gondolom, hogy lehet ez okozza a nehéz indulást. -
krisz940122 #679 már megvan vagy 5 éve és eddig semmi gond se volt vele csak most jött elő a nyár elején. -
krisz940122 #678 mit csináljak?:D kicsit részletesebben és amatőrebben ( na ezt jól leírtam.:)) -
bslayer15 #677 (a játék "régen" max kidolgozással stabil 45fps-el futott) -
bslayer15 #676 úgy tűnik a videókártya gondom a speciális effektekből ered, mikor beállítok speciális dolgokat akkor kezd megbolondulni a dolog, készítettem erről egy videót is: http://www.youtube.com/watch?v=bNSXk9qDCl8
amikor felgyorsul az jelzi az akadást, végül már teljesen megbolondul. Ötlet? -
bslayer15 #675 lehetséges,hogy a tápegységed a gond, ez függ a gépedtől és a tápegység W-tól. -
#674 mi lenne, ha az alaplapi elemet kivennéd egy pár percre, hogy a bios leresetelje magát? egy próbát megér szerintem. max nem javul meg :)