13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
#10996 Más játszik vele Win7-en.
És már játszottam vele nagy felbontáson máskor.
Tehát működnie kell. -
Csokis #10995 Gondolom ez a motor ennyit tud?! -
#10994 ja meg igen.
A gépem alapján kéne a játékba lennie vagy 1000FPS-nek
Ehelyett van vagy 10-20FPS -
#10993 Itt egy kép. De itt csak a kezelőfelület ment el.
De am az egész hasonló dolgokat produkált.
-
Odorovich #10992 nem énsem úgy gondoltam hogy a saját napomhoz hanem a játékbelit állítja meg egy időpontban.Pl ahogy belehet állítani hogy este legyen,nappal vagy váltakozzon úgy belehessen azt is hogy napfelkelte,naplemente vagy ilyesmi legyen. Nah. -
#10991 De a játék ettől függetlenül is hibás.
Továbbra is...........ááá minyá csinálok képet -
Csokis #10990 Értelem szerűen az eleje az legyen, ahova telepítetted a játékot. -
Csokis #10989 "C:\Program Files\Maxis\SimCity 4 Deluxe\Apps\SimCity 4.exe" -l:english -Intro:off -CustomResolution:enabled -r2048x1152x32
Ezt írd a parancsikon índításához. -
#10988 hülyeség. -
#10987 Valami parancs-al amit az indítófájlba kell írni lehet 2048x1152...
De mind1 mer az alap grafon szar. -
Benevolens #10986 nem hiszem, mert a napszakok a játék napjaihoz vannak igazítva és nem a te napodhoz :) -
Odorovich #10985 sziasztok! Azt szeretném megkérdezni hogy van e olyan mod ami beállítja a napszakot egy adott időpontra(pl. Napfelkeltére)? Gugliban kerestem de nem sokmindent találtam. Úgyhogy örülnék ha tudnátok segíteni. Előre is kössz. :) -
#10984 Nem hiszem, hogy lesz. Will Wright is kimondta, hogy az SC4 túl bonyolult volt (vicc), és hogy a jövőben inkább az egyszerűségre fognak koncentrálni. Ennek lett eredménye az értékelhetetlen societies. -
#10983 Na, jól megmondta: abban egyetérthetünk, hogy sc5-nek lennie kell, de ő nem tud róla semmit.
Van egy olyan érzésem, hogy nem lesz ebből semmi, de ha mégis, akkor meg hosszú várakozás után csalódunk. Pedig úgy el tudnék képzelni egy klassz sc5-öt... -
#10982 SC azt hiszem, csak 1650-es felbontást támogat. A fölött nem nagyon. Talán bírja még az 1920-ast is. -
#10981 hello sc5 hírek :D, http://simoperations.com/2010/02/20/ea-will-there-be-a-simcity-5/
a linkben érdemes megfigyelni a dátumot is :), szóval ez még elég friss termés :D -
#10980 Akkor mi lehet a gond?
Szétesik a kép.Mintha csak nem bírná a videókari. -
#10979 Én is Win7 64bitesen nyomom. -
osszaki #10978 Gondoltam megosztod velem azonnal. :P Amúgy igen, érdekelne mivel lehet ezt orvosolni. :) -
#10977 van én tudom ha érdekel -
osszaki #10976 Sziasztok! Minap teszkóban való kolbászolás közben, megütötte a szemem az SC4:Deluxe Edition 990 aranytallérért. Nem is kellett több, elkapott a nosztalgia, én meg a dobozt. Haza, install, patch. Aztán játszok és elkezdett vibrálni a játék. Aztán abbahagyta majd ilyen pixelvektorok táncoltak előtt. És ez megy random, aztán ha odébb mozgok, vagy gyorsan ki-be zoomolok akkor eltünik. Anno 1 procis gépen toltam, és most meg i7, + Win7 64 bit. Faterom gépén is megnéztem Q6600 alatt + XP 32 bit, és ott is hasonló dolgokat produkált. Van erre valami megoldás, hogy ez a hiba ne forduljon elő?
Köszi előre is a választ! -
#10975 Mind1 nem tudok játszani...
Nem működik. 64bit alatt -
Benevolens #10974 nem találom. simtropolison voltak fent modok, minden épületstílus épületeit lehetett építeni, de törölték a cuccokat. Mindenesetre vannak még modok, ahol kisebb nagyobb részben lehet. Például van egy olyan, amivel az európai felhőkarcolókat teszi ploppolhatóvá. -
#10973 Dejó
Tehát vagy a videókarim nem bírja a játékot.. ami kizárt.
Vagy a játéknak nem tetszik a 64bit-es Win7. -
#10972 Majd a nevét elkérhetném?
És azt a parancsot amivel 2048x1152-re tom állítani a parancsikonnal?
Köszi előre is. -
Benevolens #10971 de van -
#10970 1 kérdés amit már nagyon rég fel akartam tenni.
Nincs valami mod amivel azokat az épületeket le lehet tenni amiket csak a játék generálhat? -
#10969 Na jó RÁbeszéltetek -
#10968 Meg újra összeszedni azt a sok cuccot
Inkább -
#10967 A francba hogy most eltudnák kezdeni játszani...de mivel nemtom olyan jól csinálni mint pl kodlovag úgyis elmenne tőle a kedvem
Ezért bele se kezdek. -
#10966 Ez egyértelműen megéri. Még ennyire olcsón nem is láttam sehol. -
#10965 én ezt néztem :) -
Benevolens #10964 de az is csak eredeti SC4-gyel megy. Van a deluxe kiszerelés. Az mind a kettőt tartalmazza. -
#10963 ja néztem én is, 990 Ft-ért nem drága. majd ha időm engedi megveszem :) -
Benevolens #10962 a letöltött lehet, hogy nem funkcionál majd rendesen. Egyet biztos nem tud. A letöltött épületeknek nem lesz éjszakai világításuk. Szerintem érdemes megvenni. Már nagyon olcsó. -
#10961 húú köszi, hogy mondtad, a leírtak alapján nekem valszeg a sima játék van meg. le is töltöm gyorsan valahonnét, aztán megpróbálom úgy is. -
Benevolens #10960 szerintem túl sűrű az úthálózat és túl kicsik a tömbök. amikor elkezdesz egy várost akkor fogj egy zónát és kezd el húzni. A zónázás közben automatikusan streeteket tesz be oda ahova kell. Ha így csinálod az elején akkor kb látszik, hogy mekkora terület ideális a különböző zónáknak. általában az épületek 2x3-as illetve 3x3-asok kevesebb 4x2-es is van. Szerintem a 6x6-os tömbök vagy azok a tömbök az ideálisak, amiknek legalább az egyik méretük 5 vagy 6.(dense zóna esetén lehet kisebb, ha már sok nagy házad van, hogy ne legyen dugó.) Az úthálózatot úgy kell felépíteni, hogy a nagyobb kapacitású út (országút, egyirányú út, sugárút) összegyűjtse/szétossza a streetek forgalmát reggel/este. Kezdetnek jó, ha csinálsz egy lakó és egy ipari negyedet egymástól távolabb és összekötöd őket egy nagyobb kapacitású úttal. Az úton nagy lesz a forgalom amit szeret a kereskedelem, tehát ha kereskedelmi zónát az út mentén teszed le, akkor sikeres lesz a zóna, könnyen beépül és átépül. (persze legyen távol a szennyezéstől, mert azt utálja) Az ingázási időre a leginkább a dugók hatnak negatívan. Nem feltétlenül a távolság. Igaziból olyat is csinálhatsz, hogy a másik városba rakod az ipart. Minél nagyobb szintű úttal kötöd össze (road<oneway, de ebből értelem szerint két irány kell, 2Xoneway=avenue<highway. annál több autót tud áteresztetni és annál nagyobb sebességgel tudnak rajta haladni a kocsik) Ezek az úttípusok a rush hourban vannak benne. Ha nincs Rush Hourod, akkor mindenképpen szerezz egyet valahonnan, mert nélkülözhetetlen és csak ezt lehet később jól letöltött tartalmakkal kiegészíteni)
-
#10959 köszönöm, ezen átrágtam magam a tegnapi nap folyamán. már nagyjából sikerült pluszban tartani a költségvetést. legnagyobb bajom azzal van, hogy nem tudom megfelelően elhelyezni a zónákat és az utakat. az egyik tutorial tanácsa alapján úgy építettem a blokkokat, hogy 3x3-a kockákat vettem körbe úttal, 9 ilyen kockát vettem körbe főúttal, ebbe mentek a zónák. amikor nagyobb lett a város, a forgalmas utakat szintén behúztam főúttal. a zónákkal kapcsolatban pedig az lenne a kérdésem hogy hpgyan érdemes őket elhelyezni, hogy működjön a ker. az ipari zóna is, és a lakók se panaszkodjanak a hosszú ingázás miatt?? -
Hay #10958 Vin itt felül egy szép, színes, sárga SimCity, piros 4 felirattal rendelkező ablak, alatta a legelső balra lévő "Kezdőknek!" feliratra kattintva kapsz egy átfogó leírást :-)
Aztán a későbbi kérdéseidre természetesen e fórumban megkapod a válaszokat 99,9%-ban :-) -
#10957 Csak egyszerűen el kell kezdeni. Van a játékban tutorial, azt érdemes végigtolni. Megmutatja az alapokat. Ha az megvan, akkor fejjel előre a játékba. Ha elakadsz, jöhetsz konkrét kérdésekkel, és biztosan segítünk.