13557
  • harang9
    Köszönöm a segítséget.
  • Mighty
    Próbált már valaki egy valódi Budapest régiót felépíteni? Egyáltalán lehetséges?
  • Kodlovag
    A legnagyobb bevásárlóközpont ami a játékban alapból épülhet, az 6x6 alapterületű. Azt hiszem van még 6x4-es is. Ha ennél többre vágysz, akkor le kell töltened új épületeteket. Rengeteg nagy és mégnagyobb bevásárlóközpont van a simtropolison.
  • Kodlovag
    Az RHW egy mod. Eredetileg Rural HighWay, nemrégiben átnevezték Real Highwayre. Egy nem használt, befejezetlen úthálózat típust hasznosít, amit a Maxis az adatfájlok között hagyott. Ebből csináltak a modderek különböző szélességű autópályákat.
    Itt az RHW weboldala.
  • Benevolens
    szerintem telepíteni kell
  • harang9
    Sziasztok! Két kérdésem lenne:
    1. Mi az a RHW?
    2. A kereskedelmi övezetbe nagy bevásárlóközpontok nem lehet építeni?
  • Hay #11670
    KÖSZ, már jön is lefelé simtropolisról. Gondolom, ezt is csak be kell másolni a NAM mellé a plugin könyvtárba.
  • Benevolens
    http://sc4devotion.com/csxlex/lex_filedesc.php?lotGET=853#5
    http://www.simtropolis.com/stex/details.cfm?id=19188

mind a kettő az
  • Hay #11668
    RHW 4.0 -át keresem simtropolison, de egyelőre nem találom... nem tudja valaki a közvetlen linket véletlenül?
    Ill. AZT az RHW-t, amit Ti is használtok.
  • Kodlovag
    Már akartam írni korábban is, hogy meg lehetne csinálni ezt a kereszteződést Wide Radius meg FAR elemekkel sokkal szebbre is. Pont ilyesmire gondoltam.
  • papi08
    Ha ennyi türelmem lenne:D Nagyon jól néz ki:D
    Milyen kiegészítőket használsz hozzá?
  • wetsom
    M7-M70, megépítem az egészet Letenyével együtt...
    Nem kis munka, de jól haladok vele:)
  • Benevolens
    nekem a HSR kifagy... Valaki meg tudja mondani, hogy hogyan lehet beüzemelni azokat a modokat, amiktől egységes lesz a játék összes járdája? Valahogy nem sikerül
  • Hecker007
    Köszi a segítséget, meglátszik hogy régen játszottam már ezzel a játékkal, rengeteg mindent le lehet tölteni csak még nem nagyon igazodok ki a modok közt :S :D de majd belejövök :D
  • Kodlovag
    Természetesen mennek együtt is. Úgy vannak tervezve. Nálam is fent van mind, meg még mások is. SAM, STR, HSR...
  • Hecker007
    Értem köszi! Még egy kérdés, ha felrakom a NAM + NAM Essentials mellé az RHW meg az NWM-et akkor azok fognak menni együtt vagy lehet probléma?
  • Benevolens
    lentebb RHW-s csomópontok vannak
  • Hecker007
    Üdv! Milyen plusz kiegeket érdemes felrakni a játékhoz? Pontosabban azok érdekelnének amivel a lentebbi képeken meg lett csinálva a közlekedés, gondolom egy sima NAM kevés hozzá, mi kell még? NWM, RHW?
  • Hay #11658
    Szívesen.
  • papi08
    Köszönöm az átfogó választ :)
  • Hay #11656
    Az épületeket a HOME/END el tudod forgatni.
    A zónákat a SHIFT CTRL ALT gombokkal tudod variálni.
    0-1-2-3-4-5 gombok a zoom billentyűk.
    Ha talajsimításnál benyomod a Shift és 1-5 ig gombokat akkor változó méretű területre fog hatni. Ez igaz a talaj fel és lenyomására is.

SHIFT+CTRL+ALT és ráböksz az Isten módra és már benn is vagy a teljes területformáló eszköztárban (előnye hogy tök ingyenes minden terepmunka).
  • papi08
    Ez a kérdés tárgytalan, ehelyett hogy lehet a letenni kívánt épületeket elforgatni?
    Köszi.
  • papi08
    Sziasztok! Még egy kérdés:)
    Hogy lehet a játékban körforgalmat építeni(rendes városi körforgót, nem pedig azt ami az autópályához kell)?
    Előre is köszi!
  • Hay #11653
    Yaya, ez is remek megoldás.

Én mondjuk nem használom a weaknesspays-t normál játékmenetnél, csak amikor próbálgatom a különböző megoldásokat (autpálya komplexum pl.).
  • LeWyTy
    Mér?
    Benyomod 1 hónapra maxra.... uniós támogatás illúzió vaze
    Se aztán szigorú off.... én így csináltam annó
  • Benevolens
    szerintem meg valamit rosszul csinálsz. Például sok felesleges dolgot építesz, mert ha jól csinálod, akkor lehetetlen tönkremenni. Sőt, előbb-utóbb sok bevételed lesz.
  • papi08
    Köszönöm szépen!
  • dupla0
    tessék
    itt van egy
    de ez szerintem elrontja a játékélményt
    amugy 25, 50 vagy 100 ezret termel
  • I.C.ram
    van csomó trainer is.
  • papi08
    De olyan nincs, ami egy kicsivel nagyobb összeget vág hozzám?:)
  • LeWyTy
    De ha úgy nyom entert hogy lenyomva tartja a shiftet akkor nem zárul be a konzol... utána nyom egy fel vagy le nyilat és visszajön a kód nem kell másolgatni. nyomhatja újra
  • papi08
    De az a gond, hogy ha ennél lejebb veszem, akkor meg azért sírnak ezek a Sim-ek:D
  • Benevolens
    vedd le az intézmények költségvetését az igények szerint. Amikor megépíted, alapból maxon működnek. Akkor nem fogsz tönkremenni
  • papi08
    De sajnos ez csak 1000-et ad:)
    Nincs valamivel kicsit nagyobb tőkéjü?:)
    De köszönöm!
  • Hay #11642
    CTRL+X amikor a városban vagy, és beírod: WeaknessPays
    Azt hiszem mindegy a kis/nagybetű.
    Ahányszor akarod (ctrl+c - ctrl+v).
  • papi08
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem vagyok ennek a híve, de nem lehet valahogy "fű alatt" egy kis pénzhez jutni? Van egy nagyon jó városom, csak nem lehet több bevételt termelni, így kellene egy kicsi kis tőke:) Valakinek van ötlete?:)
  • papi08
    Köszönöm szépen mind a kettőtöknek a választ!:)
    Jó látni hogy itt van kire számítani ha kérdése van az embernek:)
  • Hecker007
    vagy ha nincs szomszédod akkor vedd visszább az erőmű termelését, ezzel csökkennek a költségeid is, a kérdőjellel kell kattintani hozzá az erőművön
  • LeWyTy
    Túl sok áramot termelsz. Lehet átadni a szomszédos városoknak.

De most nekem nincs játékom úgyhogy azt nem tudom elmondani hol.
    De asszem a pénzügyi dolgoknál találod a "szomszédos üzletek"nél?!
  • papi08
    Sziasztok!
    Még új vagyok a játékban:)
    A hírek közt állandóan feljön hogy az "Árampazarlás szégyene". Mikor rákattintok, ugye kiadja hogy üzletelj a szomszéddal és egyebek, ilyenkor mit lehet tenni?:)

Köszönöm a segítséget!:)