Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"de akkor sokkal nehezebben jöttél volna rá, mi okozza a bajt"
Én rá nem jöttem volna. Nem értek az ilyesmihez, hiába szeretnék 😞 Mindenesetre köszönöm, hogy fáradoztál vele. Nem igazán sikerült beüzemelni a dolgot. Most textúra keveredik. Küldtem két képet privátban
Én rá nem jöttem volna. Nem értek az ilyesmihez, hiába szeretnék 😞 Mindenesetre köszönöm, hogy fáradoztál vele. Nem igazán sikerült beüzemelni a dolgot. Most textúra keveredik. Küldtem két képet privátban
LTU Arena.
Valószínûleg az alaptextúra összeakad a játék vagy a NAM egyik textúrájával. Ezt úgy szokták kiküszöbölni, hogy regisztrálják a saját gyártmányú textúrákat, hogy senki más ne használja ugyanazt az ID-et. Az aréna készítõje ezt nem tette meg, és véletlenszerû ID-et használt, de ekkor megeshet, hogy valaki azt már használja. Persze kicserélhetném az ID-et, de ugyanúgy csak véletlenszerûre, ami összeakadhat akármi mással. Most azt csináltam, hogy lecseréltem a hibás textúrát egy aprómintás térkõre, amit a BSC Textures Vol 2 -ben találtam (hogy ne legyen új dependency). Így se néz ki rosszul, de az a világos kockázott beton talán jobban illett hozzá. Elküldöm a javított lotot priviben. A 001.dat -ot kitörölheted, abban van az eredeti textúra. Tulajdonképpen szerencséd van, mert betöltési sorrendtõl függõen a beton térkõ is felülírhatta volna az autópálya textúrát, és néztél volna nagyokat, hogy mi ez a térkövezett autópálya, de akkor sokkal nehezebben jöttél volna rá, mi okozza a bajt.
Valószínûleg az alaptextúra összeakad a játék vagy a NAM egyik textúrájával. Ezt úgy szokták kiküszöbölni, hogy regisztrálják a saját gyártmányú textúrákat, hogy senki más ne használja ugyanazt az ID-et. Az aréna készítõje ezt nem tette meg, és véletlenszerû ID-et használt, de ekkor megeshet, hogy valaki azt már használja. Persze kicserélhetném az ID-et, de ugyanúgy csak véletlenszerûre, ami összeakadhat akármi mással. Most azt csináltam, hogy lecseréltem a hibás textúrát egy aprómintás térkõre, amit a BSC Textures Vol 2 -ben találtam (hogy ne legyen új dependency). Így se néz ki rosszul, de az a világos kockázott beton talán jobban illett hozzá. Elküldöm a javított lotot priviben. A 001.dat -ot kitörölheted, abban van az eredeti textúra. Tulajdonképpen szerencséd van, mert betöltési sorrendtõl függõen a beton térkõ is felülírhatta volna az autópálya textúrát, és néztél volna nagyokat, hogy mi ez a térkövezett autópálya, de akkor sokkal nehezebben jöttél volna rá, mi okozza a bajt.
ja igen, a kivitelezés stilizált, csak azt akartam érzékeltetni, hogy mi a gond, meg hogy hogyan illeszkedne a lakórészekhez, amiket itt street-kockákkal jelöltem.
ismerem a NAM-ot, köszi. A RHW-vel van a gondom. Diagonal egyirányúhoz nem lehet oneway roadot csatolni, és a diagonálban vezetett egyirányú RHW fölött nem lehet másik RHW-t átvezetni.
terv:
(tisztában vagyok vele, hogy nem megy minden irányból mindenhova nyíl.)
kivitelezés:
probléma:
<#rinya>#rinya>
terv:
(tisztában vagyok vele, hogy nem megy minden irányból mindenhova nyíl.)
kivitelezés:
probléma:
<#rinya>#rinya>
Ha nem írod le milyen csomópont kéne, nem tudunk segíteni. Keress rá a Network Addon Modra, ez a legjobb ilyen közlekedési plugin utakkal, csomópontokkal meg minden hülyeséggel.
annyira utálom, hogy ebben a játékban nem lehet normális csomópontot építeni <#falbav>#falbav>
a BAT&LOT-ból kell bemenni a stadionok között van
kipróbálná valaki errõl az oldalról http://27.pro.tok2.com/~chilitomato2/ a LTU Arena, Düsseldorfot? Nekem nem olyan fehér térkõ van az alján, hanem autópálya-textura. Pedig csak egy dependencit ír, az meg megvan <#conf>#conf>
fogalmam sincs, de be tudod forgatni alt-tal (vagy ctrl-lal?), hogy a megfelelõ irányba nézzen illetve megépíted az utad, mellé a zónát és csak utána építed át villamosos verzióra.
Még1 kérdés.Felraktam Windows 7-re is a játékot de ott nem akar mûködni a NAM.Erre van megoldás?
\"Nothing happens unless first a dream…”
Hello!Az miért van,hogy a villamos sín mellé lerakok valamilyen zónát akkor az az autók számára elérhetetlen lesz,a nyíl nem az út felé mutat?!
\"Nothing happens unless first a dream…”
hello!
milyen pluginokkal lehet ilyen partszakaszokat csinálni??
köszi elõre is!!!
milyen pluginokkal lehet ilyen partszakaszokat csinálni??
köszi elõre is!!!
köszz a segit
SC4 Alap + Rush Hour. Nincs más sc4, csak ezek.
Amit látsz, az rengeteg plugin, amit lelkes játékosok készítettek az sc4-hez. Mert hiába 7 éves, mégis máig ez a legjobb játék ebben a mûfajban. Minden épületet egyenként válogattam és töltöttem le. A két legnagyobb oldal, ami sc4-gyel foglalkozik a Simtropolis és az SC4Devotion. Vannak fórumok és letölthetsz mindenféle modokat és épületeket. Regisztrálni kell, de ingyenesek. A fõ letöltési helyek:
Simtropolis STEX Ami itt nincs meg, az gyakorlatilag nem is létezik. Kicsit lassú.
SC4Devotion BSC LEX A Simtropolis mellett a másik nagy gyûjtõoldal, és gyors is.
SimPeg PLEX Az összes tartalom fent van a Simtropolison is, de ez sokkal gyorsabb.
Aztán ha csak a minõségi tartalmat nézzük, akkor vannak még a japán oldalak. Sok kis oldal, néha elképesztõ egyedi tartalmakkal, de a nyelv miatt némi kitartást igényel.
BBS Egy lista a japán tartalmakról. Csak lista, innen közvetlenül nem tölthetsz. A fejlesztõk saját oldalainak linkjeit az utolsó oldal alján találod.
Ha konkrétan a "kínai" építészet érdekel a képeimrõl, akkor az egyébként hong kongi. A simtropolison megtalálhatod majdnem mindet. Keress bixel, paulvmontfort, nycc06 és cockatoo nevekre. Amit nem találsz, az japán.
Amit látsz, az rengeteg plugin, amit lelkes játékosok készítettek az sc4-hez. Mert hiába 7 éves, mégis máig ez a legjobb játék ebben a mûfajban. Minden épületet egyenként válogattam és töltöttem le. A két legnagyobb oldal, ami sc4-gyel foglalkozik a Simtropolis és az SC4Devotion. Vannak fórumok és letölthetsz mindenféle modokat és épületeket. Regisztrálni kell, de ingyenesek. A fõ letöltési helyek:
Simtropolis STEX Ami itt nincs meg, az gyakorlatilag nem is létezik. Kicsit lassú.
SC4Devotion BSC LEX A Simtropolis mellett a másik nagy gyûjtõoldal, és gyors is.
SimPeg PLEX Az összes tartalom fent van a Simtropolison is, de ez sokkal gyorsabb.
Aztán ha csak a minõségi tartalmat nézzük, akkor vannak még a japán oldalak. Sok kis oldal, néha elképesztõ egyedi tartalmakkal, de a nyelv miatt némi kitartást igényel.
BBS Egy lista a japán tartalmakról. Csak lista, innen közvetlenül nem tölthetsz. A fejlesztõk saját oldalainak linkjeit az utolsó oldal alján találod.
Ha konkrétan a "kínai" építészet érdekel a képeimrõl, akkor az egyébként hong kongi. A simtropolison megtalálhatod majdnem mindet. Keress bixel, paulvmontfort, nycc06 és cockatoo nevekre. Amit nem találsz, az japán.
cs kodlovag
azt szeretném megkérdezni hogy neked melyik sc4 van meg
mert az enyémben nincs ilyen "kínai"építészet
ilyen kibaszott nagy felhõkarcolók meg minden
írd meg lécci a sc4 játék nevét köszi
azt szeretném megkérdezni hogy neked melyik sc4 van meg
mert az enyémben nincs ilyen "kínai"építészet
ilyen kibaszott nagy felhõkarcolók meg minden
írd meg lécci a sc4 játék nevét köszi
"A két CS-bõl úgy mehet nyíl, ha azok percekkel korábban még R-ek voltak..." Ez a mondat tök jó, nagyon tetszik <#nyes>#nyes>
Olyan, mintha egy természeti csapás lennék a simvilágban <#vigyor2>#vigyor2>
Olyan, mintha egy természeti csapás lennék a simvilágban <#vigyor2>#vigyor2>
tudom, hogy csak azok mennek oda, akik az állomáson dolgoznak. A CS-k tényleg R-ek voltak, de akkor még nem is volt ott az állomás. A gondom azzal van, hogy ebben a szituációban a vonal egyik, illetve másik nagyon forgalmas állomása között megszûnt a kapcsolat, pedig a vonal végig ellenõrzött, és máshol mûködõ elemekbõl áll. Szerintem valami olyan gond lehet, hogy a road felüljárót nem lehet másik puzzle-elem, vagy akár egy állomás mellé rakni valamiért. Korábban volt ilyen gondom a villamosos sugárúttal meg a hozzá tartózó metró- és villamosmegállóval. Ha egy avenue villamos megálló mellé leteszel egy avenue+tram metrómegállót (tehát nem a RTMT összegyártott cuccát használod) akkor nem mûködik a vonal.
Lehet hogy olyan dolgot raktál a vasútra amit nem érzékel annak.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
A két CS-bõl úgy mehet nyíl, ha azok percekkel korábban még R-ek voltak, amik helyére C-t építettél, és a programnak még nem volt ideje frissíteni az útvonalat.
Vonat akkor fog menni, ha legalább egy utas lesz a vonalon. Akik most odamennek, azok csak az állomáson dolgoznak, nem utasok.
Vonat akkor fog menni, ha legalább egy utas lesz a vonalon. Akik most odamennek, azok csak az állomáson dolgoznak, nem utasok.
tudsz csinálni plage-t, kikötõt, többféle sétányt, marinákat, kövezett magas partot vannak vízbe lógó épületek. Csinálhatsz nem kiépített partot, például meredek sziklás partú parti dombot, tetején villákkal. Az igazi gondot inkább az jelenti, hogy nem lehet rendes átmenetet csinálni a különbözõ parttípusok között és, hogy nem tudsz normális íveket csinálni, csak "egyenes", meg "diagonális" partszakaszt.
Írd be simtropolisra keresõbe, hogy PEG, vagy nézd végig, a www.simpeg.com-ot. De persze vannak mások is.
Írd be simtropolisra keresõbe, hogy PEG, vagy nézd végig, a www.simpeg.com-ot. De persze vannak mások is.
Gyerekek! Megoldást keresek egy problémára. Igazából az egyik legjobb megoldás érdekelne arra, hogy hogyan lehet megoldani egy nagyvárosban a vízpart rendezését. Értsd ezalatt mintha rakpartot akarnék építeni, vagy valami ilyesmi. Nem lehet 10 km hosszan egy nagyváros partja "plázs". Normális kikötõre, és mesterséges partszakaszra vágyom 😞
Ötleteket várok, amiket elõre is köszönök!
Ötleteket várok, amiket elõre is köszönök!
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Szerintetek ez mi??
Van a vasútnak útelérése, ez látszik a nyilakon, de hogy hogyan jön ki és megy a vasútállomásra két CS$$-bõl nyíl azt nem értem. A kép reggeli forgalommal készült. És semmi módon nem sikerül kibûvölnöm, hogy vonat is menjen az állomásról. Tudja valaki, hogy mi van?
Ja, és folyamatjelzõ nincs.
Hát konkrétan ez a régió volt az, megnézheted rajta ami érdekel. Nekem kb. 1 órába telt míg megcsinálta, de az én gépem már õsrégi, 1,1GHz proci, 768 RAM.
BigBadRyder
Azt áruld már el légyszi, hogy mennyi ideig tartott, amíg a játék létrehozta a letöltött régiót, és mekkora volt a régió (hányszor hányas kép és kb mennyi város) Továbbá van-e folyamatjelzõ, mutatja-e mikor lesz kész.
Azt áruld már el légyszi, hogy mennyi ideig tartott, amíg a játék létrehozta a letöltött régiót, és mekkora volt a régió (hányszor hányas kép és kb mennyi város) Továbbá van-e folyamatjelzõ, mutatja-e mikor lesz kész.
vannak, de amikor ráakadunk egyre és véletlenül feltesszük és rájövünk a skilljére, akkor letöröljük és el is felejtjük gyorsan a nevét. Szóval passz. Simtropolison keress rá célirányosan
Már ne haragudj, de nem hiszem, hogy nem engedhetsz meg 1000 Ft.ot a game-ért.
576
Még a Deluxe is csak 1800 Ft.
576
Még a Deluxe is csak 1800 Ft.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Hali!
Profitáló épületek parkok,stb vannak valamelyik oldalon?Mi a nevük?Honnan?Köszi
Profitáló épületek parkok,stb vannak valamelyik oldalon?Mi a nevük?Honnan?Köszi
Hello! A sima Sim city 4-hez vki tudna Cracket?
öhöm
Az Erepublik egy online stratégiai játék,mely a valódi élet alapján indult.
eMagyarország felnõtt a a többi nagy enemzet közé és nagyhatalom lett.
Most ellenfeleink új erõre kaptak és hazánk veszélybe került.
A játék nem bonyolult és nem igényel sok idõt, Napi 5 perc is bõven elég. Ha van idõd még számos dolgot tehetsz az országért!
A Játék nem csak országokról hanem azok lakosairól is szól.
-Írd Át a történelmet
-Legyél az ország elnöke
-Te lehetsz a csaták hõse
-Gazdagodj meg a tõzsdén
-Szerezz barátokat
-Játsz Velünk
Az alábbi linket lehet regisztrálni.
http://www.erepublik.com/en/referrer/ktomi91
Hajrá eMagyarország!
eMagyarország felnõtt a a többi nagy enemzet közé és nagyhatalom lett.
Most ellenfeleink új erõre kaptak és hazánk veszélybe került.
A játék nem bonyolult és nem igényel sok idõt, Napi 5 perc is bõven elég. Ha van idõd még számos dolgot tehetsz az országért!
A Játék nem csak országokról hanem azok lakosairól is szól.
-Írd Át a történelmet
-Legyél az ország elnöke
-Te lehetsz a csaták hõse
-Gazdagodj meg a tõzsdén
-Szerezz barátokat
-Játsz Velünk
Az alábbi linket lehet regisztrálni.
http://www.erepublik.com/en/referrer/ktomi91
Hajrá eMagyarország!
wáó, köszi szépen! A BATolás közben egy másik elvi problémába ütközött. Mégpedig, hogy az épületek összevissza vegyesen nõnek, pedig jó volna lakótelep szerû blokkokat húzni, mint ami Kódlovag készitményében is van. De azt gondolom továbbra is ploppolással lehet megoldani a gépi mód letiltásával, hogy ne nõjjön szanaszét. Készités fizikai korlátának pedig ott van a valós idõ is.
Ez nagyon hasznos volt nekem is.
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
A config.bmp színei:
kis térkép = 1x1 piros kocka
közepes térkép = 2x2 zöld kocka
nagy térkép = 4x4 kék kocka
Piros az, ahol az R érték 255, a másik kettõ pedig nem kell hogy nulla legyen, de praktikusan valami nem túl nagy érték, hogy ha megnyitod a fájlt, pirosnak lásd. Neked jó az, ha láthatod a színárnyalatok különbségét, mert kézzel editálva könnyebb áttekinteni a kockákat, és helyes config.bmp-t csinálni. A program nem foglalkozik az árnyalatokkal, csak az R=255-öt nézi.
A jpg tömörítés egyébként bezavar, ezt láthatod a #10775 hozzászólásomban az utolsó képen. A vizet nézd, hullámosnak látszik, de az valójában a talaj egyenetlenége, ami a jpg veszteséges tömörítésébõl adódik: zaj. A talajon is látszani fog, rácspontonként szórni fog a szintmagasság néhány métert. A legkevésbé tömörített jpg fájl adja a legjobb eredményt.
kis térkép = 1x1 piros kocka
közepes térkép = 2x2 zöld kocka
nagy térkép = 4x4 kék kocka
Piros az, ahol az R érték 255, a másik kettõ pedig nem kell hogy nulla legyen, de praktikusan valami nem túl nagy érték, hogy ha megnyitod a fájlt, pirosnak lásd. Neked jó az, ha láthatod a színárnyalatok különbségét, mert kézzel editálva könnyebb áttekinteni a kockákat, és helyes config.bmp-t csinálni. A program nem foglalkozik az árnyalatokkal, csak az R=255-öt nézi.
A jpg tömörítés egyébként bezavar, ezt láthatod a #10775 hozzászólásomban az utolsó képen. A vizet nézd, hullámosnak látszik, de az valójában a talaj egyenetlenége, ami a jpg veszteséges tömörítésébõl adódik: zaj. A talajon is látszani fog, rácspontonként szórni fog a szintmagasság néhány métert. A legkevésbé tömörített jpg fájl adja a legjobb eredményt.
Épülettervezéshez SC4 BAT (Building Architect Tool) kell, hivatalos program. Ez a gmax nevû ingyenes programhoz egy plugin, direkt SC4 épülettervezéshez.
Az FSH egy spéci EA formátum, nemigen kezeli semmi, de nem is nagyon van rá szükség. A gmax gondolom bármilyen normális formátumú fájlt elfogad textúrának. Aztán megcsinálja az épületet egyenesen a játék által kezelhetõ formátumban. Legfeljebb lot vagy automata textúrákhoz lehet szükség FSH editálásra. Egyébként létezik konverter PNG to FSH, és létezik a másik irányú konverter is (PNG2FSH), de már rég nem emlékszem, hol szedtem össze. Ha nagyon kell, elküldöm.
Az FSH egy spéci EA formátum, nemigen kezeli semmi, de nem is nagyon van rá szükség. A gmax gondolom bármilyen normális formátumú fájlt elfogad textúrának. Aztán megcsinálja az épületet egyenesen a játék által kezelhetõ formátumban. Legfeljebb lot vagy automata textúrákhoz lehet szükség FSH editálásra. Egyébként létezik konverter PNG to FSH, és létezik a másik irányú konverter is (PNG2FSH), de már rég nem emlékszem, hol szedtem össze. Ha nagyon kell, elküldöm.
Létezik továbbá az SC4 Terraformer, amivel kedvedre editálhatod a terepet, és több területformázási lehetõséged van, mint a játékban. A végén pedig létrehozhatod a régiót.
Aki nem ismerné, ajánlom a Landscape Designer programot, végtelen egyszerûen lehet vele kezelni a kis bmp fájlokat, vagy újat létrehozni, tetszõleges területrácsozással .
Simtropolisról letölthetõ .
Simtropolisról letölthetõ .
Illetve ha tudja valaki, hogy épülettervezéshez mi használható. Az FSH formátumot nem sokminden értelmezi, nemhogy szerkesztené, az EA sajátossága. A csõváz is egyedi valami, arra se találtam semmit, a 3d max5 még nem kezeli. Valami biztos van, ha a sokak megoldják valahogy ezt a rahedli sok szép plugint.
Na visszaolvasa rosszul irtam: h#RRGGBB-ez igy 24 bites, de a feketefehérnél az R=G=B, tehát végülis h#WW, ami 8 bit=256 szín. Hogy is lesz ebbõl 16 bites B+W? Merhogy fotosoppal hogyan lészen a kezdés.
A config.bmp színárnyalatainak mi a titka? Próbáltam rájönni nem sok eredménnyel. A kis kockák jellemzõen pirosasok, közepesek zöld-sárga, nagyok kékesek. De ezeken belül rahedli árnyalat van. Az rendben van, hogy valamennyire különbözniük kell, hogy ne fojjon egybe, mert akkor a játék nem tudja szétválasztani. De ha jól emléxem, pont Londonnál a kiskocka sor viszont egyszínû. Eyedroppolgattam õket fotosoppal.
Jó hogy említettétek ezt a jpg tájgenerálós módszert, még korábban szórakoztam terraformálni régiót kézzel, hát egész napos meló után kissé kezdtem unni és nem lett kész csak néhány kocka. Ráadásul az illesztéseknél, kiváltképp a sarkoknál képtelenség volt folytatólagos simára szabni.
Mégvalami. Igen, a rácspontokon van magassági koordináta. A legnyagobb pálya ugye 8x8 bites (ezért 256), abba már nem vagyok biztos, hogy a magasság 16 bites (64K variáció), 8-asnak kevés lenne. Így egy nagypálya minimálisan 128Kbyte csak a domborzata (tömörítetlenül). Mivel a jpg feketefehér, ezen viszont 64K rgb tárolható, tehát elvben stimmel. A jpg tömörítés nem zavarja be? Legfeljebb 100%-osan tömörítem. Mondjuk nem értem mért pont jpg. Sima bmp is lehetne, egyszerûbb lenne.
A szép városokért tõlem is gratula mindenkinek, Kodlovagnak!
Jó hogy említettétek ezt a jpg tájgenerálós módszert, még korábban szórakoztam terraformálni régiót kézzel, hát egész napos meló után kissé kezdtem unni és nem lett kész csak néhány kocka. Ráadásul az illesztéseknél, kiváltképp a sarkoknál képtelenség volt folytatólagos simára szabni.
Mégvalami. Igen, a rácspontokon van magassági koordináta. A legnyagobb pálya ugye 8x8 bites (ezért 256), abba már nem vagyok biztos, hogy a magasság 16 bites (64K variáció), 8-asnak kevés lenne. Így egy nagypálya minimálisan 128Kbyte csak a domborzata (tömörítetlenül). Mivel a jpg feketefehér, ezen viszont 64K rgb tárolható, tehát elvben stimmel. A jpg tömörítés nem zavarja be? Legfeljebb 100%-osan tömörítem. Mondjuk nem értem mért pont jpg. Sima bmp is lehetne, egyszerûbb lenne.
A szép városokért tõlem is gratula mindenkinek, Kodlovagnak!
A felbontásra megkötések vannak. Egy kis város mérete 64x64 kocka, közepes 128, nagy 256. Tehát jól látszik, hogy a régió méretének valahányszor 64-nek kell lennie, és +1, mivel a terepmagassági adatokat a rácspontokban kell megadni, és rácspont eggyel több van, mint kocka. Szóval a jpg fájlnak (n*64+1) x (m*64+1) felbontásúnak kell lennie, ahol n és m egész számok, továbbá a config.bmp mérete éppen n*m kell legyen.
Kösz szépen a választ!
Letöltöttem egy régiót, mûködött, király. Letöltöttem még egyet, egy ilyen sivatagos régiót. Mikor a játékban kiválasztom a jpg fájlt, azt irja a felbontás nem megfelelõ. Átméretezem képszerkesztõvel 1250*1250ra és mikor kiválasztom, nem csinál a játék semmit, még egy error-t sem ír ki 😞
Ez mitõl lehet?
Letöltöttem egy régiót, mûködött, király. Letöltöttem még egyet, egy ilyen sivatagos régiót. Mikor a játékban kiválasztom a jpg fájlt, azt irja a felbontás nem megfelelõ. Átméretezem képszerkesztõvel 1250*1250ra és mikor kiválasztom, nem csinál a játék semmit, még egy error-t sem ír ki 😞
Ez mitõl lehet?
vagy három óra is lehet. Meg lehet olyan is, hogy a régió minden területét betölti, csak egyet kihagy, és ott lesz egy lyuk, de nem csak a terepbetöltés fog róla hiányozni, hanem maga a téglalap is, hiány a létezõ világban. Sõt olyat is tapasztaltam, hogy fekete lett a domborzat 😞(
Régió letöltése:
A letöltött régió egy feketefehér jpg, és egy színes bmp fájlból áll. A feketefehér kép a domborzat sematikus rajza, a bmp pedig a régióban megjelenõ alterületek hálózata. Mélyebben nem mennék most ebbe bele.
Régió importálása:
Ha megvan a két kép, hozz létre neki egy mappát a Dokumentumok\SimCity 4\Regions mappában a régiód kívánt nevével.
Indítsd el a játékot, a fõképernyõn pedig válts át az új régiódra. Egy üres, sík, zöld területet kell látnod.
Nyomd meg egyszerre a CTRL+ALT+SHIFT+R gombokat, és keresd ki a régiód mappájában a feketefehér képet, majd Ok.
Ha mindent jól csináltál, a géped elkezd tölteni, addig szívj el egy cigit, mert (régió méretétõl függõen) eltarthat pár percig. Ha kész, a régiód kell látnod a képernyõn.
A letöltött régió egy feketefehér jpg, és egy színes bmp fájlból áll. A feketefehér kép a domborzat sematikus rajza, a bmp pedig a régióban megjelenõ alterületek hálózata. Mélyebben nem mennék most ebbe bele.
Régió importálása:
Ha megvan a két kép, hozz létre neki egy mappát a Dokumentumok\SimCity 4\Regions mappában a régiód kívánt nevével.
Indítsd el a játékot, a fõképernyõn pedig válts át az új régiódra. Egy üres, sík, zöld területet kell látnod.
Nyomd meg egyszerre a CTRL+ALT+SHIFT+R gombokat, és keresd ki a régiód mappájában a feketefehér képet, majd Ok.
Ha mindent jól csináltál, a géped elkezd tölteni, addig szívj el egy cigit, mert (régió méretétõl függõen) eltarthat pár percig. Ha kész, a régiód kell látnod a képernyõn.
Lenne valaki olyan kedves és írásban végigkalauzolna engem a régióbeillesztés ködös útvesztõjén?<#buck>#buck>
Ott tartok, hogy van egy feketefehér jpeg fájlom. Érthetõ magyar leírásom pedig nincs 😄
Elõre is köszönöm <#circling>#circling>
Ott tartok, hogy van egy feketefehér jpeg fájlom. Érthetõ magyar leírásom pedig nincs 😄
Elõre is köszönöm <#circling>#circling>
kösz, kipróbálom. Szerinted üti azt a cuccot, ami ahhoz kell, hogy legyen térkõ a magasvasút alatt?
Beton járdák: szerintem ez a mod csinálja Euro asphalt sidewalk
De vannak mások is
Unified sidewalk texture & BSC Parks texture
JRJ sidewalks mod
De vannak mások is
Unified sidewalk texture & BSC Parks texture
JRJ sidewalks mod
Canal?
Oksa, kösz.