13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
#11316 Én is műveltem valamit...de kész káosz
Annyira nincs kedvem rendbe rakni az pluginokat
Inkább csak játszani szeretnék
-
Benevolens #11315 hát ez brutál jól néz ki -
#11314 Róma tesztváros. Városmag kezdemény.
-
#11313 Bécs tesztváros, nagyjából végleges állapotban. Most már csak a mediterrán tilesetet kell tesztelni.
-
#11312 Annyira nincs kedvem a pluginokkal szarolni... nem tud valaki valami egyben letölthető pakkot? -
#11311 SC4 PIM, úgy is hívják, hogy X-tool.
Ilives Reader -
Benevolens #11310 persze. Ha berakod a házak közé akkor alacsony lesz az ingázási idő és mindenki örül :) -
#11309 Ezeket nem lehet letölteni valahonnan?
-
#11308 Egyébként 64bites win7en megy a game -
#11307 EZ kell
-
#11306 Már nem bírom ki... újra elkezdem -
adambatyam #11305 Hm, ez érdekes helyzet, mert ez a városom a 113-adik évben jár, míg a mellette lévő alig 20 éves. Erre konkrétan azért figyeltem fel mert ez az egyetlen szomszéddal való kapcsolatom ahol befelé is jön valami.
A másik kérdésem az lenne hogy hogyha a lakóövezeteket és az ipari övezeteket (már csak HT van, nem füstöl) vegyítem akkor van-e esély arra hogy ne a város túlsó felére menjenek dolgozni hanem a mellettük lévő gyárba? A commute time miatt elhagyják a házakat, ezt szeretném vele csökkenteni főleg... -
Benevolens #11304 Kodlovag, ezeket hol találom meg? -
Benevolens #11303 ezek nem a visszaérkezők, hanem akik azonos időben a másik városból átjönnek. Ha a reggeli és az esti ingázásra vagy kíváncsi akkor a másik kérdőjellel kattint az autópályára és a kis panelen tudod állítani, hogy melyik csúcsot mutassa. Ez a kérdőjel csak a pillanatnyi állapotot írja ki -
adambatyam #11302 Hi!
Egy ideje megint rákaptam az SC-re, az lenne a kérdésem hogy egy városból kivezető autópályán miért nem ugyanazzal jönnek az emberek amivel kimentek? A képen látszik hogy kifelé busszal mennek, visszafelé viszont kocsival jönnek. Vagy van ezek között egyáltalán összefüggés?
-
Hay #11301 Tényleg, persze, de lüke vok... KÖSZ :-) -
#11300 Regisztrálni kell. Anélkül nincs letöltés. -
Hay #11299 Szia!
Azon az oldalon nem találom, hogy lehet letölteni... tudom, vak vagyok :-) -
#11298 Van az SC4 PIM, amit könnyű használni, de félautomata. Ami most azt jelenti, hogy nem tudod közvetlenül állítani a dolgozók számát, kicsit ügyeskedni kell. Amire készült, arra egyébként nagyon kellemes. (Automatikus méretmeghatáarozás, könnyű tileset változtatás, automatikus stage meghatározás, lot készítés és korrekció, van benne nagyon jó lot editor)
És van az ilive's reader, amivel bármit moddolhatsz direktben. Az examplar fileban kell keresni a Capacity Satisfied sort, ott állíthatod a méretet. -
Benevolens #11297 hát nem tudom mi van, de nem volt fent régi, mert anno úgy látszik kiszedtem. Mindenesetre leszedtem újraraktam. Most remekül működik. Köszi, tényleg szuper :) Viszont van egy gyáram, ami rohadt nagy és csak 158-an dolgoznak benne. A hasonló méretű másikban 4086-an. Milyen programmal lehet megbuherálni hogy emelni tudjam a kapacitását?
-
#11296 Most erre mit mondjak? Az Explorer is meg a Total Commander is, és persze minden hasonló program tud keresni a fájlok között. Keress rá a Plugin könyvtáradban azokra a fájlokra, amiket küldtem (a lot fájlok neve különbözhet attól, ami neked megvan, mert volt belőlük eredeti és updatelt verzió, a frissítettekhez hozzá van fűzve az ID is. A fájlok eleje ugyanaz, arra jó keresni) Ha megtaláltad akármelyiket, akkor mész abba az alkönyvtárba, ahol meglett, és időrend szerint sorba rakod a könyvtárat. Ott fognak sorakozni mind egymás mellett (nagyjából, esetleg 1-2 dolog beékelődhet) És a régi verziót szépen kitörlöd. A lot fájlokat mindenképpen.
Ha viszont nem találsz semmit, akkor bemásolod és működnie kell. Amennyiben már elérte az ipar a Stage 3-at (gyorsan eléri) és van legalább 1500 igény. -
Benevolens #11295 hát nekem nem működik. Lehet, hogy bent van az előző verzió, de nem találom a fájlokat. A plugins mappám özönvíz előtti és egy csomó olyan dolog is van benne, amit még nem rendszereztem. -
#11294 Newman Inc Agricultural Suburban Canals BSC -
#11293 értem,köszi a segítséget,azt hittem a banner alatti linkről kell valamit letölteni még hozzá -
#11292 Minden linkhez amit adtam, megnyílik egy oldal a simtropolison.
Kép alatt ott a Download felirat, letöltöd.
Szövegben van Dependencies rész, az alatt pedig sorban linkek. Mindegyik elvisz egy új oldalra, és az ott lévő fájl is letöltöd. -
#11291 Még annyit tennék hozzá, hogy az előző verziókat törölni kell (kivéve a dependencieket). -
#11290 Készen vannak a módosított ipari lotok. Teszteltem is. Leraktam egy 9x8-as ipari zónát és azonnal nőtt is rá egy logisztikai centrum. Priviben elküldöm neked. -
Benevolens #11289 én már tutira láttam. Ismerős az oldalán a valószínűtlenül szabályosan kanyargó ösvény. Próbáld meg SimPeg-en. A pluginokat lehet tömöríteni valami programmal és akkor gyorsabb. -
capa07 #11288 Nekem 256Mb volt. Elment, bár akadtak gondjaim a sebességével néha Az új gépemen suvitett, egészen addig, amig tele nem pakoltam pluginokkal!
A csatornát próbáltam a Simtropolison, de nem találta meg. Googlen és Sc4devotionon se sikerult rátalálnom elsore, de még próbálkozom. -
Benevolens #11287 512 mega a a minimum igénye. 1 giga már jó. A csatornát nem tudom, de beírod a simtropolisra a keresőbe, hogy canal és biztos kidobja. -
capa07 #11286 Engemet 1 magos procis gépen is kidobott! Viszont a RAM a régi és a mostani gépemen is viszonylag kevés volt (256MB és 1GB) -
capa07 #11285 Sehol se találom ezt a canalt. Esetleg nem tudjátok honnan tudom letölteni? Köszi! -
coolcar #11284 Szerintem ez lesz a gond:( -
Benevolens #11283 az új NAM-ból lehet, hogy kivették ezt a funkciót. De az autópálya-csomópontok között megtalálod a kívánt elemet. (egyébként ground level highway-nél nagyobb hely kell hozzá, mint elevated-nél, talán bezavar egy másik elem) Ha nem tudsz élni anélkül, hogy a játék magától megkérdezze, akkor szerintem is töröld a NAM-ot -
Iblisz #11282 NEM volt túl rövid.. azért nem kezdő vagyok a játékban:)
tehát mégegyszer a kérdésem:
sziasztok!
feltettem a legújabb NAM-ot (2010.05 havi) és: a Ground Level Highways autópályával - vagyis az alacsonyan futóval - nem lehet keresztezni a főutat és semmilyen más utat sem úgy, hogy az az autópályára RÁKANYARODJON. FELETTE ÁTMEGY, de nem ad lekaranyodási lehetőséget. Ha törlöm ezt a NAM-ot, akkor megszünik a probléma és ad az autópályára rákanyarodási lehetőséget.
Az emelt autópálya esetén nincs ilyen probléma, ott mindig van rákanyarodási lehetőség.
Mi lehet a probléma? -
Benevolens #11281 kicsi ram dupla magos proci... -
coolcar #11280 NVidea-m van, de azért köszi. -
Benevolens #11279 hát...előfordul. Ha ati kártyád van vedd le az árnyékot a grafikai beállításoknál. Én ezt a tippet kaptam és bejött. Egyébként a NAM puzzle elemei szoktak még ilyet csinálni. -
coolcar #11278 Sziasztok!
Miért van az, hogy a játék csak úgy kilép magától? -
Benevolens #11277 esetleg a körfűtőházat leveszem. Elég béna