13557
  • Benevolens
    összekötöd magasvasúttal és azt meg át lehet vinni. Illetve vannak villamosalagutak, amik meg metrómegállóként üzemelnek és metróval kell összekötni.
  • dupla0
    sziasztok
    valaki tudja hogy lehet villamost autópálya felett/allat átvinni
    köszi
  • Benevolens
    csinálsz egy szomszédos várost
  • kisbesi
    Sziasztok
    Sajnos egyre több házam felett jelenik meg a nincs munka ikonja.
    De nem tudok ipart létesíteni, mert elfogyott a hely.
    Ilyenkor mi a megoldás?
  • Benevolens
    de igen. Az úton/út mellett lévő villamossín nem egy elemet, hanem egy elemcsoportot tartalmaz. Rákattintasz az ikonra, kiviszed az egeret a pályára és nyomkodod a Tab-ot, és jönnek egymás után a puzzle elemek.. End/Home-mal tudod forgatni az elemeket. (shift+tabbal visszafelé tudsz menni a puzzle elemek között)Különben adambatyam alább berakott képén olvashatod a fehér buborékban
  • Molnibalage
    Na, most már van. Felraktam újra. :)

Már csak azt kellene megértenem, hogy hogyan működik. A villamos megálló az pl. melyik és hogyen kell csatalkoztatni? Van villamos az úton és út mellett. Viszont út nem keresztezhet, stv.

Elég nehezen használhatóak az utólag betett dolog.
  • Benevolens
    pörgesd végig azt a menüt, ahol a busz/metró van. Ha egyáltalán nincs akkor fogalmam sincs.
  • adambatyam
    Elvileg a föld alá levivős valamit amikor építetted akkor nyomkodod a tab-ot és váltogatja a föld alatti kockákat, ha megvan a megfelelő akkor rakosgatod egymás után őket amíg össze nem ér a másik végével.
  • Hay #11548
    Avenyút hogy lehet föld alatt lerakni? Az megvan, hogyan megy a föld alá, meg hogy jön fel (ez ugyanaz ugye...), de hogy kötöm össze a föld alatt az avenyút?
  • Molnibalage
    A pipálós résznél nincs olyan, ami a villamosra hivatkozni, szinte minden be van pipálva. (A textúrákat nem cseréltem le.)
  • Benevolens
  • kisbesi
    hogyan tudok a játékba régiót betenni?
    Mert az hogy bemásolom nem segített
    Gondolom valami program kell hozzá,nem?
  • kisbesi
    Igazából eredetileg minden be van pipálva ami kell
    Esetleg átállítottad hogy milyen szintű legyen(low,medium stb)
    Ezt nézd meg, a telepítés elején van a pipálós résznél
    Több ötletem nincs
  • Molnibalage
    Mit kellene bepipálni és hol? Hogya lenne régebbi verzióm, mikor az itt berakott link alapján töltöttem le a májusit?
  • Benevolens
    de van. Max nem pipálsz be mindent vagy nagyon régi verziód van.
  • Molnibalage
    Hát ez nekem emlékeim szerint nincs a NAM-ban.
  • adambatyam
    Villamos a képen látható ikonnal építhető, valamint az alatta és felette lévő néhány is ugyanez a villamos csak avenue-ban illetve sime földön építhető formában.
  • Benevolens
    érdekes, mert lentebb belinkeltem. Kéken világít.
  • kisbesi
    bocs
    akkor nem jól gondolom
  • Benevolens
    gondolom a textúrák
  • Molnibalage
    Akkor mondja meg már valaki, hogy hol mert én nem találom...
  • kisbesi
    Nem.
    A villamos a NAM 2010 es Május kiadásában biztosan van.
    Ez az essentials kell a módok helyes működéséhez.(gondolom én)
  • Molnibalage
    Valaki elmagyarázná akkor, hogy mi ez az essentials? Ebben van a villamos?
  • Hay #11533
    Avenyú kérdésre tudtok valamit javasolni?
  • Benevolens
    de hülye vagyok. Az upload date-t néztem. Különben nyilván nehéz lenne egy máikat belinkelni. Amúgy meg:

"Lot Description:

Network Addon Mod Essentials by the NAM Team - Version May 2010"

:)
  • Kodlovag
    Ne linkeld be, jót linkeltél. Az első verzió a 2007-es, a Last Updated sort nézzétek, az 2010 május. Frissítgetik.
    Sőt, amikor letöltitek, azon se lepődjetek meg, ha a fájlnévben is 2007 lenne. Attól még jó.
  • Hay #11530
    Ne, már megkerestem ott, bár szerintem nehezebb keresni, mint a simtropolison.
    Amúgy: avenyút hogy lehet föld alatt lerakni? Az megvan, hogyan megy a föld alá, meg hogy jön fel (ez ugyanaz ugye...), de hogy kötöm össze a föld alatt az avenyút?
  • kisbesi
    Értem
    köszönöm
  • Benevolens
    Ja tényleg bocsi. Én a 2010 májusit akartam linkelni. Csak kapkodtam. Most akkor belinkeljem a 2010 májusit is?
  • Hay #11527
    Regisztráltam, de most nézem, amit linkeltél, az 2007-es...
    Én úgy látom, Essentialból a legújabb az 2010 májusi.
  • Benevolens
    nem ütik egymást. Sőt, NAM nélkül ez nem is megy.Ez a "NWM" amiről pár hozzászólással ezelőtt írtam. De ha végignézed az adatlapot akkor az utolsó sorban be is van likelve a a NAM
  • kisbesi
    vagy csak ez egy kiegészítő?
  • kisbesi
    sziasztok
    A NAM és ez a mód "ütik" egymást?
  • Benevolens
    de kell regisztrálni. Ha regisztráltál akkor látod a download-ot. Ha Sim City-hez letöltendőt keresel, akkor a simtropolison kívül ez a másik oldal, ami úgymond "alap". A simtropolis jó bőséges, de nehézkesen működik és elég rossz a keresője, ez kisebb, de sokkal jobban rendszerezett, szerintem áttekinthetőbb van egy csomó hasznos része ami simtropolison nincs (például kiírja, hogy mit hányszor töltöttél le, meg van dependencies list, amivel még az "eltűnt" dependeci-ket is meg lehet szerezni) és vannak dolgok, amik csak itt vannak fent. (mostanában egyre több) Meg szerintem itt jobbak a kész városokat bemutató anyagok.
  • Hay #11522
    Hacsak nem kellene regisztrálni előtte, de ez nem szerepelt infonként.
  • Hay #11521
    Na, az Essenital oldalról, amit belinkeltél, hogy kell letölteni???? Merthogy se nem jön fel letöltő ablak, se ott nem lehet SEMMIRE kattintani... (Valszeg vagy vok, de nem látok megoldást ott)
  • Molnibalage
    Mi ez az essentials?
  • Benevolens
    ja igen még annyit, hogy a NAM Essentials-t is szokták frissíteni. Ezt most legutóbb szintén májusban frissítették. Szóval legújabb NAM-hoz mindig a lehető legújabb essentials kell
  • Benevolens
    NAM 2010 május
    NAM Essentials

Mind a kettőt fel kell rakni. Ha ezeket letöltöttétek akkor van villamos, felüljárók, aluljárók, sétálóutcák, új autópálya-csomópontok, körforgalom minden úttípushoz, magas vezetésű vasút, meg nagyívű kanyarok vasúthoz úthoz és sugárúthoz.
    Továbbá a NAM ekkor kompatibilis a RHW (másfajta autópálya), NWM(többsávos egyirányú utak), HSR (nagy sebességű vasút), SAM( különböző burkolatú streetek), RTMT(értelmes járműmegállók minden mennyiségben) és egyéb közlekedéses modokhoz. Szóval, akinek problémája van. Feltette mind a kettőt?
  • addamm
    felraktad a NAM essential files-t is? Ezt írtátok most neet ugyan nem mondok.Ez benne van akk mik letöltöm vagy ezt is le kell tölteni?Ha igen akkor honnan?Az eddigi segítséget is köszönöm és az eztánit is.