Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki tud olyan modról amivel nem csak észak - dél - kelet - nyugat irányba lehet házakat építeni hanem pl. keresztben is, hozzáigazítva az épületeket a keresztutakhoz ? Ez legalább valamit dobna a monoton parcellás építkezésen :\
TDU Nick: Ubi[HUN]
olyan mod nincs, ami megváltoztatja a forgalmat jobboldali közlekedésûre? kültetéseknél meglehetõsen zavaró, meg a közlekedést megcsinálni is macerás nekem
WhatTimeIzIt <Érték> - megváltoztatja a játékbeli órát arra az idõpontra, amit beírtál.
Stopwatch - megállítja a játékbeli idõt.
Szerintem ha ezeket egymás után alkalmazod, akkor pont azt a hatást tudod elérni, amit szeretnél. Csak tudni kell, mikor van a napfelkelte.
Konkrétan ezt a két cheatet még sosem használtam, úgyhogy bõvebb segítséget nem adhatok. Próbálkozz, aztán meséld el, mire jutottál.
(Az egész móka szerintem mûködik a dll nélkül is, csak akkor be kell pötyögnöd a cheatet. De szerintem tök jó, ha kéznél vam egy beépített lista.)
So megoldás van esetleg?
És már játszottam vele nagy felbontáson máskor.
Tehát mûködnie kell.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
A gépem alapján kéne a játékba lennie vagy 1000FPS-nek
Ehelyett van vagy 10-20FPS
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
De am az egész hasonló dolgokat produkált.

Továbbra is...........ááá minyá csinálok képet
Ezt írd a parancsikon índításához. <#smile>#smile>
De mind1 mer az alap grafon szar.
Van egy olyan érzésem, hogy nem lesz ebbõl semmi, de ha mégis, akkor meg hosszú várakozás után csalódunk. Pedig úgy el tudnék képzelni egy klassz sc5-öt...
a linkben érdemes megfigyelni a dátumot is 😊, szóval ez még elég friss termés 😄
Szétesik a kép.Mintha csak nem bírná a videókari.<#szomoru1>#szomoru1>
Köszi elõre is a választ!
Nem mûködik. 64bit alatt<#szomoru1>#szomoru1>
Tehát vagy a videókarim nem bírja a játékot.. ami kizárt.
Vagy a játéknak nem tetszik a 64bit-es Win7.
És azt a parancsot amivel 2048x1152-re tom állítani a parancsikonnal?
Köszi elõre is.
Nincs valami mod amivel azokat az épületeket le lehet tenni amiket csak a játék generálhat?
Inkább<#banplz>#banplz>
Ezért bele se kezdek.<#vigyor2>#vigyor2>
Aztán a késõbbi kérdéseidre természetesen e fórumban megkapod a válaszokat 99,9%-ban :-)