Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Amúgy az jobb lenne ha a pluginokat is lefordítanák, mert úgy meg elég hülyn nézki a játék, hogy valami magyar, valami nem. Esetleg összedobni egy plugincsomagot kezdõknek, amiket jó ha feltesznek.
Vagy egy magyarítás mellé egy magyarosítás, ami azt jelenti nálam, hogy magyar dolgokat tesznek bele: vmagyar villamos, busz, út, terület, régió, stb, stb, stb....
persze ezt most is meglehet csinálni, de egybe mégszebbb😄

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

http://rapidshare.com/files/269004967/Budapest.bmp.html
-CustomResolution:enabled -r2048x1152x32
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Asszem te írtad azt a felbontáskódot.
Be tudnád írni újra mer nem találom.
2048x1152
Most is van egy viszonylag fasza régióm csak majd ha hazamegyek rakok majd képeket.
Mér húzták le a kritikák?
SZerintem nagyon fgasza.
Csak nem tudják feltörni asszem.
Bár még csak a bétával lehetett jáccani.
És az az online bolygó mód nagyon tetszetõs.
Szerintem állat lehet, bár még nem próbáltam.
Cities XL Topic
A 4 kockás körforgó is megvan.
Zsod1: Szerintem a NAM-od azért tûntetett el útrészleteket, mert eredetileg kipipáltad a fordulósávot késõbb meg nem, vagy fordítva. Esetleg euro road texture csinál ilyet még, ha régi.
Mellesleg nekem még mindig a jó "öreg" K7 athlonom van 2Ghz-n 512mega rammal, 9600 radeon és megy remekül. Csak félmillió lakos körül már tetû lassú. Nálam a radeont a doom3 nem szereti és még nem jöttem rá miért, de nem nagy veszteség.
Nincs véletlenul valami olyan program amely megmondja hogy milyen dependency hiányzik? Mert van egy ipary épuletem amelynél az épuletet nem mutatja!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Memória úgy gondolom nem kevés (6gb) 😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.