Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Mert ha igen akkor töltse már föl valahova és linkelje be.
Elõre is kösz!!!
Vannak másfajták is, kereshetsz rájuk az embankment vagy a seawall szavakkal. Akkor mutatnak jól, ha elõtte elõkészíted a partot. Sík terep, meredek partfal.
most letettem két bigyót, elvileg lemegy a föld alá, de nem vagoyk benne biztos hogy a két "bejárat" között megy e sín. szerintem nem:S
Sugárutat mikor érdemes építeni? Mikor már a tanácsadó közli, vagy lehetelõtteis ha úgy látom sok kocsi megy el egy útszakaszon, és állandóan ütközik?XD
Ingázási idõt mivel lehet lecsökkenteni? csináltam egy síkságon egy "rózsadombot", akik ott laknak szeretnék minden jót megadni, had épüljön belõlük szebbnél szebb ház😄 Jelenleg mindne jó nekik, de az ingázási idõ közepes.
Alagutat egyszerûen úgy csinálhatsz, hogy egy mereeken emelkedõ terepponton keresztül (pl ami a képed jobb alsó részén van szikla) egyben áthúzod a sima vasutat (vagy utat,...) a hegy másik oldalára. Amikor zöldre vált a sín, akkor arra a részre alagutat rak. Ha nincs ilyen meredek tereprészed, ahol az alagút bejárata kezdõdhet, akkor terepalakítással csinálj.
Az ikonjáal, amivel elvileg lehetne, valamiért nálam utat akar csinálni:S
Nyifi örülni fog, kettõvel kevesebb.
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis
Én nem fogom megcsinálni, mert nulla képességem van képeditáláshoz. De ha valaki késztetést érez, annak segíthetek kiszedni és visszarakni a skint a fájlba.
Miskolci villamos több kocsis.
Csak az egyik modot használd. Az 1 kocsisak közül betehetsz többfajta villamost is egyszerre.
Örömmel látom, polgármester, hogy helyesen ítéli meg az utak elõnyét az utcákkal szemben. Én is imádom az aszfalt szagát reggelente. De tiltakoznom kell az iránti hajlandósága miatt, hogy annyi egyébként csöndes utcát felforgat a gépkocsiforgalommal. A helyi lakóközösségek tiltakoznak a felgyorsított közlekedéss ellen, és biztos vagyok abban is, hogy az Ön pénzügyi tanácsadója sem örül nagyon az utak extra fenntartási költségének. A javaslatom az, hogy utakat csak akkor használjon, ha a forgalom szintje szükségessé teszi, és adja vissza az utcákat a simeknek.
Nem lehet valahogy megpiszkálni a skint rajtuk? Kicsit elüt az SC-tõl ez a világoskék ablak.
Olyan kár, hogy játszani akarok úgy ahogy akarok, józan paraszi ésszel, csinálok egy rahedli farmot, rá a dombra, erre most olvaosam hogy ezeket sikságra kell... pedig sztem dombon jobb lenne 😊 itt is a dmbokon vana sok mezõ
Az indításkor nekem is elég sokáig van feket képernyo! Ez szerintem a sok letoltott cucc miatt van, a játék is lasabb! Legalábbis szerintem azért van a fekete képernyo!
mind amik itt vannak meg egyész országba😄
buszokra csak bkv skin van? borsodvolán, vagy mkv nincs gondolom:|
meg a miskolci villamost se találtam meg.
miylen lassal tölti le ezeket valamiért:S
De ezeket is köszi, majd felteszem. Asszem ma már nem lesz simcityzés😞
Ez meg duplacsuklós Ikarus 293.
És sima Ikarus 260.
Végül Ikarus 415.
Lehet, hogy letöltéshez regisztrálnod kell az sc4devotion fórumra.
illetve az ilyen nagy 10 és 4 emeletes paneltömbökre se😄
Most leszedtem néhány dolgot, NAM meg ez az xy, tescót meg spárt, azé az mekkora xD
ikarust is elvileg leltem de csuklós buszt, kresz táblákat meg magyar vonatkozású dolgokat már nem igazán😞
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis
Fõleg olyanok érdekelnek, ami magyar vonatkozásúak, meg jól is néznek ki. pl magyar utak, jobb oldali közlekedés, körforgalom, ikarusok csuklós buszok, kresztáblák, etc.<#banplz>#banplz>
A vezérlõkocsit mozdonynak vesz (elég hülyén néz ki) és van elsõ meg másodosztályú kocsi, plusz egy mozdony. De jó lenne valami távolsági vonatot betenni. Sim City Kurieron van egy több mozdonyból és kocsiból álló vonatszett. Német, holland angol francia vonatokkal. Gondolom, azok mûködnek egymás mellett.
Viszont a legtöbb vonat plugin úgy van megcsinálva, hogy felülírja a játékban lévõ eredeti vonatot. Ilyenbõl hiába próbálsz betölteni többet, az mindig felül fogja írni az elõzõt, végül csak egy maradhat. De vannak olyan vonatok és kocsik is, amelyek nem írják felül az eredetit, hanem hozzáadódnak a választékhoz. Ezekbõl lehet akármennyi, és véletlenszerûen fog választani a program.
Nekem jelenleg kétfajta mozdonyom és kétfajta kocsim van (elsõ és másodosztályú). Ezekbõl az egyik felülírja az eredetit, a másik hozzáadódik a választékhoz.
De most felraktam egy másik játékot de ott is van egy kis grafikai hiba ami eddig nem volt. Szerintem valami elromlott a grafikánál a gépen!