Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyakorlatilag tehát nem nagyon szokott összejönni. Örülhetsz, ha a szomszédokkal normálisan mûködik. De ez csak az én tapasztalatom...
http://www.ld-host.de/show/5aadf6b357407b1e4e7b8f023919312d.jpg
ennél viszont az alsó aluljárókijáratot, nem tudja valaki, hol lehet letölteni?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Kösz a süllyesztett állomásokat. Most két hónap után lehet, hogy újra nekiállok játszani. Már rég kinéztem a területet, építek egy modern városközpontot. Kis Hong Kong lesz a neve.
letettem egy csomó ipari meg kereskedelmi zónát de nem igazán jönnek oda épületek:S csak ott ál kéken meg sárgán egy csomó terület, egyre többe njönnek be lakni, oszt munkahely meg nincsen.
láttam 3x3-as korforgalmat meg egyirányú streetet. Tudja valaki, hol lehet ezeket letölteni?
Másik dolog, hogy a gyalog-felüljáróknak van-e haszna, mert a keresztezõdésekhez úgy is rak zebrát. Arra gondolnék, hogy így a zebra elhagyható lenne, amitõl a keresztezõdés terheltsége javul, mivel a gyalogok már nincsenek útban. Esetleg aluljárós megoldás se ártana.
nézegetem (és töltögetem) az állomásokat is. Pizzás fiúnál sok a kérdõjel.
A pluinok gyakorlatilag ezért születnek.
(írtam vlona, hogy "klikk", de elfelejtettem, hogy hogy kell)
Mert egyrészt jó drágák, másrészt se bevételt nem termelnek, lakók sejönnek mennek miatta, csak a helyett foglaljkák meg pénzt viszik. De biztos én értelmezek rosszul valamit.
Csíttel lett sok pénzem egy városba (Drágacity), hogy legalább lássak már saját felhõkarcolókat miegymás, de egy max 10 emelest sikerült eddig csinálnom:|
meg ilyen is van
"Járdás vonatállomás"-nak az SFBT S-Bahnhofokat ajánlom. Szerintem ezek a legjobbak. Va nmég egy angol vasúti megállócsomag kék perontetõkkel.
A süllyesztett vasútállomásod honnan van? Ilyet még nem láttam soha.
NAM magasvasút állomás út fölött.
Bripizza oldala Itt a BAT->Transport részt ha megkeresed, találhatsz néhány NAM állomást, pl "magasvasút út fölött" állomást és "vonat út alatt" állomást. Meg sokminden mást.
Az átlós magasvasút állomást a #10123 képrõl már többször belinkeltem ebben a topikban, keresd meg. A simtropolison van egyébként.

Jó, a magasvasút elmegy az út fölött, de megállókat egyszerûen nem találok, sem járdás vonatállomást. A felszín alatti vonattal meg az a bajom, hogy csak út-utca (meg sugárút) játszik, semmi más felszíni: autópálya, villamos, másik vonat keresztbe, azonkívül minden állomásnál hozhatom felszínre. Persze akkor már inkább metrót építsen az ember. A magasvasút szerintem csak az út fölött jó, anélkül tényleg design, mert a vonat ugyanazt megoldja olcsóbban. Út fölött viszont el lehet játszani, hogy alatta megy még metró is, így lényegében dupla metró lenne, egymástól elszeparálva az esetleges hurok problémák miatt.
Kódlovag (10123): ez viszont nagyon odabés! Az alsó átlós állomás (magasvasút?) már a Marrast csomagban van? Ha lesz idõm, kipróbálom!
Ezt én sem igazán értem. Hiába rakok utcácskákat, ha azok meg nem bírják el a forgalmat, ugyanis az épületnek kötelezõen út/utcán kell lennie. A több ezer fõs épületek meg már 4 kockával néznek az útra. Hogy bírná el akkor ezt az utca? Esetleg NAM ultrával. Ugyanígy az traffic noise (utca zaj) -val sem tudok mit kezdeni.
Arra gondoltam, hogy a videókártyával kell mahinálni. Csak nem igazodom ki a beállításokon, nem tudom, hogy mi mire jó.